Smink a szeme eldugulásához

Smink a szeme eldugulásához

A nőies megjelenésnek szépnek és titokzatosnak kell lennie, mert vonzza mások imádását. Még akkor is, ha a szemed távolról sem tűnik ideálisnak, mindig kijavíthatja a hibáit, és ellenállhatatlanná teheti a megjelenését. Csak ezt meg kell tanulnod. Ebben a cikkben megtudhatod, hogyan tudsz sminket csinálni a szeme eldugulásához, hogy közelebb kerüljenek a klasszikus szépség-kánonhoz.

Alapszabályok

A saját megjelenésének természetes tulajdonságai nagyon egyszerűek lehetnek, a smink alapkészletei és eszközei segítségével. Először meg kell szeretni a tükröződését a tükörben, és látni kell az összes előnyt. Ügyeljen arra, hogy a gyönyörű szeme adja a képművészetet és a különleges finomítást. A legfontosabb dolog az, hogy helyesen hangsúlyozzuk a megjelenése jellemzőit, és helyezzük a szükséges hangsúlyt a szemedre.

Nagyon fontos, hogy minden átmenet jól árnyékolt legyen - a nagy szemek előtt a tiszta vonalak biztosan feleslegesek.

A fő szabály az, hogy nem kell egyértelműen felhívni a szem kontúrját. Ne használjon ceruza vagy folyadék árnyékot a nagy és kerek szemek kontúrjának felvázolásához. Jobb vonallal rajzoljon a könnyű vonásokkal, és jól keverje össze a terméket. Ez mélyebbé teszi a megjelenést és a szemek kontúrját - sima.

Ahhoz, hogy a szemed helyesebbé váljanak, használja az összes lehetséges trükköt, amely segít a nyújtásban. A legfontosabb és legismertebb a nyilak. Kedvesen kell őket húzni, hogy ne legyenek túl vékonyak, de ne adjanak extra vastagságot. A nyilak hegyeit óvatosan árnyékolni kell. Ahhoz, hogy ezt könnyebbé tegyük, használjon puha ceruzát, vagy kövesse a nyilakat árnyékok és egy speciális, ferde kefével.

Szintén fontos a színek helyes kombinálása. A mozgatható szemhéj világosabb árnyalatú, és a szemhéj hajtogatására sötét színű. Annak érdekében, hogy a szemek kevésbé konvexek legyenek, a sötét színű szemet a mozgó szemhéj szélén túl szinte a szemöldökhöz tegye.

A tintával való trükk a lányok számára ismert a hatvanas évek óta. Ezekben az időkben a híres top modellek szempillaspirált használtak, hogy a szemre összpontosítson. Csak egy réteggel festették szempilláikat, míg a külső sarokban lévő szőrszálak több rétegben voltak, vizuálisan húzva a szemet.

Próbáld meg elkerülni a füstös stílusú sminket. Nem ajánlott sötét árnyalatokat árnyékolni a mozgó szemhéj teljes felületén. Egy ilyen drámai hatás mindent elront.

A domború szemű lányok nem mennek csillogásként és „nedves” árnyékként. Bár most már trendben vannak, megpróbálják elkerülni a szemhéjak túlzott csillogását. Ez csak tönkreteszi a sminket. Jobb, ha előnyben részesítjük a klasszikus matt árnyékokat, amelyek kevesebb figyelmet fognak vonzani.

Lépcsőzetes kivitelezés

Meglehetősen egyszerű, hogy a sminket nagy szemekre tegye, a legfontosabb, hogy kövesse az utasításokat az alapvető szabályok megsértése nélkül. Érdemes megfontolni, hogyan lehet lépésről lépésre tökéletes sminket végezni.

Szükséges lesz az arc előkészítése a következő eljárásokhoz. Az arcbőrnek simábbnak, simábbnak és sugárzóbbnak kell lennie belülről. Ennek a hatásnak az eléréséhez alkalmazzon alapozót a bőrre vagy egy egyszerű hidratálót. Ezután keverje össze a tónusos bázist egy kefével vagy ujjhegyekkel. Ha az arc tónusa egyenletes, és a fő hátrányok észrevétlenek, akkor a szemünkre összpontosíthat.

A gyönyörű szemek számára fontos a tökéletes tervezés maximalizálása. Ha a 60-as években ez nem különös figyelmet szentelt, most fontos, hogy a szemöldökét egy kicsit láthatóbbá és különlegessé tegye.Ezt árnyék vagy ceruzával lehet elvégezni. Ha a természet szemöldökei szinte tökéletesek, akkor a hajszálakat átlátszó géllel rögzítsük.

Ezután menj az árnyékolt árnyékokra. A bázist világos színben hajtjuk végre, további árnyalatok sötétebbek.

Az utolsó szakasz a szempillaspirál használata. Festjük meg az ecsetet és a szemet és a szögeket. Nem szükséges a klasszikus fekete szempillaspirál. Választhat egy barna vagy kék árnyalatot.

Kreatív ötletek

A klasszikus smink mellett, amely mindennapi megbeszélésekre alkalmas barátokkal vagy sétával, más ötleteket is használhat.

Figyelmen kívül hagyja a figyelmet

Ha nem akarja, hogy mások figyeljenek a nagy szemedre, nagy és szépen kialakított szemöldök segítségével távolítson el tőlük. Ez egy nagyon egyszerű lépés, amely ugyanakkor mindig nyer. Ahhoz, hogy szemöldökét szebbé tegye, kissé fel kell emelni őket.

Ha ez nem lényegében a helyzet, akkor egy kisebb tévedés könnyen rögzíthető egy egyszerű könnyű akcentussal a szemöldök alatt. Használjon fényes kiemelőt vagy egyszerű árnyékot észrevehetetlen chimmer nélkül. Ily módon árnyékolhatja a szemöldökét, és vizuálisan növeli a szem és a szem közötti távolságot. A szemöldök maguk is finomabbak és szépebbek lesznek.

Ebben az esetben természetesen az űrlapnak tisztának és tisztának kell lennie. Adj fel világos szemöldöket a természeti szépség kedvéért. Használjon jól árnyékolt árnyékot vagy puha ceruzát a szemöldökére. Ez biztos, hogy mindenkinek tetszik, aki körülveszi.

Nyújtsa a szemét

Vizuálisan húzza a szemeket, ahogy már említettük, a nyilak segítségével. De itt érdemes megfontolni, hogy ne legyen túl világos. Grafikus sötét nyilak, amik maximális pontossággal készültek - ez nem az, amire szüksége van. Használjon puha ceruzát, amely nagyon könnyen árnyékolható. Egy ilyen egyszerű mozgás lehetővé teszi a szemek vizuális nyújtását és kissé kinyitását. Ebből a szempontból játékosnak és nyitottnak tűnik.

További szín hozzáadása

Egy másik érdekes smink lehetőség a gazdag szép színek használata. A legjobb, ha az Ön számára legmegfelelőbb hangokat korlátozza. Ha világos színtípussal rendelkezik, előnyben részesítse a lágy és meleg árnyalatokat. Ellenkező esetben válasszon hidegebb hangot, ami kedvezően néz ki a szemed előtt. Természetesen ne felejtsük el, hogy a világos és sötét árnyalatok tökéletesen kombinálhatók. Ez a szabály minden sminkre vonatkozik, és nagy és kerek szemeket is kiemel.

7 fénykép

A nagyméretű és kidudorodó szemek lehetnek a "chiped". A legfontosabb dolog az, hogy pontosan el lehessen helyezni az ékezeteket. Hangolja ki a szemét megfelelő színekkel és sima vonalakkal, és mindig különlegesnek fog kinézni. Képesnek kell lennie kozmetikumok kiválasztására és használatára - ebben az esetben a kép tökéletes lesz.

Hogyan készítsünk sminket a szeme eldugulásához, lásd az alábbi videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok