Banán smink

Banán töltsük fel

Smink a "banán" stílusában - ez nem valami szokatlan és extravagáns. A gyakorlatban ez a smink meglehetősen egyszerű. Megtanulod, hogyan készíthetsz ilyen módon, és akik szeretik ezt a sminket, ebből a cikkből.

Jellemzők

Mike fel ebben a stílusban a szokatlan nevet kapta annak a ténynek köszönhetően, hogy az árnyékok és ceruzák segítségével a szemhéjra húzódó körvonalak hasonlítanak a sokak által szerzett egzotikus gyümölcsökre. Ha mindent helyesen csinálsz és kiválasztod a megfelelő színeket, akkor ez a smink szép és érdekes lesz a szemed előtt.

Ezt a sminket könnyű elvégezni - egy kis gyakorlat, és gyorsan megtanulod, hogyan kell helyesen korrigálni a szem alakját. A szakemberek tanácsot adnak az ilyen make-up végrehajtásában, hogy világos és sötét színeket kombináljanak. Az árnyalatok ugyanakkor nagyon eltérőek lehetnek a megjelenés kívánságaitól és jellemzőitől függően.

Ez a technika a különböző korú lányoknak is jó. Ily módon a fiatal lányok és az érett nők is festhetik a szemüket. A fényessége és az expresszivitása miatt azonban leggyakrabban esti sminkként választják.

Ha azonban meztelen árnyalatokat használsz, akkor minden nagyon diszkrétnek tűnhet.

Ezt a típust gyakran használják esküvői látványként is. Könnyű és gyöngy árnyalatok kombinálódnak egymással és jól árnyékoltak, és kiegészítik a finom és nőies íjat, ami majdnem tökéletes. Ilyen esetekben gyakran használnak mindenféle csillogást és strasszot.

Milyen színeket válasszon?

A make-up tökéletesnek látszik, meg kell tudnia választani a megfelelő színtípust, amely megfelel a szín típusának. A fényes és világos árnyékok összessége kifejezettebbé teszi a megjelenést. Ha gazdag szemszíne van a természetből, akkor a megfelelően kiválasztott kontrasztos árnyékok még világosabbá és érdekesebbé teszik az árnyalatot.

Ezt a sminket gyakran ceruzával végezzük. Itt kell használni a minimális számú árnyékot, és a fő vonalak színes ceruzákkal készülnek a szem számára.

Ha napi sminket tervezel, akkor a világos árnyékokra kell felállítanod. A win-win klasszikus bézs árnyalat, amely kivétel nélkül mindenkinek megfelel. Sötét hajú szépségű barna szemű make-up művészek a mélyebb árnyalatokat választják. Egy zöld szemű és kék szemű, mint a szürke árnyékok. A sötét szín ugyanazon gamma. Tehát, ha a fényárnyalat a meleg színben van, akkor a sötétebbnek ugyanaznak kell lennie, és fordítva.

Egy esti megjelenéshez világosabb és telítettebb színeket használhat. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy minden egyéb részletnek pontosnak kell lennie. Ennek a stílusnak a make-up-jével meg kell győződnie arról, hogy a bőrtónus sima, és a szemöldök megfelelő formájú.

Tekintsük azt is, hogy mennyire illik a smink az arcod alakjához és jellemzőihez. Tehát például, ha kerek szemed és arcod van, akkor ez a smink a legjobb, ha feladod. De ha igazán szereted ezt a fajta sminket, kísérletezhetsz a klasszikus technikával, és a szokásos részleteket egy kicsit megnyúltabbá teheti. Ez csak akkor előnyös lesz.

És ha van egy klasszikusabb szem alakja, akkor nem változtathat semmit a szokásos sminkben.

Make-up lépésről lépésre

Ha úgy tetszik a "banán" technika, mint egy színhurok, akkor biztosan megtanulhatja, hogyan kell a szemét ilyen módon festeni, különösen, mivel a végrehajtási rendszer rendkívül egyszerű.

Válassza ki a megfelelő színeket, amelyek nyitva lesznek, és a szem színe telítettebb és mélyebb. Szintén különböző méretű kefékkel raktározható.Kívánatos, hogy legalább kettő közülük - az egyik a fényes árnyékok alatt, és a második - a sötét alatt. Tehát a sminkje jól fog kinézni, és a színek nem keverednek a szemhéj piszkos helyére.

Mielőtt magára festené a szemét, függetlenül attól, hogy mit akarsz csinálni - árnyékokkal vagy ceruzával, ki kell egyenlítenie az arc hangját. Ennek a sminknek az alapja majdnem tökéletes. Ha a bőrt pattanásokkal és más tökéletlenségekkel borítják, akkor használhatunk alapozót vagy alapot, és képesek az arcodat sűrű tónusrétegre készíteni. Alkalmazza az alapítványt, korrigálja a problémás területeket a rejtegető segítségével, és ha szükséges, javítsa a sminket porral.

Miután dolgozott a sminkalapon, folytassa a szemét. Annak érdekében, hogy a sminket hosszabb ideig tartsuk, minőségi szemcséket kell alkalmazni a szemhéjra, vagy csak a mozgó rész porozására. Ez különösen igaz abban az esetben, ha a szemed természetesen nem ellenállnak a sminknek. Ez igaz a kövérre hajlamos bőrű lányokra és a nyúló szemhéjú fiatal hölgyekre.

Ezután folytathatja a kontúr rajzolását. Ez leggyakrabban puha ceruzával történik. Nem szabad nagyon élesíteni, hogy a vonalak szélesek és könnyen árnyékolhatók legyenek. A kontúr rajzolása az alsó szemhéjból származik, kiemelve, hogy fekete vagy más sötét színű.

Sötét és húzott mobil szemhéj. Az árnyékokat csak a mozgó szemhéj felszíne fölötti gyűrődés mentén kell árnyékolni. A kontúrok nem lehetnek világosak, ezért gondosan árnyékolni kell őket egy megfelelő kefével. Ezután finoman csatlakoztassa a két vonalat. Az átmenetnek sima és tisztanek kell lennie. A szem sarkának minél sötétebbnek kell lennie.

A következő lépés a kefe változása. Vegyük az egyiket, amellyel a könnyű terméket a mozgó szemhéj felületére kell felhordani. Amikor minden megtörténik, használjon ceruzát vagy ferde ecsetet sötét árnyékokkal, hogy egy sötét csíkot rajzoljon a rácsvonal mentén. A smink utolsó szakasza - szempillák festése sötét szempillaspirálral.

Mint látható, az ilyen sminkben semmi sem nehéz. Miután többször megpróbálta ezt a sminket elvégezni, „töltse fel a kezét”, és kísérletezhet a színek kombinációjával, és magabiztosan vonja le a szemét.

Próbáld meg nemcsak az alapvető árnyalatokat, hanem néhány kevésbé ismerős színt is kombinálni. Például megpróbálhat egyéni sminket bordó vagy sötét lila árnyékok használatával. Ez szokatlannak tűnhet, de szabadidejében kísérletezhet. Talán ez az új stílus tetszik.

A "banán" smink nagyszerű lehetőség mind a mindennapi életre, és különleges eseményekre, amikor a lehető legjobban meg akarja nézni és felhívni a figyelmet.

Hogyan készítsünk sminket "banán", lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok