Férfi öltöny Sir

Férfi öltöny Sir

A márkáról

A szudar üzletek hálózata több mint 20 éve jelent meg az orosz piacon. A vállalatot a fogyasztói kereslet alakulása és folyamatos növekedése jellemzi, amely lehetővé tette számára, hogy új horizontokat nyújtson, és kielégítse a legigényesebb ügyfelek igényeit.

A „Sudar” üzletekben a férfi ruházat nagy választékát találja - a pólóktól a kabátokig és az esőkabátokig.

A fiatal márka rendkívül híres lett a férfiak széles választékának köszönhetően - több mint 2000 darab van. Ezen kívül itt mindig egy gyönyörű öltönyt kínálunk, sok divatos ing és nyakkendő, mandzsettagomb, nyakkendő és egyéb kiegészítők.

A "Sudar" hálózatban megvásárolt termékek ingyenesen átadhatók a bolt területén található vegytisztítónak, vagy az itt található stúdióba illeszthetők. A márkás ruhák számára a vállalat környezetbarát bio csomagolást készít speciálisan újrahasznosítható polietilénből.

A termékek jellemzői és előnyei

A "Sir" ruhák népszerűsége nagyrészt a vállalat rugalmas árpolitikájának köszönhető. Minden vásárló itt talál egy megfelelő modellt maguk számára, és az árak 6000 rubelben kezdődnek. Emellett vannak speciális ajánlatok és kedvezményrendszer, amit a nagyvállalatok élveznek, amikor vállalati ruházatot vásárolnak a munkavállalók számára.

Ha elit üzleti osztályú modellt keres, a vállalat az ilyen ruhák széles skáláját készítette el ügyfeleinek, elegáns és éles divatos. Az esküvők és más ünnepi rendezvények látogatására elegáns és elegáns termékek nem alacsonyabbak.

Modell áttekintése

A "Sir" jelmezek gyűjteménye egyrétegű és kettős mellű termékeket mutat be. Üzleti öltönyként kínálnak egy kabátból, mellényből és nadrágból álló háromrészes modelleket.

A háromdimenziós öltöny a férfi divat klasszikusára utal. Minden elemet ugyanarról az anyagból varrnak. Egy ilyen látványos modell nemcsak a modern üzleti vonal fényes képviselője.

A vőlegény esküvői ruha nélkülözhetetlen három gyönyörű mellénygel.

Általában a kettős mellű, jól illeszkedő dzsekik jobban illeszkednek a karcsú férfiakhoz, és a szűkített hátsó rész a széles vállakat hangsúlyozza. Az ilyen kabátban lévő ember képe stílusos és bátor.

A különböző stílusok és színek lehetővé teszik, hogy kiválaszthassa a tökéletes illeszkedést bármilyen típusú alakhoz. A kevés teljességű férfiak számára a cég laza illeszkedő kabátokat gyárt, egy vagy két gombnyomással. Egy ilyen stílus elegáns pólót nyit, és a sziluett vizuálisan sokkal vékonyabbá teszi. Megfelelően választott jelmez stílus díszíti az alakot és ügyesen hangsúlyozza méltóságát.

A "Sir" kétrészes öltöny, amely kabátból és nadrágból áll, univerzális és sokféle modellt fog meglepni. Kényelmes és demokratikus stílusok az alkalmi stílusra utalnak. Nyílt galléros pólóval viselni, nem nyakkendőt viselni. Az egykarú öltöny jó megoldás a mindennapi viselethez. Ugyanakkor a kétrészes öltöny zakóját és nadrágját nem csak egyetlen anyagból, hanem különböző szövetekből is lehet varrni, amelyek megfelelnek a cég tervezőinek színének és textúrájának.

A Dabi ruhák sokoldalúak és tartós triók, amelyekben két pár nadrágot kínálnak a kabátnak. Ismeretes, hogy a nadrágot sokkal gyorsabban viselik, mint a kabát.

A "Sir" cégben az ilyen készleteket olyan áron értékesítik, amely nem haladja meg a szokásos öltöny költségét, amely egy kabátból és egy nadrágból áll.Rendkívül praktikus Dabi készletek különböző színekben kaphatók, beleértve a sima modelleket és a kis és nagyobb cellákból készült szöveteket, valamint a divatos tandemeket egy kockás kabátból és két pár sima nadrágot.

Anyagok és színek

A ruha szabásánál használt anyag befolyásolja a termék árát. Klasszikus jelmezek 100% gyapjúból készülnek. A nyári és tavaszi modellekben természetes szövetek, például vászon és pamut.

Az őszi és télre tervezett vastag ruhák esetében nemcsak a gyapjú, hanem a mesterséges adalékanyagú szövetek is használhatók. A gyakorlati keverési anyagok közé tartozik a viszkóz és a poliészter, valamint az elasztán kis mennyisége. Az ezekből készült jelmezek olcsóbbak, mint a teljes egészében természetes anyagokból.

A kollekcióban bemutatott jelmezek többnyire sima és matt textíliákból állnak, a legtöbb ünnepi modell enyhe fényű anyagból készül. A kék és szürke színpalettákat széles körben képviselik az aszfalt és a sötét szürke, mélykék és szürke-kék színárnyalatok. A kollekcióban hagyományos, fekete elegáns öltönyök is találhatók mind üzleti stílusban, mind különleges alkalmakra.

A dupla mellű kabát modellekhez főleg a sötét, sötét színű szöveteket használják, valamint egy könnyű, alig észrevehető ketrecben.

Mit kell viselni

A "Sudar" cég rengeteg kellemes meglepetést készített ügyfeleinek. Azoknak a férfiaknak, akik teljesen fel akarják venni az összes szükséges elemet egy harmonikus szetthez, vannak ingek és nyakkendők, lepkék és egyéb kiegészítők klipek, övek és mandzsettagombok formájában.

Mindig kihasználhatja a tervezői tippeket, és kap egy pólót és egy modern nyakkendőt, amely a legjobban megfelel az új öltöny textúrájának és színének. A "Sir" ruhák ingek változatosak és érdekesek, a cégcsoport több mint 600 fajt képvisel.

Könnyen választható ingek kiválasztása nemcsak világos árnyalatokban, fehérben és kékben, hanem semleges csíkokban, valamint szürke és fekete színben is. Ingek pamutból és poliészter keverékéből készülnek.

A nyakkendőt az etikett szabályai szerint sötétebbnek kell lennie, mint egy öltöny és ing. Az esküvőn kívül, amely általában fekete nyakkendőre kerül, más esetekben a választás a helyzettől függ.

Nyakkendő egy üzleti találkozóra, mint általában monofonikus vagy láthatatlan csíkok. Szigorú öltönyben, melyeket a "Sudar" cég széles körben kínál, célszerű kék ​​vagy sötét szürke nyakkendőt viselni, egy finom, elegáns mintával.

Ha Ön a pártok királya, és szeretik a társadalmi szórakozást, akkor világos minták, piros, zöld és rózsaszín sima kapcsolatok kerülnek bemutatásra. Ezekben kreatívnak és eredetinek tűnnek, különösen, ha egy divatos nyakkendő megegyezik a szemed színével.

Stílusos képek

  • A ruha fényes kék, egy mellű kabát. A nadrágok alulra nyúltak, nyilakkal, alacsony csúszással. Az együtteset egy könnyű ing és egy pöttyös nyakkendő egészíti ki.
  • A világosszürke szövet csillogó fénymodellje. Egy elegáns, sziluettjellel ellátott, egykarú kabát két gomb segítségével rögzíthető. Vékony ing és bordó nyakkendőt választanak az öltönynek.
  • A galambszárny jelmez színe a kevert anyagból. Egyrétegű, zsebekkel ellátott laza kabát. A modellt egy rózsaszín póló és egy kis kék nyakkendő egészíti ki.

Vélemények

A „Sir” jelmezek vásárlói megemlítik a lánc üzletek magas színvonalú szolgáltatásait. A termék teljes mértékben megfelel a megadott méretnek, a varratok szépek, nincsenek szálak bárhol, a gombok minősége varrva, a hurkok jól söpörtek.

A vásárlók egyetértenek abban, hogy a „Sir” jelmezeket divatos mintákra varrják, vonzó és modern megjelenéssel rendelkeznek.

A választás tisztességes és széles, ami felkeltette a válaszadók figyelmét a „Sir” áruház üzleteire.

Elégedett a férfiakkal és a magas színvonalú anyagokkal, különösen az üzleti osztályokban. Emellett a vásárlók egyhangúan ünneplik a háromszoros széles választékát különleges alkalmakra és esküvőkre. Különösen kellemes volt számunkra, hogy két pár nadrágot kaptak.

Öltönyruhák, mind a drága, mind az átlagos árak - 8 ezer rubeltől - igazolják költségeiket. A kedvezményes rendszer igen rugalmas, így bármelyik vásárló olcsó modellt találhat magának.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok