Pantsuit basky-val

Pantsuit basky-val

A valódi fashionistas régóta rájött, hogy a megfelelően kiválasztott ruhadarabok segítségével még a leginkább aránytalan figurát is kijavíthatja, és nem csak így, hanem tökéletesvé teszi. A modern tervezőknek sok titka van a beállításhoz.

A játék árnyalatokkal és mintákkal, textúrákkal és kiegészítésekkel lehetővé teszi a sziluett vizuális bővítését vagy szűkítését. A csípő térfogatának növelésére a legegyszerűbb megoldás a baszk. Egy kis darab szövetet varrnak szoknya és ruha, de ebben a szezonban a tervezők úgy döntöttek, hogy kiegészítik őket nadrágruhákkal. Mit jelent ez a kiegészítés a fashionistasnak?

Jellemzők és előnyök

A baszk asszonyban elegánsabbnak és elegánsabbnak tűnik, és mindez azért, mert ez a szövetelem tudattalan kapcsolatban áll a francia stílussal. A francia nők kezdték először először varrni ezt a rakott szövetet a kabátjaikra és köpenyeikre, és sokat tudnak az igazi női szépségről.

De az ügy nem annyira az egyesületekben, mint az ilyen öltönybe öltözött sziluett vizuális érzékelésében.

Baska általában a csípő szintjén van varrva, és ez egyrészt növeli a térfogatát ezen a területen, másrészt - kicsit magasabbra csökkenti őket a derékrészben. Így kialakul egy homokóra sziluettje, amely a mai napokban a szépség színvonala.

Divat trendek

A baszk nem a mai divatos nadrágruhák egyetlen előnye, mert a tervezők a szövetekkel, árnyalatokkal és szabásmódokkal kísérleteznek, és ezáltal egyre több új modellt hozhat létre, amelyek lényegében egyediek. Ebben a szezonban a legdivatosabbak az alacsony kulcsú színek - kék, bézs, fekete, homok, tej, zöld, bordó. Ezek a jelmezek általában egyszínű anyagból vannak varrva, de gyakran stílusos nyomatokkal egészülnek ki.

A szezon must-hev-jének virágkötése, valamint absztrakt és geometriai motívumai.. Közvetlenül a fenékkel kiegészíthető a nadrág és a dzsekik felszerelése is.

Érdekes, hogy az üzleti és alkalmi öltönyöket rendszerint megkülönböztetik a szorosan illeszkedő vágás, míg az esti megjelenésre szántak nem annyira visszafogottak. Eltérhetnek a pántos nadrágok vagy a laza dzseki, de mindig jó minőségű anyagból készülnek - szatén, bársony, selyem, gipsz. Az üzleti öltönyöket általában ruhadarabból és tweedből varrják.

Hogyan válasszuk ki

Egy öltöny, egy basky öltöny lányokkal, szinte bármilyen alakzattal, de emlékeznie kell néhány fontos szabályra:

  1. A téglalap alakú, sovány lányok számára jobb, ha baszkból öltönyöket választunk, amelyek a csípőkben jelentősen bővülnek. Tehát a sziluett legszűkebb helyére kötetet adhat és vizuálisan szűkítheti a derékot.
  2. A "invertált háromszög" figurával rendelkező lányok öltönyöket mutatnak szoknya és lángolt nadrággal. Kiegészítés a baszkok formájában ezzel a kombinációval a lehető legközelebb egy homokóra sziluettjéhez.
  3. A lányok, akik az "alma" típusúak, baszkokkal is viselhetnek öltönyt. Igaz, a derék hiányában jobb, ha egy egyenes modellt választunk ki, és nem túl terjedelmes baszk. Az összes fánk legjobbja öltönyökben néz ki, amelyet egy szoknya egészít ki.

A baszk jelmez-modellekkel óvatosan a "körte" sziluettjeinek tulajdonosa. Ezeknek a lányoknak a csípőinek nincs szükségük vizuális expanzióra, ezért jobb, ha a mellkasi területen egy jelmezes modellt választunk. A tökéletes sziluett tulajdonosainak sem szabad elrejteniük harmonikus vonalukat a baszk mögött.

Mit kell viselni

A baszk öltönyöket általában gombos formában viselik, ezért nem szabad kiegészíteni kabátokkal, blúzokkal, pólókkal és gubancokkal.. Tehát az egyetlen olyan elem, amelyet meg kell tanulni ahhoz, hogy illeszkedjen az ilyen öltönyhöz, a cipők és kiegészítők. Mivel bármelyik nadrágruha a klasszikus cipő kategóriájú ruhákhoz tartozik, jobb, ha a klasszikus cipőket is választja. A cipő - a cipő egy kis saroknál vagy a stilettónál, valamint a szandáloknál a legjobb választás.

A zsákot a kép általános stílusától és a közelgő eseménytől függően kell kiválasztani. Ha egy vállalkozó benyomását szeretné megteremteni, kiegészítse a képet kis formájú kézitáskákkal. Egy alkalmi megjelenésnél megfelelő lenne a váll fölötti kézitáska, este pedig elegáns és elegáns tengelykapcsoló.

Stílusos képek

A dekorációk mindig segítenek a kép stílusosabbá tételében.. A nadrágtartó esetében kísérletezhet elegáns medálokkal, karkötőkkel, fülbevalókkal és gyűrűkkel, de ne feszítse túl. A masszív ékszerekből is el kell hagyni, mert súlyozhatják a képet.

A megfelelő kiegészítők kiválasztásakor a ruházat megjelenése kell, hogy legyen. Ha fényes, különféle díszítő elemek és minták egészítik ki, akkor a díszítéseknek minimálisnak kell lenniük. Túl szigorú, ugyanaz a kép hígítható díszítéssel, amely összhangban lesz a fő ruha árnyékával.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok