Mit viselhetek kék férfi öltönyével?

Mit viselhetek kék férfi öltönyével?

Divatos árnyalatok, kombinációk és nyomatok

Ebben az évben a férfiak öltönyei elhalványulnak. A sötétkék jelmezek hihetetlenül fontosak a média személyiségei és a politikusok körében, mivel a pszichológusok azt mondják, hogy az alacsony kulcsú férfiak a kék színt kedvelik, akiknek nincs nehézségük a fontos tájékozott döntések meghozatalában.

Ezen túlmenően a legtöbb nagyvállalatban létezik vagy íratlan öltözködési kód, amelyet be kell tartani. A sötétkék öltöny tökéletes választás irodai viselethez és hivatalos alkalmakhoz.

Divatban, sötétkékkel, különböző kék árnyalatokkal. A megfelelően kiválasztott kék árnyalat hatékonyan hangsúlyozhatja a szem, a haj vagy a bőr színét, és emlékezetesebbé teszi a képet. Ezenkívül a jelmezek egy ketrecben és egy szalagban visszakerültek a divatba, valamint a színek és textúrák különböző kombinációi egy öltönyben.

Sötétkék

Ha nem a ruhák üzleti stílusának támogatója, és csak a ruha kódjának bizonyos alaki követelményeinek való megfelelésre van szüksége, akkor a legjobb megoldás lenne, ha egy sötétkék demi-szezon öltönyt vásárolnánk, klasszikus egyenes vágással, kettős mellű kabátkal. Javasoljuk, hogy egyszerre több pár nadrágot vegyen fel, mivel sokkal gyorsabban elhasználódnak.

Ha egy hivatalos rendezvényre szándékozik menni, akkor a stylistok azt javasolják, hogy válasszon egy sötétkék öltönyt, puha fényű és hegyes vágással.

Egy sötétkék barna hajón egy tengerészi ruha fog kinézni.

Világos kék

A világos kék színű ruha tökéletes megoldás a tavaszi és nyáron. Egy fehér pólóval kombinálva egy nagyszerű alkalom egy ünnepi rendezvényre, mint például egy esküvő vagy társasági rendezvény. Egy fényes kék öltönyös embert nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Az iroda számára ez a szín természetesen túl fülbemászó. Viszont fehér inget és elefántcsont színű nadrágot viselhet. Ez nyugodtabbá teszi a képet, és beállítja a munkahelyi hangulatot.

A fényes, kék színű, világos, sötét, szőke vagy vörös hajú férfiaknak leginkább egy fényes kék öltöny.

Világos kék

A világoskék színű ruha megfelel a könnyű vagy szőke haj, a halvány bőr és a kék vagy szürke szem tulajdonosának. Egyszerűen elengedhetetlen a nyári szezonban, és az irodában dolgozva képes kicsit hígítani a szigorú öltözködési kódot.

Egy ketrecben

A kockás szövet szüreti megjelenésének kék öltönye a népszerűség csúcspontja. Egy ilyen öltöny megvásárlásakor emlékeznünk kell arra, hogy a kiegészítőket gondosan kell megválasztani, mert világos és szemet gyönyörködtető. A legjobb vele egy egyszerű sima ing.

csíkok

Ebben az évben a csíkos ruhák ismét trendben vannak. Vizuálisan a csík karcsúbb alakot alkot, így a teljes testtel rendelkező férfiaknak figyelniük kell rájuk.

Az ingek és kiegészítők megválasztását illetően azonban, ahogyan egy ketrecbe illeszkedő ruhák esetében is, ügyelni kell arra, hogy ne keverje össze a szalagot más nyomatokkal. És ha ki akarsz állni, akkor vegyen fel egy kontrasztos színű inget.

Szürke kék

A szürke-kék öltöny kevésbé szigorú és formális, mint a sötétkék. Ha a szekrényt főként elnémított hangok uralják, akkor a klasszikus vágás szürke-kék öltönye olyan, amire szükség van, hogy figyeljen. Egy ilyen gyapjúból készült ruha jó lesz demi szezonban és téli ruházatként is.Ezenkívül a legújabb divatirányzatoknak megfelelően a ruha részleteit tökéletesen kombinálják más, sötét vagy szürke árnyalatokkal rendelkező kabátokkal és nadrágokkal.

Divatos stílusok és modellek

Megfelelően választott öltöny bármilyen korú férfiaknak és építőknek. Minden évszakban új divat trendek jelennek meg a férfiak öltönyei és stílusai tekintetében. De a klasszikus vágás jelmezei évtizedek óta változatlanok maradtak, így soha nem fogod elveszíteni időt, amikor egy klasszikus sötétkék öltönyt vásárolsz egy kettős mellű kabátdal. Tökéletesen illeszkednie kell, kabátjának hossza lehetővé teszi, hogy a kezét a nadrágzsebébe tegye. A nadrágoknak nyilakkal kell rendelkezniük. By the way, ebben az évben a klasszikus, nyilakkal rendelkező nadrágot divatosnak tartják.

Azok a férfiak, akik kövessék a divatvilágot, érdeklődni fogják, hogy a két mellű öltönyök a híres márkák 2017-es gyűjteményeiben vannak jelen, mint Ralph Lauren, Armani és Calvin Klein.

Ha kövesse a ruházat legújabb divat trendjeit, akkor figyelmet kell fordítania a hosszúkás kabátokkal és széles lapokkal. A szezonban a szűk nadrággal ellátott illeszkedő illeszkedő modellek kényelmetlen viselése azonban elvesztette korábbi jelentőségét.

A szezon nagyon elegáns döntése a különböző textúrájú és árnyalatú szövetek kombinációja. Például egy kabát sötétkék lehet, és a nadrág gazdag szürke-kék színű. Vagy egy zavartalan nyomtatású kabátra lehet monofónikus nadrágot felvenni. A stilisták úgy vélik, hogy a férfiaknak sokkal több lehetőségük van az egyéniségük kifejezésére.

A Tuxedók is hihetetlenül fontosak a férfi divatjában. Például egy sötétkék szmoking, egy gombnyomással, egy lekerekített gallérral, a fekete szaténszövetkel díszített zsebek, fehér inget kombinálva, a különleges események legszebb választéka. A modern trendeket követve szmokingot és különböző árnyalatokat tartalmazó nadrágokat is felvehetünk, például egy világos kék szmoking kombinálható sötétkék nadrágokkal.

Hogyan válasszuk ki

Választott egy öltönyt, figyeljen rá, hogy illeszkedjen az alakzathoz - kényelmes-e, hogy felemelje a karjait, a kabátja szoros, és van-e nadrágja mérete. A képalkotók azt mondják, hogy egy jól megválasztott öltöny a tárgyalások sikerének fele. Ügyeljen arra, hogy néhány öltöny közül néhány finom legyen.

Egy kék, kettős mellű öltöny a leginkább alkalmas magas és karcsú vagy normál felépítésű férfiaknak.

Ha a közepes magasságú és a normál testtulajdonos tulajdonosa, a stylist javasolja, hogy vegye figyelembe a felszerelt, egykaros modelleket, a nyilakkal ellátott nadrágokkal együtt. Vizuálisan magasabbra teszik.

A miniatűr férfiaknak el kell kerülniük az egyenes vágással rendelkező kettős mellű hosszú kabátokat, és jobb, ha figyelmet fordítanak a rövid kabátot és a kissé kúpos nadrágot tartalmazó modellekre.

Egy öltöny kiválasztásával különös figyelmet kell fordítani arra a szövetre, amelyből készült. A nyári ruhák jobb választás a természetes szövetek közül, amelyek kis mennyiségű elasztánt tartalmaznak.

A demi-szezon és a téli modellek esetében a legjobb a természetes gyapjú kiválasztása. Ilyen ruhákban kényelmes és nem hideg.

És ne felejtsen el egy másik fontos szabályt - az öltönyt először kiválasztják, majd az inget az öltönyre, cipőt és a nyakkendő vagy sál és öv képét.

Mit kell viselni

Különös figyelmet kell szentelni a ruha színének megfelelő ingek és nyakkendők kiválasztására. Végtére is, az ízléstelenül kiválasztott részletek elpusztíthatják az egész képet.

A stilisták azt ajánlják, hogy válasszon egy nyakkendőt, amely megfelel az öltöny színének. A bordó, piros vagy fekete nyakkendővel ellátott kék öltöny félkövér kombinációja, valamint egy eredeti nyomtatással rendelkező nyakkendő is rendelkezésre áll.

A szürke, fehér, lila, világos rózsaszín, elefántcsont, kék ingek és vékony csíkos ingek a legjobb kombinációk a kék színű árnyalatokkal. Figyelmet fordíthat a tandem kék öltönyre, enyhe fényességgel, tónusú ing vagy kakaó színű pólóval. Az öltöny és az ing klasszikus kombinációja azt sugallja, hogy az ingnek néhány árnyalatúnak kell lennie, mint a ruha.

Informális események esetén a jelmez világos sálakkal kombinálható.

A kék színű ruha megfelel a különböző cipőknek. Például a klasszikus fekete cipők szinte minden helyzetben megfelelőek lesznek, és nem vonzanak túl nagy figyelmet.

Az eredeti cipőválasztás sötétbarna vagy világosbarna cipő, valamint bordó cipő. Ebben az esetben érdemes figyelmet fordítani a kiegészítőkre - az övre, a nyakkendőre és a táskára -, amelyeket cipővel kell kombinálni.

A modern vágás kék színűje jól kombinálható a vörös mokaszinokkal vagy fehér cipőkkel, valamint világos színű, mélykék vagy lédús narancssárga színű velúr cipővel.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok