Férfi polo - stílusos és praktikus ruházat

Férfi polo - stílusos és praktikus ruházat

A Polo tökéletes választás a férfiaknak a tavaszi-nyári szezonban, ez a termék elnyelte a pólók és ingek minőségét. A pólónak a világnak való bemutatása, amint azt korábban feltételeztük, a híres francia teniszező és a Lacoste márka - Rene Lacoste - alkotója volt.

Úgy vélték, hogy 1933-ban ötlete volt, hogy egy pólót és inget egy teljesen új termékké alakítson, hogy a sportban kényelmet nyújtson, sőt, a férfiak számára is megfelelő megjelenést. Amint később kiderült, a póló sokkal hamarabb jelent meg, mint maga Rene Lacoste. Ez a termék felváltotta a klasszikus pólót, amelyet úgy döntöttek, hogy polót és golfot játszanak.

Kezdetben a póló ingek többnyire fehérek voltak, de ma megtalálható ez a termék különböző színekben és mindenféle nyomtatással. A különböző póló ingek közé tartozik egy hosszú ujjú modell.

Jellemzők

A szokásos póló férfi polo ruházatának fő jellemzője a gallér és a termék ujjainak speciális kivágása. Egy másik fontos részlet az az anyag, amelyből polo készül. Mivel ez az ing meleg időre van tervezve, a legjobb megoldás a természetes anyagok. Ez lehet pamut vagy ágynemű, de szintetikus anyagokat lehet hozzáadni, de nem nagy mennyiségben. Ez jelentősen növeli a termék kopásállóságát.

De ha felidézed a klasszikus eredeti pólót, akkor olyan anyagból készült, mint a pamutszög. Ez az anyag sűrűbb, mint a hagyományos pamut, de lélegző és nagyon vonzónak tűnik. A Peke gyöngyszemű, szövés nélküli pamutszövet, amely rombuszok formájában alakul ki. Ez az anyag, amely a fő polo, a híres világmárkák a férfiak számára (Marc O'Polo, Lacoste, Polo Ralph Lauren) elsősorban az anyagból készül.

A polo fő jellemzői:

  1. Kanyarodás gallér.
  2. 2-3 gomb jelenléte.
  3. Szigorú minta.
  4. A gallérra és a mandzsettákra rántva.

Hogyan válasszuk ki

Kezdetben vásárolni, gondosan meg kell fontolnia: mi és hol tervezi a terméket viselni. A megjelenés az irodában jobb választani a klasszikus, többnyire monokróm modelleket. Ha a polót sportra, informális találkozókra vagy csak a parkban sétálják, akkor nem lehet korlátozni a választást, és nem tetszeni fog bármilyen modellt.

A polo ingek kiválasztásakor nagyon fontos szempont a termék mérete. Az aránytalanul megválasztott termék elpusztíthatja az egész megjelenést, és stílusos inget alakíthat ki abszurdnak. Ezért egy pólót választva érdemes megjegyezni, hogy a legoptimálisabb az az ing, amely nem túl szoros a testre, de nem lóg. Egyszerűen fogalmazva, egy kicsit felszerelt termék a megfelelő választás.

A termék a cégtől eltér a gyöngygombok jelenlététől a szokásos műanyag helyett. Ez a kis részlet nagyon fontos, mivel az eleganciáról és a termék magas költségeiről beszél.

Természetesen a póló kiválasztásakor a fő kritérium a sima varratok, amelyeknek nincs kiálló szál! Mielőtt megvásárolná kedvenc modelljét, meg kell vizsgálni a „kellemetlen meglepetés” jelenlétét. Érdemes figyelmet fordítani a gomblyukakra, sima és tisztán feldolgozottnak kell lenniük.

A polo kiválasztása ne felejtse el a termék hosszát. Miután megpróbált egy pólót, figyelni kell arra, hogy a termék hossza nem kevesebb, mint egy centiméter a nadrág zsebéből.Ez egy nagyon fontos pont, mert sok férfi visel polo-t mind a kiadáshoz, mind a nadrágokba. Ezt a hosszúságot a legoptimálisabbnak tekintjük, és tökéletes az univerzális kopáshoz.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok