Esküvői ruha fűzővel

Esküvői ruha fűzővel

Nem számít, hogyan változik a divat, függetlenül attól, hogy a stílus és a design megváltozik, a fűző továbbra is az esküvői ruha alapeleme. Bár lehetetlen, hogy nem észrevehetjük, hogy néhány esküvői ruhát ma varrtunk. És mégsem, egyetlen divatház sem mutatta be ruháinak gyűjteményét modell nélkül, fűző nélkül.

Divatos couturierek és tervezők, sőt az egész női fél hálásak a fűző alkotójának, mert lehetővé teszi a nőnek, hogy korrigálja a nem ideális figurát, hangsúlyozza a mellét és a derekát, és a kegyelmet és a nőiességet is adja. Ha a 18. században a gyűrűkön szoknyával rendelkező fűzőt láthatták mindenhol, akkor a modern világban egy ilyen öltözék inkább egy esküvői ruhához kapcsolódik.

A fűzővel díszített esküvői ruha mindig elegáns, szelíd és stílusos. Egy ilyen ruhában minden menyasszony úgy érzi magát, mint egy Disney hercegnő, mint a mese óta álmodott mese. A fehér ló csodálatos fehér ruhája és hercege természetesen minden lány álma hosszú ideje létező modellje. Annak ellenére, hogy a fehér lovat ma egy fehér Mercedes váltotta fel, a buja fehér ruha, hímzett fűzővel, továbbra is releváns.

Főbb jellemzők

  1. A derékot hangsúlyozza;
  2. Elrejti és beállítja a csípő és a lábak hangerejét;
  3. Lehetővé teszi, hogy vizuálisan növelje a mellet;
  4. Sima és tökéletesen kecses testtartást ad;
  5. A rögzítés lehetővé teszi a méret és a méret változtatását;
  6. A nőiség képét adja.

Ma három esküvői ruha variációja van a fűzővel:

  1. Darab modell (fűző és szoknya varrva);
  2. Fűzővel és szoknyával (két rész egymástól elkülönítve);
  3. Egy hosszúkás fűzővel (az ilyen fűző csak dekoratív funkcióval rendelkezik).

Esküvői ruhák modellek fűzővel

buja

Ez egy hagyományos menyasszonyi ruha, amelyet Oroszországban leggyakrabban választanak ki. Ez a ruha lehet A-alakú és klasszikus bálterem. Ebben az esetben az A-alakú ruha térfogata több szoknya réteg, a kötet ún. Petticoats és a gyűrű leggyakrabban a labda miatt van. Ebben az esetben ezek a ruhák különböző fűzőket választhatnak: átlátszó fűzővel, csipke, strasszokkal, flitterekkel, stb. A ruhák ilyen modelljeiben lévő fűzőnek mindkét oldalán mindkét oldalán nyakkendő van, és mindkét oldalon kettő lehet, és lehet egyaránt horogra és villámra.

hableány

Esküvői ruha stílus "Mermaid" nagyon népszerű a Nyugaton. A hírességek, a királyi személyiségek és a közönséges lányok választják a divat trendjeit. Azonban egy ilyen ruhával nagyon óvatosnak kell lennie, mert más ruhákhoz hasonlóan az alakja minden előnyét és hátrányát hangsúlyozza. Egy tiszta „mellkasi-derék-csípő” kontúrnak kell lennie. Ezért egy ilyen modell kiválasztásakor ne essen rendetlenségbe, mert minden lány a saját legszebb és vonzóbb esküvőjét akarja megnézni. Ha megfelel a plusz / mínusz 90/60/90 paraméternek, akkor nyugodtan választhatja ki ezt a ruhát, és nem veszít el.

Alacsony fűzővel

Az alacsonyabb fűzővel rendelkező ruhák már régóta népszerűek a menyasszonyok körében mind Oroszországban, mind világszerte. Egy ilyen ruha, mint egy „Mermaid” ruha, megragadja az alakját, megismételve az összes görbét és ütést a fűzőnek köszönhetően. Nagyon szexi, így a gyengébb szexek közül sokan választják a választást. Ezt a modellt alig lehet átlátható fűzővel ellátni, mivel itt a fűző hosszúkás és a csípőre kiterjed.Ez azonban nem befolyásolja a választék gazdagságát, mert a hosszúkás fűzők különböző stílusokban és különböző díszítéssel találhatók: flitterekkel, csipke, hímzés, üveggyöngyök és még Swarovski kövek.

rövid

Nem lehet azt mondani, hogy egy ilyen esküvői ruha modellje népszerű a hazánkban, de létezik joga, ha csak azért, mert néhány fiatal hölgy inkább egy ilyen modellt szeretne. Tekintettel arra, hogy a jelenlegi trend "nem olyan, mint mindenki más", egy ilyen ruha lehet pontosan az Ön választása. Esküvői megjelenése biztonságosan retro stílussá válhat - szoknya, gyönyörű fűző, öv.

Fűző kiválasztása

Nagyon óvatosnak kell lennie a fűző kiválasztásakor. Ha a menyasszony az életében soha nem próbálta fűzőt viselni, akkor emlékeznie kell arra, hogy megváltoztatja pozícióját, s egyenletesebbé és kecsesebbé teszi. A fűző kiválasztásakor pontosan az Ön méretét kell figyelembe vennie, nem számíthat arra, hogy fogy. És ha már megkérdezte a feladatot, hogy lefogy az esküvő, jobb, ha lefogy, és akkor vásároljon magának egy fűzőt.

Hogyan csipke egy fűző

Felvetve azt a kérdést, hogy miképpen csipkeszem fel a fűzőt, azonnal felidézem a helyszínt, ahol az orvosa a fiatal Scarlett O'Hara fűzőjét köti össze (a „Gone With the Wind” film), vagy egyidejűleg a „Titanic” című filmben (ahol Rosa anyja segítette a fűzőt a fűzőn). Szóval, hogyan kell még mindig megfelelően fűzni a fűzőt.

Emlékeztetni kell arra, hogy a szálak lehető legszorosabb meghúzására tett kísérlet teljes menekültté válhat a menyasszony számára, mert egész estét, vagy akár egy napot kell töltenie ebben a ruhában. Az esküvő napján sok pillanat van, ami különböző érzelmeket okozhat, akár szentimentális. Ezért, ha a fűző meghúzásának pillanatában a menyasszony áll, és mély lélegzetet vesz, akkor az esküvő alatt aggódik. Ez azt jelenti, hogy gyors légzést fog tapasztalni, ami nagyon szoros fűzővel óriási kényelmetlenséget okoz a menyasszony számára. Ezekre a célokra a szakértők azt tanácsolják, hogy legalább 3–4 napig terjesszék a fűzőt az esküvő előtt, hogy a menyasszony megértse, milyen mennyiségben ő a legkényelmesebb és jól.

Másodszor, húzza meg a fűzőt a fűző tetején. Miután egy csomóval rögzítette a kötés első keresztét, a mellkas helyzete rögzítve van. Ezután lefelé megy, meg kell húzni a derékterületet, és csak akkor hajtsa végre az íjat az utolsó körben.

Ha a hátoldalán a csíkozás többé-kevésbé nem nehéz, akkor az oldalán lévő csípéssel bizonyos készségekre van szükség. Ennek a kötésnek a bonyolultsága az, hogy egyenletesen meg kell húzni, hogy a ruha sziluettje egyenletes legyen és ne ferde.

márka

A divatvilág legújabb trendjei alapján a fűzőkkel díszített esküvői ruhák modelljei egyre lendületesebbek. Tehát a divat utolsó heteiben Milánóban, Párizsban és New Yorkban ilyen modelleket találtak Tony Ward, Jean Paul Gaultier, Carolina Harrera és Oscar de la Renta gyűjteményeiben. Az esküvői divat világában a törvényhozók nem kivételnek számítanak - Vera Wang, Elie Saab és Zuhair Murad. Egyébként az utóbbi minden második ruhában fűzőt használt, minden díszítéssel díszítve, és a legkülönbözőbb árnyalatokat választotta - a klasszikus fehértől a gazdag aranyig. Ez nem meglepő, mert egy fűző ruhával sokkal előnyösebbnek tűnik, így az alak rendkívüli kegyelem és kifinomultság. A sziluett aláhúzásával a fűző vékony és a legjobb szögeket mutatja.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok