Férfi öltöny az esküvőre

Férfi öltöny az esküvőre

Jellemzők és előnyök

Az esküvőn a vőlegény képének elegánsnak, kifinomultnak és a kiválasztott menyasszonyi öltözetnek megfelelőnek kell lennie. Ezért nagyon fontos választani a megfelelő öltönyt, amely tökéletesen illeszkedik az ábrához. Megvásárolhatja, megrendelheti vagy bérelheti - mindez a vágyától és a pénzügyi lehetőségektől függ.

Jó értelme vásárolni egy kész, drága öltönyt, vagy megrendelni, ha a vőlegény azt tervezi, hogy a jövőben viszi, és ez a forgatókönyv meglehetősen gyakori.

Divatos stílusok és modellek

A tervezők minden évben különböző stílusokat és színkombinációkat kínálnak férfiaknak. A hagyományos fekete öltöny ebben a szezonban nem a népszerűség csúcsán van, de még mindig az esküvői divat klasszikusának tartják. A barna, fehér, ezüst, kék, szürke és lila színek modelljei relevánsak.

Az esküvői ruhák típusai különböznek, elsősorban a szabózsákok. Ezek közé tartoznak a szmokingok, a farok, a kabátok, a háromrészes öltöny, a klasszikus öltöny vagy a névjegykártya öltöny.

A szmoking számára jellemző a szatén vagy bordázott selyem hajtókával ellátott, egyszemű vagy kettős mellű kabát. A pólót viselő gallérral viselik. Egyenes vágású csíkokkal ellátott nadrágot viselnek a mellény mögött rejtett harisnyatartó vagy övszárny.

A fekete szmoking a leggyakoribb, kevésbé gyakran sötétkék szövet, amelyet a szabáshoz használnak. Azonban, ha az ünnepség nyáron történik, akkor célszerű fehér szmokingban öltözni. A bársony szmoking különösen elegánsnak és rendkívülinek tűnik, megfelel az ízléses ínyencek igényeinek.

A klasszikus esküvői ruha tartalmaz egy kabátot és különböző színű és stílusos nadrágot. Ez sokkal praktikusabb, mint a szmoking, mert helyénvaló viselni azt a munka után, az üzleti találkozókon és a hivatalos eseményeken.

A névjegykártya öltönyben hátul egy kerekített padlóval ellátott kabát található, amely egy elülső gombbal van rögzítve, ami a XIX. Nagyon ünnepélyesnek tűnik, és alkalmas egy tematikus esküvői szertartásra.

Egy másik öltöny különleges alkalmakra - farkas. A kabátja elöl rövid, hátul pedig keskeny farok formájában nyúlik. A nadrág meglehetősen keskeny, és oldalain dupla selyem lamellákkal vannak ellátva. Fehér inget, fehér mellényt és fehér csokornyakkendőt visel.

Szintén ez a szezon nagyon népszerű esküvői ruhák a "retro" stílusban.

ifjúság

Az esküvők férfiak ifjúsági ruhái megkülönböztetik a vágás jellemzőit és egyfajta informális pillantást - ezek általában modern modellek, amelyek egy felszerelt és vágott kabátból (vagy csak egy vágottból) és keskeny nadrágból állnak, nyilakkal vagy anélkül. Az egész ruha vagy kabát színes vagy kockás szövetből vagy díszből készülhet.

Egy szűk nyakkendő vagy egy színes pillangó kiegészíti az ilyen öltönyt.

Az ifjúsági esküvő jelmezének divatos változata egy "alkalmi" stílusban készült ruha. A dzseki és a nadrágai különböző színű és textúrájú anyagokból készülhetnek. A ruha kétségtelen előnye, hogy az ünneplés után is viselni lehet.

szerelt

A felszerelt ruhák a közepes vagy alacsony növekedésű, karcsú férfiaknál a legjobbak. Egy ilyen öltöny megvásárlásakor különös figyelmet kell fordítania arra, hogyan illeszkedik az Ön számára, mivel a felszerelt ruha nem teszi lehetővé a kompromisszumokat.

Egy megfelelően kiválasztott kabátnak nem lesz ráncai a gombok megnyomásakor, és egy második bőrön ülnek. A kabát hossza eléri a comb közepét, kivéve, ha természetesen nem rövidített modellről beszélünk.Hüvelyhossz - a csuklóhoz karokkal. Ha a megadott részek közül legalább egy nem felel meg a valóságnak, próbálkozzon az alábbi modellel.

háromszemélyes

A háromdimenziós ruha népszerűvé vált a 20. század elején, de a divat még ma is létezik. Ez az egyszálú dzseki, mellény és az ugyanazon anyagból készült nadrág kombinációja. A stilisták úgy vélik, hogy egy ilyen öltöny jobban megfelel a felnőtt korú férfiaknak.

Ugyanakkor kétségtelen előnyei vannak - például egy mellény, mintha az alakot meghúzza. Emellett az esküvői szertartás után a háromrészes öltöny viselése harmonikus lesz az üzleti találkozókon vagy az irodában.

Szokatlan és eredeti

A szmoking a vőlegény nagyon eredeti ruhájává válhat, a férfi pedig nagyon elegáns. Egy fehér inget és egy klasszikus fekete vagy színes csokornyakkendő egészítheti ki, az esküvő színének függvényében.

Egy másik szokatlan esküvői ruha a ruha. A hagyományos vágásnak köszönhetően nagyszerűen néz ki - egy rövid első kabátot és a hátoldalán meghosszabbított csíkokkal rendelkező nadrágot. Hagyományos fekete vagy fehér színben készíthető.

Az esküvő ősszel vagy tavasszal, egy harisnyanadrág kiváló lehetőség. Hosszú, kettős mellű, és inkább egy kabát. A kép nagyon elegáns lesz.

Teljesen

A fekete, sötétkék vagy sötétkék csíkos öltöny, amely tökéletesen illeszkedik a mérethez, vagy rendre szabott az atelierben, jó lesz a túlsúlyos férfiaknak. Ez a jelmez vizuálisan vékonyabb lesz és magasabb lesz.

nyár

A nyáron tartott esküvői szertartáshoz jobb, ha a világos színek - bézs, világosszürke, kék vagy fehér - öltönyöket részesítjük előnyben. És rövid ujjú ing viselése is megengedett.

Ezen túlmenően, az elmúlt években nyáron divatos lett a tematikus esküvők rendezése. Ha az esküvője az ilyen ünnepséghez tartozik, akkor a kiválasztott téma stílusának megfelelően kell öltöznie.

színek

A barna és kék színű esküvői ruhák ma divatosak. A kék, lila, szürke, fehér, bézs színű vagy elefántcsont modellek azonban igen népszerűek.

A legdrágább természetűek a vörös, bordó és zöld színek jelmezei.

A konzervatív fiatalok még mindig klasszikus fekete öltönyt választanak az ünnepségre. Egy kis ifjúsági stílus hozzáadásához vegyen fel egy fényes akcentust, például nyakkendő vagy gazdag színek pillangója formájában.

Kék és sötétkék

Egy kék színű nyakkendőt és egy fehér inget viselő tengerészi ruha nagyon stílusosnak tűnik. Ezt az opciót az ünneplés után lehet viselni.

Az ünnepélyes alkalomra alkalmas kék színű szatén anyagból készülhet. Jól megy egy fehér szatén mellény és nyakkendő, valamint egy fehér matt ing. Egy másik lehetőség, hogy egy kék színű, fehér inget, fekete mellényt és fekete csokornyakkendőt kombináljon.

A sötétkék öltöny és a kék ing és a fekete nyakkendő kombinációja is jól fog kinézni.

fehér

A "fehér íj" stílusában megjelenő jelmez nagyszerűnek és ünnepélyesnek tűnik. A jelmez fehér monofonikus szövetből vagy fehér mintás szövetből készülhet. Érdekesnek tűnik a szatén ruha és a nyakkendő kombinációja a matt fehér szövetből készült mellényrel és pólóval.

Kiváló lehetőség lenne, ha egy fehér színű, kék inget és egy kék szatén nyakkendőt egyesítünk, amely egy pár tónusú, mint egy ing.

piros

A vörös színű öltönyt valószínűleg egy férfi választja ki, aki mindig a figyelem középpontjában áll, függetlenül az eseményektől.Egy ilyen merész színt feltétlenül össze kell kötni a menyasszony ruhájával - például egy piros széles övvel kell rendelkeznie egy hófehér ruhával és egy vörös tónusú menyasszonyi csokor, piros cipővel kombinálva.

Továbbá, ez a ruha alkalmas a "stílusos" stílusú, világos ifjúsági esküvőre. Az ilyen esküvők hihetetlenül népszerűvé váltak az azonos nevű filmes képernyőkre való belépés után.

borízű

Esküvői ruha bordó színű néz ki, nagyon elegáns és szokatlan. A stilisták azt tanácsolják az idősebb férfiaknak, hogy válasszanak egy ilyen öltönyt, mert a színt nagyon szilárdnak tartják. Burgundi öltönyökkel kombinálható egy fehér, fekete vagy bézs színű ing.

A bordó öltöny kék inget és kék nyakkendőt kombinálva szokatlan lesz. Érdekes lehetőség lenne egy olyan ruha, amelyben a bordó színe csak kabátot tartalmaz, és a nadrág fekete anyagból készül.

A jelmez konzervatívan készül a sötét bordó szövetből, fekete pólóval és fekete nyakkendővel együtt.

zöld

Az esküvő zöld öltönye természetesen nagyon fényesnek tűnik, és nem kevesebb figyelmet vonz, mint a piros. Annak érdekében, hogy ne nézzen ki helytelenül, meg kell próbálnia megtalálni a megfelelő részleteket, például nyakkendő vagy csokornyakkendő, ing, mandzsettagombok stb. Szintén meg kell figyelni a színkombinációt a menyasszony képével annak érdekében, hogy ez a nyaralás két fiatalnak nézzen ki, mint egy pár.

barna

A barna ez a szezon trendje a férfiak esküvői divatjában. Egy barna öltöny jól viselkedik egy fehér inget és egy kakaószínű nyakkendőt vagy egy barna nyakkendőt.

Ha egy kis barna öltönyt szeretne hozzáadni, próbálja meg ötvözni egy fehér inget, barna harisnyatartót és egy harmonikát.

kék

A kék esküvői ruha alkalmas arra, hogy a melegebb hónapokban egy esküvőt tartson. Különösen jól néz ki a szőke és szőke kék szemű férfiaknál. Ez a ruha kiegészíthető egy hófehér ing és egy kék nyakkendő vagy nyakkendővel.

Jól néz ki, hogy egy kék színű póló, egy pár tónus könnyebb, mint egy öltöny, és egy pár tónus sötétebb, mint egy öltöny. Nagyon harmonikus kép alakul ki.

fekete

Fekete esküvői ruha - ez a legkülönlegesebb és leggyakoribb változata a férfiruháknak különleges alkalmakra. Nagyon praktikus, és az esküvő után hosszú ideig használható.

Érdekes kombináció lenne egy fekete öltöny, mellény és nyakkendő, bézs színű, szatén anyagból készült. Egy fehér inget vagy pólót, a sült tej színe kiegészíti az elegáns megjelenést.

anyagok

Általában, ha az esküvő a hideg évszak alatt történik, a ruha a gyapjúból van kiválasztva. Jól néz ki, és megtartja a hőt.

Ha az esküvőt nyárra, tavasszal vagy kora ősszel tervezik, akkor az ilyen textíliákra, mint a vászon, pamut vagy selyem. Mindazonáltal győződjön meg róla, hogy ez az anyag elasztán bizonyos százalékát tartalmazza - anélkül, hogy a szövet nagyon gyorsan ráncolna és nem néz ki a legjobb módja.

Hogyan válasszuk ki

Az esküvői ruha nemcsak a férfi megjelenésének minden előnyét hangsúlyozza, hanem az összes ábrán látható hibákat is elrejti, ha van ilyen. Ezért meg kell közelíteni a ruha kiválasztását, figyelembe véve a vőlegény testének minden jellemzőjét. Például a magas, karcsú férfiak jobban odafigyelnek a kettős mellű kabátra és az egyenes vágású nadrágra, de lehet választani egy felszerelt kabátot.

Alacsony, éppen ellenkezőleg, egy kicsit szűkített nadrágot és egy rövid mellű rövid kabátot kell választania, és a kabát modellje is választható.

A sötét színű vagy a vékony csíkokkal ellátott sötét színű ruhák alkalmasak teljes testtel rendelkező férfiakra. A nadrágon fontos, hogy nyilak legyenek, és a kabátnak klasszikus vágást kell választania. A felszerelt modelleket kategorikusan ki kell zárni.

A vékony férfiak választhatnak egy mellű egyenes kabátot és enyhén kúpos nadrágot, valamint a nyakkendő helyett előnyben részesítik a csokornyakkendőt.

És ha a vállai túl szélesek, vegye fel az egyik mellű kabátot, amelyen a zsebek és a vékony nadrágok vannak.

Választhat egy ingét az ember szemének színe alapján. Például a kék szemű férfiak kék, kék, szürke vagy szürke színű ingeket viselnek. A barna szemű férfiak bézs vagy barna inget kaphatnak.

Mit kell viselni

A jelmez mellett gondosan meg kell választani egy inget, amely a ruha színéhez illeszkedik, és ugyanakkor tökéletesen illeszkedik az alakzathoz. A vágástól függően ingek vannak felszerelve és lazaak. És ha egy kicsit túlsúlyos, jobb választani egy laza inget.

A póló hüvelyeinek ideális hossza el kell érnie a hüvelykujját a kézen, és nem szabad kitenni a csuklót a kar hajlításakor.

Amikor a póló gallérja minden gombon van, 1-2 ujjat kell elhelyezni a nyak és a gallér között.

Egy inget tartalmazó mandzsettát kb. 1,5 cm-re kell kinyújtani a kabát ujjai alól, amelyek gombok vagy zokni alatt lehetnek. Egy esküvői öltöny számára célszerű a mandzsettagombokon egy inget választani, ami egyébként a menyasszonyi ékszerekhez közeli stílusban is elkészíthető.

A pólók elasztánból és poliészterből, pamutszövetből, alacsony elasztántartalmú, pamutszövetből, szintetikus anyagok, vászonanyag vagy természetes selyem hozzáadása nélkül készülhetnek.

Ha matt szövetet választ, akkor érdemes felvenni egy szatén anyagból készült inget, és fordítva - a szatén ruhák matt szövetből álló ingekkel együtt érdekesebbnek tűnnek.

Cipő és kiegészítők kiválasztása

A cipők egy esküvői ruha fontos befejező érintése, ideálisnak kell lennie a szín és a stílus jelmezének. A legegyszerűbb szabály az, hogy sötét színű, sötét cipővel és világos fényű öltönyt választunk. Ugyanez vonatkozik a zoknira is.

A tartozékok különleges figyelmet érdemelnek. Közülük van egy boutonniere, amelyet össze kell kapcsolni a menyasszony menyasszonyi csokorával, egy nyakkendővel vagy egy íjjal, amely visszhangozza a menyasszony felszerelésének, harisnyatartójának, mandzsettagombjának és nyakkendőjének színét. A részleteket gondosan és ízlés szerint választják ki, így a kép finomabbá válik.

Szmoking megfelelő viselni egy fekete csokornyakkendő. A stilisták úgy vélik, hogy egy fehér pillangó jobban össze van kötve egy ruhakabátdal, de minden szabály kivétel.

Néhány esküvői ruhában, nyakkendő vagy pillangó helyett nyakkendő van. Számára ugyanaz a szabály érvényes - összhangban kell lennie a menyasszony ruhájával vagy illeszkednie a stílushoz.

Divatos esküvői képét egy zsebkendővel egészítheti ki a mellső zsebében, bár egyes ügyfelek nem akarják túlterhelni és előnyben részesíteni az egyik dolgot - akár boutonniere, akár zsebkendőt.

Mennyit

Egy esküvői ruha költsége, kivéve a ingeket, nyakkendőket, cipőket és egyéb kiegészítőket, 10 ezer rubeltől kezdődik, és attól függ, hogy a ruha mely ruhát varrta, és a tervező vagy divatház, amely ezt a jelmezet készítette.

Ha egy öltöny testreszabásról beszélünk, akkor a stúdióban a szabás költsége 30 ezer rubeltől kezdődik és függ a választott anyagtól, az esküvői ruha stílusától, és néha a szabás sebességétől.

Stílusos képek

  1. Nagyon elegáns, kifinomult és szokatlan, a férfiak esküvői háromrészes öltönye, melyet kétféle sötétlila szatén anyagból, fehér inget és egy lila nyakú sálat tartalmaz barrettával. A kép kiegészíti a melltartó fehér sálat.

  2. Egy sötétbarna háromrészes öltöny egy fehér inget és egy sálat, hogy megfeleljen az öltönynek, tökéletesen alkalmas az esküvői szertartásra, és ez a szezon trendje is.

  3. Egy ifjú esküvőre kiváló választás lehet egy nemes, sötétzöld ruha, enyhén szűkített nadrággal és egy mellénygel, fehér inget és fekete keskeny nyakkendőt tartalmazó, dzseki melletti kabát.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok