Esküvői ruha a vőlegény számára

Esküvői ruha a vőlegény számára

A vőlegény esküvői öltönyének megválasztása nem kevésbé fontos feladat, mint a menyasszonyi öltözék kiválasztása. A férfiak mindenféle ünnepi ruházatával ugyanolyan nehéz választás. De ha figyelembe vesszük az összes divat trendet és egy kicsit megérteni a ruhák kiválasztásának szabályait, akkor a vőlegény ellenállhatatlan lesz.

Divatos stílusok és modellek

Mi vezet ma a divatmodellek listáiban? Mi teljesen elfogadhatatlan egy esküvőre? Az összes lehetséges lehetőséget elemezzük. Kezdjük azzal a ténnyel, hogy a vezető pozíciókat öltönyök és nem szmokingok vagy farok foglalják el, amelyek összetettségük és vágási súlyuk miatt nem a legmegfelelőbbek mindenféle ruházat számára.

Boho stílus

A Boho stílusát más néven cseh chicnek hívják. Ez a bohém fényes és szabad hippik gyűjteménye. Határozottan divatos lett, beleértve a 21. század elején az esküvőt is. Ez a stílus vintage és etnikai elemeket tartalmaz, élénk színeket és excentrikus képeket biztosít.

A boho stílusában a vőlegény öltönyét megkülönböztető fő dolog a természetes anyagok választása. Kabát - az elem nem kötelező. Sok előnyös mellény. Ha még mindig úgy dönt, hogy elhagyja a kabátot, akkor különböznie kell a nadrágtól és a textúrától és a színsémától.

Le és cipő. Nyugodtan válassza ki a cipőjét. A nadrágot pedig farmerrel lehet helyettesíteni.

Nincs kabát

Opció vőlegény esküvői ruha, amelyben nincs kabát, nem olyan ritka. Ez különösen igaz a forró nyáron. Ez a megoldás nem hagyományos stílusban rendezett esküvők számára népszerű.

Sikeres kabátot lehet cserélni egy mellényrel vagy látványos harisnyatartóval. Ha egy jó fényes színt választ, akkor egy észrevehető díszítéssé válik.

A ruha ez a verziója lehetővé teszi a nem szabványos ingek viselését. Nyugodtan hajtsa fel az ujjait, és a hő biztosan könnyű lesz. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a dzseki hiánya gondosabb megközelítést igényel az ing kiválasztásában. A klasszikus fehér ebben az esetben unalmas lesz. Tehát fantáziálj!

Mellény

A mellény már régóta nem csak a ruha kiegészítése. Lehet független elem.

A divattervezők nagy választékot kínálnak a vőlegénynek minden ízléshez. A szövetek, textúrák és stílusok érdekesnek és szokatlannak teszik az esküvőt.

Az egyetlen ajánlások, amelyek mindenkit érintenek: a mellénynek nem szabad szorosan illeszkednie egy figurához, különben nem lesz nagyon kényelmes, ha felveszi a menyasszonyot, és általában érzi magát egy esküvőn.

Ügyeljen a nyakkivágásra. Ha az öltöny nyakkendőt tartalmaz, akkor elég nagynak kell lennie.

A mellény a ruha fő tartozékává válhat, ha az illeszkedik az esküvő fő színéhez.

A mellénynek egy vitathatatlan előnye van - vizuálisan szigorítja az ábrát, és vékonyabbá teszi az embert. Ezenkívül nagyon hatékonyan verhet, hozzátéve, hogy egy láncra néz. Aztán a vőlegény valódi úriembernek tűnik a társadalom legmagasabb rétegeitől.

színek

Bár az esküvői ruha - ruhák meglehetősen hagyományosak, de nem kell szigorúan és elsődlegesen nézniük. A modern modellek lehetővé teszik a vőlegény számára, hogy minden ízlés szerint válasszon egy öltönyt. A fényes és lédús árnyalatok is szívesen láthatók, és a megfelelő vágással hihetetlenül elegáns és ünnepi.

A mai napig a legnépszerűbb lehetőségek három szín: fehér, lila és mélykék. Ezek a színek is jóak, mert tökéletesen kombinálódnak a boutonniere és a menyasszony csokor finom pasztell színekkel.

De a divattervezők sok más méltó színt is kínálnak. A második helyen a népszerűség mind szürke, mind bordó. A fekete és barna klasszikusok, amelyek soha nem lépnek ki a stílusból.

Kék és sötétkék

Ezek a színek különösen népszerűek ma. Az egész világon elárasztják a pódiumokat. A ruha több kék vagy szürke árnyalatú lehet. A fehér ing kiemeli a szín mélységét. A csokornyakkendő vagy a nyakkendő több telített hangot választhat.

fehér

A fehér ruha teljesen fehér lehet. Ez azt jelenti, hogy az öltöny minden részlete fehér lehet. Annak érdekében, hogy a ruházat nem tűnik unalmasnak és monotonnak, egy kabátot, nyakkendőt vagy mellényt lehet mintázattal díszíteni, és a textúrában eltérő lehet.

Ez a szín akkor választható, ha a menyasszonyi felszerelés nem lesz bézs.

barna

Barna - az ókor színe. Ha egy vintage stílusú esküvőre gondol, tökéletes. A világos barna árnyalatok vagy fordítva, gazdag borvörös, még érdekesebb és előnyösebb.

csokoládé

Még mindig ugyanaz a barna, de melegebb. Az ilyen színű ruhát elõnyösen megragadhatjuk egy érdekes textúrájú kiegészítõkkel vagy szövetekkel.

szürke

A szürke tónusok, bár nem népszerűek, de olyan márkák, mint a Tom Ford, Hermes nem felejtik el őket. A hideg, fémes színek olyan konzervatívok választékát választják, akik nem akarnak újat adni.

fekete

A fekete öltöny egy klasszikus, amely a luxust határolja, különösen, ha a ruha néhány eleme hímzett. Például egy dzseki hajtóka. És a kontrasztos sál valódi dandyvá válik.

borízű

A burgundi, valamint a Marsala színe különösen lenyűgöző lesz, ha a ruhát kontrasztos betétekkel egészítik ki. A felső és az alsó rész változatos lehet.

menta

A menta színe meglehetősen semleges. A nyitáshoz és lejátszáshoz válassza ki a megfelelő tartozékokat. Ha a vőlegény barna, akkor a ruha színe hidegebb lesz. A meleg tónusok menta színei jobban megfelelnek a blondoknak. Nem szükséges a menta színének egész sorát választani. Tartozékok, mellény, nyakkendő, mandzsettagombok látványosak lesznek ...

kék

A kék szín kifejező képet teremt, és különösen a kék szemű vőlegényeket illeti. Ez a szín a nyári esküvőre választható. Friss és ünnepi lesz.

Az egyszínű öltöny mellett a vőlegények extravagáns ruhákat választanak a ketrecben. Az ilyen modellek alkalmasabbak bizonyos esküvőkre, például vidéki témákra, városi stb. Más kísérletek színek kombinálásával is elvégezhetők. Természetesen jobb, ha egy kompetens tervező ezt megteszi, és csak egy kész öltönyt választ.

anyagok

A szövet típusának kiválasztását nem kevésbé felelősségteljesen kell kezelni, mint más szempontokat. Attól függ, hogy mennyire kényelmes lesz az öltöny, és mennyi ideig fogja megtartani a megjelenő megjelenését (azaz nem fog dörzsölni vagy deformálódni).

A házimunkákat vastag, fényes anyagokkal, mesterséges anyagokkal és néhány természetes anyaggal, például lenrel szállíthatjuk, amelyek túlságosan ráncosak. De a vőlegénynek egész nap és az éjszaka egy részében tökéletesnek kell lennie.

Háromféle szövet van a legnépszerűbb. Gyapjú, selyem vagy pamut. Ha tudja, hogyan kell óvatosan viselni ruhát, akkor a nyári esküvőre választhat.

Hogyan válasszuk ki

Amikor bevásárolsz, vegyél részt egy olyan személynek, akit bízolsz - barátod, apád, de természetesen nem menyasszony. Oldalról sokkal világosabb, hogy ez vagy az öltöny rád néz. Az egyetlen dolog, amit megkérdezhetsz a menyasszonytól, mennyire gazdag a ruhája díszítéssel. A két fiatal fáradt tartozékai nem egyeznek egymással. Ha a menyasszony gazdag ékszereket szeret, a ruha köpenyének és nyakkendőjének rendkívül tömörnek kell lennie. Egyéb tippek a következők:

  1. Az esküvői ruha választását nem szabad az utolsó pillanatra elhalasztani.A fontos esemény megkezdése előtt legalább egy hónappal kezdje el a képzést, akkor lehetősége lesz arra, hogy mindent megtegyen, amennyire csak lehet, és időben, hogy megszüntesse a lehetséges hiányosságokat.
  2. Ne rohanjon az első elérhető opcióra. Ellenőrizze az árat és nézze meg a különböző ajánlatokat. Ugyanaz a modell különböző áruházakban másképp is költséges lehet, ezért időt kell töltenie és keresni egy öltönyt különböző helyeken.
  3. Amikor bevásárol, viseljen fehér inget, vagy azt, ami az esküvő napján lesz. Nos, ha cipőt vásárolsz előre. Ebben az esetben a szerelvény megmutatja, hogyan fog kinézni az ünneplés napján. A különböző nadrágmodellek ugyanazokkal a cipőkkel nézhetnek ki. Ne veszítse el.
  4. A nadrág ideális hossza - a sarok közepére. A mellénynek sem szabad szörnyűnek lennie. A helyes választás az, ami a nadrág kezdővonalához jut.
  5. A keskeny nyakkendő és a keskeny kabátköpeny kombinációja jó hangnak tekinthető. Ha az egyik elem széles, akkor a másodiknak is alkalmasnak kell lennie. A nyakkendő hossza nem csökkenhet az öv csatjánál. Ha órát visel, a mandzsettagombok hangja kell, hogy legyen.
  6. Az öv fontos tartozék. Ezt a cipő színével kell kombinálni. Tökéletesen néz ki a keskeny bőr modell.
  7. Zokni. Igen, igen, az esküvői öltözékben lévő szekrénynek ezt a részét helyesen kell kiválasztani. A zokni a borjú közepéig tart. Ebben az esetben elkerülheti a csupasz lábak megjelenését, amikor ül. Mivel a zokni valahogy egy kicsit látható lesz, össze kell hangolniuk az öltönyt. A legkényelmesebb lehetőségek a varratok nélküli zokni száz százalékos pamutból.
  8. Töltsön időt egy jó cipő kiválasztásával. Ügyeljen arra, hogy az új cipő ne dörzsöljön az esküvő alatt.

Mit kell viselni

A stílusos kiegészítők segítenek a vőlegény képének tökéletesítésében. Mandzsettagombok, nyakkendő klipek lehetnek eredeti és elegáns elemek. A mai boutonniere kiválasztásának szabályai nem olyan szigorúak, mint korábban. A vőlegény tetszés szerint választhat, anélkül, hogy összehangolná a menyasszony csokorát.

Mit válasszunk - nyakkendő vagy csokornyakkendő? A vélemények szerint a divattervezők egyetértenek abban, hogy a nyakkendő még előnyösebb. Mindkét opciót teljesen el kell utasítani, ha egy divatos "mao" gallérral rendelkező öltönyt választ. Ez az öltöny kínai változata, amely nem igényel további kiegészítőket, mert jól illeszkedik a nyakhoz.

Cipő kiválasztása

Első pillantásra a férfi cipő választása egyszerűnek tűnik. De csak abban az esetben, ha úgy dönt, hogy rendes fekete ruhát vásárol, semmi figyelemre méltó cipőt. Valami eredeti nem olyan könnyű megtalálni.

A modell kiválasztásának számos szabálya van. Ha vizuálisan szeretné csökkenteni a láb hosszát, válassza ki a tompa orrú cipőt. Először is érdemes megfontolni azokat, akik nem büszkélkedhetnek magasakkal, és ugyanakkor nagy lábmérettel rendelkeznek.

A hegyes orrnak ellentétes hatása van, és alkalmasak olyan magas férfiaknak, akiknek viszonylag kis cipője van.

Magassága nagyobb, ha a menyasszony magasabb, mint a vőlegény. Néhány centiméter lehet, hogy nem oldja meg a problémát, de érdemes megvizsgálni az ilyen modelleket.

A csizmákat és az öveket kombinálni kell, és mindkettőt lakkozottnak vagy mattnak kell választani.

És a cipők vásárlásának fő szabálya: csináld azt a jó munkanap után. Reggel vásárolt cipők, az esetek 100% -ában esténként nagymértékben összenyomják a lábát. Győződjön meg róla, hogy a cipő tökéletesen ül, ne nyomja meg és ne csukja le a lábát.

Kezdje cipőjét néhány héttel az esküvő előtt. Hogy ünnepélyes nap legyen, csak nem fog sikerülni.

Hogyan kell kiegészíteni a képet

Az egyik fő ruha a boutonniere. A gomblyukban lévő virág nem csak hagyomány. Ez is szimbolizálja az ember hűségét a választott emberre. Boutonniere teljesen lehet. A gyártási szalagok, gyöngyök, tollak használatosak.

Ha egy férfi negatívan kapcsolódik az öltöny színéhez, akkor nem lehet kevésbé hatékonyan helyettesíteni egy szép zsebkendőt.

Ha nem szabványos megoldások rajongója, akkor szabadon választhat egy extravagáns mellényt, nyakkendőt vagy harisnyatartót, például élénk színeket, sárga, piros, ketrecben. Nos, ha színben lesznek összhangban a menyasszony világos kiegészítőkkel, kézitáskával, cipőkkel.

A nád és egy kalap is fiatal és bátor férfiak számára kínál lehetőséget, különösen, ha gazdag színekkel, például világos lila vagy narancssárga színűek.

Mennyit

A menyasszonyi esküvői ruháknak elég költséges lehetőségek állnak rendelkezésre. 15 ezer rubelt fognak fizetni. Tovább tovább. 25, 35 és 60 ezer is lehet egy tervezői modell.

Bárki, aki tökéletesnek akar látszani, és nem ismeri meg valakinek a lehetőségeit, rendelést rendelhet. Átlagosan a kész és a testre szabott verziók közötti különbség mintegy 50 ezer rubelt lesz.

Márka hírek

A Ralph Lauren, az Ermenegildo Zegna szokatlan fehér lehetőségeket kínál. A híres divatházak közül választhat egy klasszikus és szabad stílusban.

Valentino szokatlan modelleket kínál eredeti nyomatokkal.

Tom Ford konzervatív stílust kínál a vőlegénynek nyilakkal.

A divat esküvői elefántcsont színeiben (elefántcsont vagy pezsgő). A Boldman márka egy olyan árnyalatú vőlegényt kínál, amely fekete szegéllyel van keretezve, ami fokozza ennek a színnek a hatását.

Elegáns koszorúslány ruha és vőlegény öltöny

A vőlegény kék öltönyével szemben a fehér menyasszony a lehető legkisebb és kecsesebbnek tűnik. A teljes harmónia érdekében a menyasszonyi csokor kék szalaggal díszíthető.

A színes elefántcsont esküvője stílusos és nemes lesz. A vőlegény öltönyének színe egy pár tónusosabb, mint a menyasszony ruha. A legfontosabb dolog, hogy nem fehér volt, különben a piszkos viselkedés kockázata.

Fekete-fehér kombináció. Ha a vőlegény egy klasszikus fekete öltönyt választott, a menyasszony sikeresen megverte ruháját, fekete övvel díszítette. A szokatlan kialakításnak köszönhetően a dekoráció nagyon lenyűgöző.

Bármely kombináció harmonikusan megjelenhet a megfelelő kiegészítők, például cipők, övek, csokrok kiválasztása miatt.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok