Egyenes ruha

Egyenes ruha

Jellemzők

Egyenes ruha egy univerzális női szekrény. Az egyenes ruhát minden lány alapszekrényében kell elhelyezni, mert ez a stílus minden körülmények között megfelelő. A termék félig szabott illeszkedése sok lánynak felel meg.

Az egyenes ruha megkülönbözteti a lakonikus és a minimalista designot. Ennek köszönhetően egyenes ruhával sok különböző képet hozhat létre. Alkalmas az üzleti életre és a mindennapi életre, alkalmi és utcai stílusú íjak létrehozására. Egy koktél vagy estélyi ruha a közvetlen vágás részt vehet a pártok, ünnepségek és társadalmi események.

Az egyenes ruha egyedülálló stílus, amely teljesen más alkalmakra alkalmas. A szekrény egyéb elemeinek és a különféle kiegészítőknek köszönhetően számos egyedi képet hozhat létre ugyanazzal a ruhával!

Ki fog menni és hogyan kell választani

Egyenes ruha egyaránt megfelel a magas és a rövid lányoknak. A helyesen választott egyenes ruha miatt a kis termetű lány akár több centiméterrel is vizuálisan magasabbra válhat.

Egyenes ruha tökéletes a lányok számára a formák "téglalap" és "homokóra".

De az "alma", "körte" és "fordított háromszög" egyenes ruhák tulajdonosait óvatosan kell megválasztani, ha nem teljesen felhagyják ezt a stílust.

Ha extra kilogrammokat akar elrejteni - válasszon egy egyenes ruhát, amely a leginkább ingyenes. Elrejti a derék és a csípő extra térfogatát, hogy segítsen egyenes ruhában, sötét oldalfalakkal az oldalon. Egy öv vagy öv segít a derék kiemelésében.

Különböző modellek

ujjatlan

Egy ujjatlan ruha kiváló választás nyáron. Hideg időben kombinálható egy vékony teknős vagy blúz.

A legtöbb ujjatlan estélyi ruha hivatalos és hivatalos események és ünnepségek számára szintén ujjatlan.

Ingyenes vágás

Az ingyenes illeszkedés mind a teljes, mind a vékony lányokra néz ki. Teljes lányok, ő segít elrejteni az extra fontokat, és vékony - hozzáadja a kötetet az alakhoz, és elrejti a túlzott vékonyságot.

Rövid ujjú

Egyenes ruha rövid ujjú megjelenésűnek tűnik a kora ősszel, tavasszal és nyáron. Az irodai és koktél egyenes ruhák rövid ujjúakkal a leggyakoribbak.

Egy darabos hüvelyekkel

A sapkahüvelyes ruhában nincs hézag a karfuratvonal mentén. A hüvely elülső része a ruha karosszériájával és a hüvely hátsó részével, hátul. A varratok hiánya miatt a teljes vágású hüvelyes ruha lágyabb és kecsesebb körvonallal rendelkezik a vállak vonalában.

Nincs darts

Az egyenes ruhát darts nélkül csak rugalmas anyagból kell kiválasztani. Nagyon lenyűgözőnek tűnhet egy ilyen feszes ruhában. A nem rugalmas anyagból készült, darts nélküli ruhák jobbak, ha nem választják, mert túl gyűröttek, és kopásuk során viseltek.

Zsebekkel

A zsebek egyszerű mindennapi modellekben és elegáns koktélruhákban találhatók. A zsebek leggyakrabban a szoknya oldalán vagy az első felületén találhatók.

Szoros illeszkedés

Ha nem akarja elrejteni a figurát a klasszikus egyenes vágás mögött, akkor választhat egy egyenes ruha kissé felszerelt sziluettjét.

A hüvely lefelé

Az egyenes ruha, egy leeresztett hüvelyzel, a képben egy coquettishness, játékosság és gyengédség eleme.Mindezek közül a legjobb, hogy ez a modell egy romantikus dátumra, egy baráti pártra vagy egy ünnepi rendezvényre alkalmas.

Rugalmas szalagon

Egyenes ruha rugalmas, lehet ujjatlan vagy nyitott váll. Mindkét modell a legalkalmasabb a meleg szezonban. A legjobb az egészben, hogy egy ilyen ruha a sétákra, a partikra, a barátokkal való találkozókra és a tengerparti kirándulásokra néz.

Egyenes, rugalmas ruha, amely boho, népi és ország stílusában képeket készít.

Raglanhüvelyekkel

Egyenes ruha raglán ujjjal tökéletes az irodai, alkalmi és romantikus képek készítéséhez. A gallérból érkező egyrészes vtachnoy hüvely gyönyörűen hangsúlyozza a női vállak elegáns vonalát. Ebben a ruhában nőiesebb lesz.

mindennapi

Az egyenes ruha a mindennapi élet leggyakoribb sziluettje. Egyszerű, kényelmes, kényelmes és nem vonzza a termékhez túlzott figyelmet. Az alkalmi egyenes ruha általában térdhosszú vagy kissé magasabb, klasszikus vagy rövid ujjú.

Egyenes flörtöl

Az egyenes coquette a női ruhák közös díszítése. A coquette eleganciát, kifinomultságot és romantikát ad az egyenes ruhának. Kontraszt lehet színben vagy a termékhez, egy vékony áttetsző anyagból vagy sűrű anyagból. A legjobb az, hogy az egyenes coquette a mini és a midi hosszúságokra néz.

hossz

hosszú

Az egyenes maxi ruha, melynek hosszúsága és hossza a padlóhoz, a helyes választás ünnepi rendezvényekre és társadalmi eseményekre. Benne elegáns és ünnepélyes lesz. A ruha egyenes vágása a maximális hosszúsággal együtt vizuálisan nyújtja a figurát.

Térd hossza

Az egyenes midi ruha tökéletes mindennapi és üzleti életben. Ruha a térdre - a legjobb megoldás a mindennapi munkára. A midi hossza általában minden beállításnál megfelelő, legyen az irodai, baráti sétával, partival, bevásárlással vagy dátummal. Ez a ruha hossza a leginkább sokoldalú.

rövid

Egy rövid, egyenes ruha tökéletes partik, séták, kirándulások a klubba, kávézóba és egy időpontra.

Tényleges színek és nyomatok

fekete

A fekete egyenes ruha egy sokoldalú modell. Végül is, a fekete szín tökéletesen harmonizál más színekkel. Egy ilyen ruha minden helyzetben megfelelő lenne: az irodában, egy hivatalos eseményen, a mindennapi életben, egy időpontban stb. Egy fekete ruhával is létrehozhat egyéni rocker vagy gótikus megjelenést.

Fekete, egyenes ruha, fehér gallérral díszítve, tökéletes munkába vagy iskolába utazáshoz. Végül is ez a kombináció szigorú és flörtölő.

kék

A kék egyenes ruha nemcsak üzleti vagy alkalmi megjelenésnél lenne megfelelő. Egy hosszú kék ruhás, gazdag kék padlóval, a gálaeseményen kívül a tömegből áll.

piros

Egy fényes piros egyenes ruha biztosan vonzza a férfi lelkes kinézetet. Vörös színű ruhát választott, akkor létrehoz egy képet a bátor és magabiztos lányról.

Egy ketrecben

A ketrec egy klasszikus nyomtatás, amely tökéletesen alkalmas irodai és alkalmi képek készítésére.

rózsaszín

A rózsaszín egyenes ruha egy női ruházat, amely kiemeli a gyengédségét és a piszkosságát. Egy rózsaszín mini ruha fog kinézni a legjobban.

csíkok

Egy egyenes függőleges csíkos ruha megfeszíti a számokat, és elrejti a hibáit is. A vízszintes szalag eredetinek tűnik, de csak vékony lányok engedhetik meg maguknak, hogy ilyen ruhát viseljenek.

bézs

A bézs egy sokoldalú szín, amely minden beállításban megfelelő, és a legtöbb színben keveredik.

zöld

Egyenes zöld ruha a legjobban a mindennapi élethez, valamint alkalmi és utcai stílusok készítéséhez.

A borsó

Egy nagy vagy kis borsó egy ruha egy aranyos és piszkos klasszikus nyomtatás. A borsó nemcsak a mindennapi, hanem a koktél ruha számára is megfelelő lesz.

sárga

Ön ellenállhatatlannak fog tűnni, mint egy pozitív, világos, sárga színű ruhában, és egy visszafogott, elegáns, halványsárga ruhában.

Szövetek és textúrák

lenmag

A len ideális a meleg időjáráshoz. Tökéletesen lélegző, nem irritálja a bőrt, nem szívja fel a nedvességet, és nem allergiás. Egy vászonruhában nem lesz meleg még a legmelegebb napon sem. A len is megvédi a bőrt az ultraibolya sugárzástól, nem elektrifikál, gyorsan szárad és rendkívül tartós.

De a lennek még mindig vannak hátrányai. Végül is ez az anyag ruhája nem lesz rugalmas. A vászonruha szinte nem nyúlik, gyorsan ráncos és leülhet mosás után.

kötött

A kötöttáru az egyik leggyakoribb és megfizethető anyag. Az egyenes ruha, amely kötöttáruból készült, nagyon jól illeszkedik a női alakhoz és hangsúlyozza az erényeket. Kötött ruha nagyon kényelmes viselet. Ez az anyag gyakorlati szempontból figyelemre méltó: nem gyűrött és könnyen tisztítható.

A sifonból

A sifon könnyű, vékony és áttetsző anyag. A chiffon ruha mindig légy, világos, világos és nagyon nőies. A sifonból készült ruha tökéletes a forró nyárra, mert a sifon nagy légáteresztő képességgel, kiváló hővezérléssel és higroszkóppal rendelkezik. Emellett a chiffon allergiás és antibakteriális.

De a chiffon ruha különleges kényelmet igényel. A chiffon termékek gyorsan elveszíthetik eredeti megjelenését.

csipkés

Csipke egyenes ruha egy kellemes női ruházat. Csipke ruhák a legjobban alkalmasak romantikus dátumokra és ünnepi alkalmakra. De néhány mini csipke és midi hosszú ruha használható utcai stílusú íjak vagy minták létrehozására egy fél számára, a filmekhez stb.

guipure

A Guipure egy áttört szövet, amely különböző konvex csipkeelemeket és motívumokat ábrázol. A Guipure vizuálisan emlékeztetheti Önt a csipkére, de sűrűbb és nehezebben érinthető. Egy egyenes ruha, amely guipure-ből készült, tökéletes a kiutazáshoz, különböző ünnepi és hivatalos rendezvények látogatásához.

selyem

A selyem fényűző anyag, amely kiemeli a nagyszerű ízlését és állapotát. A selyem szépen csillog, és csábító fénye van. A selyem ruha nagyon szép lesz a test számára és kényelmes viselet. Az anyag lélegző és elnyeli a nedvességet, így soha nem lesz meleg a selyem ruhában. Ezenkívül a selyem nagyon tartós és kopásálló anyag.

A selyem ruházat hátránya, hogy gyorsan megdörzsöli. A selyem ruha nem tetszik a közvetlen napsugaraknak.

Jacquardból

Egyenes jacquard ruha fog látni látványos és fényűző. Végül is, a Jacquard egy nagyon sűrű és rugalmas anyag, amely szépen tartja az alakját, és eredeti mintákat mutat. Most a Jacquard gyártására természetes és szintetikus szövetek keveréke. Ezért a modern jacquard ruhája nemcsak tartós, kopásálló és tartós, hanem a termék gondozásában is szükségtelen.

bőr

Egyenes bőr ruha mindig merész, divatos és szexi. Ez a felszerelés minden bizonnyal vékony figurával díszíti magabiztos lányait. Válasszon egy mini ruhát vagy midi hosszúságot.

Természetesen egy bőrruházathoz különös gondosságra van szükség. A bőr ruhát óvatosan védeni kell a nedvességtől és a foltoktól. A legmegfelelőbb bőrápoló ruha száraz tisztítást biztosít.

Mit kell viselni

Egyenes ruha jól illeszkedik a különböző kabátok, dzsekik, kardigánok és mellények.

Hidegebb időjárás esetén esőkabátot, kabátot, parkot vagy kabátot viselhet.

Ha egy alkalmi vagy ifjúsági utcai stílusú képet szeretne létrehozni, akkor megpróbálhatja az egyenes ruha leggingskel, farmercsövekkel vagy szűkített nadrágokkal kombinálva.

tartozékok

A ruha övje lehet a kontraszt vagy az egyik szín a ruhával. Az öv szélessége is lehet.

Egyenes ruha egy univerzális dolog, így kombinálható a legtöbb táskák modelljével. A tengelykapcsolók, a nagyméretű zsákok és a szigorú geometriai alakzatú üzleti modellek meg fognak tenni.

Egyenes ruha kombinálható világos és masszív díszítéssel, mivel maga az egyenes ruha a kép háttere és „alapja”. Ezért nyugodtan viselj egy nagy nyakláncot, láncokat, medálokat vagy ömlesztett gyöngyöket több rétegben egy egyszerű egyenes ruhába. Masszív vagy hosszú fülbevalók is tökéletesek ezen a stílusra.

Egy jól megválasztott bross minden bizonnyal díszíti a ruháját, és szilárd képet alkot.

Milyen cipőt kell viselni

Egyenes ruha kombinálja a legtöbb cipő opciót. Minden attól függ, hogy milyen képet szeretne létrehozni.

Viseljen egy egyenes ruhát a klasszikus szivattyúkhoz vagy balettcipőkhöz, és dátumot vegyen fel elegáns cipőre vagy szandálszandálra.

Hideg időben viselje a boka csizmát vagy magas sarkú cipőt, egy sarokkal, ékkel vagy platformtal egyenes ruhára.

Meleg időben szandálok, szandálok és espadrillák fognak.

A ruha és a sportcipő kombinációja már régóta megszűnt. Ezért merészen ötvözze az egyenes mini és midi ruhákat cipőkkel és csúszdákkal.

2017-es stílusos újdonságok

A Burberry egyenes, fekete mini ruha hosszúságú, gallérral és hosszú ujjú ruhával. A ruha egy kis kasmír gyapjúból készült, és a vállon láncokkal díszített.

Egy nagyon nőies és romantikus, egyenes ruha a pasztell színekben, Valentino kerek nyakú mini hosszban. A ruha szegélye és ujjai széles karimájúak. A ruha gyapjú és selyem keverékéből készül.

Egy másik Valentino újdonság az egyenes fehér csipke ruha, hosszú ujjú. A modell mini hossza fehér alkalmazásokkal díszített pillangók formájában.

A Valentino-i divatház közvetlen kivágásának harmadik újdonsága egy puha rózsaszín ruha, rövid ujjú, csipke szoknyával díszítve. A modell fekete színben is kapható.

Oscar de la Renta elégedett egy estélyi ruha maxi hosszúságú telített zöldrel. Az ujj nélküli ruha és az egyszerű egyenes vágás nemcsak a ruha gazdag árnyékának köszönhető, hanem egy kontrasztos, világos rózsaszín széles öv segítségével is, amely hosszú vonatvá válik.

Egyenes türkiz ruha az Escada fényes nyomtatásával. Modell egy „csónak” nyakkal, rövid ujjú, közvetlenül a térd felett.

Elegáns fehér egyenes ruha a térd fölött. Ez az Escada modellje juh gyapjúból készült. Minimalista kialakítás, laza könyökhosszú ujjú és mély V nyakkivágás elöl.

Fekete ruha kis Escola Sport fehér pöttyöskel. A nyakot „csónakban” vágják, az ¾ ujjak fekete mandzsettával vannak vágva, a termék hossza a térd felett van.

Az Escada Sport egyenes, világos kék ruhája tökéletesen illeszkedik az alkalmi vagy üzleti megjelenéshez. A rövid ujjú modell kerek nyakkivágással és cipzárral van díszítve.

Az Escada Sport sima, fekete koktél ruha: mini hosszúságú, kerek nyakkivágás, rövid ujjú és egyenes csipke finom fekete csipkéből.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok