Férfi háromdimenziós öltöny

Férfi háromdimenziós öltöny

Jellemzők és előnyök

A nagyváros életmódja természetesen hagyja a ruházat stílusát. Idővel a mindennapi életünk megszűnt a globális gazdasági felemelkedések, például a kilencvenes évek válsága, a nemteljesítések és egyéb gondok kiváltása. A divat világában is viszonylag stabil volt. És a férfi szekrényében a háromrészes öltöny határozottan helyére került.

A ruha a formalitás, az elegancia, a státusz, és végül a kényelem, hiszen felöltözve lehetetlen rendetlenségbe kerülni, és nem megfelelőnek tűnni, hacsak természetesen nincs gomba- vagy halászati ​​út.

A klasszikus mindig fontos, ezért egy drága férfi öltöny megszerzésével nem lehet aggódni az elpazarolt pénz miatt. Ellentétben a széles körben hirdetett szlogenrel: „Kép - semmi”, senki sem törölte a ruházati kódot, és hatalmas különbség van, ha egy interjúra kell mennünk, ha egy komoly cégnél jelentkeznek az alkalmi stílusban vagy szigorúan öltözött ruhában.

Emellett a mellény, amely az együttes része, karcsú és reprezentatív lesz. Egy különleges, elegáns rendelésre szabott öltöny, mivel ideálisan az ábrán ül, elrejti a hibákat, és a tulajdonosát tiszteletre méltó mesterévé teszi.

Divatos stílusok és modellek

A testreszabástól függően a jelmezek több kategóriába sorolhatók.

Angol három darab öltöny

Mindig a legnépszerűbb a népviselet hagyományos változata, amely a Misty Albion partjától származik, és egy mellű kabátból, nadrágból és monokróm színű mellényből áll, többnyire fekete, szürke vagy sötétkék. És ha a szürke szín kissé demokratikusnak tekinthető, akkor a sötétkék ideális a legszigorúbb íj létrehozásához.

A gombok számának fontos szerepe. Meg kell jegyezni, hogy a dzseki nem több, mint négy, és a mellény a legfeljebb két gombbal kinyitható a kívülállók számára.

A mellény két lehetőség lehet - zárt vagy nyitott. A zárt modell egy kis primer kivágással rendelkezik, csak kissé nyitó nyakkendővel. Egy nyitott mellény mélyen vágott az elülső részen, a nyakát rögzítő hajtókák a teljes mellény illúzióját alkotják. Valójában a hát hátul marad.

Az angol öltöny kabátja a sziluettet kielégítő állapotban támogató vállpárnákkal van ellátva, a stílust kissé szűkített vágás és magas derék jellemzi. A hátsó nyílás a szigorú vonalak megszüntetésére szolgál. A nadrág nagy illeszkedéssel rendelkezik.

Olasz ruha

Ellentétben az olaszokkal kapcsolatos meggyőződéssel, mint forró, érzelmi és sok gesztikuláló férfiak, inkább a minimalizmus szellemében készült szigorú, nem sikoltozó jelmezeket részesítik előnyben. Ha a nadrág egyenes, ha a kabát egyszemű, enyhén felemelt keskeny vállakkal van ellátva, nincsenek résidők. A tervezők a közelmúltban bizonyos eltéréseket engednek meg a megalapozott hagyományoktól, és megtalálhatók a kettős mellű modellek, de a sziluettvonalak még mindig tökéletesen laposak.

Amit az olaszok maguk nem tudtak megváltoztatni, a szövet kiválasztása. A ruhák testreszabására szolgáló anyag a finomítás, a számla gazdagsága, a magas minőség és a magas ár között különbözik.

Az egyenes tulajdonságok és a túlsúly hiánya miatt az olasz jelmez mind a karcsú férfiaknak, mind a túlsúlyosoknak megfelel, mivel a vágás könnyen elrejti az alakzatokat.

Amerikai ruha

Az amerikai háromrészes öltöny megfelel azoknak a férfiaknak, akik mindenekelőtt kényelmet nyújtanak. A szabad vágás, amely a modellhez csatolt becenév „táska” oka lett, tagadhatatlan előnye annak, hogy nem mozdítja el a mozgást, és ugyanakkor hivatalosan is üzleti jellegű. A dzseki elvileg elutasítja a vállpárnák jelenlétét, sziluettje szempontjából demokratikus, nem rendelkezik egyértelmű előírásokkal a gombok számáról, és a hozzáadott kényelem érdekében hátul van egy spline. A nadrágot ugyanolyan stílusban tervezték, lazán és enyhén összegyűjtötték az övre.

Európai jelmez

A múlt század nyolcvanas éveiben széles körben elterjedt, és kivételesen magas férfiak számára ajánlott. A kabát kissé fel van szerelve, hosszúkás vágással rendelkezik, amely vizuálisan kiegyensúlyozza az ábrát.

Német ruha

Jellemző jellemzője az anyag, amelynek tulajdonsága az eredeti megjelenés megőrzése és nem a gyűrődés. A vágás meglehetősen szabad, az ujjak nem akadályozzák a mozgást. Általánosságban elmondható, hogy az amerikai változathoz hasonlít néhány bagginess rovására, de ami nem veszi el a német minőséget és a praktikusságot, az ujjakon lévő kigombolt gombok jelenlétében és manuálisan bélelt hurkokban van.

Francia ruha

A kegyelem és az elegancia teteje. A lekerekített vállú nyakú, lefelé kúpos köpeny jól néz ki az agyi testek rövid embereire.

A leírt jelmezek három kategóriába sorolhatók: ezek klasszikusak, felszereltek és üzletek.

Klasszikus ruha

Kétségtelen, hogy a tenyér ebben a szegmensben az angol trojkához tartozik, de az olasz jelmez, amelyet szigorúan terveztek, nem irányítható. Bár minden modellnek joga van klasszikusnak nevezni, ha egyesíti az ilyen tulajdonságokat, mint a vonalak és a színek súlyosságát, a minimalizmus részleteit.

Karcsú ruha

Ez magában foglalja az angol változatot, valamint a francia és az európai nyelvet. A klasszikus típust káprázatos fehér ing jellemzi az együttesben és a monokróm színeket.

Üzleti öltöny

A név önmagáért beszél, ezt a kategóriát az összes említett modell képviseli, kivéve a szmokingot és a ruhakabátot.

színek

A három szín alapszínét fekete, szürke és sötétkék jelöli. Elvileg a hivatalos helyzet lehetővé teszi a kék szín változatosságát, de ha az ügy nagyon felelős, akkor a sötétkék hang a legjobban foglalkozik azzal, hogy szigorúan képeket hozzon létre, különösen egy hófehér vagy kékes pólóval kombinálva. Nemrégiben a tervezők egyre nagyobb figyelmet fordítanak a rózsaszín vagy lila ingre. Néha a hármas színben a csíkok jelen lehetnek.

A szürke szín demokratikusabb, és ezért jobban elősegíti a kommunikációt. A sikeres üzletemberek figyelembe veszik ezt a funkciót a tárgyalások megtervezésekor, amikor szükség van a partnerek lehető legközelebbi elérésére. A szürke árnyalatai közül jobb választás a szén előnyben részesítése, mivel mindig trendben van, és a gazdagsághoz kapcsolódik.

A fekete öltöny ünnepélyes légkörben a legmegfelelőbb, de munkanapokon is kedvező fényt hoz.

Ami a pasztell színeket illeti, üzleti környezetben is elfogadhatatlanok, még a nyári szezonban is, de egy kissé látható cella vagy szalag eleganciát adhat a képhez.

anyagok

A kialakult hagyomány szerint a jelmezeket főleg gyapjúszövetből varrják, mivel a gyapjú egyik előnye, hogy nem ráncol. A gyapjúszövet is lélegző, ami lehetővé teszi, hogy nyáron és télen is jól érezze magát.

A speciális kopásállóság és az anyag deformációtól való megóvása érdekében a gyapjúhoz ráncokat, lycrát vagy selymet adnak. A selyem szálak hozzájárulnak az űrlap gyors helyreállításához, az eredeti megjelenés megőrzéséhez.

Ha szükség van szilárd és reprezentatív megjelenésre, ajánlatos figyelni a klasszikus tweed öltönyre. Kezdetben a tweed az életben kezdett, mint egy megbízható, tartós anyag, amely megvédi az angol úriembereket a helyi éghajlat kiszámíthatatlan trükkjeitől, majd később a szárazföldön csodálói voltak. Próbáld meg, hogy az Egyesült Királyságban van, hogy kérje meg a boltot, hogy mutasson be egy tweed öltönyt, biztosan felajánlja a hagyományos modellt, amelynek hővezető tulajdonságai hasonlóak egy rövidített kabáthoz. A hagyomány szerint a tweed nadrágok szükségszerűen harisnyatartóval vannak ellátva.

Hogyan válasszuk ki

Egy öltönyt választva emlékeznünk kell arra, hogy a gallér lapjai a testhez illeszkednek. A fogasok semmiképpen sem lóghatnak le, a ráncok és a ráncok a hátoldalon elfogadhatatlanok. Az optimális hüvelyhossz a csuklócsontig terjed, ami lehetővé teszi, hogy egy centiméterrel láthassa a póló hüvelyét.

A szabályok szerint a kabát középső gombja egybeesik a köldökkel. A hüvely nyúlványa a spline elejével összhangban van, és négy-öt gombja van.

A klasszikus háromrészes öltöny kabátja bezárja a fenéket, míg a nyílás nem tér el az oldalról.

Mit kell viselni

Hagyományosan a ruha viseletlen fehér inget visel, bár a normától való eltérés más világos színek irányában is megengedett. A megállapított kanonok szerint a kabát alsó gombja nincs rögzítve.

Az üzleti öltöny tökéletesen megfelel a klasszikus férfi cipőnek.

A tartozékok közül egy nyakkendő, egy öv és egy karóra egyáltalán nem felesleges. A lényeg az, hogy kövessük azt a szabályt, hogy a kiegészítőknek azt a benyomást keltsék, hogy költségük meghaladja a ruha árát. Egy kis "borsot" adhat hozzá bonyolult mellkasi sál formájában.

Márka hírek

A kiemelkedő tervezők közül, akik a férfi öltönyére fordították a szemüket, az olasz Brioni tenyerét tartja. Gyűjteményeinek létrehozásához nagyon finom gyapjút használ. Termékeiben a legutóbbi James Bond Daniel Craig-et, és Vladimir Vladimirovics Putyin orosz elnöknek is előnyben részesíti.

Az amerikai tervező, William Fioravanti, a legszigorúbb stílust képviselő jelmezek a világ legdrágábbak közé tartoznak. A névjegykártya egy mély nyakkivágás, amelyen ing és nyakkendő látható. A ruha költsége elérheti a húszezer dollárt.

Egy másik olasz tervező, Enzo D'Orsi, egy különleges vonalat hozott létre az ausztrál és az új-zélandi finom fleeced juhokból.

Alexander Amosu tervezője 18 karátos aranyból készült kapcsokkal díszített jelmezet teremtett.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok