Divat jelmezek 2019

Divat jelmezek 2019

Nemrégiben a klasszikus jelmezeket kizárólag üzleti ruháknak tekintették, és csak különleges alkalmakkor viseltek.

Ma, amikor a divatiparban a stílusok világos keveréke van, a jelmezek már nem olyan egyértelműek. Ezeket nemcsak az üzleti és ünnepélyes képek egészítik ki, hanem a mindennapi élet képének fő stíluselemeként is használják.

Nem meglepő, hogy a divattervezők aktívan igyekeznek diverzifikálni a modern jelmezek körét, kiegészítve azt rendkívüli kombinációival. Milyen öltöny stílusok örvendtek a tervezők divat-társadalmában ebben a szezonban, és milyen előnyei vannak ezeknek a ruháknak?

Jellemzők és előnyök

A klasszikus ruhák modern modelljeinek fő előnye, hogy egyszerre több fontos funkciót egyesítenek. Tehát, függetlenül a stílustól és a vágástól mindig praktikus, mivel ez a tulajdonság a klasszikusok által meghatározott. Egy ilyen felszerelés bármilyen képi eleganciát és kifinomultságot ad, és ezeket a tulajdonságokat az ember mindig értékelte. Ezen kívül Ez a felszerelés teljesen mindenkinek illikA legfontosabb dolog az, hogy a megfelelő stílus és méret kiválasztása.

Igen és A jelmezek köre most olyan változatos.olyan stílusokat választhat, amelyek nemcsak tökéletesen hangsúlyozzák a figura méltóságát, hanem teljes mértékben megfelelnek a legújabb divat trendeknek. Különböző színek örömmel fogadja a konzervatív monoton és rendkívüli személyiségeket - a nyomatok fényességét és bőségét.

Válasszon Bármilyen kombinációban lehet, a nadrágtól a kabátokkal, a szoknya tetejével. A fentiek alapján nem furcsa, hogy a legutóbbi időkben a klasszikus jelmezek rendkívül népszerűek lettek. Melyik jelmez-szakértői modellt javasol, hogy fordítson különös figyelmet erre az évszakra?

Divat trendek

Különösen népszerűek ebben a szezonban a sportos stílusú klasszikus ruhák modelljei.. A hüvelyen található apró betétek között kiemelkednek, amelyek szerkezete és kontrasztja a termék általános hátterével.

Az ilyen modellek megtalálhatók a Marco de Vinchenzo és a DKNY gyűjteményeiben. Azonban a híres tervezők Oscar de la Renta, a Dolce & Gabbana és a Roland Mouret úgy döntöttek, hogy a viseletük súlyosságát elegáns cipzárral díszített díszítőelemekkel hígítják.

A tervezők úgy döntöttek, hogy különböző anyagokat használnak, köztük a kötöttáru és a jelmezszövet között, bársony, farmer, gipsz és bőr mellett. A klasszikus színséma legnépszerűbb árnyalatai fekete, kék, fehér és barna, a fényes és rendkívüli - piros, sárga, rózsaszín, narancs és zöld. Milyen jellemzőkkel rendelkeznek a különböző képekhez tervezett különböző jelmezek?

üzleti

rendszerint az ilyen modellek egyenes, nadrágot tartalmaznak, nyíllal vagy anélkül, és kabátota. A nadrág helyett a készlet klasszikus, közepes hosszúságú szoknyával egészíthető ki. Az ilyen jelmez-modellek dekoratív elemei teljesen hiányoznak vagy minimálisan jelen vannak brossok, gombok és sekély vágások formájában. A színséma általában semleges, pasztell vagy sötét klasszikus.

Lányok és nők számára

A mindennapi női képalkotók rendszeresen készítenek eredeti jelmezmodelleket. Ebben a szezonban a legnépszerűbb kombinációk többféle szövetből állnak: szőrme és bőr, farmer és textil, bársony és guipure, pamut és tweed.A jelmezes elemeket az eredetiség jellemzi, nem csak a textúra, hanem a vágás is. Most a legnépszerűbbek jelmez modellek aszimmetrikus szoknyákkal és rövid kabátokkal, valamint vágott nadrágok és hosszú kabátok.

Tizenévesek számára

Még klasszikus tini jelmez modellek. különböző modern vágás. Felszerelhetők és feszesek, mivel a tinédzser alakja leggyakrabban csak ilyen modelleket visel, és a mintákat a felnőtt modellek gyakrabban egészítik ki. A könyök és az ujjú láncok és bőrbetétek díszítésként szolgálhatnak. A színséma általában világos, bár a klasszikus árnyalatok nem zárhatók ki.

Hogyan válasszuk ki

A ruha kiválasztásakor a divatszakértők elsősorban a formájuk és megjelenésük jellemzőire összpontosít:

1. Magas lányok jobb, ha a sziluettet egy hosszúkás dzseki és nadrág, vagy a térd közepére egy hosszúkás kabát, nadrág vagy szoknya osztja szét.

2. Lányok rövid termetű jobb, ha rövidített dzsekikkel és térdhosszúságú szoknyákkal vagy szorosan illeszkedő nadrágokkal választunk.

3. Hölgyek nagy csípővel jobb, ha a ruhát egy kabátjával választja a comb közepére, és egy szoknyát vagy egyenes vágású nadrágot.

4. Csodálatos mellszobor lányok Alkalmasak a dzseki modellek - a baszk.

Különös figyelmet kell fordítani a hüvely szélességére és hosszára.. Ha nem tudsz megfeszített kezekkel büszkélkedni, válassza ki a hosszú és egyenes ujjú dzsekik modelljeit, de elkerülje a rövidebb ujjakat. Ne feledje, hogy a miniatűr gallér mindig pontosabbá teszi az ábrát.

Ha egy béléssel ellátott öltöny meleg modelljét választja, kérjük, vegye figyelembe, hogy szabadon illeszkednie kell a fő termékhez. Ellenkező esetben gyorsan veszélyezteti a bélést.

Mit kell viselni

És itt A klasszikus jelmeztervezők ötvözik más klasszikus ruhákkal. Üzleti stílusban megfelelő blúz vagy stílusos póló lenne, színben harmóniában. A cipők ideális klasszikus cipők - hajók.

A mindennapi képben nem kell teljes öltönyt viselni. A dzseki kombinálható farmerrel és pólókkal, nadrágokkal vagy szoknyákkal - túrákkal és pulóverekkel. A cipő kiválasztása a kép általános stílusától függ.

Stílusos képek

A harmonika minden képben mindig segít a kiegészítők készítésében. Az ünnepélyes képért jobb választani a legelegánsabb és elegánsabb táskát - tengelykapcsolót. A hagyományos női kézitáskák alkalmi és üzleti stílusnak felelnek meg. Ékszerek jobb, hogy vegye fel a klasszikus ruha nem túl fülbemászó. Csak a kép nyereséges kiegészítőjévé kell válniuk, és nem „teljesíteniük” teljesen.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok