Halloween jelmez

Halloween jelmez

Egyszerű és eredeti ötletek.

A Halloween egy szórakoztató nyaralás, amely nyugatról jött. Ennek eredete a kelta törzsekhez vezetett, amelyek a keresztény kor előtti korban Nagy-Britannia és Észak-Franciaország földjeiben éltek.

A kelta évben két szezonra osztották - télen és nyáron. Október 31-én a nyár véget ért és a tél törvényes jogokat kötött. Ennek megfelelően ezen az estén az ókori kelták ünnepelték az új évet.

A legenda szerint a karácsony előtt a halottak világának kapuja nyílt, és a halott emberek szellemei megjelentek.

Annak érdekében, hogy a szellemek áldozataivá váljanak, az állatbőrben öltözött kelták és a szörnyű köpenyek, hogy megfélemlítsék a bevándorlókat a következő világból.

A szellemek megnyugtatására áldozati szertartásokat is tartottak.

Később a templom háborút indított a barbár szokásokkal, de a pogány nyaralás túlélte az összes történelmi felfordulást, és az egyház népének elméjében maradt, az úgynevezett Mindenszentek Napja.

És minden évben bővül. Azok az országok, amelyek még soha nem ünnepelték a Halloweenet, csatlakoznak a félelmetes és ugyanakkor eredeti jelmezek öltözködésének hagyományához, amelyek közül néhányat most részletesebben megvizsgálunk.

A vámpír

Talán a legnépszerűbb és reprodukálható leggyakrabban egy vámpír képe. A vámpír az első dolog, ami eszébe jut a nyugati mitikus gonosz erők említése. Az íj megteremtésének fő terhe sminket vesz igénybe. A véres, rongyos sebek utánzása, az arc kékes árnyalata, nyakfoltok nyomai - a horror a kész viselet esztétikájává alakítható, csak a megfelelő tartozékokat kell választania.

A Halloween-témát nem olyan nagyszerű divattervezők mentették meg, mint Jean Paul Gautier, Galliano, Tom Brown. Sikeres találataik között szerepelnek a gótikus divatelemek áttetsző anyag formájában - pókhálók, amelyek a kép készítésének utolsó szakaszában összezárják az ábrát, fényes vörös gyöngyökkel hímezve, egy bizarr, a szövet irizációjával.

A boszorkány

A boszorkány is meglehetősen hagyományos karakter. Játékos, dühös, ijesztő lehet, de sikertelenül egy nagy széles karimájú kalapban.

Újra hozza létre a hangulatot, és a választott színsémától és a testművészeti elemektől függően a kép elképzelt karaktert vesz fel.

Tehát a szemhéjokon és a pókon lévő pókháló, amely az arcán csúszik, baljós benyomást fog hagyni, és a túlzott mimikus ráncok nyomon követik a komikusságot.

A hegyes kalap mellett a boszorkányruha általában egy hosszú fekete ruha, vagy egy rövid, egy csíkos golfokkal ellátott együttesben, térd vagy harisnya fölött. Szintén fontos tartozék a seprű.

nővér

A nővér képe gyakran izgatja a férfi lakosság tudatosságát, játékos szervezeteket hoz létre, de Halloweenen fekete humorral kísérletezhet. Vér csöpög egy hófehér köntösre, lila gézkötésre, tátongó sebekre a testen és az arcán.

Érezd az izgalom hiányát? Egy ilyen nővér találkozóján garantált az adrenalin roham!

macska

Mint jól ismert, a fekete macska a gonosz szellem távoli rokonja, így nem lenne bölcs dolog, ha félretennénk a macskafiatalok képviselőit.

A kép a klasszikus változatban - fekete öltözékben, fülekben, farokban, megfelelő sminkben és fantázia formájában - bemutatható.

Elég a "Alice in Wonderland" Cheshire macskájának felidézése a szokatlan mosollyal, a make-up segít létrehozni egy teljesen nem triviális íjat.

Harley quinn

A híres gazember, a Harlequin sötét analógja logikailag illeszkedik a legnépszerűbb karakterek értékeléséhez, akiknek a Halloween jelmezei nagy keresletben vannak. Az ártatlanság megtévesztő benyomását a karneváli maszkot szimuláló fehérített arc és smink teszi teljessé.

apáca

A lányok egy apáca jelmezével kísérletezhetnek. Fekete köntöst - fehér akcentussal ellátott kapucnis póló könnyen varrható saját kezével. A megrepedt vagy vérző okkult jelek baljós, visszataszító megjelenést adnak a képnek. Egyetlen gonosz erő nem fog kockázni közeledni.

A baba

A baba sajátossága a rögzített „üveg” megjelenés, amelyet karnevál lencsékkel lehet elérni, jelenleg széles választékot képvisel számos internetes és közönséges optikai üzletben.

Doll ajkak íj, nagy szeplők, ruha a szovjet iskolai egyenruha - és a baba kész.

A csontváz

A csontváz felöltözése a Halloweenen a műfaj klasszikusja, és szintén költségvetési lehetőség. Ha a pénzügyek nem teszik lehetővé, hogy kész ruhát vásároljanak, a csontokat könnyedén kivághatja a megfelelő papírból, és varrhatja őket egy fekete, szorosan illeszkedő nadrágból és kesztyűből álló készletbe. A kicsi - a megfelelő smink kiválasztása.

tréfacsináló

A Batman Joker harcoló jelmezje gyakran vezető szerepet tölt be a legnépszerűbb Halloween ruhák rangsorában.

Stilizált őrült bohóc, zöld hajjal, halálosan halvány bőre és egy szörnyű heg, mosoly formájában az egész arcán, nem hagyja közömbösnek bárkit. Képét nem nehéz újra létrehozni, hiszen a smink és a paróka mellett csak lila kabátra van szükség - a Joker képének szerves részét képezi.

Az ing színrendszere nem alapvetően fontos, bárki illeszkedik a nyakkendőre, a legfontosabb, hogy világos legyen, és a lila nadrágok sikeresen felváltják a feketeeket.

Ha nem akarja, hogy egy parókát vásároljon egy párt számára, használhatja a gouache-t. Könnyen lemosható és nem károsítja a hajat.

buta

A zombik a smink, a karnevál lencsék, a kopott ruhák a lyukakban és a sebek utánzatai. A fő hangsúly az arcon. Fontos, hogy az üres szemcsatlakozókat, egy pillantást és a kísérő bőrszínt megjelenítsük.

Corpse menyasszony

Különösen lenyűgözőnek tűnik, ha egy lány egy csodálatos fehér ruhában a véres foltok utánzatával elrejti magát, a derekán egy bemetszéshez ragadja a fejét, és kezével tartja a fejét. A látvány nem a szíve gyenge.

Dracula

A sötétség hercege megérdemelten viseli a Halloween pártok legnépszerűbb karakterének címét. Az öltöny olyan komor, mint szép. Drakulától fúj büszkeséget, magányt és halált. Hosszú, fekete esőkabát vagy ruhakabát, fényes bíborvörös mellény és fehérített arca hozzájárul a képhez.

halál

Elég egyszerű kép, de nincsenek rózsák. Tágas fekete kapucnis lábujj, maszk vagy smink és elengedhetetlen tulajdonsága a szégyennek.

bohóc

A bohócok eltérőek, de a nyaraláshoz a Halloween határozottan elképesztő a Joker szellemében. Bár, miért nem öltözködnek a hagyományos stílusban? Ki ismeri őt, ez a gonosz lélek, talán csak félnek a sminkektől. Egy kicsit véres szakadás azonban nem lesz felesleges.

Az ördög

Olyan kép, amely egyaránt visszataszító és vonzó. Tehát a nyúl zsibbadt a boa előtt. Úgy tűnik, hogy szükséges és futtatható, de nincs erő, hogy mozogjon. Szarvak - a fő rész. És egy fényes piros öltöny, lehetőleg fényes latex. Az áldozatok nem kerülhetők el!

kalóz

A ruha alkalmas a férfiak és a nők fele számára is. A kép fő eleme a bandana, vagy a karibi kalózok szellemében lévő fejdísz, a kopott mellény, a mellény vagy a póló félelmetes szimbólumokkal, és csizma - jack csizma. Smink, stilizált halálmaszk lesz az utat.

Pásztor királynője

A megfelelő íj megalkotása során eléggé izzadni kell. A pikkok királynője okos hajszál jelenlétét feltételezi, rendes módon elrendezve, a csúcsruhát utánozza, vagy egy fekete parókát.Egy csodálatos, füge-, fűző- és jabot ruha, valamint kesztyű, egy szóval egészül ki, a verzió teljesen nem költségvetésű, de nagyon elegáns.

Kis vörös lovas kapucnis

A leginkább kétértelmű kép iránti igény. A buja, rövid, lila sundressből álló ruházat, amely a női test varázsát hangsúlyozza, érzéki és lelkesíti a képzeletet. Összefonódik a gyermekek naivaságával, romlottságával és kegyelmével. A kívánt hatástól függően a ruha kiegészíthető az eredetitől eltérő tartozékokkal. Így tehát logikus lenne, ha a kosár tartalmát rettenetes fejű modellekkel vagy a hírhedt vörös kupakkal helyettesítenénk, hogy átváltson egy hullámos esőkabátra, amely a Halál kapucnivaljához kapcsolódik. A siker garantált!

Véres mary

A ruha hasonló a Pásztor királynőjéhez, a színek és szimbólumok kivételével. Az angol legenda szerint Tudor királynőet az erőszakkal szembeni indokolatlan kegyetlenség és szenvedély jellemezte. Uralkodásának történetében több mint háromszáz embert égetett a téten, amelyért a Bloody Mary címet kapta. A tisztességes megjelenés a Halloween ünnepe.

Megfulladt nő

A fő hangsúly a bőrszínre vonatkozik, így alaposan meg kell dolgozni a sminket. A nedves ruházat és a nedves haj hatása rettenetes hihetőséget jelent.

A terrorista

Osama Bin Laden nem bonyolult teljesítményt nyújt, és minimális sminket igényel, mivel a híres szakáll jó alternatívája a sminknek. A fehér kapucnis pulóver túl sok nyomatot nem mutat. Olcsó és dühös.

Jeff gyilkos

Az éjszaka szárnyain lévő rémület róla szól! Az orr és a fültől a mosolytól egy nyíló lyuk helyett emlékezetes lesz az őrült Joker bohócra és a „Saw” filmből ismerős baljós maszkra, valamint az éjszakai éjszakai látogatóra. Ímé és remegj!

Azok, akik szeretnék újra felépíteni ezt a szépséget, sminket, karnevál lencséket és a maximális időt és türelmet igénylik. De biztosan nem lesz közömbös.

ijedős

Ha nem gondolkodik elképzelésünkre, felidézheti az ilyen horror történeteket olyan filmekről, mint a szellemek, a szellemek, a múmia, a Lucifer, a Van Helsing, a Frankenstein, a Warlock, vagy adja meg a fantáziát és a képzeletet, és hozzon létre saját karaktert. A legfontosabb dolog, ne felejtsd el törölni a sminket a párt után, különben látva magad a tükörben másnap reggel, akkor fennmarad a dadogás veszélye.

párosított

Azok számára, akik egy barátnak vagy családtagnak a társaságában szeretnének egy pártba menni, sok ötlet van egy pár jelmezre. Itt vannak a Simpsons és a Bonnie és a Clyde, valamint az Addams család, és egyszerű, szerény képek, mint egy pár mobiltelefon, egy banánpár, egy nagy melltartó stb.

Milyen ruhák a legjobbak a tervezők számára

Milyen ruhák a legjobbak a tervezők számára

A tervezők szerint a legeredményesebb és legjobban előnyös lehetőség, hogy a jelmezes pártban saját készítménnyel átadja a kiegészítőket. A fülek, szarvak, sapkák, szárnyak, fangok, fátyol könnyedén megmenti a helyzetet, és a Dolce & Gabbana mindent megtett, hogy ezeket a kiegészítőket könnyen megtalálhassa.

A csontváz témája, a koponya soha nem fogja elveszíteni relevanciáját. Számos tervező kölcsönzött egy népszerű nyomtatványt a karneváli ruhák gyűjteményeinek létrehozásában, és részt vett a megfelelő ékszerformák kiadásában is. Philipp Plein, Alexander McQueen azt ajánlja, hogy ne hanyagolja el a csatokat, a gyűrűket, a tengelykapcsolókat és más apróságokat a kép létrehozásához.

A legmegfelelőbb ünnepi ruházati stílus - gótikus. Ez az, ahol a tiszta formák és a gazdag tónusok rajongóinak szabadságuk lesz.

Marc Jacobs azt javasolja, hogy kiegészítse a ruhákat szakadt harisnyaival, durva cipővel és fekete rúzssal. A szezon abszolút trendje a fekete bőrköpeny és a denevér hüvely.

A groteszk által szaporodott horror mindig lenyűgöző és inspiráló az új remekművek számára. A japán tervező Rei K Awakubo a hipertroficitást támogatja, torzítja a vonal megjelenését, megváltoztatja a sziluettet.A Comme des Garcons márkanév alatt megjelent kollekciója megszünteti a sztereotípiákat és egy bombázó hatását eredményezi.

Nos, hol vannak Christian Louboutin extravagáns cipői?

és kollégái a boltban.

A mankó cipő a nyaraláshoz hasznos a megfelelő időben!

Hogyan készítsünk teljes képet

Mint ismert, a részleteket, nevezetesen az illetékes, sikeres sminket és kiegészítőket, a kép teljessége adja. A divatbemutatók olyan modellekkel töltenek be, mintha nem ebből a világból különböznek a kísérteties fehér arcok és a make-up, ami a következő világhoz kapcsolódik. A hasonló hatás eléréséhez a laza port kék árnyalatú szemhéjjal kell összekeverni, és vastag réteggel kell felhelyezni az arcra.

A karnevál lencsék segítenek abban, hogy szokatlan, hipnotizáló, baljós és lenyűgöző látszatot készítsenek. Ezek megtalálhatók az optikai szalonokban vagy az online áruházakban.

Fontos szerepe van a parókának. Először is, megmenti a hajat a festék és az elektromos fogók negatív hatásaitól, másrészt jelentősen időt takarít meg.

A manikűr tömör lehet, nem kapaszkodhat, csak fekete körömlakk, és állítólag műalkotásnak számít, éles mintázattal imitálva éles karmokat.

Megfigyelhet a hamis szempillákra is. Segítenek létrehozni a webes szemmel való illúziót.

"Díszíteni" az arcot hegek és sebek nem nehéz, de szüksége lesz a folyadék a bőr szigorítására. Rózsaszín kozmetikai ceruza a kívánt helyen jelzi a heg, egy speciális folyadékkal. Hagyja megszáradni, és ismét alkalmazza. Várja meg a végső szárítást, fedje fel a sebhelyet egy kiemelővel - egy kozmetikai anyagot az arc bizonyos területeinek kiemelésére és az alapítvány összekeverésére. Hozzáadhat egy kis rózsaszín rúzsot az utolsó érintéssel, és a heg készen áll!

Nyereséges-e egy öltönyt bérelni?

Tekintettel arra, hogy a karneváli jelmez nem szükséges annyira, akkor ésszerű kérdés merül fel, nem érdemes bérelni? Átlagosan a bérleti díjak napi becslések szerint 1500 rubel, ami a szolgáltatás meglehetősen nyereséges. A házi készítésű felszerelés minősége gyengébb lesz a gyárhoz, kivéve, ha természetesen a háztartás között nincs esély arra, hogy egy divattervező és varrónő egy emberben legyen, ezért a bérlés időtakarékos és professzionális szabás.

A mínuszok közül meg lehet jegyezni, hogy ez nem a megfelelő méret, mivel a foglalás a hónap eltelte előtt történik. A szolgáltatás végrehajtására vonatkozó szerződés megkötésekor az ügyfélnek készen kell állnia arra, hogy a napi bérleti díj háromszorosának megfelelő befizetést kell fizetnie. A ruha visszaküldése után az ügyfél letétet kap.

Ne engedje le a vis maiort, mint például, amikor a felszerelés a művelet során reménytelenül hibásnak bizonyult, ami a költségek és a jelmezek kifizetéséhez, valamint a bérlethez vezet. És fennáll annak a kockázata is, hogy az áru visszaküldésének késleltetése esetén további monetáris megvesztegetésre kerül sor.

A bérléshez, varráshoz vagy kész karneváli ruha vásárlásához mindenki maga dönt, de ha ügyes, köteles és pontos személy, érdemes a bérlők szolgáltatásait használni.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok