Öltöny az óvodában

Öltöny az óvodában

A már fiatal korú gyerekek művészi jellegűek, mivel minden szerepük, amit együtt játszanak, a karakterekkel együtt válnak. Talán ezért óvodák örömmel mutatnak be új feladatokat, és rendeznek matinákat és karneválokat, fejlesztik a gyerekeket, és figyelik a képzeletüket.

Jellemzők és cél

Tehát előzetesen meg kell kezdeni az óvodában lévő gyermek jelmezének előkészítését, mert minden gyerek egyedülállónak és másnak akarja érezni magát.

Érdemes megjegyezni, hogy a szerepjáték nagyon hasznos tevékenység egy gyermek számára. Az ilyen játékban lévő gyerek nemcsak a képzeletét fejleszti, hanem megtanulja a kommunikációt, a társadalomban lenni, és ha a játék alaposan elkészül, megtanulja számolni és írni. Természetesen sokkal érdekesebb az érdekes jelmezekben játszani, mert ugyanazok, mint a felnőtteknél vagy a kedvenc rajzfilmfigurákban.

A gyermek öltönye kizárólag ruhát tartalmazhat, és tartalmazhat bizonyos elemeket, például az orvos bőröndjét.

faj

Minden gyermek imádja azokat a játékokat, amelyekben felnőttekké válnak, vagy az állatvilág lakói. Sajnos, a szülők gyakran nem fordítanak kellő figyelmet az ilyen játékokra, és a gyerekek csak óvodában játszanak, az itt vásárolt jelmezekben. A pszichológusok és a szakemberek erőteljesen javasolják, hogy emlékeztessék az ilyen tevékenységek előnyeit, és több különböző jelmezet vásároljanak a kisbabának, amelyben mindig és mindenütt fejlődhet.

Szerep és plot szerep

A grafikon-szerepjátékok hatalmas készletet találtak. Ez tulajdonítható, és jelenetek a bolt, könyvtár, fodrász, iskola, katonai hírszerzés, rendőrség stb.

Természetesen a jelenet minden karakterének jelmezének különlegesnek és nagyon érthetőnek kell lennie. Tehát egy gyerek iskolai jelmezének hasonlónak kell lennie egy igazi iskolai egyenruhával, ugyanakkor figyelemre méltó a szórakozás. Tehát, a klasszikus nadrágok illeszkednek aranyos harisnyatartóhoz. Ne felejtsük el az iskola alapozóját, ami az iskolai kép abszolút attribútuma.

Az idősebb gyermekek aktívan játszanak katonai hírszerző tiszteket. Egy ilyen kép újbóli létrehozásához szüksége lesz egy sapkára, álcázó ruhára és fegyverre.

A szokásos szerepjáték-jelmezek, amelyek nem hordoznak semmilyen telekot, tartalmazzák az aranyos állatok jelmezeit. A nyuszik, a rókagombák, a mókusok, a medvék és a farkasok bármely matiné harmonikus tulajdonsága lehetnek.

borbély

Fodrászüzlet az a hely, ahol minden gyermeknek el kellett mennie. A saját hajvágás vagy a megfigyelő szerepe lenyűgözi a babát, és csodálatot okoz, mert annyi érdekes tárgy van a szakemberek kezébe.

A fodrász jelmezének része a fodrász és egy köpeny, vagyis a vágni kívánt kliens szövete. A ruha az anyag poliészter vagy más sima anyag. A köpeny számos zsebében kényelmesen lesz gyermek, ott az ollót, a fésűt és a tükört hajtogathatja, mert az igazi mester mindig kéznél van.

A jelmez egyes modelljeiben érdekes részlet volt egy jelvény helyére. A profi személyes öltönye - nem ez a fiatal mester álmodik?

A nyári, tavaszi, őszi és téli ruha

Az óvoda igyekszik átfogóan fejleszteni a gyermeket. Évszakok - gyakori téma a matinák számára.

Nyári ruhát választva figyeljen a könnyű szövetekre, például a sifonra.A szabad vágás és a virágok koszorútja egy jó választás lesz. A ruházat árnyalatai természetesen meg kell egyezniük a nyári színekkel. Tehát a helyes opció zöld, piros és kis mennyiségű sárga.

De az őszi öltönyben a sárga színt maximálisan használják. A narancssárga és vörös levelekkel hímzett napszemüvegek és ruhák különösen harmonikusak és pontosak, és kiterjedt leveles koszorúval a berkenye bogyókkal.

A téli öltöny az egyik legismertebb. A fehér és kék tónusok tökéletesen kombinálódnak a kabátok és a szőrme díszítésével. Ne felejtsük el a fagyos mintázatot, amely a ruháját és a sapkáját fedte.

Ezzel szemben a tavaszt gyakran összekeverik a nyárral. És a dolog mindegyikben zöldben van, mindkettőben. A helyes választás a mennyei szövet könnyű megvilágítása lenne, amelyet nem feltűnő virágmintás borít. A teljes képnek az első virágok benyomását kell képeznie a kimenő tél hátterében.

A szakmák

Az óvodából származó gyermeknek talán meg kell ismernie a szakmákra vonatkozó minimális információkat, akkor a kérdés, hogy kik a szülőkkel dolgoznak, nem okoznak botrányt. Emellett a szakmák jelentésének megértése a gyermek számára a különböző munkahelyek tiszteletben tartásának alapja.

Például a baba leghíresebb szakma az eladó helyzete. Ebbe a pozícióba tartozik a kötény és a sima és nem feszes anyagból készült kupak. Vigyázz, és a szakma szükséges tulajdonságait. Számológép, pontszámok és skálák - ez az, amit egy fiatal szakember nem tud csinálni.

Érdekes módon a jelmezes stewardess és a stewarte lesz. A kék vagy piros mellény és sapka pontos megjelenését mutatja.

A fiúk szeretik a zsaru jelmezét. Cape és pálca - mindenki számára egyszerű és felismerhető.

megfázás

Az óvodában és nem túl kellemes képekben kínálják magukat. A közönséges hideg érdekes szerepe van a szülők fejfájásának. Mit kell felöltözni? Meg kell mondani, hogy sok lehetőség van.

Szóval, egy szinonim, amely alapul szolgál, kikimorává válhat. Jelmeze formázatlan zöld és mocsaras színű ruhákat és zűrzavaros hajat tartalmaz.

A gyerekek számára érthetőbbé válik a közönséges hideg, pizsamában öltözve egy nagy hőmérővel a hónalj alatt, és csomózott sál a nyakában. A tökéletes frizura itt is feleslegessé válik, de egy házi alvó sapka tökéletesen illeszkedik.

színház

Egy másik módja annak, hogy a gyermek képzeletét fejlesszük és a jó és a gonosz fogalmát hozzuk létre, hogy meséljen el egy mesét. De nem csak azt, hogy elmondjam, és felajánljuk, hogy a főszereplő legyen.

A jól ismert orosz mese Kolobokról, Masáról és a medvékről, Ryaba Chicken gyakran a produkciók alapjává válik. A tündérmesék nem elegendőek a Red Riding Hood, a Boots és a Snow Queen mellett.

Érdemes megemlíteni, hogy a fő elem itt fejdísz. A sárga térfogatú, vidám arcú kupakon egy zsemle képe látható, a csőrrel ellátott kalap és a szemcsés színekkel ellátott szemek egy csirke és így tovább. Csak vegye fel a ruhákat, hogy megfeleljen.

A gyermektermelés hősei egyre inkább vadállatok. Könnyen megvásárolható a jelmezük a boltban, de ez még mindig a legszebb dolog, amikor egy képet szeretett gyermek irányítása alatt önmagad hoz létre.

szakácsok

Cook - népszerű telek-szerepkép. A gyermek jól ismeri ezt a szakmát, mert minden nap az óvodában jó szakácsot lát, amely ízletes zabkása és zselé főzésével foglalkozik.

A ruha összetétele tartalmaz egy szakácskabátot, sapkát, sütőmellot, kanál és kanál. Ne felejtsd el a szakács jelvényét.

indián

A gyermek horizontja folyamatosan bővül. És most jön az idő, amikor itt az ideje, hogy megismerjék a világ népeit. Az indiai jelmez fényes reinkarnációt ad a gyermeknek.

Tehát az indiai jelmeznek a fiú és a lány változatának tartalmaznia kell egy pólót a térdig, melyet kiegészít egy bérlet. Nadrágot adnak a fiú öltönyéhez, és a csípőre kötik a lány öltönyét.

A két különböző szín, például kék vagy piros tollak fejpántja pontos illeszkedést jelent a képbe.

A hulladék anyagából

És a gyermeknek tisztában kell lennie azzal, hogy milyen ökológia van, és mennyire fontos megőrizni azt. A hulladékanyagból származó matinákhoz való illeszkedés tiszta és érdekes leckét szolgálhat a baba számára.

A kategória legnépszerűbb jelmezei műanyag zacskók. A Koshchey Immortal sapkái nagy szemétzsákokból készülnek, és kis koszorúkat, fodrosokat és virágokat készítenek a divatos ruhákon.

Érdekes és szokatlan lehetőség az eldobható poharak feléből származó ruhák. Vigye fel őket a volumetrikus kerethegyre.

A legolcsóbb ruha a cukorkák csomagolásának modellje. A hajon és a gyöngyökön található csodálatos koszorúkat a cukorkafóliák egyszerű harmonizálásával és egy szálon lévő hímzéssel hozták létre.

A régi újságok egy másik gyors módja annak, hogy modellt hozzunk létre egy matiné számára. A tűzőgép, a mérőszalag és a nagyszámú újság mindössze annyi, amire szüksége van egy szemétöltözethez.

Jelmezverseny óvodában - ötletek

Az óvodában rendszeresen tartanak a legjobb jelmezek versenyei, és nincs korlát a szülők képzeletére. Ezzel szemben néhány anya és apa találgatás. Néhány eredeti ötletet kínálunk.

Egy vidám lehetőség Chung-Chang öltöny lenne. Ez a forró országok lakója a karácsonyi party fényes fénypontja lesz. Egy öltönyért egy rövid szoknya szoknya és egy fekete, fekete harisnyával ellátott felsőrész is elegendő. Az arc és a kezek számára alkalmas gyerek smink vagy nylon harisnya. Mindazonáltal, a pontos cél elérése érdekében emlékezz a gyermeked kényelmére.

Ha egy ötletre gondol, kérjen tanácsot a gyermekétől. Talán egy rajzfilmfigurában akar lenni. A legegyszerűbb és minden szeretett lesz Masha karakter. Egy piros zsebkendő, egy orosz sundress és egyfajta elégedett bébi győzelmet jelent.

Az újév matinee elegáns karácsonyfa nélkül lehetetlen. Akkor miért ne legyen a lányod ebben a szerepben? Kokoshnik karácsonyfa és szatén hosszú ruha formájában, gazdagon díszített gyöngyökkel, karácsonyi golyókkal és koszorúkkal örömmel fogja meg a fiatal divatos nőt.

A ruha másik ötlete az erdő lakói lesz. Nem, nem népszerű viseletről beszélünk. Emlékezzetek azokra, akiknek jelmezei a médiákban ritkák. Például, egy tüskés sündisznó egy kosár almával és gombával nagyon eredeti lesz. A tüskék papíronként önállóan készülhetnek, és fekete festékkel boríthatók.

A jelmez megalkotásakor vagy vásárlásakor ne félj, hogy vicces és vicces, mert a kreatív képek maradnak a memóriában, és a gyerekek bármelyik méhének csillagává válnak.

Eredeti jelmezek a matinéhoz

Az aranyos őszi megjelenés egy narancssárga ruhát hoz létre, szárított virágokkal díszítve. A levelek szárnyai újjáépítik az őszi erdő nymphét.

A téli ruházat, amelyet egy szőrméből készült ruha, hópelyhek és prémes kalap formájú mintával egészít ki, minden karácsonyi partit díszít.

Bátor és agilis macska csizmában - egy kép egy fiúnak. A jelmez szükséges attribútumai a piros kalap és a csizma.

A karácsonyfadísz egy rufflesből készült ruhával és egy zöld fátyolos frizurával készül az újévi megjelenés.

Modern karikatúrák is tele vannak színes karakterekkel. Vicces és kedves, vidám fickó, Shrek egy zöld színben, szarvakkal fog élni.

Egy fehér, puha és bolyhos cica-jelmez, amely egy pofa és egy plüss szoknya alakú fejdíszből áll, minden tárgyban díszíti a matinét.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok