Gyermek terepszínű öltöny

Gyermek terepszínű öltöny

Jellemzők és előnyök

Mi az álcázás? A kifejezés egyfajta színezést rejt, amely lehetővé teszi a vad és a környezet álcázását. Széles körben használják a hadseregben.

Egy adott szín ruháit nemcsak a hadsereg, hanem az aktív pihenés, a geológusok is szerették. Lehetővé teszi, hogy a vadászaton, a horgászat, a túrázás során egyesüljön a természettel. Meleg, nem fél a szél és a rossz időjárás.

A közelmúltban az álcázás elkezdte meghódítani a gyermekruházat piacát. Amellett, hogy a védő tulajdonságok formájában nyilvánvaló előnyökkel jár, a gyerekek érettebbnek, magabiztosabbnak érzik magukat. Végül is gyakran akarják utánozni szüleiket, és egy olyan öltöny, mint az apaé, tökéletesen alkalmas erre a célra.

faj

Az álcázás a szezonális körülmények, a terep és a táj függvényében változik.

Az első álcázási színek kizárólag khaki-t jelentettek, ami a perzsa nyelvről „szennyeződésre” fordul. Később a színséma több fő fajtára is kiterjedt, beleértve a sivatag, az erdő, a dzsungel, a téli táj, a szafari álcázását, amely kizárólag Dél-Afrikában alkalmazható, valamint az úgynevezett "nyírfa". A "Birch" színezés kezdetben három színszegmenset tartalmazott, és "Palm" -nak nevezték. Később korszerűsítették, a virágok számát az ár csökkentése érdekében kétre csökkentették, a mindennapi életben „Birch” -nak nevezték, és ideálisan alkalmas volt a középsávra.

Ami az anyagot illeti, a gyakran használt varráshoz egy esőkabát, fleece, egy nagy mennyiségű poliészterszálas anyag, az „Oxford”, és egy szintetikus, kombinált szövet.

Esőkabát - ez nagyon gazdaságos lehetőség. A téli modellek szigeteléssel vannak ellátva. Mosógépben moshatók és nagy sebességgel lehúzhatók. A szövet jó, mert mosás után nem kell vasalni.

A fleece szerkezete miatt magas hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, nem halványodik meg és nem zúzódik.

Az Oxford nagy szilárdságú anyag. Az ebből a szövetből készült termék sok éven át szolgál, az idősebb gyermekektől a fiatalabbakig. A mínuszok - kézmosás.

A Rip-stop egyedülálló anyag. Nem megy át deformáción, nem törik össze, nem fakul. Alkalmas gépi mosásra.

Hogyan válasszuk ki

A gyerekek álcázási öltönyének megválasztásakor ajánlatos először a teljes készletre fordítani a figyelmet. Győződjön meg róla, hogy zsebek és övhurkok vannak egy övhez vagy övhez, jó zár, zsanérok a kemping felszereléséhez. Ideális esetben a szövet, amelyből a terméket varrják, olyan összetételű, amely vízálló és vízlepergető.

Nézze meg a ruházati címkéket. Egyetértek, ha a ruhadarab nem mosható mosógépben, és csak száraz tisztítást igényel, ez nem teszi kényelmesnek a használatát. Gyermekek gyakran piszkosak, és egy idő után még a nem jelölő álcázási színek sem fogják megmenteni a helyzetet.

A ruha méretének megvásárlásakor elő kell készíteni, hogy egy év múlva a gyermek növekedjen, és a modell, amellyel a modellt szállítják, a mellkas területén lesz. Jobb, ha egy kicsit marginalizálunk. A hosszúság könnyen beállítható, a szíjat a derékban húzza.

Ha álcázóruhát vásárolnak a rendeltetésszerű használatra, nevezetesen maszkolásra, akkor ellenőrizze a szín illeszkedését a természetes, időjárási viszonyokhoz és próbálja megérinteni. Előnyös, ha a szövet nem mozdul el a mozgás közben.

Stílusos képek

Leggyakrabban a meleg szezonra tervezett álcázó öltönyöket találja, de a szezonon kívüli és hideg modellek is megtalálhatók.

A stilisztisták a gyerekeknek úgy érzik, mint a jövőbeni védekezés a szülőföldön, komoly ejtőernyősökbe reinkarnálnak, kabátba öltözve, motorháztetővel, szigetelt nadrággal és filctollal.

A lányok függetlenek lesznek, stílusosak és ugyanakkor kényelmesek lesznek egy puha gyapjúruhában. Egy magabiztos lány teljes körű íjának megteremtése érdekében tanácsot adhat a színekhez hasonló póló kiválasztására, és a horsetail képét bármikor kiegészítve, a kísérő kiegészítőként álcázó gumit választva.

Egy gyermek álmodik-e cserkészvé válni? El kell kezdeni a gyermekkori felkészülést! Miután a „Berezka” overallot választotta, nem kétséges, hogy az aktív játékokban való részvétel, mint a „Zarnitsa”, a gyermek kényelmesen érezheti magát, képes lesz arra, hogy könnyen elrejtse magát a helyi erdei öv természetes körülményeiben, és a ruhák tökéletesen védik a kullancscsípéstől. És hány irigységes szem elől fognak fordulni magukra - és nem számítanak. Camouflage jumpsuit lesz ezeknek a fiúknak az áldozata!

A melegített öltönyt választva meg kell nézni a "Téli" álcázó színek modelljét. A kombájnok hosszú ideig szárazak maradhatnak, mivel a hó egyszerűen sehol nem lesz kalapálható. A tetején lévő dzseki további garanciát jelent a hidegben való kényelmes tartózkodásra. A Tsigeykovy gallér kiváló vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik, a hó az udvarban nem ragaszkodik hozzá, és az azonos színű fülekkel rendelkező kalap lehet az utolsó érintés.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok