Jelmez a lányok számára a kórházból való kisüléskor

Jelmez a lányok számára a kórházból való kisüléskor

Egy kisgyermek életének első percétől minden anya megpróbálja megvédeni a babáját, melegíteni, szeretni és gondoskodni. A kis ember mindent megtesz.

Az anyasági kórházi kivonat egy ünnepélyes és megható pillanatra vonatkozik, amelyet emlékeztetni kell arra, hogy az újszülött minden hozzátartozója szeretne. Ez az oka annak, hogy sok anya gondosan és gondosan megközelíti a ruhát a baba számára ebben a jelentős napon.

Jellemzők és előnyök

Napjainkban a fiúk hagyományosan kék és kék ruhát vásárolnak, a lányok pedig különböző árnyalatú rózsaszínűek. Ez a sztereotípia néhány évtizeddel ezelőtt jelent meg, és a poszt-szovjet országokban is jelen van. Ugyanakkor sok modern fiatal anya inkább az univerzális színeket részesíti előnyben a gyermekruházat számára.

Az utóbbi időben az ibolya, lila, zöld, sárga, lila és más árnyalatok újszülöttjei nagy igényt mutatnak. Az egyik legnépszerűbb lehetőség a fehér (tejszerű) szín, amely a tisztaságot, az ártatlanságot szimbolizálja, mint egy új papírlap. Ezért a fiatal anyák, akik újszülöttek ruháit választják, gyakran inkább ezt a színt részesítik előnyben.

Azonban, ha kiválasztunk egy öltönyt a kibocsátáshoz, nem csak a ruhák színeit kell figyelembe venni, hanem a szabás minőségét és a használt szövetek biztonságát is. Emlékeztetni kell a szabályra: az újszülött ruháinak magas színvonalúnak, kényelmesnek és természetes anyagokból kell készülniük. A szintetikus anyagok nem alkalmasak apró csecsemők bőrére, mivel nagy esély van arra, hogy az élet első napjaitól allergiás reakciókat provokáljon. Ezért csak természetes szálból kell kiválasztania a szöveteket.

Ezen túlmenően a morzsa ruháinak kiváló minőségűnek, különböző praktikusnak, tartósnak és jó szabásnak kell lenniük. Fontos, hogy a belső varratok a lehető legkisebbek legyenek, és ne okozzanak kényelmetlenséget a gyermek számára. Vannak jelmezek az újszülöttek számára is, akik külső varratokkal rendelkeznek, ami nagyon kényelmes egy nagyon érzékeny bőrű kis ember számára.

Divatos szezonfajták

Az anyasági kórházból kibocsátandó lánykészletnek az évszakától függően különböző összetevői vannak.

Nyári opció

A nyár óta meleg idő, meg kell vásárolni egy készletet, amelyben a baba kényelmes lesz, és nem fog túlmelegedni. A forró időszakra megfelelő, elegáns pamut bodykit. A nyári gyerek íjak egyéb változatai: vékony férfi, elegáns, pamutfonalból készült kötött ruha.

Őszi-tavaszi lehetőségek

Ez az időszak valószínűleg a legnehezebb, mivel az időjárás igen változatos és néha nehéz előre megjósolni, hogy mi fog történni egy óra múlva, nem is beszélve az előrejelzésekről több napig. Ezért vegye figyelembe a ruházat számos lehetőségét: külön a meleg és külön hűvös időben. Ezek lehetnek újszülöttek (pamut, velúr, terry), divatos ruhák, kalapok, karcolások stb. A demi szezonban a kötött szőnyegek alkalmasak, amelyek nemcsak szépnek tűnnek, hanem melegen és kellemesen borítják a babát.

Téli lehetőségek

Hideg télhez meleg felső réteg szükséges. Ez lehet egy takaró, de a modern társadalom úgy véli, hogy ez a lehetőség a múlt maradványai közé tartozik, és a stílusos és divatos borítékokat részesíti előnyben. A közelmúltban az érdeklődést a konferenta-transzformátorok okozzák, amelyeket később borítékként használhatunk, és ugródeszkaként.

Hogyan válasszuk ki

Gyakran előfordul, hogy a fiatal anyák a szépség törekvésében elfelejtik a gyakorlatiasságot. Ezért emlékeznünk kell arra, hogy a kórházi kisüléshez való öltönynek nemcsak szépnek és elegánsnak kell lennie. Először is magas színvonalúnak, biztonságosnak és praktikusnak kell lennie.

Fontos a méret rács. Általában csecsemőknek vásárolnak termékeket a NewBorn kategóriából. De ha a gyermek nagyobb lesz, akkor egy kis termékben kényelmetlenül érzi magát. Vagy éppen ellenkezőleg, ha a morzsát túl kicsi a világba, a „növekedésért” való ruházat nem is megfelelő megoldás. Vásárlás jelmezek mentesítés szerint a gyermek növekedése.

A kórházi kiszállításhoz használt ruhák kiválasztásakor fontos figyelembe venni az időjárási és éghajlati viszonyokat. Annak ellenére, hogy az újszülöttek még nem alakították ki a megfelelő hőmérsékletet, előnyben részesítik a ruházatot a szezon szerint. Demi-szezonban és téli időszakban kiváló tanácsot adhat - plusz egy vékony réteg.

Márkák áttekintése

Napjainkban a fiatal anyáknak nincs elegendő hiányuk, amikor a lányuknak az anyasági kórházból való kivonulását választják. Az újszülöttek ruházati üzletei hihetetlenül hatalmas választékot kínálnak az elegáns ruhák, ruhák, készletek, borítékok és takarók.

A kiváló minőségnek köszönhetően az olyan márkák termékei, mint a Mothercare, a Taffy, a Bebitof, a Bestido, a Tex, a Baby Nino, a Choupette és számos más márka, amelyek praktikus és ugyanakkor elegáns ruhákat kínálnak az újszülötteknek.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok