Divat rövidnadrág 2019

Divat rövidnadrág 2019

Mi az

A rövidnadrág egy olyan típusú vágott nadrág, amelynek hossza nem éri el a térdet. Kezdetben a rövidnadrág férfiak edzés ruháiként jelent meg.

Ma mindenhol kényelmes és elegáns rövidnadrágot viselnek - sétákhoz, munkához, kávézókhoz és üzletekhez, romantikus dátumokhoz. Talán nehezebb megnevezni azokat az eseményeket, amelyek nem jönnek rövidnadrágba. A szép és divatos modellek minden helyzetben megfelelőek és valóban univerzálisak lettek.

Jellemzők és előnyök

Az elegáns és praktikus rövidnadrág népszerűsége az emberiség gyönyörű fele, elsősorban a nyár elengedhetetlen dologja. Bennük minden lány nemcsak könnyen érezheti magát és kényelmesen mozoghat a meleg időben, hanem a cserzett lábakat is bizonyítja.

A hideg évszakban a modern divatos nők nem utasítják el, hogy kényelmes rövidnadrágot viseljenek - gyapjúból és kötöttáru, farmer és egyéb anyagokból. Számos nagyon divatos stílus van jelen ebben a szezonban.

Divatos stílusok és modellek

klasszikus

A hagyományos stílusú Landhausen rövidnadrágai Bajorország és Ausztria alpesi ruha ruházatából származnak. A prototípus bőr eredeti, egyenes vágású, mandzsettával ellátott modellként szolgált.

A hideg időjárás kezdetével a tweed vagy a gyapjú rövidnadrág sikeresen kicserélheti a formázó irodai szoknyát, ha a ruházati kód szabályai lehetővé teszik. Az üzleti stílus diktálja, hogy a viselési stílusok hosszúkásak és mérsékelten megrekedtek.

A teljes munkanap alatt kényelmes, stílusos megjelenés és teljes mozgásszabadság biztosított. A térd felett a gyapjú és a kötött nadrág szoros harisnya és kecses kabát viseli.

szakadt

Ha friss stílust szeretne hozni a stílusához, és nem szereted a farmert, mint régen, akkor a farmer rövidnadrágot cserélnek. Ezeket a farmerok levágásával lehet megszerezni, majd nem hegesíteni, kis szegélyt hagyni a szélén.

Az ultramodern ruhák szerelmeseinek figyelniük kell a szezon hitére - "szakadt" és "lyukasztó" rövidnadrágra. Általában ultrahang, fehérített vagy színezett, a fénytől a sötétig terjedő színátmenettel.

A rövidített modelleket ebben a szezonban nem csak nyáron, hanem egész évben viselik. A merész és enyhén megdöbbentő stílus természetesen erősen vonzza a figyelmet, így jobban viselniük kell egy nagyon vékony figurával rendelkező lányoknak.

A sokoldalúbbak lehetnek „barátok”, akik nagyon sok divatos nőnek fognak megfelelni. A világoskék modellek modernek, valamint az ibolya, az ibolya és a tinta színárnyalatának termékei. A divattervezők nem utasítják el a hagyományos, fekete, haditengerészeti és szürke színeket a farmer rövidnadrágjának varrására.

rakomány

Cargo - egyfajta divatos rövidnadrág, sok patch zsebgel. Az eredeti stílust nem hivatalosnak tekintik, és utal az utcai divatra. A hagyományos rakományok esetében jellemző, hogy legalább négy kényelmes zseb van a modellen varrott gombokon. Számos dologra van szükségük, így a zsebek fontos részét képezik ennek a stílusnak.

nagy

A szezonális divatos provokációknak köszönhetően a puha illeszkedésű sokemeletes és magas derékszögű. A rövidnadrágok hangsúlyozzák az alakot és megmutatják érdemeit, mint mások. A magas derék arányok miatt jelentősen javulni fog - a sziluett vizuálisan meghosszabbodik, a lábak karcsúbbak lesznek.

A magas derékú nadrágot lazán vagy akár szélesre varrják, a derekán tuckokkal. A derékvonal sikeresen hangsúlyozza a csat pántját.

katonai

Kicsit megdöbbentő a katonai stílusú modern divat rövidnadrág. A férfi egyenruhából a női divatba álcázó színek és rövid és hosszúkás rövidnadrágok, nagy zsebekkel kerültek.

Ennek a stílusnak a brutalitása ellenére meglehetősen váratlanul a katonai rövidnadrágok új funkciót szereztek - hangsúlyozni a tulajdonosok nőiességét és koquetizáltságát. Annak érdekében, hogy ne essen túlzásba a szükségtelen akcentussal, jobb, ha egy ilyen modellt a katonai stílusban az egyetlen dolog a készletben.

A pasztell és bézs színű árnyalatok katonai nadrágai nem népszerűbbek. A semleges színek - sötétzöld, szürke és bézs - modelljei rendkívül stílusosak és előnyösek a női alakban, és egy tandemet szinte bármilyen csúcsra képesek.

Pajama és otthon

Bármely lány használhat hangulatos pizsamát nemcsak alvó ruhákként, hanem egy pizsama-öltözékként is.

A pihenés éjszakájaként sok hölgy szeretne elegáns pizsamát viselni, amely egy felső és laza nadrágból áll. A szezonban a pamut, a viszkóz vagy a divatos selyem könnyű modelljei tökéletesen illeszkednek a házi hagymához.

Sport modellek

tánc

Az előadásokhoz gyakran használják a batty-lovasok stílusát. A szuper rövid modell a gluteus izomzatban végződik, anélkül, hogy teljesen bezárná őket. Az excentrikus versenyzők inkább az eredeti bugyik. Ők vonzza a figyelmet a frank stílus és nagyon elegáns. Rhinestones és fényes hímzéssel díszítettek.

kerékpározás

Szoros kerékpáros rövidnadrág vagy egyszerűen kerékpár készült spandex és lycra. Ezek az új generációs szintetikus anyagok, valamint a betétekkel ellátott speciális vágások képesek megvédeni a kerékpárosok tulajdonosait a sérülésektől, a hideg széltől. A "lélegző" szövetek, így az összes nedvesség elpárolog, és a bőr jól védve van a pelenka kiütésektől és nem dörzsölődik.

cross country

Az 1980-as években az Adidas kifejezetten az olimpia számára kifejlesztett első futószemüveg modellje. A német tervezők megpróbáltak rendkívül kényelmes sportruházatot létrehozni a futók számára, és céljukat elérték. A profi sportolók most csak az ilyen speciális rövidnadrágokban részesülnek az atlétikában, és példájukat amatőrök és amatőrök követik a világ minden tájáról.

Rövidnadrágok egy széles, rugalmas szalagon, amely jól illeszkedik a testhez, anélkül, hogy zavarná a gyors mozgásokat. Elősegíti a teljes kényelmet és az anyagot, amelyből varrt - lycra, nylon vagy poliészter. A rövidnadrágon belül van egy pamut pad.

Fitness klub számára

A fitnesz erősen kapcsolódik a delfin rövidnadrághoz. Ez egy szűk testmodell, rövid és kis oldalakon. Hajtogatott delfin-rövidnadrág, mint egy delfin farkas, ahonnan kapta ezt a nevet. A távoli 80-as években aerobikra tervezték, a delfinek ismét a legnépszerűbb csúcspontok közé tartoznak, mint a fitness.

Szörfözéshez

A szörfözés rövidnadrágjának fő előnye, hogy rendkívül gyorsan száradnak, így poliészterből, nejlonból és az új generáció egyéb szintetikus anyagából varrtak.

A világszerte népszerű bordák hosszúak és lazaak, alacsony illeszkedésűek és speciális kötésekre vannak rögzítve. A járulékos tépőzárak nem engedik, hogy a gördülő hullám pillanatában esnek le. Ebben a klasszikus modellben van egy zseb, amelyben a kulcsok tárolódnak.

Grepplingovye

A megragadandó űrlapnak követnie kell az ábra kontúrjait, mint egy egyszerűsített eset. A rövidnadrág védő tulajdonságait az alkalmazott anyagok szilárdságában és rugalmasságában fejezik ki. Óvatosan a test mellett, a rövidnadrágok nem okoznak legkisebb kényelmetlenséget, mint a valódi harci felszerelés.

Annak érdekében, hogy megakadályozzák az ellenfél kezét, hogy ne ragadjanak meg, és ne sérüljenek meg, a nadrágokon nem lehetnek zsebek, gombok és kígyók.A derékrész rögzítése a legmegbízhatóbb, a terméket szorosan húzzuk meg a kábellel, és nem eshet a csavar alatt.

A torna

A gimnasztikai rövidnadrágok elterjedtek a 70-es évek eleje óta. Egy speciális béléssel vannak varrva, amely lehetővé teszi, hogy alsónemű nélkül viselje őket. A rövidnadrág nagyon szoros a testhez, így a lágyabb és legkönnyebb szövet a varráshoz - szerves pamut, poliészter vagy nejlon.

Crossfit esetén

A tervezők kínálnak a selyem vagy kötöttáruból készült csíkokkal ellátott sport rövidnadrágokat. Közepes hosszúságú rövidnadrág, a legvilágosabb és legszebb színek. Ilyen érdekes dologban nemcsak az edzőteremben, hanem egy baráti találkozón is eljuthat, kiegészítve az együtteset egy női felső vállpántokkal, valamint egy dzseki bombázó kabátot és divatos cipőket.

Modellek terhes nők számára

Kényelmes a terhes nők számára, hogy hosszú nadrágban sétáljanak egy övvel, melynek szélessége szabályozható. Nyáron a legjobb stílus a szoknya-rövidnadrág vagy a szafari, a nadrág és a pamut és a len modellje lesz. Egy lángoló blúz vagy rövid ujjú póló kiegészíti a laza nadrágot.

Divat trendek

hossz

A Microshorts nyitva hagyja a csípőt. A leggyakrabban nylon és poliészter. Először egy ilyen modellt javasolta az angol tervező, Mary Quent, mint egy „pezsgő londoni” stílusban, a 60-as évek közepén.

A nyíltan rövid rövidnadrágok szafari néven ismertek, a retro 70-es évekre hivatkozva. A kényelmes és laza stílusok szép alakja, amely szépen illeszkedik az alakhoz, és minimális részletességgel ismét egy második szélet talált, és a rövidnadrágok ismét a szezon szekrényében találhatók.

A hosszúkás stílusok szép és eredeti modellekkel is rendelkeznek. Ezek közé tartoznak a rövidnadrágok és a culották, melyeket a divatbajnokságok szerte a világon mutattak be.

A culották fújt és hosszú rövidnadrágok, amelyek Angliában megjelentek női ruházatként lovaglásra.

A megnövekedett kényelem miatt a culották elterjedtek. Nélkülük nehéz elképzelni egy alkalmi stílust.

A hosszú, széles és laza bermuda rövidnadrágokat üzleti divatként sorolják be. Ezt a stílust Bermuda tiszteletére nevezték el, ahol először egy nyári öltöny részeként jelent meg. Bermuda jól megalapozott a női divatban, mert tökéletesen elrejti az alak teljességét és hibáit.

színek

korall

Fényes korall és ciklamen - a jelenlegi szezon királyai. Az ilyen színes árnyalatok vonzereje a tavaszi és a nyári szoros illeszkedésnek köszönhető. A fülbevaló színekben legalább részletekben - csak néhány dekoratív szegecs vagy öltés, látványos pánt és cipzáras cipő található a zsebekben.

sárga

Divatos arany és minden sárga színárnyalatot használnak ebben a szezonban a különböző hosszúságú és hosszúságú rövidnadrágok varrására. A sárga rövidnadrág sokoldalú. T-ingekkel és pólókkal, felsőkkel és pólókkal - fehér és kék, zöld és demokratikus fényes cellában viseltek. A sárga nadrág hosszúkás és szigorú stílusai kedvezőek a divatos, világos kabátokkal.

fehér

A fehér rövidnadrágokat egyszerűen úgy tervezték, hogy kiemelje a fényes nyári napsütést. Egy ilyen modell egyetemessége nehezen felülbírálható, nem semmi olyasvalami, hogy a női divat legnagyobb hányadának tartják. Ha nyáron kell töltenie a városban, látványos fehér rövidnadrágok, póló vagy farmer dzseki párhuzamosan mindig segítenek - nemcsak az utcán járhat, hanem időt is tölthet a munkahelyen.

Az estére tökéletes nadrág készült fényes fehér szaténból és kötött pulóverből. Díszítsd a modellt, és válj a kiemelkedő bézs vagy más kontrasztos színszíjra.

A ketrecben és a szalagban

A monokromatikus és könnyű kontrasztos csíkokban és ketrecekben lévő anyagok jóak, mivel a vizuálisan kiterjedő vízszintes vonalaknak köszönhetően harmóniát adnak az ábrának.Klasszikus, enyhén keskeny, közepes hosszúságú, a férfiakhoz hasonló modellek, mandzsettával, ezekből a szövetekből vannak varrva. Az Egyesült Államok lakosai számára a kockás rövidnadrágok a magániskolák iskolai egyenruhájának részévé váltak.

A nadrágok a derékon lazán vannak elhelyezve, és nincsenek olyan részletek, mint a zsebek, a tuckok vagy a hurkok a heveder viseléséhez. Egy gyönyörű együttes, amely velük együtt fehér blúzokat, elegáns és stílusos, szelíd tónusokat készít.

anyagok

A stiliszták azt javasolják, hogy a rövidnadrágot olyan anyagokból válasszák, amelyek formájukat jól megőrzik - gyapjú vagy selyem. A női ruhák számára a különböző stílusok varrásmodelljei közé tartozik a gabardin, a vastag pamut és a farmer, az ágynemű és a kötöttáru, a bőr és a csipke.

A bőr rövidnadrág soha nem jön ki a stílusból. Ebben a szezonban a fekete matt bőr hagyományos modelljei divatos, kék, türkiz, piros és narancssárga színben készültek.

Az idei abszolút újdonság - csipkékből készült rövidnadrágok vagy ebből a csodálatos anyagból készült betétek. A nőies és finom díszítés, első pillantásra, nem teljesen alkalmas a rövidnadrágok, a szokatlan és a szépek kiegészítésére. Este divatos, különösen elegáns fekete és színes csipke megfelelő. Az elegáns, ugyanolyan csipke vagy gipsz öv, amely az íjhoz kapcsolódik.

Egy másik új anyag a rövidnadrág sportmodellek gyártására nevezhető neoprénnek. Rövidnadrágok a feszeseknek minősülnek, ugyanakkor elasztikusak, kifejezetten a testtömegcsökkenés érdekében az aktív fizikai tevékenység során.

Szorosan illeszkedő és hosszú, majdnem a térdig, az orvosi neoprén rövidnadrágok úgy tűnik, hogy „kiürítik” azokat az extra fontokat, amelyek az izmok felmelegedése és a vérkeringés aktiválása miatt gyakorolnak. A rövidnadrágok nagyon szorosak az ábrán, köszönhetően a dupla biztos rögzítőnek, belülről pamutbevonatú bélés.

Hogyan válasszuk ki

A megfelelő stílus- és színválasztéknak köszönhetően az alakja tökéletesnek tűnik. A kisebb hibákat teljesen elrejti, és az érdemeket kiemelik. Különböző hosszúságú modellek széles választékából könnyen kiválasztható a legmegfelelőbb stílus.

  1. A "körte" típusú figurákhoz félig szomszédos stílusú nadrágra van szükség. Rövid modellek és dekoratív elemekkel rendelkezőek ellenjavallt. Jobb, ha vékony és közepes sűrűségű textíliákból láthatatlan rövidnadrágokat választanak.
  2. Vizuálisan nyerjen a magas derékszögű "alma" típusú nadrágból. Ez a stílus meghosszabbítja a lábakat, és hangsúlyozza a csípő karcsúságát, és a figyelmet a problémás részektől elvonja.
  3. Ha a számod közelebb van a "téglalaphoz", az ultraszortú rövidnadrágmodellek megfelelnek az Önnek, valamint a térfogatú díszített és világos stílusoknak, amelyek az alsó részre kiterjednek.
  4. A „invertált háromszög” figurával rendelkező lányok számára a legszélesebb modellek a beépített csúcsokkal, például a Bermuda rövidnadrágokkal együtt válnak relevánsnak.
  5. Ami a homokóra alakjait illeti, számukra nincs korlátozás a választásban. A divatos rövidnadrág minden stílusát megpróbálhatja saját ízlésével és fantáziájával.

Mit kell viselni

Ha a jelenlegi szezon divat trendjeiről beszélünk, akkor nem szokványos megközelítésként lehet leírni a ruha elemeinek egyesítését egymással. A színek és stílusok kontrasztjának gondosan átgondolt felhasználása nagyon értékes a ruházatban. Meglepő példa a katonai stílusú rövidnadrág és az esti cipő kombinációja - papucs és arany, világos szandál.

Ha a rövidnadrágok rövidek, akkor a legjobb választás, ha ugyanaz a rövidített és térfogat felső, felső vagy blúz alakú. A könnyű anyagok, selyem vagy sifon segítenek romantikus megjelenés kialakításában. A divatos ebben a szezonban, kék, lila és türkizkék nadrág illik a fehér mez vagy póló.

Rövid nadrágot viselt ruhával. Egy ilyen szokatlan együttes olyan lányokat fog felkérni, akik szeretik a divatos rövidnadrágot, de nem kívánatos, hogy túl sokat nyissanak lábukat. Ebben az esetben a ruha egy külső ruházati rétegként működik, anélkül, hogy elrejtené a belső - rövidnadrágot.

A ruhák, ingek vagy árok kabátok nyílt alsó gombokkal, magas oldalszélességű modellekkel fognak megfelelni. Sikeresen kombinálva rövidnadrágokkal, kalapáccsal, aszimmetrikus stílusokkal. És persze, a királyi eleganciát úgy lehet nevezni, mint egy áttetsző sifon ruha és sima anyagból készült rövidnadrág.

A divatos anyagból készült rövidnadrágok, mint a bőr és a velúr, vidéki stílusú ingekkel és különböző kalapokkal vannak viselve. A zokni és a zokni, valamint a nadrágjátékok egy stilisztikai egységet alkotnak, amelyek szemet gyönyörködtető rövidnadrággal rendelkeznek. A téli modellek a megfelelő magas csizmák és csizmák.

Az elegáns és kifinomult cipők nagyon magas sarkú cipőjével és elegáns nadrágjával tandem az egyik legsikeresebb. A nadrágok és a hosszúkás sportmodellek cipőkkel, cipővel és síklábú cipőkkel vannak viselve.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok