Farsangi jelmez egy fiú - divat ötletek

Farsangi jelmez egy fiú - divat ötletek

Az újév megközelítésével a fő gondok mellett a kisgyermekes szülőknek még van egy másikuk is - a gyermek számára jelmez feltalálása a nyaraláshoz. Ha az óvodában vagy az általános iskolában van egy ünnepi forgatókönyv, akkor a gyerek szerepének megfelelő dráma kiválasztása nem jelent problémát. De mi van, ha az ünnepség nem korlátozódik az iskolára vagy az óvodára? Mi van, ha egy városi rendezvényen kíván részt venni? Ezután meg kell zavarodnia a karneváli jelmez előzetes választásáról, hogy elegendő időt és energiát fordítson a megfogalmazott nyelvre.

Nem titok, hogy az anyák rendszerint ilyen kérdésekkel foglalkoznak És ha jön egy ruhát egy lánynak, általában nem nehéz, akkor a fiúkkal való helyzet bonyolultabb. Győződjön meg róla, hogy figyelembe veszi a baba kívánságait - végül is, valamilyen hősnek vagy mesebeli karakternek kell lennie. Kérdezze meg további részleteit. És ha elégedett lesz a ruhájával, a nyaralás minden bizonnyal sikeres lesz, és a fia örömmel fogadja.

Divat ötletek

A kisgyerekeket általában állat jelmezekbe öltöztetik, sokkal ismerősebbek, mint a rajzfilmek és képregények még kiderült hősei.

Talán a leggyakoribb ruha a fiúnak, mivel gyermekkorunk egy nyuszi öltöny. Annak ellenére, hogy az ötlet sokan nem új és fáradt, néhány anya továbbra is így fiait készíti. Mondja el, hogy mit szeret, és a fiúk-nyusziok meglehetősen aranyosak és nem tudnak segíteni, de felnőtteket mosolyogni.

Ha valami érdekesebbet szeretne a babával, mint a nyuszik, a medvék és a farkasok, de természetesen az állatvilágból, választhat egy sündisznó vagy béka ruha. A sündisznó a tűkön és tűken szórakoztató gomba és alma. A zöld béka, különösen, ha a baba szeret ugrani, sokáig emlékezni fog másokra.

Jó hagyománysá vált, hogy a gyerekeket a tizenkét állat jelmezébe öltözzék, melynek éve a keleti naptár szerint jön. A 2017-es év a Kakas éve, így a fiú nagyon fontosnak tűnik a fényes madár jelmezében.

A tematikus felszerelés a Mikulás vagy a Mikulás ruha, egy hóember lesz. Egy szóval, valami a téli témáról.

A gyümölcsös gyümölcslé hirdetéséből származó gyerekekkel analóg módon öltözködhet egy gyermeket vagy gyümölcsöt. Ha humorral közeledik, akkor a paradicsomban öltözött gyerek folyamatosan ismételheti a "és én vagyok paradicsom!" A zöld uborka öltönyében pedig aktívan szórakozunk.

Az esőruha érdekes és egyszerű lehetőség, még akkor is, ha magad csinálod. Szürke anyagból (pl. Szatén) és varrott cseppekre van szükség.

A gyermekfesztiválon a gomba-gomba jelmez minden bizonnyal nem marad észrevétlenül. Ha maga a gyerek, aki a gomba lábát, monokróm, világos színű ruhákba öltözhető, akkor a kalap alatt kell dolgoznia. A lényeg az, hogy nem zavarja a gyermeket, legyen kényelmes, könnyű és, ami fontos, világos!

A mese karaktereinek szerelmesei megfelelnek a gnóm jelmezeinek, elfnek, csizmáknak, Peter Pena, Pinocchio. És ha egy fiú szereti a harcművészeteket, biztosan szeretni fogja egy szamuráj vagy ninja képét.

A fiú minden bizonnyal észrevehető lesz, ha király vagy herceg jelmezben jön. Ez a felszerelés lehetővé teszi, hogy nagyon fenségesnek érezze magát. Csak egy pezsgő koronát és egy elegáns köpenyt kell viselni - és a lányok-hercegnők figyelmét biztosítani kell.

Sok fiú nem érdekel, hogy egy érdekes szakma képviselője legyen.A gyermek minden bizonnyal nagyon bátor lesz, ha egy rendőr vagy tűzoltó jelmezben jön. A bohóc vagy a varázsló előzetesen elkészített trükkökkel szórakoztathatja a vendégeket.

Egy fiú öltözködése asztrológusban egy pillanat. A jelmez egyszerűen és gyorsan készíthető saját kezével. Kék szövetre lesz szükség egy esőkabáthoz, amelyre arany vagy ezüst csillagokat kell varrnia. A rajzpapírból fejdísz - sapka - tölthető le egy tölcsérrel. Biztosan varrni egy gumit, amely megtartja az állát, és nem teszi lehetővé a kupak leesését.

Egy másik könnyen használható verzió a baba számára Carlson jelmez. Fényes ing, pántos nadrág és házi propeller - a kép kész.

Nem titok, hogy a fiúk gyakran inkább bátor és bátor hősként öltöznek. A lovagok, a testőrök, a bogatyrok nagyon népszerűek a kisfiúk körében - akik nagy örömmel fognak egyetérteni, hogy páncélba kerülnek és kardot vagy kardot forgatnak.

Kis huligánok illeszkednek a kalóz kalózhoz. Ebben az esetben egy univerzális képet hozhat létre, és megpróbálhatja az egyik híres kalóz szerepét - Jack Sparrow, Hook kapitány, Blackbeard.

A cowboy jelmez is a legjobban illik a huncut fiúkhoz. Egy ing a ketrecben, egy széles karimájú kalap, egy pisztolyt tartalmazó sapka, a nyak körüli sál és a béren kívüli - és a gyermeked olyan, mint egy vadnyugatról szóló film hőse.

A csendes indiai öltöny ragyogó tollakkal és háborús festékekkel azonnal felkelt. A nyugtalan szemtelen - a legtöbbet! Ugyanakkor, amikor a ruhák laza nadrágot és pólót vagy ponyvát tartalmaznak, amit a saját kezével könnyen készíthet. És ne felejtsd el az íjat vagy a csuklyát!

Szokatlan fiúk öltöny robot vagy idegen. Ne feledje azonban, hogy egy robot esetében jobb, ha nem használja a dobozokat, ahogy azt az interneten mindenütt javasolják. Csak zavarják a babát, hogy futni, szórakozni és részt venni a versenyeken. A mozgás szabadságának megőrzése érdekében célszerű fényes, fémes színű anyagból készült öltönyt használni.

Természetesen a fiúk kedvencei a mindenható szuperhősök jelmezei. Egy ritka fiú nem hajlandó felöltözni Batman, Superman, Spiderman vagy Ninja Turtle. De egy ilyen felszerelés valószínűleg egyetlen példányban nem lesz a matinéban. Lehet, hogy eredeti vagy, és kevésbé népszerű képet adhatsz a Hulkról, az Iron Manról, Amerika kapitányról.

Hogyan válasszuk ki

Amellett, hogy a karneváli jelmez minden bizonnyal szívesen segít a gyermekének (és nem csak neked), érdemes még néhány funkciót figyelembe venni. Szükséges, hogy a ruházat elég szabad legyen, ne zavarja a babát, hogy fusson és ugorjon. Az anyagnak, amelyből a ruhát varrják, kellemesnek kell lennie a testnek, és ne irritálja a bőrt. Biztonsági hálóhoz pamutszövet vagy póló, valamint rövidnadrág vagy harisnya viselhet.

Az óvodáskorú gyerekek számára a legjobb megoldás egy jumpsuit lenne. Ez teljesen ingyenes, kényelmes és könnyen mozgatható. Ebben a ruhában a fiúnak nem kell folyamatosan elterelni a nadrágját, vagy ki kell egyenesítenie a kabátját.

Az idősebb gyermekek jobban összpontosítanak a kép hitelességére és az általa létrehozott hatásra. Ezért, amikor a farsangi jelmezre gondol, ne felejtsük el a kiegészítőket. Saber egy kalózért, egy herceg korona, egy rendőr sapka, egy cowboy pisztolya. Ez látványos és teljeskörűvé teszi a baba képét. Ne feledje azonban, hogy a kiegészítőknek biztonságosnak kell lenniük, hogy ne károsítsák gyermekét és más gyermekeit.

A make-up egy jó kiegészítés a ruha öltöztető párt számára. Harry Potter heg vagy bajusz rajzolhat egy macskára, vagy egy igazi mesterművet hozhat létre egy aquagrim szakember segítségével.

Ha a karneváli jelmez szőrme jelenlétét feltételezi, jobb, ha a ruhát szőrmével díszítik. Ne vásároljon szőrme ruhát teljesen - veszélyes, mert a baba gyorsan túlmelegedhet.

Az újévi ruha szerint világosnak kell lennie, hogy ki a fiú. Ellenkező esetben a gyermek kényelmetlenül érzi magát, folyamatosan válaszolva mások kérdéseire. Nos, ha a ruha megfelel a fiú karakterének. Még szerényebb fiúk jelmez is enyhén lazíthat. Végül is, ha bátor szuperhősként öltözünk, akkor megfelelően kell viselkedned.

A farsangi jelmez egy fiú számára, különösen, ha ez nem újévi téma, a jövőben nagyon hasznos lesz a gyermek születésnapjának vagy más gyerekek ünnepének.

Hol vásárolhatok?

Amikor arra gondolt, hogy hol lehet egy farsangi jelmezet egy fiúnak, először el kell döntenie, hogy maga is létrehozza-e magát, vagy egy boltban vásárolja meg. Mindkét esetben előnyök és hátrányok vannak.

A kézzel készített felszerelés minden bizonnyal eredeti lesz. Még akkor is, ha a választott hős, karakter vagy állat jelen lesz az egyéb jelmezek között, nem lesz semmi más. Igen, és az Ön által nyert árban. Az újévi ruha megalkotásakor azonban sok időre és erőfeszítésre lesz szükség az elképzelt ötlet megvalósításához. Figyelembe kell venni egy csomó kis dolgot, részletesen átgondolni az egész folyamatot, és ne felejtsük el elvenni egy csomó kapcsolódó terméket és tartozékot.

Ha karneváli jelmezeket szeretne vásárolni egy gyermekboltban, kérjük, vegye figyelembe, hogy az ilyen ruházati cikkek tartománya általában meglehetősen szűk. De a plusz az, hogy a ruhát mindig meg lehet mérni. Rengeteg kockázatos a karácsonyi jelmezek szélesebb választéka az online áruházakban, de teljes mértékben támaszkodva a beérkező áruk teljes leírására és méretére. Ha előzetesen megrendelheti, várjon rá, és minden esetben tartalék ötleteket kapjon - ez a lehetőség az Ön számára.

A gyerekekkel is megkérdezheti barátait és ismerőseit - hirtelen felesleges ruhájuk van. Elrendezhetjük csereprogramokat - nagyon kényelmes és nem drága. A másik ötlet egy farsangi jelmez bérlése egy fiú számára, ha ilyen szolgáltatásokat nyújtanak a városban.

Az új évben minden gyermek hisz a varázslatban. A kedvenc karakteredben vagy mesebeli karakteredben való reinkarnáció lehetővé teszi, hogy elmerülj a csoda ezen légkörében, és valóban érezze magát. Adja gyermekének ezt az örömöt - és megcsodálja a csillogását a szemében és lelkes hangulatban!

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok