Dupla mellű öltöny férfiak és nők számára

Dupla mellű öltöny férfiak és nők számára

A modern élet üteme teszi lehetővé, hogy funkcionális és kényelmes ruhát válasszunk. Nem mindig lehetséges a ruhák cseréje a munkával és a barátokkal vagy egy pártgal való találkozók közötti időközönként. Ezért a férfiak és a nők öltönye már régóta túlmutat az irodai stíluson, ami közelebbről megvizsgálja a szekrény ilyen fontos részleteit. Beszéljük meg az egyre népszerűbb kétkaros öltönyt.

Mi az

Először is, győződjön meg arról, hogy mi a kettős mellű ruha. A megkülönböztető jellemzője a két sor gombja a kabáton vagy a mellényen. A köpeny hátulján az alsó részről egy kis rés-nyílásnak kell lennie. Ez úgy van kialakítva, hogy a köpeny ne viselje a mozgásokat, ha kopott. Az aljzat mindkét nadrágot és egy szoknyát mutat be, ha női választás.

Jellemzők és előnyök

Ellentétben a klasszikus, egykaros kabáttal, a kettős mellű változat informálisabb és nyugodtabb.

A kétkaros öltöny előnyei:

 • Egy informálisabb megjelenés, ami miatt a ruha megfelelőbb lenne különböző események megvizsgálására;
 • A modernebb és ifjúsági stílusú kabát lehetővé teszi, hogy különböző stílusos nadrágot és szoknyákat válasszon;
 • A vágott kabát nemcsak a feszes alakot hangsúlyozza, hanem azt is lehetővé teszi, hogy az ilyen ruhákat kevésbé kényszerítse. A jelmezek számára ez jelentős előnyt jelent.

Divat trendek

Az ilyen jelentős ruhadarab, mint egy öltöny, a női és férfi divatban nem vonja le a tervezők és a gyártók figyelmét. Minden szezon megváltoztatja a divatstílusokat és a színeket, míg az öltöny hosszú ideig nem megy ki a divatból.

A férfiak számára

A tervezők széles színválasztékot kínálnak a férfiaknak. A férfi öltönyök stílusának megválasztása nem különbözik. Bemutatjuk figyelmét a férfi öltönyök legújabb trendjeire.

divat

Az új szezonban a stílusok kiválasztása nem sokszínű. A férfiakat csak a nadrág kivágásának megválasztására hívják fel. A dzseki kiválasztásakor a gombok számát választhatja: 2,4 vagy 6 lehet. El kell döntenie, hogy a kabátja lesz felszerelve vagy egyenes.

De a nadrágválasztás kiegyenlíti a ruha felső részének kevés stílusát.

Válasszon vékony, klasszikus egyenes vagy szándékosan széles nadrágot. A merész fashionistas tervezők készen állnak arra, hogy egy kabátot válasszanak. Rövidített és hosszú - mindegyikhez egy hosszúságú és vágott változat tartozik.

színek

A férfiak öltönyeinek színeiben a tervezők nyilvánvalóan nem fukar. Kiválaszthatja a világos színt vagy a szokatlan nyomtatást. Minden attól függ, hogy mit szeretne. A legdivatosabb színek az új szezonban:

 • Klasszikus fekete, szürke és bézs színek. Alkalmasabb egy üzleti öltönyre, de a megfelelő kombinációval világos mindennapi megjelenést hozhat létre.
 • Mély kék és zöld a férfiak öltönyének kedvencei. Alkalmas mind az irodában, mind a pártban.

Ne hagyja a nyomtatott anyagból készült jelmezeket:

 • A szalag. Annak érdekében, hogy ne lássuk túlságosan bosszantónak, válasszunk ki egy ilyen mintázatot. Ez lehet egy kabát vagy nadrág. Ez a szín segít az alak vizuális beállításában. Formális alkalmakkor válasszon egy öltönyt egy sekély, alig látható csíkkal.
 • Flóra és fauna. Virágok és madarak díszítik a divatmesterek különböző alkotásait. Hasonló mintázatot kapott a férfi öltönyök. Legyen óvatos: a nyomtatás nem lehet túl kicsi vagy világos.Ne feledje, hogy az ilyen készletek jobban megfelelnek a fiatal férfiaknak.
 • Cell. Kis klasszikus vagy nagy tervező - mindenféle ilyen minta alkalmas a férfiak számára az új szezonban.

A nők számára

Mivel a férfiaktól kölcsönzött kétkaros öltöny a női szekrényben telepedett le, a tervezők a szezonról szezonra különféle stílusokkal és színekkel kényeztették őket.

divat

Az új szezonban a divatmárkák készen állnak arra, hogy választhatnak a kabát és a mellény között.

A női kettős mellű dzseki nőies - rövidíthető és felszerelhető, és hasonlít egy hímre, egyenes és hosszúkás.

Ugyanez a szabály vonatkozik a mellényre is. De gyakrabban megtalálható a férfi stílusban hosszúkás mellény.

Az alsó részt szoknya vagy nadrág képviseli.

A nőknek szigorú ceruza szoknyát vagy könnyed A-vonalú szoknyát kínálnak.

A nadrágok vágását szűkített, keskeny, közvetlen, feszített vagy széles.

Több évszakra sorban a divatos stílusban. A női modellek között a legfrissebb tendencia a kettős mellű készlet, amely pizsamaként néz ki.

színek

A női tervezők monokromatikus élénk színeket, vagy a klasszikus férfiegyüttesekre jellemző mintázatot kínálnak. Üdvözöljük a különböző színek felső és alsó részének kombinációját egy készletben. Az új szezon legnépszerűbb színei:

 • Klasszikus fekete, fehér és szürke színek.
 • A kék, zöld, bor, padlizsán mély árnyalatai.
 • Élénk színek: fukszia, citrom, lila, korall.
 • Puha nőies árnyalatok: poros, őszibarack, tej.
 • A számok a férfiak szekrényének, a kis cellának, a szalagnak a hagyományosak.

Hogyan válasszuk ki

Ez a modell nem alkalmas mindenki számára a vágás jellemzői miatt. A kettős gombsor kiemeli az összes figyelmet a gyomra, ezért az ilyen kabát tulajdonosának karcsú illeszkedésűnek kell lennie.

A jelmez stílusa a növekedést rövidebbé teszi, így az alacsony férfiakat el kell dobni belőle. A nők a magas sarkú cipők segítségével kompenzálhatják a növekedés hiányát.

Kiválasztásakor két fontos paraméterre kell összpontosítania: szín és méret.

 • A ruha színének kiválasztásával győződjön meg róla, hogy az illeszkedik a megjelenés és a tartozékok típusához.
 • Ezenkívül jobb a színtartomány kiválasztása az évszak és a kiválasztott ruházat rendeltetési helyének függvényében. Tavasszal és nyáron válassza ki a világos és élénk színeket, a hideg évszakban a sötétebb, mélyebb árnyalatok jobban megfelelnek.
 • Ne feledje, hogy az iroda jobban megfelel a hagyományos mintázatnak és a visszafogott színeknek, és a pártban mindenki értékelni fogja a fényes színt, a szokatlan nyomtatást és az érdekes stílust.
 • Válasszon megfelelő méretű modellt. Figyeljünk az illeszkedésre: az ujjak nem lehetnek rövidek az Ön számára, valamint a lábak hossza, minden gomb könnyen rögzíthető, sehol sem kell összegyűjteni.

Mit kell viselni

A kettős mellű ruha jól illeszkedik a ruházat és a cipő különböző elemeivel.

 • A férfiaknak és a nőknek klasszikus kabátmodellekkel kell viselniük. A nők szőrme-kabátokkal kombinálhatják.
 • Mindkét nem képviselői különféle uniszex cipőket vehetnek fel: chelsea csizmák, zokni, brogues, oxfords.
 • Az informális jelmezeket alkalmi cipőkkel, például cipőkkel és cipőkkel kombinálhatjuk.
 • A hölgyek kiegészíthetik a cipő, a cipő, a boka csizma vagy a balettcipő képét.
 • Helyénvaló egy klasszikus blúz vagy póló, valamint nyakláncok és pulóverek viselése.
 • Ünnepi alkalmakkor a férfiaknak nyakkendővel vagy csokornyakkendővel kell kiegészíteniük a képet.

Sokoldalú, mindkét nemhez alkalmas, praktikus és kényelmes - mindössze egy kettős mellű öltöny. Ha a szekrénye még nincs ott, itt az ideje vásárolni.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok