Klasszikus férfi öltönyök

Klasszikus férfi öltönyök

Még ha nyugodt stílust tartogat, és a munkanapjai az irodán kívül vannak, klasszikus öltönyre van szükséged. Minden ember életében van oka annak viselése. Ezért, ha a szekrényében még mindig nincs olyan fontos dolog, mint egy öltöny, itt az ideje, hogy gondolkodjunk a vásárlásról.

Jellemzők és előnyök

A férfi öltöny nemcsak funkcionális dolog, hanem hóbort is. Néhány modem a sztereotípiák miatt elhalasztja megszerzését. Úgy tartják, hogy a ruha unalmas és túl formális. Eljött az ideje, hogy lemondjon az előítéletről.

5 ok arra, hogy a vásárlást határozatlan időre elhalasztják:

 • Először is, a divattervezők több évszakban egymás után ragaszkodnak ahhoz, hogy egy jól megválasztott férfi öltöny legyen a szekrény első számú terméke. A ruhákat együtt és más ruházati cikkekkel kombinálva is viselheti, alkalmi stílusban;
 • Másodszor, az öltöny vonzóvá teszi az embert egy nő szemében. Ezt az állítást megerősíti a kutatás. És ez nem meglepő, mert egy ember bátran néz ki, és ugyanakkor stílusos. A nők szemében egy öltönyös férfi képe a sikerhez és a szexualitáshoz kapcsolódik;
 • A harmadik ok az ilyen ruházat által létrehozott bizonyos attitűd. Elég csak, hogy a szekrényben legyen, és az önbizalom jelentősen megnő;
 • A negyedik ok az az oka, hogy meg akarja találni magát, hogy ismét egy új dologban mutasson be. A szürke napokban változni fog;
 • És végül az ötödik ok: soha nem lesz üzleti vacsora, kirándulás a színházba vagy egy régóta várt dátum, ha egy szép öltöny rejtőzik a szekrényben, ami csak arra vár, hogy megjelenjen.

A modern ruha jellemzői

A klasszikus férfi öltöny már régóta túlmutat a szokásos és meglehetősen unalmas népviseleten. A színes megoldások és dekoratív elemek széles választéka vált elérhetővé a férfiak számára. Megfelelőnek bizonyult egy öltöny viselése a parkban is.

A divat megváltozott a kiegészítők számára: a toll a színes zokni és a pillangók, a ragyogó nyakkendők és a sálak.

Divatos stílusok és modellek

A férfi öltöny három fő modellje van:

 • Az egyedülálló a férfiak körében a legnépszerűbb, mivel az univerzális. A modellre jellemző egy gombsor, amely bármilyen testméretű férfiakat díszíti;
 • A kétsoros megjelenésnek köszönhetően a két sorból álló cipzárnak köszönhetően elegánsabb. Legjobb a vékony és magas férfiaknál;
 • A háromrészes öltöny három darabból áll: nadrág, kabát és mellény. A mellény sokkal informálisabb megjelenést biztosít, és a kényelmet is szolgálja. Ha melegnek érzi magát, egyszerűen leveheti a kabátját. A köpenyre jellemző egykarú vágásnak köszönhetően a háromrészes öltöny az ábrán látható bármely jellemzővel használható.

A jelmezek modern modelljeit elosztjuk, elsősorban a kabátvágás típusának megfelelően:

 • A jól felszerelt,
 • Ingyenes.

Alkalmas modellek egy vékony, illeszkedő dzsekivel:

angol

Lehet egy- és kétkarú kabát is. Ezt a modellt brit alaposság és elegancia jellemzi. A kabát kissé hosszúkás, a vállrészek a vállpárnák alá vannak húzva.

A kabát vágása be van szerelve, a derékvonal kissé túlbecsülte. Mind a kettős mellű, mind az egyszálú kabátok a ruha modellhez tartoznak. A kettős mellű köpeny esetében 4 vagy 6 gomb van, az egy mellű kabát számára. 3. Az alsó gombot nyitva hagyhatja.

A nadrágok szabadon vághatók, hátsó ajtók nélkül. A britek számára normálisnak tartják, hogy a zsebekben tartsák a kezét, amit a rések biztosítanak.

Van egy háromdimenziós ruha, szigorú angol stílusban, hagyományos megjelenéssel.

olasz

Az egyik legérdekesebb modell. A klasszikus olasz stílust világosan meg kell szabni az ábrán. Általában az ilyen jelmezeket rendelésre készítik. Az olasz stílusra jellemző a részletekre való odafigyelés, amely nem tette meg a férfiak szekrényének ezt a tárgyát.

A hosszúság, a díszítőelemek, a szövetek kiválasztása - mindegyik alkalmazkodik a tulajdonos alakjának sajátosságaihoz. Előnyben részesítjük a kabát egyrétegű vágását.

A nadrágnak lehet egyenes vágása, de a modok egy olyan modellt választanak, amely lefelé szűkül.

francia

Ez a modell a francia stílus és a finom ízlés bemutatója. A kabát, gyakran egyszemű, enyhén rövidített és lefelé kúpos sziluettje van. A formák lágyak, enyhén lekerekítettek. A franciák gyakrabban választják a szűkített nadrágot.

Az alkatrészek száma alacsonyabb, mint az olasz, de a meglévő díszítőelemek igazi párizsi elegánsak.

Egyenes vágású kabát modellek:

orosz

A ruha megjelenése a szovjet idők lenyomatára került. Most már nem volt népszerűsége, de az alaki hibás férfiak, valamint az érett politikusok is megjelennek az orosz ruha modellben.

Jellemző jellemzője a kényelem. Szabad vágású kabát, két résszel és laza nadrággal, magas derékkal. Élénk példa arra, hogyan áldozzák fel a divat és a stílus a kényelmet és a sokoldalúságot.

amerikai

Az Egyesült Államok lakosai értékelik az egyszerűséget és a kényelmet, mint a kifinomult stílus. Ezért van egy klasszikus amerikai ruha, melynek laza, zsíros vágása van. A rövid és kövér férfiak számára szörnyeteg lesz.

A dzseki kettős vagy egykaros, vállpárnák nélkül. A kabátvágás nagyon egyenes vagy enyhén illeszkedik. A csípővonalban szűkül, mivel az állam lakói gyakran viselnek öltönyt a kabát alatt.

A nadrág széles laza illeszkedésű, kissé lefelé kúposodhat.

német

A német lakosok gyakorlatiassága tükröződik a férfi ruházat sajátosságaiban. Egy szabad vágást részesítenek előnyben, ami egy amerikai hasonlít. A minőségi öltöny megkülönböztető jellemzője egy speciális technológiával készült szövet. Ha hosszú ideig megtartja az öltönyt, majd kiegyenesíti, észre fogod venni, hogy az anyag teljesen eredeti formáját veszi át. Nem törik össze - az egyszerű viselethez készült.

Modern ruha modellek

Klasszikus jelmezek a hagyományos értelemben, fokozatosan utat adva egy informálisabb és stílusosabbnak. A mai világban a legtöbb esemény nem igényel szigorú betartást a ruházati kódnak, mint korábban. A modern modulok a mindennapi viselethez és megjelenéshez a fényesebb modelleket választják. Két legnépszerűbb modell létezik:

divat

A klasszikusok modern értelmezése, melyet divatos anyagok és színek használnak. A Croy elnyelte a legjobbat a klasszikusoktól és a legújabb trendektől. Az ilyen modellek nem állandóak, mert a divat nagyon gyorsan változik. Ez a probléma megoldható, ha egy klasszikusabb, világosabb, monokróm anyagból készült vágást választunk. Helyénvaló lesz a színházi rendezvényekre, barátságos partira nézni.

alkalmi

A férfiak gyakran szeretnék feltölteni a mindennapi szekrényruhát, nem pedig egy klasszikusot. Az új modell célja, hogy segítsen nekik ebben. Valójában a klasszikus és a mindennapi stílus szimbiózisa. A ruhák demokratikusabb megjelenéssel és stílussal rendelkeznek, különböző szövetekből készülhetnek. A színes megoldások különbözőek, de konzervatívak. Ideális munkaforma, akkor kényelmes lesz, és a megjelenés alkalmazkodik a munkahullámhoz.

színek

Emlékezzünk arra a szabályra, hogy a világos színek alkalmasak a meleg szezonra, a sötétek mindenkor megfelelőek, de őszén és télen harmonikusabbak. A hagyományos színekben a következő színeket használják:

 • Black. Egyszerű és tömör szín, amely mindenkinek megfelel. Kapcsolódó hatalommal, és hangsúlyozza a stílusérzetet. Fontos, hogy ne vigyük túlzásba: hígítsuk meg a komor képet fehér inget és kiegészítőket.
 • White. Válasszon fehér színt a megjelenés típusától függően. Ne feledje, hogy a szín tele van. A fényes együttes fényes kiegészítőkkel hígítsa.
 • Gray. A lakonikus univerzális szín az üzleti életben és az üzleti életben rejlik. Ahhoz, hogy a figyelmet az Önre összpontosítsa, használjon világos kontrasztos részleteket a képen, például kék nyakkendővel.
 • Bézs színű - nyári csere szürke. Univerzális, és nem igényel további tartozékokat. Ennek a színnek egy öltönyében a beszélgetőpartnernek magának kell lennie, és bizalmat ad.
 • kék - a vezető színe, a hangsúlyozó hatóság. A kevésbé formális megjelenéshez adjon hozzá pár kontrasztos tartozékot.
 • Brown. Ez a szín nem mindenkinek szól, elég bonyolult. A világosabb árnyalatok fiatal férfiaknak felelnek meg. A duzzadt barna szín szilárdságot ad a képnek.

Divatos design innovációk kínálják a színtartomány bővítését:

 • Piros szín a bizalmat és az erőt sugározza. A szín elnémításához válassza ki a tömör tartozékokat, vagy viseljen fekete nadrágot tartalmazó piros kabátot.
 • Green. A divatban a neon és a palack minden árnyalata. A szín kiválasztásakor vegye figyelembe az életkorát és a megjelenését.
 • Pink. Felejtsd el a 90-es évek szatén világos rózsaszín kabátjait. Egy divatos, fényes fukszia. Ez a szín választhat egy nagyon magabiztos embert. Hígítson egy világos öltönyt semleges inget és cipőt, erre alkalmasak a világos árnyalatok.
 • Bordeaux és az évszakok minden árnyalata nem veszít jelentőséget. A szín nemes jellegű, és bármilyen korú embert képes díszíteni. Add hozzá a világos kiegészítőket a kép elkészítéséhez.

A klasszikus és divatos modellekben a kabát és a különböző színű nadrágok kombinációja megengedett. A legújabb divat trendek széles skáláját kínálja a különböző nyomatokkal: széles nadrágtól a nadrágtól az állati nyomatokig a kabátokon.

anyagok

Hagyományosan a férfi öltöny szövete gyapjú. A választott vékonyabb gyapjú, annál drágább a ruha. A vékony gyapjú hajlamosabb a kopásra és drágább, mint a vastag. Gyakran megtalálható a selyem vagy a kasmír gyapjú keveréke (a kompozícióban legfeljebb 10%), hogy az anyag lágy legyen.

Téli ruhák is varrták a tweed, flanel és más gyapjúfajtákból.

Nyári jelmezek esetén vastag pamutszövetet használhatunk, amelyben kényelmes a hő szállítása.

A tervezők modern ruhákat kínálnak selyemből, bársonyból, kötöttáruból és ágyneműből. A szövetek textúrája elegánsabbá és érdekesebbé teszi a ruhát.

Hogyan válasszuk ki

Az öltöny kiválasztásakor fontos figyelembe venni néhány általános szabályt:

 • Győződjön meg róla, hogy a hüvely hüvelyei pár centiméterre nyúlnak ki a kabátjának hüvelyétől. Fontos, hogy ne legyen túl rövid vagy hosszú.
 • A dzseki hosszának lefednie kell a fenéket.
 • A kabátnak a hajtogatás nélküli alakra kell ülnie, nem vágva.
 • A köpeny felszerelésekor vegye figyelembe, hogy az alsó gomb nem szokásos, hogy felfelé nyomjon.
 • A mögöttes nyílásnak nem szabad sörtéznie.
 • A szokásos nadrág nem lehet nagyobb, mint a cipő hossza ¾.
 • A klasszikus nadrág hossza lehetővé teszi számukra, hogy összegyűljenek a cipő hajtásában.

Tekintsen néhány különleges szabályt a nem szabványos figurák tulajdonosainak kiválasztásához:

 • A kövér férfiaknak amerikai vagy német jelmezvágást kell választani. Tökéletesen illeszkedik az olasz jelmezekhez, bármilyen típusú figurához.
 • A rövid állapotú férfiaknak el kell utasítaniuk a hosszúkás kabátokat és a túl laza nadrágot.
 • A fiataloknak figyelmet kell fordítaniuk arra, hogy a nadrágok kúposak legyenek, és a kabátja van. A baggy ruházat néhány évet ad.
 • Magas férfiaknál, akiknek jó alakja van, különösen előnyösek az angol és a francia jelmezek.

Mit kell viselni

A klasszikus jelmezek különféle kiegészítőkkel kombinálhatók. Válasszon színes és klasszikus színeket.

Póló kiválasztása

Ha tartós, szigorú képet kíván létrehozni, válasszon egy monokróm fehér inget. Egy rózsaszín, kék vagy krémes árnyalatú ing segít újraéleszteni a szigorú képet. Egy igazán divatos duettet hozhat létre, amely kontrasztos inget visel.

Egy nyakkendő vagy pillangó?

A hagyományosabb kiegészítő egy nyakkendő. Ez lehet egyszerre és színben is.

A csokornyakkendő divatos és újjáéledik a ruha, ez a tartozék jobban megfelel a fiatal férfiaknak. A mindennapi viselethez kiválaszthat egy könnyű, rugalmas szalagot.

Egy kifinomult megjelenés létrehozásához használja a sálat, ahogy a legvadabbak.

Ne feledje, hogy a nyak tartozékának ugyanolyan színsémában kell lennie, mint a többi részlet.

Milyen cipő illik

Válasszon klasszikus cipők diszkrét színeit:

 • Klasszikus cipők
 • Oxford,
 • brogues,
 • Chelsea csizma.

Mennyit

A minőségi ruha nem lehet olcsó. Sokat függ a kiválasztott márkától. Átlagosan az ár több tízezer rubellel kezdődik. Minél jobb az anyag és annál exkluzívabb a modell, annál magasabb az ár.

A legdrágább megrendelés egy stúdióban készül, de a teljesítmény minősége sokkal magasabb lesz.

Márka hírek

Minden évszakban a vezető áruházak, amelyek különböző árszegmensekben ruházzák fel, meghatározzák a következő szezon divat trendjeit. Meghívjuk Önt, hogy megismerkedjen a prémium és a luxus szegmensek márkájából származó fő divat trendekkel.

Luxus márkákból:

 • Ami, Giorgio Armani és Boglioli kínálnak játékot a mintával, egy másik márka - Missoni a különböző árnyalatok nagy celláját választja.
 • Az Etro és Valentino kínálnak egy inget és öltönyt, ugyanolyan színű és azonos mintával.
 • A Musika Frere luxusosztályú ruhákat kínál alkalmi stílusban.

Prémium márkákból:

A prémium ruházati gyártók támogatják a divatmesterek kezdetét.

 • Gant azt javasolja, hogy a klasszikus vágást élénk színekkel és csíkokkal, kockás mintákkal kombinálják.
 • A Lexmer márka egyszerű tömör öltönyöket és fényes kiegészítőket kínál.

Stílusos képek

Példák olyan készletekre, amelyek bizonyítják, hogy a klasszikus nem unalmas, de stílusos és modern.

Válasszon ruhákat a szokatlan puha textúrákból, és egy pólóval helyettesítse őket. A tervezők kínálnak télen sétálni.

Kombináljon egy mélykék öltönyt és kontrasztos teve-kabátot és a megfelelő kabátot.

Ismételje meg az utcai dandies stílusát: válassza ki a különböző színekben lévő nadrágot és kabátot, miközben kiválaszt egy kabátot, amely megfelel a nadrágnak.

A ruha a férfi stílus fontos eleme, így a választás felelősségteljesen megközelíthető, hogy nap mint nap trendje legyen.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok