Smink színtípusra Nyár

Smink színtípusra Nyár

Ahhoz, hogy a smink mindig tökéletes legyen, helyesen kell megközelítenie a kozmetikumok kiválasztásának kérdését, és ismernie kell a kombináció alapszabályait. Annak érdekében, hogy ne töltsön több pénzt és időt olyan dolgokra, amelyek nem felelnek meg az Önnek, tudnia kell, hogy melyik színtípust kell tulajdonítani. Sokan tudják, hogy négy fő színtípus van: "Tél", "Tavaszi", "Nyár" és "Ősz". Azok a hölgyek, akik ismerik az egyes rendszerek jellemzőit és mely színek alkalmasak mindegyikre, mindig vonzónak tűnnek. De ne gondolja azonnal a mintákat. Ezt a tudást el kell fogadnunk, meg kell határozni a típust és hódítani mindent a szépségével. Sok lány érdekli a „nyári” színtípus sminkjét.

Mi a szín típusa?

Színtípus - Ez egy árnyalatok és árnyalatok halmaza, amelyek ideálisak egy női arc főbb jellemzőire. Mindenkinek hasznos tudni, hogy milyen típusú képvisel, nem csak a sminkművészeket és a kozmetikusokat. Ez a tudás segíti a ruhák felvételét és a nem megfelelő kozmetikumok megszerzésével kapcsolatos hibák elkerülését. Habár sok hölgy tökéletesen választott eszközt jelent önmaguk számára, még akkor is, ha nem ismerik a "rendszerüket".

Határozza meg, hogy a típus elég egyszerű, mert nem függ az állatöv jelétől vagy a születési időponttól. Csak a nap fényében kell gondosan megnézni magát a tükörben. A haj, a szem és a bőr színe - ez a szükséges információk teljes listája.. Stílusos kép közvetlenül függ ezeknek a részleteknek. Például smink a színtípushoz „Nyár” magában foglalja a hideg hangok használatát.

Különbségek másoktól

Meleg játék személyre szabható „Tavasz” és „Ősz”, és hideg - „Nyár” és "Winter". A meleg típusok palettáján a vörös és sárga tónusok dominálnak, a hideg pedig kék. Érdemes megfontolni minden opciót részletesebben:

 • „Tavasz”. Az ilyen színű megjelenéssel rendelkező lányoknak könnyű és vékony bőrük van. A haj általában világos szőke, vagy aranyfényű búzaméz, szemöldök és szempilla nagyon könnyű. A szemek is a legfényesebb hangok - a világoskéktől a barnaig. Az ilyen típusú lányok számára fényes, rózsaszín ajkak jellemzik. A meleg évszakban a tavaszi nőknek óvatosnak kell lenniük a naptól, mivel a bőrük nagyon érzékeny és gyorsan éghet. A legjobb virágok meleg sárga és narancs, őszibarack, puha zöld, barna és azúrkék árnyalatok lesznek.
 • „Nyár”. Ez a típus nem fél a napsugárzásnak, mivel ezeknek a lányoknak a bőre tökéletesen érzékeli a barnaságot. Bőrük világos rózsaszín vagy világos szürke. A fürtök lehetnek barna és hamva is. Szemszín - szürke, barna, kék. Az ajkak általában halvány rózsaszínek. Mindezek közül a legjobbak a hűvös színekben: kék, hideg rózsaszín, fehér.
 • „Őszi”. Ezen nők melegsége azonnal látható. A hajuk színe a vörösvörös teljes tartományát képviseli. A bőr meleg, arany tónusú, a szeme lágy anya. A nap nem tartja jól ezeket a hölgyeket, de a világos barnaság csak fokozza a lágyságot és vonzerejét. Az ilyen típusú színséma: minden piros, piros és barna, smaragdzöld és meleg szürke szín.
 • "Winter". Ez a típus a sötét hajú, sötét vagy fehér bőrű szépséget képviseli. Kifejező barna, zöld vagy kék szemek. Az árnyalatok palettája gazdag vörös és smaragd hangokat tartalmaz.

Ezek a fő színtípusok, amelyeket a szakértők megkülönböztetnek. De minden nő egyedülálló, és sokan közülük megjelenésükben kétfajta jellemzőket kombinálnak. Van azonban egy másik besorolás, amely magában foglalja a 12 külső rendszert is.

A "nyári" lányok jellemzői

Az ilyen típusú tisztességes nemek képviselőit „hideg” megjelenés jellemzi. Valószínűleg ehhez a típushoz tartozik, ha az alábbi arcvonásai vannak:

 • Világos bőr fehér vagy enyhén rózsaszínű.
 • Hideg színek sápai: világosbarna vagy gesztenye.
 • A világos színek szemei, nyugodt színekkel ellátott szempillák.
 • Szemöldök, szeplő vagy szürkés árnyalatok.
 • Az arcra dörzsölés - hideg rózsaszín vagy bíbor.

Nem kell idegesítenie, ha az egyik paraméter kiütne az általános rendszerből. Ez azt jelenti, hogy a smink egyes pontjait kissé kell beállítani.

Ha a megfelelő színsémát választja, akkor a nyári színtípussal rendelkező lányok magabiztosabbak lesznek. A vörösség eltűnik az arcról az edények túl szoros helyzete miatt. A megjelenés kifejezőbb és lenyűgözőbb lesz. Az alkalmatlan hangoknál a „nyári” fiatal hölgyek fájdalmasak és fáradtak, megjelenése elveszti a fényességét és a fellebbezést. Ha ezt a típust képviseli, ne felejtse el figyelmen kívül a hűvös és kissé elmosódott színek kiválasztásához szükséges információkat. És akkor tökéletesnek látszik.

Típusú smink

"Nyár" lányok kozmetikai gazdag hideg tónusokat használnak. Ez egy nagyon fontos pont, amelyet nem szabad elfelejteni. Ne vásároljon meleg tónusok kozmetikáját, különben az ellenkező hatás megszerzésének valószínűsége magas. A természetes hideg árnyalatokhoz ajánlott. Ideális smink, amely tökéletesen néz ki egy ilyen típusú lánynál, a következő lesz: bézs tónusú eszköz a bőr színének kiegyenlítésére, hűvös rózsaszín blush, hogy kiemelje az arccsontokat, bézs árnyékokat, sötét szürke ceruzát, hogy a szemre emelje a hangsúlyt, halvány rózsaszín rúzs árnyalat.

Ha egy lány inkább csak a szeme szépségét hangsúlyozza, akkor emlékeznie kell néhány árnyalatra. Először az árnyékok kiválasztásával kell kezdődnie - a hideg aluljáratokat kell megadnia. Hasznos ajánlások:

 • A kék szemű, lila vagy pasztellkék árnyalatokkal rendelkező nők számára a szürke ceruzahang a legjobb.
 • A barna szemek tulajdonosai számára a leginkább alkalmas azúrkék tenger árnyalatai az árnyékok és a zöld vagy barna ceruza hang.
 • A zöld szemű szépségek illesztett zöld vagy lila árnyékokkal kombinálva szürke vagy sötétzöld ceruzával.

A sminket az árnyékok több árnyalatával végezheti - például szürke, lila vagy rózsaszín, menta. A szempillaspirál elkészíti a sminket és kiegészíti a kép mélységét. Erre a célra a sötét szürke vagy telített fekete tónus legjobb eszköze. További hangsúlyt fog létrehozni szemceruza.

Azok a "nyári" hölgyek, akik hozzászoktak, hogy az ajkukra összpontosítsanak, emlékeznie kell néhány szabályra. Ha fényes ajkai vannak, akkor rúzsuknak világos rózsaszínnek kell lennie. Égő barna szemű szépségek tökéletesen illeszkednek a rúzsok és a csillogás sötét hideg tónusaihoz. Azonban nem szükséges, hogy a terméket túl sűrű rétegben alkalmazzuk, elég csak körvonalazni az ajkakat kontúr ceruzával, és enyhén hangolni őket a megfelelő rúzs színnel. A legjobban a nyári típusú, sötétvörös, cseresznye és hideg bíbor rúzs lányaihoz közeledik. Semmi esetre sem szabad a narancssárga és meleg árnyalatokat kapni.

Ha összefoglaljuk, akkor egyértelműen azt mondhatjuk, hogy a legjobban a hideg „téli” árnyalatok palettáját választani a sminkeléshez.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

A kozmetikumok üzletébe megy, pontosan tudnia kell, hogy milyen eszközöket és milyen hangokat szeretne vásárolni. A kozmetikai termék megtalálása nem könnyű. Nemcsak a színtípust kell meghatároznunk, hanem azt is, hogy bizonyos eszközöket válasszon, a ruhák kedvenc színeire összpontosítva. A "nyári" kozmetikai termékek esetében a fiatal hölgyek saját választási kritériumokkal rendelkeznek:

 • rúzs. Ezt a gyógyszert hideg rózsaszín színárnyalatokkal kell összehangolni. Semmi esetre sem szabad a meleg árnyalat elpirulni.
 • Árnyék. A szeme kozmetikáját kék árnyalatok palettájában kell tartani: az égbolttól a sötétkékig. Érdemes tartózkodni a fényes vörös és narancssárga tónusoktól.
 • Szem ceruza. Lehet hideg telített szín. Érdemes elkerülni csak a vörösbarna féltónusokat.
 • Mascara. Sötét szempillaspirál illik Önnek: fekete, szürke vagy akár telített lila. De a kék és a zöld színek jobb feladni.
 • Rúzs. Az ilyen típusú lányok a rózsaszín, lila és vörös rúzs minden árnyalatának megfelelnek. Kivételek a világos piros, csokoládé és narancssárga színek.
 • Alapítvány vagy por. Ügyeljen a hideg árnyalatok átlátszó eszközére. Tartózkodjon a meleg bézs vagy rózsaszínes kozmetikai termékek beszerzésétől. Nem is szükséges túl sűrű pénzeszközöket vásárolni aranyfényű.

Hogyan kell jelentkezni?

Bizonyos árnyalatok vannak a smink alkalmazásában. A "tavaszi" női képviselő és a "Summer" lány különböző módon hozza létre a képeket. A színezés a mentéshez jön - speciális táblák a legjobb színkombinációkkal (a színtípustól függően).

A "nyári" alkalmi smink létrehozásához a varázslók a következő lehetőséget kínálják:

 • Felső szemhéjfesték sötét ceruzával.
 • Az egész felső szemhéj felületén ezüst árnyalattal ellátott lila árnyalatot adjon.
 • Szempillák kiemelik a sötét szempillaspirál segítségével: fekete vagy szürke.
 • A szépség ajkai lágy rózsaszín rúzsokkal hangsúlyozzák a hűvös árnyalatot.

Az esti sminkre a következő lehetőség áll rendelkezésre:

 • A világos bőrt még az alapítvány segítségével is meg kell csinálni. A szemkörnyék körüli körök eltávolítására és a finom bőr tisztítására speciális korrektor is használható.
 • A felső szemhéjat hideg, fehér-szürke árnyékokkal kell kiemelni.
 • A század közepét pasztell olajbogyó árnyalatokkal lehet megkülönböztetni.
 • Sötét szürke árnyalatokat kell alkalmazni a szem külső sarkára, hogy létrehozzon egy kis, szép nyílot.
 • Az alsó szemhéjat sötét ceruzával kell elkészíteni. Keverjük össze a sminket, sima átmenetet.
 • Szempilla kiemeli a sötét szempillaspirálot.
 • Az arccsontok kiemelik a rózsaszín elpirulását, nem nagyon fényes rózsaszín ragyogást alkalmaznak az ajkakon.

Sminkművészek tippei

A mesterek egy pillanat alatt meghatározhatják a színtípust. Néha erre a célra elegendő, ha egy szokásos fotójuk van, amelyben a megjelenés jellemzői jól láthatóak. Nyári színtípus talán a leggyakoribb Oroszországban. A sminkművészek az ilyen típusú képviselőkkel dolgoznak, mert szinte bármit tehetsz velük. Néhány mester teljesen létrehozhat sminket a lányok számára, miközben betartja az ilyen típusú sminkszabályokat. Bármely mester fő feladata, hogy egy bizonyos lány számára kiválasszon egy adott kozmetikát, mert senki sem felejti el az egyéniséget. Ugyanakkor a sminkművészek olyan termékeket részesítenek előnyben, amelyek elrejthetik a hibákat, és kiemelik minden nő érdemeit.

A kozmetikusok azt tanácsolják, hogy előnyben részesítsék a természetes természetes árnyalatokat. Ugyanakkor a make-upnak a hangulatán kell alapulnia, mivel egy bizonyos hangulat segít pontosan a szükséges kép létrehozásában. És ez nagyon fontos szerepet játszik. A mesterek beszélnek a ruhák megfelelő kiválasztásának szükségességéről - a színtípustól függően. Ez segít a nőknek mindig divatosnak és stílusosnak lenni. Még a nyári típus is, amely első pillantásra szürkenek és vonzónak tűnik, új színekkel szikrázik, ha helyesen kombinálja a ruhák színeit a smink árnyalataival.

Színtípushoz „Nyár” Könnyű sminket készíthet minimális mennyiségű kozmetikával, miközben természetes. Ezt a tanácsot figyelembe kell venni a napi smink létrehozásakor. Ha pontosan ilyen típusú vagy, akkor az eszközök arzenáljában csak hideg árnyalatok termékei lehetnek.Nem hiszem, hogy elidegenítenek másokat. Éppen ellenkezőleg, segítségükkel olyan szép képet hozhat létre, amely a maximális figyelmet vonzza. A professzionális sminkművészek tanácsot adnak arra, hogy elkerüljék a meleg színeket a kozmetikumokban, különben a lányok fájdalmas megjelenést adhatnak maguknak, akaratlanul.

Nem minden nő határozhatja meg megjelenésének típusát. Még néhány professzionális mester is igénybe vehet speciális szerszámokat, hogy ne tévessze össze a színtípust. Mint már említettük, hazánkban a legnépszerűbb típus a nyár. Ezért saját stílusuk létrehozásakor a legtöbb nő a hideg színeket részesíti előnyben. A színtípus minden előnye és hátránya ismeretében könnyen létrehozhat egy lenyűgöző képet, amely jó hangulatot biztosít.

Hogyan válasszuk ki a "Summer" színtípus sminkjét, lásd az alábbi videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok