Smink a szoros szemekhez

Smink a szoros szemekhez

Nem számít, milyen szép a lány, még mindig talál valamilyen hibát a megjelenésében. Ezek túl szoros szemek. Ha vizuálisan ki akarja javítani ezt a hibát, egyszerű trükkök jönnek a mentéshez. Érdemes még részletesebben megvizsgálni, hogyan válasszuk ki a tökéletes sminket a közeli szemek számára, amelyet az arcod közelebb kell hozni a szépség kanonjaihoz.

Jellemzők

Ha egy klasszikus szem sminket csinál, biztos lehet benne, hogy a típusod. Annak megállapításához, hogy a szemek túl közel vannak, a gyakorlatban nagyon egyszerű. Ideális esetben a szemek közötti távolságnak olyan szélesnek kell lennie, mint egy szem. Ha kisebb, akkor a szemek közel vannak.

A szemek közötti tér vizuális bővítéséhez a make-up művészek világos árnyékokat használnak. Az ilyen smink lépésenkénti végrehajtásának bizonyos jellemzői vannak.

Este és délután

Smink a közeli szemekhez jól illeszkedik a kiadáshoz, a tanuláshoz és a munkához.

klasszikus

Napközben a legjobb, ha semleges sminket használunk.. Láthatatlannak és világos árnyalatúnak kell lennie. Szó szerint egy pár stroke lehetővé teszi a smink beállítását és a megjelenés nyitottabbá tételét. De ne felejtsük el, hogy érdemes csak a szemekkel dolgozni, miután befejezte a hangtervezését. A bőrnek szépnek és ápoltnak kell lennie.

  • A sima hang eléréséhez a krém megfelelő árnyalattal és rejtegetővel segít, ami segít a hiányosságok kijavításában.
  • Amikor a hang egyenlőbbé válik, elkezd festeni a szemhéjakat. Kezdetben sötét árnyékokat helyezzen a szem külső sarkára, és óvatosan keverje össze a terméket. Az ecsetmozgásokat felfelé kell irányítani. Ha inkább, akkor árnyék helyett puha ceruzát használhat.
  • A legfontosabb szakasz a szem belső sarkainak kiemelése. Válassza ki a legvilágosabb opciókat, hogy kissé növelje a szem közötti távolságot.
  • A smink utolsó szakasza - szempillák és szemöldök festése.

este

Az esti sminkhez a népszerű verziót füstös árnyékok felhasználásával használhatja.. Hogy megbirkózzunk ezzel a sminkkel, nagyon egyszerű.

  • A make-up hosszabb ideig tartott, a szakértők azt tanácsolják, hogy az alapítványt az árnyék alatt használják. Ha nincs bázisod, egyszerűen szemcséjét vékony porporral poríthatod.
  • A fentieken túl egy kis bázist kell tennünk - könnyűnek kell lennie. A legjobb, ha halvány rózsaszín vagy klasszikus bézs árnyalatot használ.
  • A szempilla vonal mentén rajzoljon egy ceruza vonalat a szem közepétől. Ajánlatos egy puha ceruzát használni az árnyékolás megkönnyítése érdekében.
  • A sötét árnyalatoknak szintén meg kell sötétíteniük a hajtogatott szemhéjakat. Elegánsnak és stílusosnak tűnik.
  • Óvatosan keverjük össze a világos és sötét árnyalatok közötti átmenetet. A mozgó kefét a szemöldökre kell irányítani.
  • Teljes smink tiszta nyíl, sötét szemceruza segítségével. Azonban nem tudod megtenni - különösen, ha a smink és így úgy tűnik, hogy túl telített.

nyíl

A klasszikus kezek közé tartozik még egy másik lehetőség, amely a lányok közeli szemekkel illeszkedik. Egyszerű szemceruza segítségével sminket készíthet. A legnépszerűbb lehetőség a retro stílusú nyilak. Korábban a lányok megpróbáltak a szemre összpontosítani, az ajkai sápadtak.

Ha meg szeretné ismételni a make-upot retro stílusban, elegendő egy egyszerű szemceruza és szempillaspirál. Óvatosan rajzoljon meg tiszta nyilakat és árnyalatos szempillákat.Ez elég ahhoz, hogy a nézet titokzatosabb legyen. Vizuálisan a külső sarkok figyelembevételével távolodhatod egymástól. Ehhez nemcsak hosszú nyilakat használnak, hanem a szempillák festésének speciális módját is. A szempillákra csak egy réteg szempillaspirálra van szükség, de a sarkokban a szőrszálakat óvatosabban kell dolgozni.

Ez nem minden smink opció, hanem csak a leggyakoribb, ami minden lánynak megfelel. Kísérletezz más típusú sminkekkel, de ne felejtsd el, hogy a megjelenés ilyen jellegzetességeivel lehetővé kell tenni, hogy a szemhéjokon ékezeteket helyezzen úgy, hogy mindig jól nézzen ki.

Ha nyilakat rajzolhatsz, ha szoros szemed van, nézd meg a következő videót.

Milyen színeket használjon?

Végül érdemes megfontolni, hogy melyik árnyalatok a legjobbak a közeli szemű lányoknak a smink kiválasztására. Ez mind nagyon egyedi. Az árnyalatoknak választaniuk kell, a színtípusra összpontosítva. De van egy általános szabály, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni - világosabb színeket használnak a szemhéj belsejében, és sötéteket alkalmazunk a szem külső sarkára.

Most megvizsgálhatja az egyedi színkombinációkat.

barna szemű A make-up művészek azt ajánlják, hogy a fiatal hölgyek klasszikus palettát használjanak a sminkeléshez. Biztosan olyan színeket kell tartalmaznia, mint a csokoládé, a fekete és a világos bézs. Válasszon más hangokat saját belátása szerint. Bizonyára kék és lila árnyékok illeszkednek, bár ezek közül néhány árnyék szokatlan lehet.

Zöld szemű a szépségeknek figyelniük kell a barnás változatokra, az árnyékok réz árnyalatára. Bizonyára zöld színekkel találkozunk, amelyek csak a szem természetes színét fényesebbé teszik, és új módon nyitják meg. A sötét tónusokat biztonságosan választhatja ki.

fény A fényes hideg szemekkel (kék, szürkés) fiatal hölgyek hűvös színekkel rendelkeznek. Lehet, hogy mindkettő átlátszatlan árnyék, és a paletták fémfényűek. Ezek a lehetőségek mindenképpen szépek lesznek a szemhéjakon, így érdemes választani, a helyzetre összpontosítva.

A gyönyörűen választott színek, az óvatosan határolt határok és az ékezetek helyes elhelyezése segít abban, hogy mindig jól nézzen ki, függetlenül attól, hogy milyen adatokat tartalmaz a természetből. Válassza ki a smink megfelelő beállításait, készítse el a saját kiemelését - és sok bókot fog hallani a címére. A legfontosabb dolog a jó ízlés és az arányérzet. Létrehozhatja a tökéletes sminket, figyelve a legkisebb részleteket.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok