"Füstös szemek" a zöld szemekért

Füstös szemek a zöld szemekre

Az eredeti smink, a „füstös szem”, vagy „füstös szem”, az utóbbi időben nagyon népszerűvé vált. Klasszikus változatán kívül a füst-fekete színárnyalatokban is színes fajták találhatók. Technikája elég egyszerű ahhoz, hogy minden nap használhassa, és az a benyomás, hogy milyen különleges, hogy az ilyen típusú smink támogatóinak száma folyamatosan nő.

A füstös smink megfelelő alkalmazásához figyelembe kell venni a zöld szemek, a hajszín és a lány bőrének árnyékát. Mivel a zöld szemek egy bizonyos rejtélyt és misztikus fellebbezést biztosítanak a tulajdonosnak, a „füstös szem” technika növelheti ezt a benyomást.

Ennek a sminknek a megjelenése arra kényszerítette a nőket, hogy vizsgálják felül a hagyományos nézeteket a színárnyalat és a szem színének összeegyeztethetőségéről. Először is ez éppen az ilyen típusú make-up kontrasztos természetének köszönhető, amely lehetővé teszi a szem mélységének hangsúlyozását az arc általános pályázati hátterén. További bónusz az a képesség, hogy a megjelenés bizonyos hiányosságait kijavíthatjuk, például a szemek vizuális megnagyobbítása, alakja vagy illeszkedése.

Jellemzők

A „füstös szemek” egy könnyű smink, melyet a puha természetes tónusok uralnak, de nem ellentétes játék. Az ilyen típusú smink fő szabálya a tiszta vonalak és az egyik színről a másikra történő éles átmenet hiánya. Ugyanakkor a szempillák egy sötét ceruzával vannak körülvéve a szempillasor mentén, és a fekete szempillaspirál vastagan van felhordva a szempillákra.

Az arc tónusának sima, matt, világos természetes árnyalatúnak kell lennie. Csak a szemeket aláhúzták egy sötét (általában barna vagy fekete) ceruzával és ugyanazon gamma árnyékaival. Színük minimális a szemöldökvonalon, és a felső szemhéjra való áttéréssel fokozatosan növekszik.

Minden vonalnak jól árnyékoltnak kell lennie, hogy létrehozzon egy „füstös” benyomást. Jobb árnyékokat árnyékolni különböző vastagságú kefékkel, nem pedig az applikátorokkal.

Bár kezdetben „füstös szemek” alakultak ki, mint esti smink, akkor azt is használhatjuk, mint egy napot, kiválasztva a megfelelő hangot a beállításhoz. A naponta elkészített árnyalatok lágyabbak és könnyebbek, mint az esti smink. Az utóbbi észrevehető kontrasztja a mindennapi kép keretein belül felesleges lesz.

A technika másik előnye, hogy lehetővé teszi, hogy figyelembe vegye a külső árnyalatokat. Ennek megfelelően egy szép sminkváltozat választható a szőke és a barna hajú nők számára, a szürke-zöld és a sárga-zöld szemek tulajdonosai számára.

Színes megoldások

A kozmetikumok színének kiválasztásakor kívánatos, hogy kövesse a 2 törvényt:

 • A zöld szemek és a zöld szemek fénye világosabbá teszi a sminket;
 • A szem színe azt jelenti, hogy a rouge és a rúzs tompa, közel a természetes hanghoz.

A zöld szemekért

A füstös szem sminket a zöld szemekre nem szabad klasszikus hamutartalmú színekben tenni. Ebben az esetben a nyerő árnyalatok a következő árnyalatok lesznek:

 • Lila-lila;
 • Aranybarna;
 • bronz;
 • Olíva barna;
 • homok;
 • Tégla.

A zöld szemek smink részeként nem használhat kék, kék vagy rózsaszín árnyalatokat.

A zöld szemű szőkeek számára a szürke színezett smink megoldás jó választás, de a fényesebb variációkat is figyelembe veheti.Tehát, ha egy lánynak van egy elegáns, sápadt arca, akkor esti sminket hajthat végre bordó, bor vagy lila tónusokkal, minden árnyalatban jól árnyékolva.

Szürke-zöld szemekhez

A szürkészöld szemeknél, amelyek gyakran megtalálhatók a vörös hajú nőkben, sötétbarna-bordó és könnyebb por alakú árnyékok fognak tenni, ami a szemeknek egy mélyedő mélységet ad. Az árnyékokat kívánatos matt választani, felesleges fény nélkül.

Elég sokoldalú, „füstös szem” smink létezik két fajtában:

 • Este, fényesebb és kontrasztosabb;
 • Nappali, könnyű és érzéketlen.

Minden típusnak saját alkalmazási technikájára van szüksége, azonban a következő technikák közösek:

 • A szem külső sarkát egy ceruzával húzzák a szemöldök irányába, ami kicsit szűkíti a szem alakját, és ideális azok számára, akiknek szeme természetesen nagy és kerek;
 • Az árnyékokat széles szemöldökkel alkalmazzák a szemöldök aljáig; Ez egy látványos módja a leeresztett szögletű nőknek.

este

Egy merészebb választék jó az esti füstös szemfajta számára: bordó árnyalatok, fekete szemceruza vagy barna-bronz árnyalatok.

Ha egy lány sötét hajú, akkor lila-lila és lila árnyalatokat választhat. Vegyük figyelembe, hogy egy hasonló tartományban létrehozott kép, például, ha démoni, másvilági jellemzők kompatibilisek az Ön személyiségével. Ha a vámpír képének megalkotása nem szerepel a tervekben, próbáld ki a mokka, a tejcsokoládé, a bronz vagy az arany színét. A szürke árnyalatok alig alkalmasak a barna ashy hangszínre, ami elrejti a természetes kifejeződésüket.

Az esküvőre

Az esküvőn a smink hagyományosan finom pasztell színekben történik. Ennek megfelelően a "füstös szemek" változata matt barna, bézs vagy szürke tónusokon alapul, amelyet egy lila mályva animál. Nem rossz kombinálja a szelíd barna tónusú sminket a szemhéj rózsaszínű alapjával.

A blush és a rúzs is megnyugtató, természetes színeket választ, a lehető legközelebb a menyasszony bőrének és ajkának szokásos színéhez.

nap

A napi smink szabálya az éles kontrasztok és szokatlan textúrák hiánya (gyöngyház, csillogás). A szigorú és kifinomult változat smink, khaki, tejcsokoládé, szemceruza és ceruza nem használható. Stílusos megjelenéshez nem szükséges a show-hoz.

Hogyan kell jelentkezni?

Helyesen készítsünk sminket "füstös szemek" nem olyan nehéz. Először az utasítást lépésről lépésre hajtjuk végre. A jövőben könnyedén navigálhat a színek kiválasztásában, és magabiztosan vonzhat vonalakat.

A smink alkalmazása során a lépések sorrendje a következő:

 • Készítsen tökéletesen egyenletes bőrszínt: tisztítsa meg és tegye hangosan, használjon naponta tápláló vagy hidratáló krémet, majd tónust és port alkalmazzon az arc teljes felületére, beleértve a szemhéjakat.
 • Válasszon egy ceruzát, amely megfelel a színárnyalat színének - a kávé színének, a csokoládénak, és ritkábban - fekete, mocsár, olíva, szürke.
 • Rajzoljon egy sima, meglehetősen széles vonalat a szempillák növekedésének kontúrja mentén, és ecsettel kefe.
 • A felső és az alsó szemhéjokon belülre helyezzen világos árnyékokat (például karamell, bézs, krémes árnyalatok), frissítse a szemöldök alsó szegélye mentén a területet, és közelebb álljon az orrhídhoz, fehér.
 • A század fennmaradó felében sötétebb árnyalatot (csokoládé, kávé, barna) helyeztünk a külső sarokba, és jól keverjük össze. Minél nagyobb a sötét árnyékok által elfoglalt terület, annál kifejezőbb a megjelenés.
 • Színű szemöldök ceruza természetes színű (barna vagy fekete), amely megfelel a haj színének.
 • Alkalmazza a szempillaspirálot a szempillákra, és adjon nekik térfogatot és fluffitást.

Sminkművészek titkai

A zöld szemek varázsát a következő ravasz trükkökkel lehet kiemelni:

 • Vizuálisan nagyíthatja a szemét, rajzolva egy vonalat a külső saroknál, világosabbá téve a szempillaspirálot erre a helyre, a vastagabb réteggel.
 • Lehetőség van a nagy kerek szemek szűkítésére úgy, hogy egy fényes vonalat rajzolunk ceruzával a szempillák gyökereire az írisz közelében. Ezt nagyon óvatosan kell megtenni, próbálva ne irritálja a szemet.
 • Bár sok lány hajlamos kísérletezni, és nem próbálja követni a legkisebb ellenállású utat, a zöld szemek árnyékának legmegfelelőbb színe zöld volt, és a változatok legalább tucatra számíthatók. A saját módján, a smaragd, a türkiz, a malachit, az olajbogyó, a mocsár, a világos zöld árnyalatok lenyűgözőek.

Tippek a kozmetikumok kiválasztásához

Válasszon speciális árnyalatokkal rendelkező palettákat a zöld szemek számára, amelyekben az árnyalatokat világos és sötét változatok képviselik. Vannak speciális smink árnyékok „füstös szemek”, amelyeket például Maybelline New York gyártott.

A kezdők két árnyalatú zsíros ceruzával kezdődhetnek, amelyeket könnyebb árnyékolni. Szükséged lesz 3 kefére is: finom, kecses vonalakkal vékony ecsettel, árnyék árnyékokkal a szemhéj felső részén, közepes vastagságú kefével, és a szemhéj közepén rajzot készítünk vastag kefével.

Ne válasszon folyékony szemceruza, amely lehetővé teszi, hogy csak egy vékony grafikus vonalat rajzoljon. Kívánatos, hogy cserélje ki egy ceruzával.

A szempillaspirálnak ki kell választania az ömlesztett anyagot, kiterjesztéssel. Meg kell sűríteni, úgyhogy győződjön meg róla, hogy nincsenek csomók balra: fésüld fel a szempilláidat a szempillaspirál megszáradása után.

Ne felejtsük el a természetes szemöldök ceruzát - szürke és barna a szőke, fekete - barnákért.

Az alapítás árnyalata, a szemhéj alapja és a pírnak természetesnek, meztelennek kell lennie.

A rúzsnak matt természetes árnyalatot kell választania a napi sminkre és az esti fényesebbre. Az ajkak körvonalát ugyanolyan árnyalatú ceruzával kell vázolni, mint a rúzs, óvatosan árnyékolva a ceruza vonalát egy vattapálcával. Ha azt szeretné, hogy az ajkai térfogatot adjanak, a felső és az alsó ajkak közepén átlátszó fényt kell alkalmazni.

Használhatja a kiemelőt is, hogy kiemelje a szem belső sarkát, és egy csillogást, hogy felújítsa a sminket.

A make-up "füstös szem" továbbra is az egyik legkedveltebb módja az esti és a mindennapi smink megalkotásának, mivel a jelenleg divatos természeti tartományon alapul. Lehetővé teszi azonban, hogy kontrasztot használjunk az arc egyedi tulajdonságainak beállításához és a szemek mélységének és rejtélyének fokozásához. Ez a tökéletes smink különleges alkalmakra. Alkalmas minden nőnek, függetlenül az életkortól és a színtípustól, bár a fiatal lányoknál inkább természetesnek tűnik, mint az érett üzletembereknél.

Hogyan készítsünk "füstös szemeket" a zöld szemekre, lásd az alábbi videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok