Kerek arc smink

Kerek arc smink

Minden embernek szüksége van, hogy válassza ki a megfelelő típusú smink. Csak ebben az esetben lehet a kép harmonikus, természetes és szép. Ez különösen igaz a kerek arcú lányokra. Szerkezetének jellegéből adódóan gondosan ki kell választani a kerek arc make-upját. Ellenkező esetben egy nő úgy nézhet ki, mint egy játék, vagy éppen ellenkezőleg, túl vulgáris.

Jellemzők sminkkel egy kerek arcra

A kerek arcot mindenekelőtt egyenlő hosszúsággal és szélességgel, nagy és lekerekített arccsontokkal jellemzik. Ezeknek a nőknek általában egy kis orruk van, és gyakran a közeli szemük is. Bizonyos esetekben az álla is teljesen kerek és elveszett az arc általános hátterében.

Ezért a fő feladat egy kerek arc oválisvá történő átalakítása. Ehhez az arccsontokat, a szemöldökeket, az arcokat és az állát kell beállítani, vizuálisan kiválasztani és kiemelni.

A helytelenül elkészített sminkkel egy kerek felület egyáltalán nézhet ki, és a tulajdonos porcelángolyónak tűnik. Bizonyos esetekben a nők túlzásba hozzák a sminket, és ellenkezőleg, túl látszólagos és természetellenesnek tűnnek.

A körkörös sminkelés során a tapasztalt sminkművészek azt javasolják, hogy az arc, a homlok, a szemöldök és a szem felső része legyen kiemelve. Megfelelően a hangsúlyt helyezve rájuk helyezi a hangsúlyt, és felhívja a figyelmet a szemekre.

Make-up készítése, emlékeznünk kell arra, hogy a frizura fontos szerepet játszik más emberek észlelésében. Ezért először is meg kell választani a legjobb választást a hajvágás számára, amely vizuálisan is segít az arc kissé meghosszabbításában. Ne felejtsük el, hogy további smink kiválasztásakor figyelembe kell venni az orr, a szemöldök és az ajkak méretét és alakját. Mindezen részeknek harmonikusan meg kell nézniük egymással, és az arc alakját helyes irányba kell állítaniuk.

A smink típusai

Ma a professzionális sminkművészek többféle sminket azonosítanak: korrekciós, nap, este és ünnep.. Vannak speciális szabályok, amelyek követik az egyes típusokat. Egy kerek arctípus esetén a helyes korrekciós smink az alap. Meg kell elvégezni, mielőtt az esti, nyaralás vagy napi smink.

Ez strukturális smink, amely segít az arcnak a legmegfelelőbb formában, és elrejti az összes hibát.

Az ilyen alapmodellezés minden smink alapja, eléggé egyszerű egy kör alakú arcot állítani vele. Arról, hogy hogyan kell helyesen végrehajtani a make-up, akkor az alábbiakban ismertetjük.

Napi smink a teljes és lekerekített arc csak egy korrekciós kiegészítő. Amikor fut enyhén podkrashivayutsya ajkak és a szemek. Úgy tervezték, hogy minimalizálja a szemek és az ajkak főbb előnyeit.

Esti smink kifejezőbb. A végrehajtás során sötétebb és telítettebb színeket használnak, valamint nagyobb mennyiségű sminkterméket. Általában, ha végrehajtjuk, néhány zónát például csak a szem vagy az ajkak osztanak ki.

Ünnepi smink magában foglalja a dekoratív kozmetikumok, élénk színek és további kiegészítők nagyszámú különböző használatát. Lehet esküvő, színpad vagy tematikus.

lehet azonosítani, mint külön kategória kora sminkEz különösen igaz egy kerek arc tulajdonosaira.

A smink minden egyes típusát az alábbiakban ismertetjük, a legfontosabb, hogy emlékezzünk arra, hogy minden esetben az alapja a korrekciós smink.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

Fontos szerepet játszanak a jól megválasztott kozmetikai termékek. Annak érdekében, hogy az eredmény ne legyen csalódott, kövesse ezeket a tippeket:

 1. Tonális eszköz. Jobb két színárnyalatú tónus krémeket egyszerre használni: világos és sötétebb. Segítenek az arc vizuális megnyújtásában.
 2. Az ugyanarra a célra vásárolt kiemelő.. Segít szűkíteni néhány alkatrészt, kiemelni az arcot és szűkíteni azt általában.
 3. Szemöldök ceruza. Jobb egy egyszerű ceruzát választani egy jó gyártótól. A megfelelően díszített és színezett szemöldök az arcot a felismerésnél jobbra változtathatja. Kívánatos, hogy puha legyen és ideális a természetes hajszínhez.
 4. árnyék. A meleg árnyalatokból és az árnyékokból nagyszámú nagy strasszos és ragyogással azonnal el kell hagyni. Jobb, ha egy hideg színű matt árnyalatot kap, amely hangsúlyozza a szemek természetes szépségét. Több és sötét árnyékban is felhalmozódhat egy enyhén gyöngyös csillogással. Szükségük lesz egy ünnepi és esti smink elvégzésére.
 5. Mascara. Természetes színeknek kell lennie, és mindig jól ki kell terjednie. A kifeszített szempillák segítenek az arc javításában is.
 6. rúzs. Őknek, valamint árnyékoknak, hideg hangoknak kell lenniük.
 7. Rúzs és ajakfény. Kerek arccal a legjobb, ha ezeket a nyugodt, semleges árnyalatokat választja. Túl világos és sikoltozó színeket kell elhagyni.

Jobb a kozmetikumok kiválasztása a jól ismert gyártóktól, akik igazán kiváló minőségű termékeket gyártanak, amelyek teljes mértékben megfelelnek a gyártó nyilatkozatainak, különösen a kiemelők és a tonális eszközök tekintetében.

Szükséges a kozmetikumok színének kiválasztása a személyes színtípusuk alapján. A szőke szőkeeken nagyon nem lesz megfelelő a világoskék árnyalat. Nagyon fontos, hogy az Ön által megvásárolt termékek színárnyalatukban csak a természetes szépséget hangsúlyozzák, ez különösen fontos az árnyékok és az elpirulások szempontjából.

Ezeknek a kozmetikai termékeknek a kibocsátásának formája bármilyen lehet, amennyiben tökéletesen használhatja őket, és ha a bőrre kerül, nem okozhat kellemetlenséget.

Ezek az egyszerű javaslatok segítenek a megfelelő smink kialakításában a pufóknak.

Hogyan kell jelentkezni?

A kerek arc smink teljesítményének fő fázisa a korrekció vagy a korrekciós smink. Ennek lépésről lépésre történő végrehajtása így néz ki:

 1. Az orr oldalsó részei, az arc és az áll teljes ovális része az alapítvány sötétebb árnyalata. A többi részen világos árnyalatot alkalmaznak.
 2. A korrektor használatával megkülönböztetjük a szuperkristályos íveket és az arccsontok felső csúcsát is.
 3. Amikor a szem sarkai lefelé haladnak, kis mennyiségű kiemelő is van rá.
 4. Az ajkakat színtelen ragyogással kezelik.

A műveletek további sorrendje a smink típusától függ. Napi smink létrehozása után egy kis nyíl húzódik a felső szemhéjra barna szemceruza segítségével. Méretének meg kell egyeznie a szemhéj hosszával, vagy kissé kiállónak kell lennie, és a nyílnak rövidnek és mindig felfelé hajlítva kell lennie. A szempillaspirál egy vagy két rétegben van felhordva, győződjön meg róla, hogy felemeli a szemcséket egy ecsettel. A pofákat az arccsontok közepére felfelé irányítják egy kis keskeny szalaggal, és óvatosan árnyékolják, és a szivacsok világos rózsaszín rúzsokkal festhetők, vagy egyszerűen fényesek.

Az esti vagy ünnepi sminkelés során az általános cselekvési sorrend ugyanaz, néhány kivétellel. Szükség van a szemek fényesebb elrendezésére, például a felső szemhéj köré körbefutva egy béléssel vagy ceruzával, valamint a felső szemhéj árnyékokkal történő felépítéséhez.A legfontosabb, hogy emlékezzünk arra, hogy a szemen és a szempillákon lévő nyilaknak fel kell nézniük. A fényes rúzs használata szintén nem ajánlott. De lehet, hogy az ajkakat még láthatóbbá teszik.

Az idősebb nők esetében a smink alapjai ugyanazok maradnak.. Csak az esti sminkelés során el kell utasítaniuk a szemük túlzását, és a korrekciós sminkelés során ajánlatos a nyakon tónusos alapot alkalmazni, és kiemelni, hogy a szem körül a bőrt különösen óvatosan kezeljék, hogy ne hangsúlyozzák a ráncokat.

Sminkművészek titkai

A professzionális smink szakértők azt mondják, hogy vannak olyan trükkök, amelyek percek alatt átalakíthatják a kerek arcot:

 1. Megfelelően díszített szemöldök, még további kozmetikumok használata nélkül is szűkítheti az arc szélességét. Kicsi, ívelt alakjuk, széles részük a szem belső sarkában és egy szűkebb a külső oldalon.
 2. A legjobb választás az esti sminkre - a szemek "macska szeme" hatására.
 3. Szükséges gondosan festeni a szemhéjakat a szem külső sarkában - ez segít a szűkös időszakban.
 4. Ahhoz, hogy az arca szűkebb legyen, teljesen elhagyhatja a világos őszibarackot, bézs és rózsaszín virágokat a sminkben. Különösen a pirítós és a tonális erőforrásokra vonatkozik.
 5. Az arcra és az állra kell használni az arc zöld korrektorait. Segítenek nemcsak a kisebb hibák elfedésére, hanem vizuálisan is csökkentik e zónák térfogatát.

Ezeknek az egyszerű ajánlásoknak a követésével, valamint a smink helyes végrehajtásával könnyedén létrehozhat egy szép és harmonikus képet a kerek arcú nők számára, életkortól függetlenül.

Hogyan készítsünk sminket egy kerek arcra, lásd az alábbi videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok