Szokatlan smink

Szokatlan smink

A klasszikus mindennapi smink és smink, vörös rúzs és nyilak mellett számos szokatlan díszítéssel rendelkezik az arcodnak. Az egyik a fantázia smink. Nagyon szokatlannak és szokatlannak tűnik, és rendszerint fotózások, műsorok vagy különböző esti események során használják.

A fantázia története alkotja

Az emberek elkezdték díszíteni testüket és arcukat szokatlan festményekkel és mintákkal sokáig. Még a primitív törzsek képviselői is különböző rituális mintákkal festették testüket. Aztán nehéz volt teljes értékű sminknek nevezni.

Az emberek jobban tudtak a testük díszítéséről az ókori Egyiptomban, Rómában és Görögországban. Ebben az időben a nemes nők és férfiak smink segítségével kezdték korrigálni a hiányosságaikat. Mindent megtettek, hogy megőrizzék a fiatalokat és a szép megjelenést. Élénk példája az idő fantasy-felépítésének Cleopatra mágikus sminkjével.

A fantázia smink abban a formában, amelyben most észleljük, népszerűségre tett szert a múlt század 80-as éveiben. Aztán sokan kezdtek részt venni a cosplay-ben és a testfestésben. Ugyanakkor kezdett aktívan figyelni a body art.

A tehetséges kreatív tervező képes szinte bármilyen fantáziára fordítani a valóságot, nemcsak az arcot, hanem a testet is festeni.

A szokatlan smink legfőbb lényege, hogy nem használják fel bizonyos hibák kijavítására, hanem egy új kép létrehozására és a saját megjelenésének néhány részletének megváltoztatására. Fantázia smink lehet klasszikus és aszimmetrikus. Gyakran előfordul, hogy a lányok csak egy oldalt rajzolnak az arcukról, így a másik oldalt nem szokatlan módon készítik el.

A művészeti make-up szinte bármilyen témában készíthető. Gyakran az arc egyszerűen elvont, különböző absztrakt mintákkal festhető. Továbbá a make-up a képhez igazítható. Ha például erdei nimfa vagy hókirálynő felöltözött, akkor a megfelelő smink, amely hópelyhekből vagy levelekből áll, nyomon követve a testet és az arcot, tökéletesen megfelel.

Még ha a make-up fantasy stílusban történő leírása intuitívnak tűnik, akkor még mindig elég nehéz elvégezni, ha nem profi vagy nincs speciális rajzkészség.

Előnyök és hátrányok

Furcsa smink valakinek nagyon furcsa lehet. Ez talán a fő hátránya. Ha kényelmetlenül érzi magát a ferde nézetek alatt, akkor nem tetszik ez a smink. Emellett érdemes megjegyezni, hogy az eredeti sminktípusok nem alkalmasak a mindennapi használatra.

De ez a fajta smink szinte ideális különböző szokatlan ünnepségekhez. A Halloween vagy az újév elkötelezett pártjánál ez a smink nagyon helyénvaló lenne. Az eredeti smink mindig a legjobb módja annak, hogy kitűnjön. Emellett mindig így is kiemelheti megjelenésük méltóságát.

típusok

A fantasy sminknek több típusa van. Nem csak az arcot, hanem a testet is színezheti. Erre a célra különböző színek és minták kerülnek felhasználásra. Nézzük meg az ilyen make-up fő típusait és minden jellemzőjét.

Arcművészet

A leggyakoribb lehetőség az, hogy az arcot mindenféle mintával festjük. Ez a smink jó, mert lehetővé teszi a megjelenés tulajdonságainak beállítását, és bizonyos arcfunkciók egyértelműbbé és pontosabbá tételét.Például egy teljesen szokatlan szemfestéket készíthet fantáziaelemmel. Ezzel a sminkkel majdnem minden ünnepélyes helyzetben jól néz ki.

Testművészet

Egy másik népszerű smink opció az egész test színezése. A testművészet színekkel egyszerű, de rhinestones és más, az egész testet díszítő térfogati részletekkel is rendelkezik.

Gyakran mindenféle fotózásra a testet különböző állatokban festik, vagy akár stilizálják. Minden attól függ, hogy mi legyen a képed.

Ki alkalmas?

A divatos, nem szabványos sminket általában fiatal lányok választják. Végtére is, a fiatal szépségekben a szokatlan minták és falfestmények szépek és megfelelőek. A fiatalok számára a különböző stilizált sminkek is fontosak, ismételve néhány anime, könyv vagy film híres karakterét.

Ez az eredeti fajta, furcsa módon most egyre népszerűbb a menyasszonyok körében. A fiatal lányok különlegesek akarnak lenni a mai napon, és természetes természetes szépségüket nemcsak természetes fénymódokkal, hanem néhány szokatlan mese mintával is hangsúlyozzák. Az ilyen divatirányzatok nagyon biztatóak, mert azt jelenti, hogy a lányok egyre nyugodtabbak és nem félnek kísérletezni.

Egy esküvőre természetesen kevesen egyetértettek abban, hogy tigris arcát festik az arcukra, vagy egy képet vámpírká alakítanak, de a kis kísérletek elfogadhatóak. Például az orchideák megérintése, a válltól a kézig leereszkedő, vagy a pasztell festés a csipke alatt, amely tökéletesen illeszkedik egy finom, könnyű ruhához.

Szintén releváns nem szabványos smink az arcra és a testre Halloween, karácsonyi ünnepek vagy egyéb szokatlan események során.

Létrehozandó eszközök

A fantázia sminket nagyon nehéz önmagukban csinálni. Ha soha nem dolgozott kefével vagy még papírra is festett, akkor nehéz lesz az átalakítási eljárás végrehajtása. De ha úgy dönt, hogy ilyen mozdulatot hoz, akkor tudnia kell, hogy mi hasznos az Ön számára.

Tonális eszközök

Mint minden smink, a fantázia megköveteli, hogy az alap tökéletes legyen. Ehhez állítsa be a bőrt egy alapozóval vagy rendszeres alapral. Az arcszín finomabbá teszi a tonizáló hatású jó krémet. A professzionális sminkművészek gyakran használnak szilikonot tartalmazó termékeket. Ez lehetővé teszi a bőrt is, elrejti a finom ráncokat, pattanásokat és a bőr szabálytalanságait. Ezen felül, így elkészítheti a bőrt, hogy színes termékeket alkalmazzon, amelyek bázis nélkül is eltömíthetik a pórusokat, vagy károsíthatják a bőrét.

Szükség lehet ropogós porra is. De ez az, ha nem fested meg az egész arcot színes mintákkal.

Árnyékok és ceruzák

A színes smink létrehozásához biztosan színes árnyékokra lesz szüksége. A legérdekesebb eredmény elérése érdekében a legjobb a matt és a fényes kombináció.

Kozmetikai ceruzákra is szükség lesz a sminkhez. A szakemberek azt javasolják, hogy különböző fokú keménységűek legyenek. A szilárdabbak segítenek a tiszta vonal kialakításában, és a puha és félzsír könnyen árnyékolható. Érdekes sminknek tűnik, teljesen ceruza technikából készült.

Arcfestés

Fényes és kiváló minőségű arcfestés alkalmas, ha az egész testet díszíti. Ne próbálja a legolcsóbb terméket venni úgy, hogy a kiválasztott termék ne okozzon allergiát. Ezenkívül tartósnak kell lennie még akkor is, ha csak egy fotózást készít. Szóval biztos lehet benne, hogy az alapok nem törlődnek a bőrtől, és nem keverednek össze.

kefe

Kiváló minőségű kefékre is szükség van a smink kivitelezéséhez. Válassza ki a nagy és a kis méretet is, hogy kis részleteket és festéket készítsen a nagy bőrfelületekre.

Extra dekoráció

Természetesen a fantázia-sminkben nem lehet mindenféle díszítő elem nélkül megtenni. Általában mindent attól függ, hogy mi lesz a képed.Állítsa be az összes dekoratív részletet. Ezek lehetnek színes tollak, strasszok vagy más érdekes részletek.

Hogyan kell jelentkezni?

  • Annak érdekében, hogy igazán szép fantasztikus sminket hozzunk létre, képesnek kell lennie arra, hogy rajzoljon és jó ízérzékeléssel rendelkezzen. A szerző make-up-nek olyan egyedinek és alkalmasnak kell lennie a stílusához.
  • Sminket szokatlan stílusban nem lehet túl szabványos és unalmas. Szabadítsd fel a képzeletedet, és próbálj meg egy kicsit. Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy csak az összes fontos pont fokozatos végrehajtása lehetővé teszi, hogy gyönyörű képet kapjon a testéről.
  • Bár a fantázia stílusa - ezek élénk színek és szokatlan minták, az ilyen smink alapja még mindig klasszikus. Először is el kell készítened az arcot.
  • Lépésről lépésre alkalmazza az összes terméket.amelyek segítenek a bőr hiányosságainak javításában és tökéletesebbé tenni. Fedjük le a bőrt egy fényes primer réteggel, tónusú eszközökkel és korrigáljuk a tökéletlenségeket rejtegető segítségével. Ne feledje, hogy fényes make-upban nincs helye pattanásoknak, hegeknek és egyéb szabálytalanságoknak.
  • Ezután aláhúzza a szemed szépsége ceruzával és árnyékkal. Nemcsak a szemek alapjait festheti, hanem nyilakat vagy virágmintákat is rajzolhat a templomokra vagy a homlokára. Óvatosan árnyékolja az összes átmenetet, hogy a képek minél természetesebbek legyenek.
  • A fantázia sminkben minden megengedett - Élénk színek, szokatlan színes bélések vagy szempillaspirál használata. Meg lehet ragaszkodni az arc rhinestones, flitterekhez, szórni a színes ragyogásokat, vagy ragyogó árnyalatokkal festeni.
  • Az arcfestés az arcra és a testre vonatkozik. Ehhez praktikus kefe és szivacs szükséges. Ha nem rajzolhatsz, de még valami szokatlan dolgot akarsz létrehozni, használj egy sablont. Megvásárolhatja, vagy akár saját maga is.

Mit kell kombinálni?

A gyönyörű fantázia sminkek nem megfelelőek. Ezért más részletekkel kell kombinálni, teljes képeket készítve. A kreativitás ebben az esetben üdvözlendő. A haj és a smink stílusának illeszkednie kell a ruhához. Gondolj át mindent a legkisebb részletre, és mindenki örömmel fogadja szokatlan módon.

Hogyan készítsünk szokatlan sminket, lásd az alábbi videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok