Szép szem smink

Szép szem smink

Szemek - a smink és a mások figyelmének alapja. A nőstény hangulatától és önbizalmától függ, hogy hogyan alkotják őket. A professzionális sminkművészek nagy figyelmet fordítanak a szemek hangsúlyozására. Fontos hangsúlyozni a szépségüket, de nem szabad megfosztani a természetes varázsaikat. A szép szem smink egy olyan téma, amely sok nőt izgat.

Áttekintés

A mai szeme hasonló a művész művészetéhez. A sminkművész feladata, hogy megmutassa a tekintet mélységét és kifejeződését, miközben a nőt az egyéniséghez való joggal hagyja. Különböző smink technikák használatával a megfelelő képeket tetszőleges stílushoz hozhatja létre. A tisztességes nemi képviselõk szemének alakja egyéni. Meghatározza a kozmetikumok alkalmazásának módját.

A változó hangulat miatt a nő folyamatosan keresi a tökéletes sminket, amely a legjobb fényt mutatná neki. Ilyen kísérleteknek köszönhetően a szem smink ma olyan sokrétű, hogy lehetővé teszi, hogy a legigényesebb preferenciák alapján bármilyen képet próbáljon ki.

Meg kell jegyezni, hogy a különböző színű szem smink számos árnyalatban különbözik. Mi a jó egy barna, nem megfelel a szőke. Emellett szem előtt kell tartani a színtípust és a bőrszínt is.

Mi szükséges?

A kozmetikumok szemeinek kiválasztásakor sok tényezőt kell figyelembe venni. A megfelelő kozmetikumok és az ecsetek alkalmazásához szükséges arzenál mellett gondoskodnia kell a bőr előkészítéséről is. Ezen túlmenően a tökéletes smink kiválasztásához figyelembe kell venni a szem színét, metszését és mélységét.

A hibátlan smink alapszabálya tökéletes bőr. A szemek nem tűnnek szépnek, ha pigment foltok és pattanások veszik körül. A higiénia és a bőrápolás elengedhetetlen, ezért először meg kell rendezni a bőrt.

Készítsen sima hátteret

A kozmetikumok kiválasztása nem lehet véletlen. Javasoljuk, hogy HD-vel jelölt termékeket vásároljon, sűrű réteg alkalmazásával a legtermészetesebb eredményt adja, amikor el kell rejtenie a bőr hibáit. Ahhoz, hogy az arc tökéletes legyen, szüksége lesz:

 • sminkalap;
 • alapja;
 • rejtegető;
 • laza por.

A kozmetikai táskában mindig két alapszínnek kell lennie: egy sötét tónusra van szükség az alap összehangolásához, egy könnyű maszkhoz, amely nem lehetséges az első réteg elrejtésére.

Amellett, hogy tonalnikov, szüksége van egy rejtegető. Tökéletes megjelenést ad a bőrnek, és a hangnak egy árnyalatnak kell lennie, mint a bőr. Meggyorsítja az arcszínt, és pótolhatatlan, ha nincs könnyű alap. Szükséges a por poros, vékony, áttetsző réteggel, ugyanakkor unalmasságot ad a bőrnek.

Kozmetikumok és eszközök

A szem smink kefék nélkül:

 • fényes, ferde nap (szemöldökformálás);
 • keskeny kör (ékezetek elhelyezése);
 • kicsi (árnyékok alkalmazása);
 • kerek középső (árnyékoló árnyékok).

A make-up szemek szép árnyékok nélkül nem valósíthatók meg. A textúra lehet matt, csillogó (csillogó), csillogó. Az árnyékok több fajtából állnak:

 • száraz (egyedül vagy egy applikátorral együtt);
 • ceruza formájában (kényelmes választás kezdőknek);
 • folyadék (ultra ellenálló, folyékony szemceruza alternatívája);
 • árnyékkrém (lágyított első ceruzával).

A legszükségesebbek szárazak, mások tetszés szerint kerülnek kiválasztásra.

Flash és savfestékek nem engedélyezettek: Az árnyékok színpalettájának nemesnek kell lennie. Ha kreativitást és luxust szeretne hozzáadni, használhatja a strasszokat.

A szemek kiemeléséhez, a szemek széleskörű és kifejezővé tételéhez szükségünk van a megfelelő hangsúlyokra. A tasakban ceruza és szemceruza legyen.A stílusváltoztatáshoz két színt biztosító szempillaspirál: barna és fekete. Az első délután is megfelelő, este a második helyettesíthetetlen, és az ünnepélyes smink hangsúlya.

Szép szem smink nem tolerálja a monotonitást: egy ceruza nem elég. Gyakran két vagy akár három árnyalatban történik. Ezért barna, fekete és fehér ceruzákra van szükség. A szőkeeknek egy szürke ceruzát kell hozzáadniuk ehhez a palettához: árnyékokkal kombinálva könnyedséget és természetességet hozhat a képnek.

Kevesen figyelmet fordítanak erre, de sima, világos és szimmetrikus szemöldökforma nélkül a tökéletes szem smink lehetetlen. Ma a divatipar sokféle sminkeszközt kínál. A hibátlan megjelenéshez szemöldök-stencilre lesz szükség. Ez az egyszerű technika lehetővé teszi, hogy szimmetrikusvá tegyék őket, miközben változtatják az alakzatot.

A szemöldök minimális sminkje egy ceruza. Ne vásároljon fekete színű terméket: a smink középpontja a szem. Az összes többi másodlagos. Ha egy kozmetikai táskához ceruzát adunk hozzá, figyelembe kell venni annak hangját, figyelembe véve a hajszínét:

 1. A barna ragyogó szemöldöknek világosabbnak kell lennie, mint a haj;
 2. A szőke szeme egy kicsit sötétebb, mint a fürtök természetes színe.

Szép szem smink hangsúlyozza a megfelelő rúzs.

Lágy, elnémított színeket keresve, különben a rúzs meg fogja ölni a szem akcentusát. A legjobb hangok áttetszőek, természetesek. Világos színt használhat, de csak különleges esetekben, vagy amikor az ajkak hangsúlyt kapnak.

Típusú smink

A smink típusát meghatározó fő eszközök az árnyék, a ceruza vagy a szemceruza. Tőlük függ a smink intenzitásától és természetétől. A céltól függően a smink lehet:

 • mindennapi (Természetes);
 • báb (ázsiai szemek);
 • este (gazdag és fényes);
 • szakmai (fotófotókra).

Make-up minden nap különböző természetes.

Ez egy könnyű és egyszerű alkotó szem. Alapvetően a kozmetikumok természetes és elnémított hangokat használnak.

A koreai nők stílusában a bábkészlet univerzális, és megkülönbözteti az árnyék árnyalatainak és a meztelen tartomány kozmetikumoknak a jelenlétét. Ez egy szelíd smink a nyílt szemhéj szétnyílásához.

Az esti képet nem lehet elhalványítani: üdvözöljük a paletta fényes, gazdag és sötétebb árnyalatait. A kurzus nemcsak barna, hanem kék, zöld, arany, ezüst árnyékok, valamint bélés és hasított fekete szín.

A professzionális sminket egy sminkművész végzi, és magában foglalja a fényképezőgép ékezetének helyes elhelyezését. Mindig telített, de nem vulgáris, figyelembe vesz egy bizonyos képet, életkorot, nemet és tárgyat. A hangszín palettája változtatható. Ezen kívül további dekoráció is használható (strassz, arc-art).

A fő típusok mellett a szép szem sminket a következő technikákkal végezzük:

 1. „Banán” (a gördülő század kialakítása egy egzotikus gyümölcshöz hasonlít);
 2. "Birdie" (olyan technika, amely a felső szemhéjakat úgy néz ki, mint egy madár nyílt szárnya);
 3. Macska szeme (a szem alakjának megváltoztatása a szemceruza segítségével, ferdén nézve);
 4. egy ceruza (smink ceruzával);
 5. "Füstös szemek" (füstös smink szemek, ideálisak az esti és ünnepi eseményekre).

Kezdő tanulságok

Készítsen egy szép szem sminket bármelyik lány erői szerint. Kövesse a professzionális sminkművészek lépésenkénti rituáléját, alkalmazva a rendszereket és a különböző technikákat a gyakorlatban. Ahhoz, hogy a make-up helyes legyen és megakadályozza a hibákat, jobb, ha nem kísérletezzük a szakemberek utasításaival.

A kozmetikumok alkalmazásának módja a szem alakjától és vágásától függően lehet:

 1. klasszikus;
 2. vízszintes;
 3. függőleges;
 4. átlós.

Minden technika jó a mélyen beállított szemekre. Klasszikus univerzális és bármilyen típusú és bemetsző szem számára készült. A domború és kerek szemek tulajdonosai számára vízszintes lehet.

Különböző technikák alkalmazásával könnyedén megváltoztathatja a szem alakját, kifejezheti őket és a legjobb fényben mutathatja be őket.

Kerek szemekhez

A fő feladat az alakzat megváltoztatása a mandula alakú irányban. A közepes és sötét tónusú matt árnyékokat veszik alapul (gyöngyház és világos árnyék erősíti a szemek körkörösségét).

A szemhéjterületen a szemgörgő szélétől a szemöldök vonalig tónusgyújtót kell alkalmazni. A sötét árnyalat kiemeli a külső sarkot, és kissé hangsúlyozza az alsó (rögzített) szemhéjat, csökkentve a szemek körkörösségét.

Kötelező beállítás nyíl formájában egy mobil században, legyen az egy ceruza, egy speciális jelölő vagy szemceruza. A kifejező szemekhez a szempillaspirál a legjobban alkalmazható a felső szempillákra, növelve a réteg intenzitását a külső sarokhoz. A szemöldök alakjának világosnak kell lennie, de kreatív hajlítás nélkül.

Mandula alakú

A szem mandula alakja sok kísérletet tesz lehetővé. A macska vagy az ázsiai szemek kiválasztása egyszerű: világos árnyékokra, ceruzára és szempillaspirálra van szükség. A megjelenés súlyosságának kiküszöböléséhez a szemöldök alakjával kell dolgoznia, kissé emelve a külső szélét.

Ha növelni szeretné a szem méretét, világos árnyékokra van szüksége: a felső szemhéjra kerülnek, és kissé hangsúlyozzák az alsó szemhéjat.

Ezután a sötétebb hangulatú külső sarok hangja.

A hatás fokozásához vékony, fehér árnyékok vagy ceruza szükséges. A mozgó szemhéj közepétől és az alsó részén kissé a barna kontúr a kívánt alakot változtatja meg. A végső löket a felső és az alsó szemhéj két rétegében szempillaspirál lesz. A nyilakkal óvatosnak kell lenni: már meg is tudják csinálni a szemét.

A fény

Ez a szemszín világos árnyalatú árnyalatokat és hangsúlyt fektet az ajkakra. A sötét árnyékok nem kívánatosak, de ha a haj sötét, akkor elfogadható. A kozmetikumok palettájának megválasztása az adott esettől és a napszaktól függ. Fontos, hogy ne töltse túl a képet túlzott kozmetikumokkal.

A világos árnyalatok használata megkönnyíti a nézetet. Ha sminket alkalmaz, a nap folyamán túlságosan kiemelve a szemét a „füstös szemek” stílusában, és még az ajkát is ragyogó rúzsdá teszi, a megjelenés vulgáris lesz, és nem lesz íze. Könnyebb, könnyebb a fény, a fehér sarok belső árnyékai, a középső bézs és a kakaó árnyéka - a külső sarok zónájában. A szemek kiemeléséhez sötét szürke szemceruza vagy egy hasonló árnyalatú ceruza használható. A felső szemhéj szempillaspirál - az utolsó érintés.

A mocsárért

A mocsári szemek szokatlanok, és egy ceruzával vagy árnyékkal kell hangsúlyozniuk. Az ilyen smink a mogyoró és a zöld szemek kozmetikai szabályainak felel meg. Valójában bármilyen kozmetikai színárnyalatot használhatunk, az ellentétek játékát üdvözöljük, de az írisz és az árnyékok hangjának egybeesése nem megengedett.

A fekete puha ceruza kiváló megoldás. Hangsúlyozza a felső és az alsó szemhéjakat, és egy nyílra rajzol, amely nem lehet túl vékony vagy széles. A fényes árnyékok nem kívánatosak, de a külső szemhéj belső és sötét fénye tökéletes megoldás. A szemöldökeket nem szabad ceruzával hangsúlyozni, hanem árnyalatokkal, amelyek megfelelnek a hajnak.

Barna

A tökéletes árnyalatnak szüksége van a megfelelő akcentussal. A kozmetikumok világos színei jó alkalmat nyújtanak az alkalmi megjelenéshez, az esti sminknek világos palettára, bélésre és fekete szempillaspirálra van szüksége. A vonalaknak a lehető legvékonyabbnak kell lenniük: kinyitja a szemet, és nem csökkenti a szem méreteit. Kiváló lehetőség lenne az árnyékok árnyékolásának biztosítására az ombre hatására: az éles átmenetek elfogadhatatlanok, különben nem tudod hangsúlyozni a természeti szépséget.

A keleti stílusú smink lehetővé teszi, hogy a nyilak vastagabbak legyenek, de nem feltétlenül teszi őket túl hosszúnak: ez zárhatja a megjelenést. A szempillák morzsolódó por vagy speciális kétfázisú szempillaspirál segítségével növelhetők. A barna szemű lányok szemceruza megválasztása korlátlan: az árnyékokkal ellentétes technikával barna, lila, zöld, lila.

Kék

A kék szemű természet jobban nem túlterheli a szemek szépségét egy egész kozmetikával.A mennyei árnyalat a szemhéjfesték és a fekete árnyék hátterében tompulhat. Ez az alkotórész a fényes szemekre és a könnyedségre vonatkozó szabályok hatálya alá tartozik. Csak így lesz tökéletes. Éjszakai élénk színek megengedettek, de az ajkakoncentráció ki van zárva.

Gyakori hibák

A szem smink nem fogad el hibákat. A kozmetikumok alkalmazása előtt figyelembe kell venni a sminkművészek tapasztalatait, magyarázva a sikertelen make-up okát:

 • az aljzat hiánya az árnyékban csökkenti a kozmetikumok ellenállását;
 • túl sűrű alapozó rétegek hoznak létre maszkhatást;
 • túl könnyű rejtegető a szemnek egy dörzsölést ad, és a táskák a szemek alatt világosabbá válnak;
 • a megvilágított szemek hatása egy korrektor (nem rejtegető!) segítségével jön létre;
 • kíméletlen szemöldök rontja a teljes benyomást, túl vékony hozzáadja az életkorot és megfosztja az arcvonásokat;
 • a szempillaspirál csomók és a ragadóképesség hatása elpusztítja a tökéletes sminket (speciális fésűre és legfeljebb három kozmetikai rétegre van szükség);
 • az árnyékok kék színe csak barna szemű és kék szemű lányok számára engedélyezett (egyes esetekben és a dobogón);
 • több mint három árnyalatú árnyékok használata elfogadhatatlan és csúnya;
 • gyöngy árnyékok a szem külső sarkában elrontják az elképzelt stílust: a szem ragyogása a szemhéj közepén egy csillogó szemceruza vagy gyöngyház segítségével történik;
 • a szemhéjfesték rögzített szemhéjban az arcot idézi, kiküszöböli a tágra nyílt és kifejező megjelenést, a szemeket kisebbre emeli;
 • a sárgaság bősége megfosztja a kép fényét;
 • éles határok zökkenőmentes átmenet nélkül elrontják az egész sminket (árnyékolásra van szükség);
 • a szemceruza kayal kisebb lesz;
 • fényes árnyékok növelik a szem méreteit, matt csökkentik;
 • a szemek és az árnyékok azonos színe elfogadhatatlan (utolsó megoldásként csak ceruza vagy szemceruza mentheti a sminket);
 • az árnyékok vörös színe beteg, duzzadt és könnyes;
 • kiemelve a szemeket, ne ürítsük ki a szemöldökét vagy az ajkát.

A stilisták hiteles véleményének ismeretében a szép szem smink nem nehéz.

Mit kell lőni?

A smink eltávolítása előfeltétele annak, hogy a bőr hosszabb ideig tartsa a fiatalokat és a szépséget. Ha nem távolítja el a sminket időben, a pórusokat eltömíti, akne, akne, ráncok és a bőr korai öregedése.

Elfogadhatatlan, hogy sminkkel alszunk: ebből a szempillából törékenyek és gyengültek, a szemek körüli sötét körök fényesebbek, a szemhéj bőrén pedig szenilis hangot és flabbitást kap.

A helyes sminket eltávolítjuk: először, rúzs, majd a szem, majd az arc és a dekoltázs bőr. A szem sminket a belső sarokról a külső irányba finom mozgásokkal távolítják el. A vattát vízzel meg lehet nedvesíteni, majd hozzáadunk egy tisztítószert: ez megmenti a sminkeltávolítót.

Jobb, ha a krémet, a micelláris vizet vagy a tejet használják: hatásuk szelídebb, mint a szappan. A make-up eltávolításának egyéb módjai közé tartoznak az olajok: görgő, őszibarack, mandula. A japán technikával eltávolíthatja a sminket: az egész arcra alkalmazott olajat. Ebben az esetben a masszázst követően mousse mosást biztosítunk, majd hidratáló krémet használunk.

A hab szárító hatása van, ezért nem kívánatos használni, mivel kiszárítja a szemhéj bőrét.

Hogyan válasszuk ki a színeket?

Annak érdekében, hogy ne legyen tévedés a színpaletta választásával, érdemes a saját szemszínéről kezdeni:

 • kék szemű az őszibarack és a korallszín árnyalatai bézs színárnyalatokkal, a bézs és a barna tónusú kozmetikumok tökéletes harmóniájúak az „elefántcsont” bőrszínével;
 • zöld szemű a meleg bőrtónusú lányoknak a paletta meztelen és lila színei vannak, és ha a bőrtónus hideg, jobb, ha téglát és kávét használunk;
 • szürke szemek tulajdonosai A paletta por és terrakotta árnyalatai ideálisak a bőr meleg tónusának, a hűvös bőrszínnek köszönhetően figyeljenek a bézs és lila színekre;
 • mogyoró szemekkel keveréke lila, kék és smaragd kozmetikai árnyalatban;
 • sötétbarna szemek bronz, sötét meztelen, mocsár és smaragd színe van az árnyékoknak;
 • kaméleonszemek (kék-szürke), A kozmetikumok hangjától függően acél, világoskék, hígított kék festék, grafit szín, lila, bézs, ezüst-korall, réz és füves árnyalatok használhatók;
 • érdekes megoldás a barna és mocsári szem számára fekete és fehér füstölő alkotnak.

Ezenkívül figyelembe veheti a megjelenés típusát ("könnyűség").

Például a fény típusa (a bőr, a haj és a szem fénye) jobban illeszkedik a kozmetikumok élénk színeihez, míg a sötét és szokatlan árnyékok jobban fognak kinézni a sötét haj és a sötét bőr tulajdonosai számára.

Mesterkurzusok

A sminkművészek technikáit használva megismételheti a make-up bemutatót.

Kaméleon szemekhez

A bőr tónusának összehangolása és az alap alatti árnyék használatával kezdje el a fényes smink létrehozását:

 • a ceruza árnyékának használata a felső szemhéj ciliáris vonalán rajzoljon egy nyíl;
 • a kefével a nyíl a belső saroktól a külsőig terjedő irányban árnyékolódik;
 • az árnyékok maradványai egy pár stroke-ot költenek az alsó szemhéj mentén, fokozva a színt a szem belső sarkához;
 • majd sötét árnyékok szükségesek a belső sarok kiemeléséhez;
 • az alsó szemhéj mentén kialakuló szempillák mentén a fekete egy vékony vonalat rajzol, a nyílnak a tetején szélesebbnek kell lennie;
 • a csillogó megjelenés érdekében a szempillák alján folyékony árnyékok, csillogóak;
 • A szempillák elkészítése és speciális kefével fésülje őket.

"Füstös szemek"

A divatos sminkfestés ma az egyik legnépszerűbb. Képes hozni a luxus és az ünnepség képét. És ez a smink egyszerű:

 • hogy hosszú ideig tartsák az árnyékokat, tegyenek egy alapot;
 • majd használjon fekete árnyékot vagy egy speciális ceruzát, jelezve a felső szemhéj gyűrődését, és ne érjen hozzá a középponthoz;
 • lapos kefével használjon tollat, majd a kefe széle hangsúlyozza az alsó szemhéjat és lágyítja az átmenetet;
 • a felső szemhéj középpontja kontrasztos szín árnyékával (pl. kék) van kitöltve, és a szeme sarkaiba nyúlik a két árnyalat árnyalata kombinálásával;
 • egy ceruza segítségével a szem kontúrja vékony vonallal rendelkezik;
 • a külső sarok sötét, és keverés történik;
 • Végül a szempillákat fekete szempillaspirálral festik: két vagy három réteg a felső és egy vagy kettő az alsó (a szempillákat festve, fésültek, kiküszöbölve a „pók lábak” - ragadósság és csomók hatását).

Ha szép szem sminket végez, nem szabad elfelejtenie a szemöldök alakját: jól ápoltnak kell lennie.

Ha szeretné kiemelni a kanyarodást és világossá tenni, világos árnyékokat alkalmazunk az arca világosabb színének hangjára a homloknövekedés alsó sorában.

Egy részletes videó bemutatót fogsz megtudni egy gyönyörű make-up létrehozásáról az alábbi videóból.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok