Esküvői smink barna szemek

Esküvői smink barna szemek

Az esküvő nagyon fontos nap minden lánynak, ezért ellenállhatatlanul szeretné megnézni! Egy gyönyörű hercegnő képe, amely a folyosón megy le, egy szép ruhát, elegáns cipőt, egyedi frizurát, eredeti manikűret és sminket tartalmaz. Esküvői smink a barna szemek számára lehetővé teszi, hogy hihetetlenül széles színpalettát használjon, és valóban felejthetetlen képet hozzon létre.

Jellemzők esküvői sminkkel a barna szemek számára

Nem kétséges, hogy az esküvői smink különbözik a mindennapoktól, ezért az alkalmazásának kérdését nagyon felelősségteljesen kell megközelíteni.

Néhány nappal az ünneplés előtt forduljon egy sminkeshez, és döntse el a döntést. Javasoljuk, hogy többféle sminket készítsen, vegye fel őket, majd válassza ki a legjobbat. Így elkerülheti a problémákat és mentheti az idegeit az esküvő napján. Nem kell aggódnod, hogy a smink nem illik a ruha és a cipő alá - vagy még nem is összhangban van a frizurával.

A menyasszony hajszíne segíthet az árnyékok palettájának keresésében, pirításban, rúzsban. Íme néhány tipp.

barnák

A sötét haj tulajdonosai jól tudnának figyelni az árnyékok arany és homokos színeire. Ők feltárják az egyéniséget és hangsúlyozzák a menyasszony szépségét. A szemeket közepes vastagságú vonallal kell összefoglalni - ez egy kis rejtélyt ad a képnek. De a rúzs jobb választani, vagy halvány rózsaszín, hangsúlyozva a kép könnyedségét, vagy a bordó, bézs és korall sötét és gazdag árnyalatait. A rúzs lesz a kép utolsó érintése.

szőkék

Ha a hölgy a szőke haj tulajdonosa, akkor ajánlhat hűvös színeket: kék, kék-szürke, puha-lila, rózsaszínű. Az ilyen lányok krémmel, barnás, arany, ezüstös és szürkés árnyalattal fognak szembenézni. Az arc elcsípése az őszibarack színek kiválasztása. A rúzsnak természetes és természetes korall- vagy rózsafestéknek kell lennie. Mindezek a kis titkok segítenek kiemelni egy aranyos és titokzatos aranykulcs képét.

Barna hajú, vörös hajú és szőke

Az ilyen fürtök tulajdonosai nem csinálhatnak fényes sminket, csak annyira, hogy hangsúlyozzák a már létező előnyöket. Az esküvői smink létrehozásakor használatos árnyékok fő árnyalatai bézs, zöld, finom lila és világos terrakotta. Fontos megjegyezni, hogy a képen jobb csokoládé vagy szürke szemceruza használata, és nem fekete. A rúzs helyett érdemes egy gyengéd korall- vagy karamellfényt választani.

És a titokzatos zöldbarna szemek tulajdonosai érdeklődni fognak néhány funkció megismerésével.

A szürke-zöld tónusok segítségével kiemelhetjük az írisz barna színét, aranyszínnel. Ne használja vissza a mocsár, a barna és a zöld árnyalatokat, mivel ez vizuális fúzióhoz vezethet a szemszín árnyalatával. Jobb, ha a színek világosabbak vagy sötétebbek, mint az írisz. Ne félj, hogy gazdag színeket használj - mint a lila, sötét szürke és sötétzöld.

Típusú smink

Sok menyasszony a klasszikus sminket részesíti előnyben. Hófehér, krém vagy bézs ruháik, a frizuráik tökéletesen illeszkednek az árnyékok finom pasztell palettájához, kissé hangsúlyozva a szemeket, a rúzs sápadt rózsaszín színt. Mindez szó szerint meghajtja a vőlegényt, és sokáig emlékszik rá az összes esküvőn résztvevő.

alkotó

Csak nagyon bátor lányok készek arra, hogy visszatérjenek a 60-as évekre, és megpróbálják ezeket a merész képeket.Itt a legfontosabb szerepe fogékony ruhák, extravagáns stílus és buja frizurák lesznek. Ami a sminket illeti, a következő szabály működik: a fényesebb, annál jobb. Előnyös azonban, ha egy gyöngy árnyék összetételű lenne barnás és kék színben. Ne félj a hamis szempilláktól. Világosnak és kifejezőnek tűnik, ha az ajak kontúrot sötétebbre alkalmazza, mint a rúzs.

retro

Ez az opció alkalmas olyan szép hölgyek számára, akik a hímzéssel és gyöngyökkel rendelkező vintage ruhákra kívánnak választani. Azonban ez a kép alkalmas a nagyon világos bőrszínű lányok számára (a sötét vagy cserzett bőr tulajdonosainak egy másik stílusra kell fordulniuk). A szemhéjakon fehér árnyékok vannak, amelyeket sötétbarna árnyalatokkal megvertek. A szemeket vastag, de tiszta nyilakkal hangsúlyozzák. Végül világos ajkak kerülnek az ajkakra.

avangard

Azok a lányok, akik ilyen képet választanak sötét és cserzett bőrrel, elnémíthatják a por felszínét, ami a lehető legközelebb van a természetes hanghoz. A szemek hangsúlyozzák a sötét kozmetikai ceruzát, az ajkakon nem különösebben hangsúlyt fektetnek, de csak kissé befolyásolják ragyogását. A frizura lesz megfelelő csepp fürtök, frufru és még kissé hanyag halom.

Füstös szemek

Ezek a "füstös szemek" szó szerint megnyerték a barna szemű lányok szívét, mert hangsúlyozzák a szem kifejeződését és mélységét. A füstös szemek a smink alkalmazásának technikája, és sokan hozzászoknak ahhoz, hogy sötét színekben történik. Egy ilyen alkotás nem mindig megfelelő a menyasszony képében. Ha egy füstös szemek stílusában esküvői alkotásról beszélünk, akkor a barna-bézs színeket gyakrabban használják itt. Az árnyékok árnyalatának ilyen gradiense csak a jövő feleségének szelíd arculatát hangsúlyozza.

Nem sikerül vonzani a kevésbé ismert, de nem kevésbé érdekes ötleteket az esküvői sminkre.

"Cat Eyes"

Itt kulcsszerepet játszanak a kifejezett nyilak, amelyek a szem külső sarkából kifelé haladnak.

Könnyű meztelen

Ez az alkotóelem olyan lányokat fog fellebbezni, akik minimális kozmetikát akarnak. Gyengéd és világos árnyalatok, alig észrevehető rúzs és kis mennyiségű por - ez elegendő a menyasszony elegáns képéhez.

Sok lánynak elegendő készség van ahhoz, hogy szép alkotót alkosson. Azonban, amikor az esküvőről van szó, még azok a lányok is, akik úgy döntenek, hogy önálló esküvői sminket csinálnak, teljes felelősséggel vesznek részt a kérdésben. Nem követhetik csak a napi szokásaikat, így az üzlet első árnyalata a kozmetikumok megválasztása.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

Minden esküvői sminknek meg kell felelnie a „3 in 1” szabálynak (nap, este és fénykép), ami azt jelenti, hogy a kérelemben használt kozmetikumoknak tartósnak és magas minőségűnek kell lenniük.

tinta

Olyan előfordul, hogy az időjárás kegyetlen viccet játszhat, és „ünnepelhet” egy esküvői szertartást csapadékkal. A vízálló szempillaspirál nélkül nincs feltétlenül. Ezt az árnyalatot el kell helyezni. A nyirkos megjelenéshez szép szempillákra van szükség, így semmilyen esetben nem lehet csomók. Következtetés: a szempillának keménynek kell lennie, meg kell őriznie az alakot, a tintát nem szabad elterjedni. Meglehetősen alacsony költségű hasított márkákat ajánlhatunk: Clinique "Lash Power" (nagyon jó minőségű, hideg vízben nem mosott, ellenálló, az átlagos ár 1500 rubel) és Lumene "Blueberry Wild Curl" (nagy szempillaspirál, festett szempillák csomók nélkül egész nap, az átlagos ár 500 rubel).

szemceruza

A legfontosabb dolog itt a vízállóság. Ugyanilyen fontos, hogy a kefe vagy az applikátor elég vékony legyen ahhoz, hogy sima és tiszta vonalakat tartson. Itt a következő kozmetikai márkákat ajánlhatja: Maybelline "Master Precise" (ellenálló, megtartja az egész napot, az átlagos ár 400 rubel), Lancome "Granodiose Liner" (egy nagyon vékony applikátor a sima és telített vonal hosszú ideig történő felhordásához, az átlagár 1500 rubel), Lumene "Nordic Chic Eveliner" (magas színvonalú hipoallergén termék, tiszta és szép vonal, az átlagos ár 600 rubel).

pomádé

Itt fontos a tartósság, valamint a kozmetikai kényelem az ajkakon. Természetesen nem az utolsó hely a színárnyalatok köre, könnyen megvesztegethet minden gyönyörű lányt. A következő márkákat ajánljuk: Estee Lauder "Pure Color Love Lipstick" (krémes textúra, tartós, kiterjedt színpaletta, átlagár - 800 rubel), Clinique "Pop Lip Color Limit" (kiváló minőségű rúzsok, amelyek hosszú ideig tartanak, kiváló színek, az átlagos ár 600 rubel), L'Oreal "színes Riche matt függőség" (Állandó matt rúzs, gyönyörű palettával, az átlagár 500 rubel).

Sminkalap

A kiváló minőségű alapítvány kiválasztása 100 százalékos ellenállást biztosít a sminkre. Az ilyen típusú kozmetikumok kiválasztásának fő kritériuma az ellenállás, valamint az egységes bevonat. Clarins "Eclat Minute" (hidratáló, sima hangot ad, hosszú ideig tart, az átlagár 1500 rubel), állandó hangszín alap, tartós jogorvoslat, az átlagos ár 2800 rubel) - ezek a két termék kedvence a minőségi alkotó csatában.

szemhéjfesték

Sokat mondtak róluk, ez a kulcs a gyönyörű képhez. Ahhoz, hogy így maradjon az esküvő napjának végéig, szükséges, hogy az árnyékok magas színvonalúak legyenek. Az árnyékokat könnyű alkalmazni, nem lehet húzni, és nem gördíteni. Megbízható itt hívható Smashbox "Photo Matte Eyes Palette" (átlagos ár - 3000 rubel), Lumene "Nordic Chic Pure Color szemhéjfesték" (átlagos ár - 700 rubel), Pupa "4 Eyes Palette Ombretti" (átlagos ár - 550 rubel).

Sokat függ az árnyékok minőségétől, de ezek alapja kevésbé fontos, akkor kiváló eredmény biztosított. Meg kell jegyezni, hogy a következő összetevő: A MAC Prep Prime 24 órás kiterjesztése a szembázisra (stabil alap a szem számára, az átlagos ár 2000 rubel), Lumene "Nordic Eyeshadow Primer" (egy nagy alapozó, könnyen alkalmazható és hosszú ideig tart, az átlagos ár 800 rubel).

Hogyan kell jelentkezni?

 1. Először meg kell zsírtalanítani a bőrt. A faggyúmirigyek aktív munkája miatt még a legjobb kozmetikumok is bekerülhetnek a folyamatba.
 2. Alkalmazás alapja a feltöltés alatt. Ha a bőr száraz, akkor a hidratálás megfelelő, és zsíros bőrre.
 3. Ezután alkalmazza az alapítványt. A legjobb eredmény érdekében válogasson egy krémfolyadékot, amely elrejti a bőr hiányosságainak minőségét.
 4. Az elpirulás alkalmazása. Először is, egy rózsaszín árnyalat elpirul az arcok almaira, majd barna színeket vázolnak fel. Bizonyos elv szerint teszik ezt: ahol már árnyékok vannak, erősítsék meg őket.
 5. Árnyék. A jobb hatás érdekében használjon alapozót. Ezután alkalmazza az árnyékokat, kívánatos erre speciális kefék használata. A szemhéj belsejére világos árnyalatokat alkalmazunk, a tetején pedig sötéteket. A szemöldök felé árnyékolódnak. A szemvonalat nyilakkal is hangsúlyozhatja.
 6. Mascara. Itt a lényeg, hogy ne tegyünk hibát a termék megválasztásával, akkor nem kell hosszú ideig a tükör előtt állni annak érdekében, hogy szépen lehessen kihúzni a szempillákat, olyan kifejező, színes és csomók nélkül.
 7. Szemöldökét. Néhány nappal az esküvő előtt szemöldökét ajánlott kihúzni. Közvetlenül az ünneplés napján kozmetikai ceruzával hangsúlyozzák - nagyon óvatosan, hogy harmonikusan illeszkedjenek a képbe. A szőkék barna, szürke és bézs színűek. A barna és fekete árnyalatok sötétbarna és fekete árnyalatúak.
 8. Lips. Alkalmazása előtt az ajkakat enyhén kell porítani, majd a rúzs hosszabb ideig tarthat. Maga a rúzs jól és mérsékelten kerül alkalmazásra, hogy ezután hosszú ideig tartsa, és ne okozzon kellemetlenséget.

Érdemes megismerkedni egy gyönyörű esküvői érdekes ötletével lépésről lépésre:

 1. Vigyen fel árnyék alapozót a szemhéjak teljes felületére. Az esküvői ünnepség végéig megmenti a smink „életét”.
 2. Az árnyékokat a felső mozgatható szemhéjra alkalmazzák, ebben a szakaszban a hang az átlag kiválasztása.
 3. Sötét árnyékok kerülnek a külső sarokba, majd a század közepére árnyékolódnak.
 4. A belső sarok az előző lépéshez hasonlóan árnyékolt.
 5. A mozgatható és rögzített szemhéjak közötti hajtás területén sötét árnyékok alkalmazandók - mintha egy szép ív keletkezne, összekötve a szem külső sarokszöge és a belső.
 6. A szemöldökét a felső rész világos bézs vagy meleg homok árnyalatokkal történő megvilágításával hangsúlyozzák.
 7. A szemceruza (ceruza) segítségével finoman hangsúlyozza a szempillák kontúrját.
 8. A szempillaspirál alkalmazása és a szem alsó kontúrja húzódik.
 9. Egy fehér ceruza szükséges az alsó szemhéj belsejében lévő terület rajzolásához.
 10. A pofákat az arccsontokra sápadt barack színekkel alkalmazzák.
 11. A rúzsot rózsaszín ajkakon alkalmazzák az ajkakra.

Egy ilyen egyszerű és elegáns smink szinte minden képnek megfelel, és harmonikus lesz.

Sminkművészek titkai

 1. Ha elkészült, Kívánatos továbbá, hogy a smink rögzítésére speciális spray-vel rögzítsük - például a NYX „Matte Finish”. Ez az eszköz segít csökkenteni az olajos bőr fokát és jobban rögzíti az alkalmazott kozmetikát az arcán.
 2. A sminkművészek nem javasolnak nagy csillogást a sminkre, nem fognak nagyon vonzónak lenni, és a képek nem megfelelő pontokká válnak.
 3. Hogy a smink jól nézzen ki, Ezt jól megvilágított szobában kell alkalmazni.
 4. Célszerű elkerülni a merész vonalakat emiatt a szemek kisebbek lehetnek.
 5. Nem szabad választani a rúzs és a rúzs színét, hogy megfeleljen a ruha díszítésének vagy színének. így elveszítheti a kép hangulatát.
 6. Ha a menyasszony meglátogat egy kozmetikusot az esküvő előtt tisztítsa meg és tisztítsa meg az arc bőrét, jobb, ha ezt néhány nappal az esküvői szertartás előtt meg kell csinálni, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket.

Hogyan készítsünk saját esküvői sminket barna szemekre, lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok