Zöld szem smink

Zöld szem smink

Nagyon kevés a zöld szemű ember a Földön - csak a világ népességének mindössze 2% -a. Úgy véljük, hogy ez az inkvizíciónak köszönhető. Végül is, a zöld szemeknek különleges vonzereje van: még verseket és dalokat is hajtottak, legendákban és mesékben említették.

Az üres babonák ideje feledésbe merült, de a mágnesesség megmarad. És most a smaragdzöld szemek aranyos tulajdonosai arra törekednek, hogy miként hangsúlyozzák a természetes szépséget a sminkekkel.

Jellemzők

A sminkművészek a zöld szem árnyalatainak gazdag választékát különböztetik meg. Mindegyikre jellemző, hogy az árnyékok segítségével a színek egyéni választéka található. Alapja a szemek természetes szépségének és mélységének hangsúlyozása, ragyogás és kifejeződés. Ezért a zöld szemű lányok sikeres sminkjének első lépése az írisz árnyékának meghatározása lesz.

Csak négy fő szint van:

 1. Világos zöld, arany csíkokkal. Valamivel emlékeztetnek a nap sugaraira. Ez a leggyakoribb árnyék. Az ilyen gradiens palettáinak kiválasztásakor van egy kis titok: a kozmetikumok színe nem erősen pigmentálható, nem használnak gazdagabb színeket, mint az írisz. Fontos, hogy kivételesen könnyű maradjon;
 2. Telített zöld. A smaragd szeme minden árnyalata a legsötétebb. A tökéletes választás melegbarna színű lenne. A hideg jobb elkerülni - az átláthatóság megjelenését adják;
 3. Zöld, szürke szürkével. Ez egy nagyon puha, vonzó fokozat. A tulajdonosoknak ki kell választaniuk az árnyékok legapróbb palettáját. Bizonyos esetekben használhat világoszöldet. De nagyon óvatosnak kell lennie, hogy ne szakítsa meg a szem természetes színét;
 4. Azúrkék zöld türkiz részekkel. Az emberek néha kék-zöldnek nevezik őket. De ez nem teljesen igaz. Tulajdonosaik számára a legjelentősebb dolog az, hogy a tökéletes szemceruza és a kék árnyalatai megfelelnek nekik.

Nem kevésbé fontos a színtípus szerinti besorolás. De ezek semmiképpen nem különböznek egymástól, inkább párhuzamosan lehet rajzolni. Mind a négy pont megfelel az "évszakoknak", tavasszal télig.

 1. A tavaszi lányok mindegyike világos színű, haj, szem. Talán szeplők jelenléte. Ez egy meleg színtípus, így a színtartomány kiválasztásakor a meleg árnyalatokra kell összpontosítania. Ez nemcsak a sminkre vonatkozik, hanem általában a ruházatra és a stílusra is;
 2. Summer. Lányok hideg szín típusa. Ráadásul ez egyfajta kontraszt - a világos bőr és a sötét haj, vagy a könnyű bőr és a könnyű hamu. "Nyár" az oroszországi nők lakosságának többsége;
 3. Az ősz meleg. A bőr meglehetősen könnyű, sápadt, napsütéses. Haj - aranyfénnyel. A zöld szemek tulajdonosai felülmúlják ezt a színtípust. De a kék szemű lányokat automatikusan kizárják;
 4. Winter. Hideg típus Gazdag, sötét haj, könnyű bőr, könnyű barnulás - klasszikus példa egy lányra, "Winter". Ebben a színtípusban nincsenek vörös hajú nők.

Egy másik fontos jellemző - vegye fel a sminket, amely alkalmas az életkorra. Végtére is, a kozmetikumok fő funkciója - elrejteni a hibákat és hangsúlyozni az előnyöket.

Életkori smink - ez nem egy támadó kifejezés egy nőnek. Sokan 30 éven belül kezdik alkalmazni, amint az első egyértelműen látható ráncok megjelennek.Itt lehet és még szükség van az emelő hatású kozmetikumok használatára, ne feledkezzünk meg a megfelelő gondosságról és az arc alapos előkészítéséről.

A szépségápolási termékek alkalmazása során a szemek mellett nagyon aktív figyelmet fordítanak a színezőszerekre is. Gyakran előfordul, hogy a lányok kihagyják a bázisról szóló tanácsot, de ez is nagyon fontos a bőrtermék számára - az időben történő védelem megakadályozza a bőr számos problémáját a jövőben.

És persze, ne felejtsd el a ruhákat. Ha a ruhák alkalmiak, akkor a szemek nem tűnhetnek fényesen és nem megfelelő fényes foltnak. Az egész képet egészen diszkréten és technikailag kell végrehajtani. Az esti ruhák szemében történő hangsúlyozás lehetőségének kiválasztása már más szabályok szerint történik: a színsémák kombinációi, a döntés, hogy összpontosítson, vagy a kakah, vagy ragaszkodik a klasszikusokhoz.

A legfontosabb dolog, ne feledje, hogy a vulgaritás és az elegáns között nagyon vékony vonal van.

Színtartomány

És most jobban meg fogjuk érteni a virágok kiválasztásának kérdéseit.

Egy ilyen élet hack elfogadható - egy spektrális kör. Ebben az esetben a színek számozásra kerülnek, a szomszédos gradiensek a szomszédságban találhatók, és egymással ellentétben sikeresen harmonizálnak. Válassza ki a szem hangját, és nézze meg, hogy milyen színpaletta van előtte. Ezek általában kontrasztos, de harmonikus hangok.

A paletta kiválasztásakor a legfontosabb dolog, hogy ne keverjük össze a meleg és világos színeket.

A háromszínű paletták ideálisak a napi sminkre. Az esti órákban többet használhat, vagy klasszikus füstös szemet is készíthet.

 • Az írisz esetében a két ököl és árnyék kombinálása caret-zöldnek tekinthető, az ibolya, a zöld, a khaki, a mocsaras-zöld, halvány lila árnyékok tökéletesen illeszkednek;
 • A domináns smaragd színekkel a szemek már zöldbarna színűek. Ebben az esetben az őszibarackot, a rézet, az arany árnyalatokat kell választania;
 • Elég gyakori a szürkészöld szeme a szemekben. A tulajdonosuk számára a fő szabály nem a kék árnyékok használata. Nem csak kékes, hanem az összes hang és félhang is szerepel a listában: kék, azúrkék, türkiz, aqua. A szürke, fekete, zöld, őszibarack, szilva, hideg rózsaszín árnyalatok színeit kell választani. A fő szabály az, hogy a kék nem illik a szürkehöz, kerülje el a szemhéjait;
 • Zöld és kék szeme van. Gyakran nevezik kaméleonoknak. Minden itt egyszerű: minden fényárnyalat megtörténik;
 • Megtaláltak egy másik típust is - a szemet, amelyet macskának hívnak. Ez az arany-zöld játék az íriszben. A sárga szín különböző árnyalatai közül sokan vannak. A sminkművészek egy árnyalatot használnak, amely kissé könnyebb, mint az írisz árnyéka. És ha a lány vörös hajú, akkor az arany árnyalatok tökéletesek;
 • Ami a monofonos smaragd szemet illeti, impregnálással vagy anélkül, a következő szabály érvényes: használja az íriszben lévő színeket. Függetlenül attól, hogy zöld vagy sárga, arany, barna árnyalatai vannak-e a zárványokkal.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

A hibátlan zöldszemű lány alkalmazásához alapfelszereltségre van szükség a kozmetikumokhoz - tónusszerszámok, árnyékok, szemceruza (ha keleti sminket szeretne készíteni, vagy egyszerűen kiemelni a szempilláit nyilakkal), szempillaspirál, szemöldöktermék, rúzs vagy megfelelő stílusú csillogó.

Vannak színek, amelyek nem illenek a zöld szemű lányokhoz. És ezeknek az ellenségeknek személyesen tudniuk kell:

 • Kék és minden árnyalata. A szürke-zöld szemek nem alkalmasak kategorikusan, de az aqua árnyékában használható. A szemek fennmaradó árnyalatai nem harmonizálnak jól a kék árnyékokkal;
 • Black. A nyilak, a szemceruza ennek a színnek jelentősen megnézi a megjelenést. Ezért jobb, ha sötétbarna színeket használunk a ceruza, a szemceruza és az árnyék. Ez a szabály a napi opciókra vonatkozik, míg a fényes ünnepi smink fekete szemceruza létrehozása meglehetősen megfelelő lenne. Különösen nagy szemekre.A hosszú nyilak nagyon lenyűgözőek lesznek;
 • Pink. Ez nem kategorikusan nem megfelelő szín - a zöld szemek egyes tulajdonosai számára még mindig illik. De jobb, ha hideg, világos rózsaszín árnyalatokat használ. És felejtsd el róla, ha sötét bőred van;
 • Silver. Hagyjuk a szürke szemek tulajdonosait, és a zöld szemű szemek arany és smaragd árnyalatokat kapnak. Rengeteg nagyszerű ötlet van, a csillogó árnyékok, mint a smink kiemelkedése;
 • A hideg bronz árnyalatokat a legjobban el kell kerülni - a gravitáció megjelenését adják. És a mélyszemű szemek nem fognak megkülönböztetni, hanem éppen ellenkezőleg, kimerült pillantást fognak tenni.

A csillogó és matt árnyékok esetében mindkettőt használhatja. Smink nem rontja. Minden attól függ, hogy milyen típusú eseményre van szükség. Az esti órákban a csillogó öltönyök a legjobbak, és a mindennapi viselethez, aktokhoz.

Szemceruza. A zöld szemű lányoknak nem ajánlott fekete szemceruza használata. Jobb, ha sötétbarna vagy szénszürke helyettesíti. De bármit mondhatnánk, a fekete a legjobb az esti sminkre, így az arzenálban kell lennie.

Szintén kiválaszthatók a paletták, a haj színére összpontosítva. Barna és vörös hajú lányok barna színárnyalatokkal, barnával - lila, őszibarack és lila árnyalatúak. Szőkék - olíva tónusok, aranyfénnyel.

típusok

A hibátlan alkotórész létrehozásának fő szabálya, hogy a rendezvényhez vagy helyhez kell igazodnia. A munka során minden nap a barátokkal és pártokkal való összejövetelek, a sminkstílusok egészen más lesz. A lényeg az, hogy szigorúan betartsuk a köztük lévő vonalat.

nap

Alkalmas mindennapi használatra - munka, üzleti tárgyalások, „váratlan” találkozás a régi ismerősökkel. Ennek a sminknek a sajátossága - szinte észrevehetetlen, nagyon könnyű. Korlátozás, szerénység, természetesség - három bálna. Ne használja a bronzer, a csillogó árnyékok, a paletta fényes színeinek korrekciójára. Ugyanezt a technikát használják arra, hogy kör alakú, ovális és más típusú felületet végezzen.

Este (ünnepi)

Ennek végrehajtásakor a látnok mesterje nem fél, hogy alkalmazza az árnyékok és a bélés legbefolyásosabb és csillogó színátmeneteit. Ilyenkor egy fél, születésnap, dátum.

Amikor létrehozod, nem kell félni a kísérletezéstől - gyakran minél több árnyalat árnyékolt, annál jobb. A fő szabály az, hogy mindent óvatosan végeznek, és nincsenek baloldalak. Az elsődleges színek harmonikusak és tükrözik az írisz színét. A hűséges asszisztens spektrális körként szolgál.

Ilyen típusú sminkben kifejező nyilakat használnak, ami némi keleti szépséget ad a lányoknak. Az arab sminket a szem és a szemöldök fényes kiemelésével teheti meg. A szem teljes körét egy körben rajzolják, és egy kövér fekete nyíl húzódik felülről. A kép arany csillogó árnyékokkal készült.

Ha tudod, hogy az esemény sápadt világítás lesz, meg kell csinálnod egy diszkrét sminket, ami még mindig hangsúlyt fektet az arcra. Ez az árnyékok átmeneti színeinek használatával érhető el. Csillogó illeszkedés, fekete nyilak is megfelelőek.

Ha fehérített haja van, jól néz ki az ajkakon.

Nyudovy

Ez a fajta smink egyre népszerűbbé válik. Ez egy szelíd természetes smink, amely mind hétköznapi, mind este lehet. Ez az opció tökéletes nyár - nem kell sok kozmetikát alkalmazni, magad a tonális erőforrások mennyiségét állítod be. Fő feladata az arc sima hangjának létrehozása, nem pedig viaszmaszk.

Hogyan kell jelentkezni?

A szemhéjak dekoratív kozmetikájának alkalmazásának alapvető technikája egy, és nagyon egyszerű - három harmonikus hangszín gradiens van kiválasztva - sötét árnyalat, kissé világosabb és átláthatóbb.A mozgó szemhéjon keresztül, amely kissé túlmutat a szem külső szélén, annak meghosszabbítása érdekében a sötétebb árnyalat árnyékolódik. A szemhéj alatt a mobil szemhéjig közepes hangot adnak és óvatosan árnyékolják. És a legnehezebb szakaszt egy előre meghatározott átlátszó árnyalattal egészítik ki a szem alatti külső széle mentén (alsó szemhéj). Töltse ki a teljes smink szemceruza és szempillaspirál. Ez egy szép smink színpadon történő leírása. Az egyes fajokat lépésről lépésre elemezzük.

A napi smink elvégzéséhez a következő műveleteket hajtjuk végre:

 • A bőr szabálytalanságainak elfedése. A fő bázist alkalmazzák, sűrű rejtegetőt és alapozó fényvédőt használnak;
 • Győződjön meg róla, hogy az alapot az árnyékok alatt használja. A munkanap végéig nem kell minden erőfeszítést megtennünk a kellemetlen csomókba való behatolásra és a szem sarkaiban felhalmozódásra;
 • A felső mozgatható szemhéjnál a fény óvatos árnyékolása, néha fehér árnyékok a palettáról. Arany, bézs, halvány rózsaszín;
 • A szem tiszta vonalának hangsúlyozása érdekében a szem közepétől a külső sarokba vékony vonal van. Néha kényelmesebb az ellenkező irányba tenni. Eszközök - egy ceruza vagy egy vékony ecset. Nem ajánlott a vonal sötét, a klasszikus ajánlott változatban zöld;
 • Szimmetrikusan ugyanazt a műveletet végezzük a szem alsó határán. A gradiens helyes megfogalmazása kicsit könnyebb, mint a korábban használt - az ilyen manipuláció a szemeket szélesebbre nyitja;
 • Alkalmazzon egy második árnyékréteget. Az ajánlott példában mocsaras zöld. Az árnyalatok önálló kiválasztásakor nem ajánlott kontrasztos színeket venni;
 • Minden gondosan árnyékolt, a szempillák szempillaspirálral vannak borítva.

A meztelen smink a következőképpen történik:

 • Primer, a smink alapja. Bár ez a legtermészetesebb az összes opció közül, a bőrtónusnak igazodnia kell. Ezért ne feledkezzünk meg az alapról és a porról;
 • A meztelen sminkre gyengéd pasztellpirosítást kell alkalmazni. Gyengéden alkalmazzák őket egy pelyhes ecsettel az arcok almaira;
 • Ami a szemeket illeti, a szempillák növekedésénél a sötétbarna vonalat hangsúlyozzák. A legjobb, ha ceruzát használ, nem pedig árnyékot vagy szemceruza;
 • A szempillaspirál csak egy réteggel van felhordva. Gyakran nem is fekete, hanem barna szempillaspirált használnak;
 • Kívánt esetben a szempillák csipeszek, de ez nem szükséges;
 • Ha szeretné használni az árnyékokat, akkor pasztell halvány árnyalatokat vagy akár fehéret kell választania;
 • Győződjön meg róla, hogy beállítja a szemöldökét. De ez árnyékokkal történik, nem egy speciális viasz ceruzával - mindennek természetesnek kell lennie;
 • Az ajkak nem használják a fényességet. Használjon matt rúzsot lágy színekben és árnyékolja az ujjaival.

Hogyan készítsünk esti sminket:

 • Az arc hangjának igazítása. A rezisztens tonális segédeszközöket gyakorlati okokból használják - izzadhat, és rossz minőségű kozmetikumok gyűlnek össze;
 • A szemöldök rajzolása és szegélyezése a szokásos módon;
 • A szemöldök külső csúcsa alatt csillogó vagy világos árnyékot alkalmazunk;
 • Az írisz természetes tónusának megfelelő palettáról a szemöldökbe jutó mérföldkőnek megfelelő meleg és gazdag árnyék árnyékot választanak;
 • Sötétebb hangot alkalmaznak a század mozgó részére egy második réteggel, esetleg egy arany vagy csillogó gradienssel a palettáról;
 • Az arany csillogó árnyékok is kiemelhetik a szem sarkát az orr és a lefelé. Győződjön meg róla, hogy minden jól árnyékolt;
 • A szempillák alatti szemhéjfesték barna árnyalatú. árnyékolt;
 • A fekete széles nyíl folyékony szemceruza rajzol. A csúcsát egy mozgó szemhéj eltávolítja 0,5-1 cm-rel, és felfelé emeli;
 • 3 rétegben alkalmazza a szempillaspirálot;
 • Az ajkakat fényes rúzsokkal kell kiemelni csak akkor, ha a szemen semleges árnyékok vannak, és nem a kép fényes akcentusa. Akkor ez a hangsúly lehet ajkak. Minden más esetben tompa matt rúzsot vagy színtelen fényt használjon.

Sminkművészek titkai

A szakemberek saját titkos manőverekkel rendelkeznek, hogy a dekoratív kozmetikumok használatából a legjobb eredményt érjék el. Sok ilyen trükköt szigorúan bizalmasan tartanak, de néhány még mindig elérhető.

A kis szemek sikeres kiemelése érdekében a fő feladat a szemek széles megnyitása. Nem tehetsz füstös sminket, "macska szemét", a szem alsó nyálkahártyáján. Az ilyen manipulációk csak szűkebbé és szűkebbé teszik a szemet. Ahhoz, hogy hangsúlyozzuk őket, szükséged van rá:

 1. Használjon világos árnyalatokat. Esetünkben ez is meleg hang. Világos bőrű rózsaszín színátmenetek megengedettek;
 2. Óvatosan figyelje a bőrt a szem körül. - utánozza a ráncokat, a duzzanatot, a kék a szem alatt csak vizuálisan csökkenti a méretüket. Emellett önmagában is csúnyanak tűnik. Ezért gondosan gondoskodunk a bőreinkről, és ha nehéz a ráncok leküzdése, akkor az ödéma és a kék maszkja és testápolója rendszeresen elvégezhető;
 3. Szemöldök törése. Ez a manipuláció a szemet még nyitottabbá teszi. A földalatti tér növekszik, amelyet világos árnyalatokkal kell megkönnyíteni;
 4. A szempillák a felső és az alsó szemhéjakon is színezhetők. Csak akkor, ha a tetején aktívan kiválasztjuk őket, akkor az alján csak láthatóbbá tesszük őket. Használhatja barna szempillaspirál.

2017-ben a tényleges nyilak, hosszú szempillák, meztelen rúzs. Klasszikus füstös szemek, fényes ajkak, metálok (ragyoghat).

Tippek az életkor előkészítéséhez: függetlenül attól, hogy mennyi vagy - 30, 50 vagy annál több, ha a bőr elveszi a rugalmasságát, akkor a sminket gyakrabban használják, mint amikor jó állapotban van.

Tehát a főbb pontok:

 • Kerülje az élénk színeket. Minden az életkortól és a szilárdságtól függ. 40 éven belül nem szabad a fényes lila árnyalatokat vagy élénkvöröseket festeni. Jobb választani ezeknek a színeknek a matt árnyalatait, ha megfelelnek neked, és összhangban vannak a kiválasztott képpel;
 • Csillogó az ajkakon - nem a legjobb szépségszerszám. Még csak nem is járnak minden tinédzserre. Emellett felhalmozódnak a napfény káros hatásai, amelyek nagyon negatív hatást gyakorolnak az ilyen finom bőrre;
 • A nyilak nem megfelelőek. Számukra nagyszerű alternatíva az, hogy a felső rácsvonalat és a felfelé kissé megemelt csúcsot rajzoljuk;
 • A szürke hajú nők számára nagyon világos kék vagy halványbarna szemceruza;
 • Az árnyékok textúrája fontos. A krémet nem szabad használni - nagyon gyorsan leereszkednek és összegyűlnek a század gyűrűjében.

Hogyan készítsünk egy napi sminket a zöld szemekre, lásd az alábbi videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok