Tweed öltöny a nők számára

Tweed öltöny a nők számára

Egy kis történelem

Tweed körülbelül száz éve jelent meg Nagy-Britanniában. Kezdetben ezt az anyagot férfi ruházat gyártására használták - többnyire öltönyök, kabátok és sapkák. A legendás Coco Chanel volt az első, aki feltalálta a női ruhákat egy dzsekivel és egy keskeny szoknyával ebből az anyagból. A kabátok stílusát megkülönbözteti egy felszerelt vágás, amely a nőiségnek és stílusnak adta a képet. 1954-ben került megrendezésre az első divatbemutató a tweed női ruhákkal. Kényelmes, egyszerű vágású ruhák voltak, nem korlátozó mozgásokat. A lányok ezekben a ruhákban elegánsnak és nőiesnek tűntek. Ekkor lett a tweed a női ruhák varrásának egyik legnépszerűbb anyagává. Érdemes megjegyezni, hogy a Chanel klasszikus kétrészes öltönye még mindig az ókori minták szerint készült, amelyeket maga a Coco Chanel használ.

Az anyag jellemzői és előnyei

A Tweed egy angol gyapjúszövet, enyhe halom, puha tapintású. A leggyakoribb típus a kis színű csomókkal rendelkező anyag, a melange is megtalálható. Női és férfi öltönyök, sapkák, ruhák, felsőruházat készült tweedből. A Tweed ruha nehéz, durva, tökéletesen véd a hideg időben. A nők megengedhetik maguknak, hogy viseljenek egy tweed öltönyt az irodában, vagy üzleti találkozókon vagy ünnepségeken. Mindenhol megfelelőnek tűnik, és ami a legfontosabb, stílusos és divatos lesz.

Divat trendek

Karl Lagerfeld divattervező kísérletezhet a szoknya hosszával, az ujjakkal, megváltoztathatja a gallér megjelenését, vagy teljesen megszabadulhat. Csak a tweed szövet állandó. 2016 tavaszán a tervező bemutatta az élénk színekkel díszített tweed női ruhák új gyűjteményét: rózsaszín, kék, mész. A gyűjtemény kifejezetten minden nő számára készült, hogy egyedülálló személyiségét, stílusát és kitűnő ízét mutassa. Az őszi kollekciót a kényelem és a különleges elegancia jellemzi, és a klasszikus sötét szürke és fekete tónusokból áll. Az ilyen modellek fénypontja a fényes hímzés virág formájában, amely tökéletesen frissíti a képet, és romantikusabb megjelenést ad neki.

Az egyik divatirányzat a tweed zakó és a különböző ruházati cikkek kombinációja. Például a dzsekik tökéletesen kombinálódnak a klasszikus nadrágokkal, egyenes vagy sovány farmerrel. Vékony pulóverek, teknősök és ingek tökéletesek egy kabát számára. Előnyben kell részesíteni a nyugodt színeket. A fiatal lányok kísérletezhetnek és készíthetik a legmerészebb képeket, amelyek személyiségüket, stílusérzetüket és a divatirányzatok betartását mutatják.

Hogyan válasszuk ki

A tweed öltöny kiválasztásakor a számodat kell választanod. Például a magas és karcsú nők előnyben részesíthetik a hosszúkás illesztésű kabátot. A szoknyák ebben az esetben rövidek lehetnek, hosszúkásak lehetnek (térdre), vagy enyhén lángoltak. Ha a nadrágot választja, előnyben részesítheti a nadrágot. A rövid termetű lányok rövid kabátot tartalmazó modelleket engedhetnek meg a derékig. A hosszúkás szoknyákat ebben az esetben nem szabad választani, mivel ezek a lányok több zömöket fognak tenni. A nadrág egyenes és szűkített vágással használható.

Érdemes megjegyezni, hogy végül a tweed egy sűrű és nehéz anyag. Ezért a túl széles vágás, a patch zsebek még teljesebbé teszik a nőt. Ebben a tekintetben a formákkal rendelkező hölgyek jobban részesítik előnyüket az egyenes vágásnak, mint a szoknyák, nadrágok és kabátok.Ezeknek a nőknek megfelelőbb megoldás lehet hosszabb kabát modellek. Ilyen stílust kapnak a kabát hosszúkás nyakkivágása miatt. Az ilyen kabát modellben a kövér nők vizuálisan lágyabbak lesznek.

Válassza ki a legjobban megfelelő színeket, és könnyen kombinálható az alapszekrényével. A klasszikus színek (szürke, sötétkék, fekete) tweed öltönyök a kép reprezentativitását és eleganciáját biztosítják. Ez a ruha nemcsak az irodában, hanem ünnepi eseményeken is elhelyezhető. Érdemes megjegyezni, hogy a fiatal lányok kiválasztásánál jobbak az élénk színek, az idősebb nők kissé kínosnak tűnnek.

Ezen túlmenően, amikor kiválasztja a tweed öltönyt, ügyeljen arra, hogy milyen jól ölt el. Minden vonalnak, a befejezés részletének simanak kell lennie, kiálló szálak nélkül. Dekoratív elemek, gombok, zsebek stb. magas minőségű és jól varrottnak kell lennie.

Mit kell viselni

Tweed öltönyben klasszikus diszkrét cipőt kell felvenni: cipő, boka csizma, magas csizma. Ha kiválasztja a cipő színét, hogy megfeleljen a csomók színének, ami a vetőmagon van - ez megmutatja a kifinomult ízét. A selyem- és chiffon-blúzok és a klasszikus színek tetejei: fekete, fehér, valamint elnémított árnyalatok: halvány rózsaszín, porszerű, tökéletesen megfelelnek az ilyen öltönyöknek. Jobb, ha előnyben részesítjük a blúz szabad vágását, a szorosan illeszkedő modellek nem illeszkednek jól a klasszikus tweed öltönyhöz. A táskák kicsi, például kuplungzsák vagy tengelykapcsoló boríték.

Hideg időben a tweed öltöny legjobban kombinálható egy bevonatos vagy egyenes vágással. Ehhez a képhez biztonságosan viselhet bőrkesztyűt, egy könnyű sálat. A fejfedő sapkák, amelyek kis karimájúak, tökéletesek. A Tweed jól illeszkedik a természetes anyagok színéhez. Ebben az esetben a cipőket és a kiegészítőket lehet kiválasztani például velúrbézs és teve színéből.

A Tweed jelmez tökéletesen kombinálható a drágakövekből és féldrágakövekből készült díszítéssel. Előnyben részesítheti a klasszikus gyöngyszálakat, arany- és ezüstláncokat, karkötőket. A fülbevaló jobb választani kicsi, szerény, ami hangsúlyozza az ovális az arcod. A masszív ékszer ékszerek nem alkalmasak a tweed öltönyökre. A kép frissítése segít a különböző selyem sálakban, amelyek érdekesen kötődnek a nyakhoz, valamint a brossok. Ebben az esetben jobb, ha előnyben részesítjük a nagy brossokat, mivel a kis formák elvesznek a tweed hátterében.

Stílusos képek

A képen a Chanel klasszikus tweed-öltöny látható. A ceruza szoknya és a levágott dzseki egy üzletasszony képét hozza létre. A gallér, a zsebek, a szegélyek és a hüvelyek kivágása kiváló stílus létrehozását teszi lehetővé. Az arany udvari cipők teljesítik a megjelenést. Meg kell jegyezni, hogy a fényes cipőkön kívül nem használnak kiegészítő tartozékokat, amelyek a tweed ruha tulajdonosának kifinomult ízét mutatják.

Maroon tweed ruha kiváló lehetőség egy fiatal és sikeres nő számára. A köpeny hiánya a kabáton teszi a képet tágasabbá. A hüvelyek, a zsebek és a szoknya-szegélyes maroon díszítés nőiességet és koponyát biztosít. Jó frissítő kép az egész fehér blúzról és a világos színű cipőkről. Érdemes megjegyezni, hogy a tökéletes kiegészítő a hosszú és rövid gyöngyszálak kombinációja. Ily módon biztonságosan mehetsz egy üdülési partira vagy egy üzleti találkozóra.

A vörös csipke öltöny fiatal nőknek. Egy rövid, egyenes szoknya és egy vágott kabát tökéletes a kis lányok számára. Az ovális nyakörv nyakörv nélkül és a jelmez szélén mentén nőies és játékos. A jó kiegészítő egy sima, fekete íjjal ellátott blúz. A kis fülbevalók kifinomultak és teljesek. Érdemes megjegyezni, hogy ebben az esetben a további díszítések feleslegessé válhatnak, és a tökéletlen ízlésüket mutatják.

Az egyik divatirányzatok az a kombináció, tweed zakó egy modern klasszikus szekrény. Láthatjuk, hogy milyen jól néz ki dzseki farmer és a klasszikus nadrág. Világos ing, vagy egy fekete garbó egy klasszikus komplement kortárs szekrény. Ügyeljen arra, hogy kiegészítőket. Az első esetben a kép egészíti bőr kesztyű és egy vastag öv, nagy plakk. A második esetben a kép egészíti gyűrűk alatt az öv színét és csíkok a kabátját. Mindkét példa azt mutatja, hogy lehetséges, hogy divatos és elegáns, csak kiválasztani a megfelelő ruhát és kiegészítőket tweed zakó.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok