Kék és sötétkék női ruhák

Kék és sötétkék női ruhák

Jellemzők és előnyök

A női ruhák nyugodt kék és nemes sötétkék - ez egy nyerő választás a ruhák számára a divatbolt szekrényében. És nem feltétlenül fontos, hogy üzleti öltöny, nyár, tél van-e egy párnázott poliészteren vagy egy fiatalnál. Az a tény, hogy a kék szín szinte minden ruhával jól megy, és soha nem volt olyan népszerű, mint most.

A kék a súlyosság, a mély gondolkodás és a stabilitás színe, a konzervativizmus és az elegancia személyisége. Nem csoda, hogy a sötétkék olyan gyakran megtalálható az üzleti és politikai körök öltözködési szabályaiban. Emellett képes arra, hogy alkalmazkodjon a konstruktív kommunikációhoz.

anyagok

A klasszikus kék öltönyök varrása során gyakran gyapjú vagy szintetikus ruhadarabot használnak, például gabardine. A ruha néhány részletét gyakran szatén anyagból készítik, például természetes vagy szintetikus selyemből.

A kevésbé formális ruhák lehetővé teszik a bőr vagy a velúr részleteit. Például egyes női dzsekiknél, a férfiak utánzásában, a könyöken szarvas foltok vannak. Több extravagáns lehetőség a teljes bőrből és velúrból készült jelmez.

Nyári jelmezek gyakran pamutszövetből, poplinból, viszkózból vagy pamut mentából készülnek.

Jelmezek különleges alkalmakra, koncert jelmezek lehetnek mesterséges vagy természetes selyemből, valamint flitterekkel hímzett szövetből.

Sportruházathoz kényelmes, nyújtó anyagokat, valamint pamutot tartalmazó szöveteket használnak. Szintén használnak viszkóz, poliészter, spandex, acetát és velúr.

Téli ruhák egy szintetikus télszereplőre varrják a nylont és a szintetikus szöveteket impregnálással.

nyomatok

A klasszikus ruhák szabására szolgáló, többnyire monofonikus szövetek. Ugyanakkor a nyomatok vékony vagy széles csíkok és különböző méretű cellák formájában is használhatók.

Évről évre kétnemű geometriai díszítéssel rendelkező női jelmezek, amelyeket „libamájnak” neveznek („kutya foga” vagy „törött sejt”), nem vesztették jelentőségüket. Az ilyen anyagból készült ruhák irodai öltözködési kódok, és kiváló alternatíva a szokásos sötétkék öltönynek.

Nyári jelmezek varrására gyakran használnak virágos vagy absztrakt nyomtatási anyagot, etnikai mintákat, mint a „török ​​uborka”. Frissnek és érdekesnek tűnnek.

Hogyan válasszuk ki

A mai napig több száz különböző változata van a különböző árnyalatok és stílusok kék öltönyeinek. De az Önnek megfelelő öltöny kiválasztásához elég egyszerű, ha bizonyos kiválasztási kritériumokat határoz meg.

Különösen el kell döntenie, hogy szükség van-e klasszikus, informális vagy sportruházatra, függetlenül attól, hogy szezon, tél vagy nyár.

Ezután jó dolog eldönteni, hogy milyen részleteket tartalmazzon. Például kényelmesebb lesz egy szoknyát vagy nadrágot tartalmazó kabátot kombinálni, és egy mellényt viselni. Vannak olyan jelmezek, amelyek magukban foglalják az összes felsorolt ​​alkatrészt, hogy a viselés során különböző módon össze lehessen szerelni.

Ezután el kell döntenie, hogy melyik a legmegfelelőbb a figura jelmezének - modern tervezőnek vagy klasszikusnak.

A szigorú nadrágos ruha, amely túlbecsülte a kabátot, vizuálisan magasabb lesz, és maga a sziluett karcsúbb lesz. Az egy mellű kabátot viselő öltöny kiemeli a luxus mellet, és az egyenes vágású kettős mellű kabát, éppen ellenkezőleg, nem vonzza túl nagy figyelmet erre a zónára.

Ha a magas és karcsú testtulajdonos tulajdonosa, a stylistok azt ajánlják, hogy nézzenek meg egy közvetlen vágású öltönyt, széles lapokkal.

Ha csodálatos alakja van, akkor próbálja meg kiválasztani a derékot hangsúlyozó öltönyt. Az enyhén lebegő nadrágok segítenek a nagy csípő arányának egyensúlyában.

A kisemlős lányok tervezői a combok közepére nyújtanak kabátot ceruzaruhákkal kombinálva. Nem rossz, ha egy ilyen ruha egy vékony függőleges csíkban van, lehetővé teszi, hogy egy kis sziluett nyúljon. Ha Ön egy nem szabványos figura tulajdonosa, akkor megengedhető külön megválasztani a ruha komponenseit, amelyek tökéletesen rád néznének.

Nos, végül el kell döntenie a ruha színét. Több mint 100 kék árnyalata van, amelyek közül a leghíresebbek a búzavirág kék, indigó, kobalt, azúrkék, elektromos és ultramarin.

Divatos stílusok és modellek

A klasszikus vágású kék vagy haditengerészeti öltöny bármelyik lány szekrényében hasznos lesz. Ideális irodai munkákhoz és hivatalos eseményekhez.

Ezzel a ruhával együtt fontosak a klasszikus vágású nadrágok, vagy egyenes szoknya kombinációja a comb közepére, háromnegyed hüvelyes köpenygel vagy gallérral. A dzseki lehet egyenes vagy szerelt, szabványos vagy rövidített.

A sétákhoz és informális találkozókhoz szép kék öltöny, vékony, vékony nadrág, kabát, eredeti díszítéssel vagy nyomtatással, pólóval, pólóval vagy egyszerű felsővel.

A kék és sötétkék túlméretezett ruhái nagyon modernek. Lenyűgöző városi megjelenést hoznak létre.

A barátokkal való vásárláshoz tökéletes egy tunika és leggingsből álló kényelmes ruha. Egyébként, egy ilyen pamutszövetből készült ruha nélkülözhetetlen az otthoni ruházathoz.

Sportoláshoz, kocogáshoz a parkban vagy kirándulások a tökéletes sötétkék sportruházat természetéhez. Téli sétákhoz, síeléshez vagy snowboardozáshoz a meleg poliészter meleg kék öltöny tökéletes. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a szín nem sötét, mind a téli, mind a nyári ruhák jónak tűnnek minden helyzetben.

Mit kell viselni

Az összes lehetséges legegyszerűbb kombinációja egy sima kék öltöny, egy hófehér ingvel kombinálva. A ruha lehet nadrág vagy szoknya - ez a tandem mindkét esetben jól néz ki.

Érdekes kombináció egy halvány rózsaszín inget tartalmazó ruha. Tökéletes a fiatal lányok számára, jól hangsúlyozza a friss arcszínt, és a kép nem annyira formális.

Egy kék színű, kék vagy kék monofonikus vagy kék csíkos pólóval kombinálva egy nő, aki egy ilyen képet részesít előnyben, konzervatív. Ez a színkombináció a legjobban illeszkedik az irodához.

Az eredeti lányok számára a stylistok nagy figyelmet szentelnek egy kék színű pólónak egy nagy cellában. Ez a kép nagyon eredeti, és vonzza a figyelmet.

Nagyon világos és félkövér a kék és a piros kombinációja. Ez a tandem alkalmas üzleti és informális stílusra. Ha egy klasszikus öltönyt választ, például egy piros tetejű, akkor nagyon stílusos lesz, hogy kiegészítse azt vörös cipőkkel vagy szandálokkal a stilettókon.

Fekete vagy barna sarkú cipő nagyszerűen kék és sötét színű. A nyáron egy hétköznaposabb megjelenéshez tökéletesek a felső vagy a kézitáska sima mokaszinok vagy könnyű cipők.

Az eredeti lehetőség a kék színű bézs színű cipővel való kombinálás. Ezt a képet kiegészíthetjük a cipők színében.

Stílusos képek

A kék, világos nadrág öltöny, modern vágással, fekete felsővel és magas sarkú szandálokkal kombinálva, egy világos magabiztos fiatalember képét képezi.

Az üzleti iroda stílusának kiváló példája egy stílusos, sötét szőrű, szokatlan vágású dzseki, egy szűkített térd-szoknya és egy gyöngy-blúz.

A hosszúkás mellény és a klasszikus vágású nadrág, kék színben, nyilakkal kombinálva, szürke tompával, az üzleti stílus új értelmezése.

A velúr sportruházat elektromos színben, fehér pólóval és fehér cipőkkel kombinálva hihetetlenül világos és stílusos.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok