A keleti tánc jelmezei

A keleti tánc jelmezei

A keleti szépséget szavakkal nehéz átadni. A szokások és hagyományok lenyűgözőek, a belső és a ruházati díszítés örömét idézi. Egy keleti táncos jelmezes nő a férfiakat világszerte vezeti, és nyilvánvaló irigységet okoz a nőknek.

Mi a neve

A modern és ismerős számunkra a keleti táncok minden jelmezét Beledi vagy Bedleh nevezik. Összetételükben szoknya-nap, bodice és loincloth szerepel. A hollywoodi filmek hihetetlen népszerűségének köszönhetően 1930-1940-ben jelentek meg, ahol széles körben használták a keleti csábító szerepét. Az irányt Show-Bellidansnak hívták.

Jellemzők és előnyök

Azt kell mondani, hogy Beledi-nak nincs semmi köze a táncos etnikai jelmezhez. Az arab országok valóban aligha tudnák megengedni a nőket, hogy meztelen testüket mutassák a nyilvánosság számára. A keleti szépség elég volt ahhoz, hogy díszítsen egy szabadon vágott ruhát csípőövvel. Vannak azonban más lehetőségek is.

Tehát a török ​​táncos ruhája számos elemet tartalmaz:

  • egy vékony anyagú ing, a gemlek;
  • széles bélyegű nadrág, rugalmas banda a bokákon;
  • egy inget viselt caftan-entari;
  • zheltek kabát.

A Szíriából, Libanonból és Izraelből származó táncosok még zártabb ruhával rendelkeznek. Ez a ruhadarab egy széles köpenyes köntös, amely kecses táncmozgásokat tesz lehetővé.

Ezek a feltűnő különbségek ellenére hasonlóságok vannak a Belady és az eredeti jelmezek között. A hímzés, a strasszok és a flitterek mindegyiküket díszítik, és az áramló szövet minden zárt mozdulatot is zárt állapotban fed le.

Divat trendek

A keleti táncok jelmezeinek modern piaca gyors ütemben fejlődik, mert ma sok nő a világ minden tájáról ezt a csábító táncot végzi.

A ruha fő eleme a flitterekkel, strasszokkal és szegélyezett hímzéssel ellátott test. A ruha felső részének szorosan illeszkednie kell a mellkashoz, hogy mennyi legyen és csábítsa. Ha szükséges, add hozzá a push-up hatású betéteket.

A szezon alsó része azonban a divat trendjei függvénye. Így az áttetsző szövetből, például sifonból készült széles szoknya a ruházat elemévé válhat. A padló hosszához érve fényűző vonatot imitál a csípő mozgásával.

A szoknya másik stílusa csábító hasítékkal rendelkezik a csípőtől. A szoknya halak, évek vagy egyenes vágás sziluettjében hajtható végre.

Népszerű és kényelmes nadrág, amely a török ​​táncos szekrényéből kölcsönözhető, népszerű. A modern divat azonban jelentősen megváltoztatta megjelenését. Például a széles nadrágnak lehetnek alacsony derékai a strasszos és hímzett övvel, valamint a vágások, amelyek egy gyönyörű nő karcsú lábát teszik tánc közben.

Néhány táncos jelmeztervező mélyen a népviselet etnikai eredetébe kerül. A zárt ruhák és munkaruhák titokzatosságot adnak a képnek, és a derék és a lábak zónájában lévő apró darabok modernek.

A keleti táncokhoz készült gyermek jelmezek létrehozása is fejlődik. Érdemes azt mondani, hogy szépségükben nem alacsonyabbak a felnőtt ruhákhoz. A ruha teteje úgy néz ki, mint egy felső vagy rövid, laza blúz, amely ujjaival a hasát tünteti fel. Szoknyák és hárem nadrágok áttetsző levegőből készültek, a fej gyöngyökkel és gyöngyökkel és érmékkel díszített, sálral kiegészítve.

Természetesen minden egyes varázslatos előadás mögött számos tréning van.A színpadi jelmezek végrehajtása legalább kényelmetlen és nem praktikus, ami azt jelenti, hogy ha ezt a művészetet szeretné megtanulni, ideje, hogy megfelelő képzést kapjon a képzéshez.

A tréningruha rugalmas felsőrészet, csupasz hasat és nadrágot tartalmaz a térdtől, mert a táncosnak az előkészítési folyamatban megszoknia kell a lábakon lévő számos szövetréteget. Szükséges és érmék formájában sál. A szakértők azt javasolják, hogy válasszanak egy „súlyosabb” nézetet, hiszen minden mozgás észrevehető és észrevehető lesz benne.

színek

Ma a keleti tánc jelmezek színei lehetnek. A legszebb és legvilágosabb lehetőség egy arany színű, csillogó mozdulatokkal csillogó szövet.

A fehér ruha szintén nagyon népszerű a táncosok körében, különösen előnyös, ha elhagyjuk a keleti szépségek sötét bőrét. Díszítsük fehérbe sárga és piros övvel.

Egy fekete öltöny, arany hímzéssel és bordázattal, nagyon csábító. Ez a diszkrét szín tükrözi az összes rejtett szexualitást, amely a keleti nőkben rejlik.

Arany és ezüst hímzéssel és vörös táncos jelmezekkel díszítettek. Ez a szín tökéletes a lányok számára bármilyen bőrszínnel, világos, és vonzza a figyelmet.

A keleti jelmeztervezők fantáziája a színek szempontjából korlátlan, ezért a kiválasztáskor hallgass magadra, és alapítsd meg saját ízlési preferenciáidat. Egy nő, aki ellenállhatatlanul ragyog a lenyűgöző mozgalmakban.

Hogyan válasszuk ki

A keleti ruha kiválasztásakor ne feledje, hogy a stílusnak megfelelőnek kell lennie. Tehát, ha a hasi terület striákkal van borítva, válasszon egy beltéri jumpsuit vagy egy átlátszó hálóval ellátott tetejét a derékvonalon. Egy ilyen modell a közelsége ellenére luxusabb és csábítóbb lesz.

Ne kísérletezzen a mérettel. A kisebb melltartó hangsúlyozhatja a mellkasot, de az első rázáskor ki fogja tennie. Olyan modellek, amelyek nem csípik a hónalj területét, a mellkasot jól megtartó testtartóval - ideális lehetőség, amely soha nem enged le, és nem fogja kitenni a nyilvánosságnak.

Gondolj a ruha aljára. A kezdő táncos a szoknyát egy rés nélkül illeszti. Könnyen elrejtik a teljesítmény minden durvaságát és a lábak helytelen helyzetét. A szoknya vagy harem nadrágra vágott modelleket csak a szakemberek próbálhatják ki.

Nem szükséges egyszerre összesíteni a jelmezdíszítés összes elemét. Szóval, egy öltöny, egy bordázott, már egy fényes akcentussal rendelkezik, ami olcsó lehet az érmék hozzáadásakor. Azt kell mondani, hogy a csípő minden hullámát hangsúlyozó szegény, és ez azt jelenti, hogy az ilyen kiegészítéssel való tánc a mozgások meghatározását és pontosságát szerez.

Mit kell viselni

A hastáncok cipője két típusa van:

  • színpadi teljesítmény;
  • képzés.

Az utolsó kategóriába tartoznak a balettcipők és a cseh. Az ilyen cipők lábát kényelmesnek érzi, nem csúszik a felületen. A valódi bőr lehetősége a lábak kényelmét szolgálja.

Mint festői cipők illeszkednek balett lakások és szandálok, hímzett arany. Kezdőknek ajánlott sík talpú vagy kis sarkú cipőt választani, míg a szakemberek elegáns, magas sarkú lábakkal várják a közönséget.

A keleti táncokban nagy figyelmet fordítanak a kezek mozgására, ami azt jelenti, hogy meg kell díszíteni a kudarc nélkül. Talán ez egy egyedülálló henna-minta, és esetleg nagy és széles karkötő, különböző fémekből származó kövekkel. A karkötőket a csuklóra és a vállra helyezik.

A fülbevalónak a keleti ruha részévé kell válnia. Ideális megoldás lenne a leginkább keleti öltözék díszítésének pontos megismétlése. Emlékeztetni kell azonban arra, hogy a hosszuknak kényelmesnek kell lennie, és a kialakításnak kellemetlennek kell lennie a felesleges hegyes részek nélkül, mert a sál vagy a haj megragadhatja őket és megtörheti a tánc minden varázsát.

Stílusos képek

A kék és fekete színekkel díszített luxus ruha világos díszítésű, strasszos öv, széles szoknya és testtartó formájában.A mozgásokra való összpontosítás segít a bordázásnak.

A mélykék árnyalat egy zártabb öltöny változata. A hosszú ujjú és csupasz vállakkal díszített érméket érmék díszítik, a szoknyát egy szösz, és egy félig átlátszó kendő díszíti a fejét.

A fekete csipkével ellátott irizáló szövet smaragd ruha viseli a szexualitását. A felső és a szoknya-évet egy vékony, átlós csipke csík egyesíti, és díszítésként a kövekből álló virágmotívumot használnak.

Az eredeti jelmez a páva luxus színezésével kiemelkedik a hagyományos ruhadarabok hátterében. Az állatvilág ihlette harmonikus nyomtatás adja a tulajdonos kegyelmét. A ruha hosszú ujjai hangsúlyozzák a kézmozgás eleganciáját.

A végzetes szépség képe egy piros öltönyt hozhat létre a szoknyában. A modell bőségesen díszített flitterekkel és bordákkal. Kezek díszítik a hosszú kesztyűt egy nagy hálóban.

A keleti ruha gazdag sárga színe tökéletesen hangsúlyozza a cserzett bőrt. A push-up test teszi a fényes akcentust a mellkason, a csípővel ellátott szoknya még csábítóbbá teszi a mozgásokat.

Az áttetsző anyagból készült nadrág formájában alsó kék színű öltöny kedvezően körvonalazza a női sziluettet és elfedi a figura hibáit. Az érme lincse kitölti a szelíd megjelenést.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok