Bőr női öltöny

Bőr női öltöny

Valódi bőr! Általában ez a legjobb minőségű felsőruházat és cipő készül. A 2017-es divatos szezonban azonban valódi bőrbom volt, és a híres divattervezők gyűjteményeiben nemcsak a bőrcipők, csizmák és dzsekik találhatók, hanem az ebből az anyagból készült egyéb szekrényt is - nadrágot, pulóvert, szoknyát és így tovább. A ruházat, amelyet ebben a szezonban minden bizonnyal érdekes lesz az elegáns nő, egy bőrruházat-szakértő. Mi különbözteti meg ezt a ruhadarabot a szekrény többi elemétől?

Jellemzők és előnyök

A bőrruházat fő előnye, hogy nagyon brutális és rendkívüli képet hoz létre. Ebben a lány mindig független, stílusos és önellátó lesz, ami biztosan vonzza a férfiak figyelmét. Bőrruha segítségével megmutathatod másoknak a saját világképedet, mondjuk, ha a rock vagy a motoros kultúra képviselője vagy.

Ugyanakkor ezt a képet sokan durvanak és dacosnak tartják, és néhány általánosan a bőr textúrák őszinte szerelmeseit kissé őrültnek tartják. Így a bőrruha ideális azok számára, akik nem félnek, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek, és hallják valaki más véleményét a saját ízléséről és stílusáról.

A bőr öltöny másik jellemzője, hogy mindig alaposabb gondosságot igényel, mint bármely textil. A bőrtermékek gyakori mosása gyorsan az anyag elszíneződéséhez és deformációjához vezet, és az ilyen ruhákon lévő por és szennyeződés mindig jobban észrevehető. A bőrruha megfelelő tisztításához speciális eszközöket kell használnia, hogy gondoskodjanak róluk. De egy dolog biztos - az óvatos hozzáállás mellett a bőr öltöny biztosan több mint egy tucat évig tart.

Divat trendek

A 2017-es divatgyűjteményekben olyan jelmezmodellek találhatók, amelyek különböző szerkezetű anyagokat ötvöznek. Tehát Philipp Plein gyűjteményeiben matt, fényes bőrből és csillogó, elegáns díszítőelemekből származó jelmezeket talál. Az Emporio Armani és a Chanel bőr textúrája tökéletesen harmonizál a szőrmével, és a Blumarine bőrgyűjteményeiben strukturált szerkezetű, és matt bőrelemekkel egészül ki.

A modern tervezők néhány jelmezét tekintve még lehetetlen azonnal feltételezni, hogy bőrből készülnek, így díszítik őket. A jelmezek klasszikus fekete árnyalatai az eredeti szezonban hígíthatók eredeti, homokos és barna színekkel, valamint bordó és vörös színekkel. A kígyók és a fém tüskék, valamint a láncok és a csíkok általában az ilyen jelmezek díszítéseként használatosak.

Annak érdekében, hogy a bőr jobban illeszkedjen a megjelenéshez, egy hálószövetkel kombinálható és hímzéssel díszített. Elég stílusos bőrkabátnak tűnik kristályokkal, amely megtalálható a Tibi gyűjteményében. A bőr és a bársony kombinációja a Fendi gyűjteményekben található. Amint láthatjuk, a szezon bőrruhái annyira változatosak és szokatlanok, hogy még a klasszikus stílus csodálója is megengedheti magának, hogy viselje őket.

Hogyan válasszuk ki

Bőrruha különböző elemekből állhat. Ez lehet egy dzseki, nadrág és szoknya vagy mellény, rövidnadrág és felső. Megfelelő modell kiválasztásakor meg kell jegyezni, hogy a sziluett sziluettjét jobban meg kell öltözni a bőrből készült ruhában, és el kell rejtenie a hátrányokat a szabad vágás mögött. Segít a sziluett javításában is kontrasztokkal játszva. A ruha sötétebb területei vizuálisan csökkentik a sziluett területét, míg a kontrasztosak növelik.A szövet textúrák kompetens kombinációja korrekciós hatást is eredményez.

Mit kell viselni

A bőrruházat a szekrény különböző elemeivel kombinálható a képtől függően.

  1. A szigorúbb megjelenés érdekében kombinálhatja a bőr nadrágot és egy dzsekit, egy jelmezszövetből és egy nyakkendővel ellátott blúzból.
  2. A hétköznapi megjelenés a bőrkabát alatt viselt nadrágot és a nadrágot illetően.
  3. A romantikus kép lehetővé teszi, hogy egy szoknyával vagy egy csipkeelemet kombináló bőrruhát hozzon létre.

De a cipő egy öltöny jobb választani bőr. Stílusának összhangban kell lennie a ruha stílusával. Tehát, ha ki kell egészítenie a demi-szezon öltönyt a cipővel, akkor válassza a csizma vagy a boka csizmát, és ha nyáron, akkor cipőt.

Stílusos képek

A kiegészítők segítenek abban, hogy egy bőrruhát igazán stílusos kép készítsen. Ez lehet egy formájú, ugyanolyan anyagú táska, mint az öltöny, vagy egy öv masszív csattal. Nem szabad elfelejtenie a színek harmóniáját a kép egyesítésekor. Minden ruhadarabot egy színpalettában kell egyeztetni, majd a kép harmonikusabb lesz. A bőrruházat ékszerei nem mindig szükségesek, mert ha maga a modell a díszítés hatalmas elemeivel egészül ki, csak a képet túlterhelhetik.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok