Mit viseljen egy piros öltöny?

Mit viseljen egy piros öltöny?

A piros öltönyt magabiztos és szenvedélyes nők választják ki, akik magukra szeretnék vonzani a figyelmet. Érdemes megjegyezni, hogy ez a szín nagyon ártatlan, ezért jó ízléssel kell rendelkeznie ahhoz, hogy egy ilyen ruhában kompetensen jelen legyen a közösségben. Úgy véljük, hogy a férfiak mindig pirosra reagálnak, és jobban költenek pénzt, mert olyan fényes színt érzékelnek, mint egy intim intimitás meghívását. Annak érdekében, hogy ne kerüljön kettős és kényelmetlen helyzetbe, nézzük meg közelebbről, hogyan válasszunk, és mit érdemes egy piros öltönyt viselni.

Divat trendek

A fő trend, amelyet a tervezők több évszakban támogatnak, egy piros nadrág, meztelen testtel. De ehhez a képhez hibátlan alak kell lennie. Ellenkező esetben kényelmetlen lesz. Érdekes piros öltöny nyílik vissza - ez az opció egy estélyi ruha. De neki is jó alakja van. Ezenkívül a tervezők különböző jelmezváltozatok, szoknya vagy nadrág.

A szoknyában egy ruhát választva előnyben részesítheti az egyenes vágás vagy a ceruza szoknyát.

A nadrágok szűkíthetők, egyenesek, lángolhatnak - válasszon ki egy tetszőlegeset, ami illeszkedik az alakjához.

Hogyan válasszuk ki és ki illik

A tervezők azt állítják, hogy a piros öltöny minden korosztály számára illik, az életkor és az alak típusa ellenére. De a színtípustól függően ki kell választania a piros színt.

  • Téli nő - Ezek barnák, tisztességes bőrrel. A bőre rongya van, az arcon elpirult arc nagyon ritkán jelenik meg. Az ilyen színtípusú lányok szemének színe lehet barna, kék, kék. A nő-tél külső hidegségét az élénkvörös szín és a bor árnyalatai hangsúlyozzák.
  • Nő tavasszal rózsaszínű bőrszínben különbözik, nyáron gyakran szeplők jelennek meg, könnyen és gyorsan villog. Általában ez a szőke haj tulajdonosa. Szemük világos: szürke és zöld. Ezek a nők jól illeszkednek az olyan vörös árnyalatokhoz, mint a skarlát, cseresznye, korall, narancs, tégla.
  • Nő nyári lehet, mint egy kékes bőrszínnel, és rózsaszínes. Tan rajtuk zökkenőmentesen és szépen esik. Az ilyen lányok számára a hamutartalmú hajszín jellemző, még a barnák világos árnyékában is. A szem kék vagy szürke lehet. Ezek a nők jól illeszkednek a cowberry színéhez, a bíborszínűhez, a bor színének minden árnyalatához.
  • Nő ősszel Különböző meleg bőrszín, kissé sárgás-arany. A napégés nagyon rossz, alapvetően az ilyen színtípus égő sugarak alatt ég. Az őszi nők világosak, vörös és barna hajjal. Szemszín lehet kék, világos zöld, szürke, dió. Ilyen nők esetében a sárga színárnyalatú vörös árnyalatok alkalmasak: hamu, sárgarépa, gránátalma, lazac és paradicsom.

Ráadásul a piros öltöny kiválasztásakor szem előtt kell tartani, hogy ennek a színnek minden árnyéka rendelkezik saját korcsoportjával. Például a cseresznye, a skarlátos árnyalatok és a fényes vörös tökéletes fiatal lányoknak és nőknek. Az idősebb nők számára jobb, ha „komolyabb” hangokat választana: bor, sötétvörös, vörösáfonya.

Mivel a vörös mágnes más emberek nézeteihez, emlékeznie kell arra, hogy az egyenruhákkal rendelkező nőknek tartózkodniuk kell a jelmezek modelljeitől.mert a duzzadó has és a nagy csípő még nagyobbnak tűnik. Az ilyen kötő színek azonban tökéletesek a vékony és magas nőknél.

Mit kell viselni

Szükséges, hogy határozottan emlékezzünk arra, hogy piros és piros nem lehet kombinálni, vulgárisnak tűnik, és rossz ízlését mutatja. Szintén szigorúan tilos a piros és az állati nyomatok kombinálása. Ily módon olcsó és vicces lesz. A piros öltönynek kontraszton kell játszania, így a legjobb megoldás az lenne, ha fehér (beleértve a tejet és a krémet is) vagy fekete színnel kombinálná.

A fiatal hölgyek számára a piros és a puha rózsaszín vagy a porszerű szín kombinációja sikeres lesz.

Egy üzleti nő képének létrehozásához válasszon átlátszatlan laza blúzokat és felsőrészeket. Különleges státusza kiemeli a különböző stílusok kötődését: vékony hosszú, értékes, frill (de ez egy ünnepi megjelenésért). Az esti felszereléshez, az alacsony vágású, vágott sötét tónusokhoz megfelelő.

Cipő és kiegészítők kiválasztása

A piros öltönyt cipők és kiegészítők kiválasztásakor előnyben kell részesíteni a homályos árnyalatokat, amelyek együttesen fogják megjeleníteni a megjelenést. Vegyük úgy, hogy ugyanolyan színű ékszerek, mint a ruha, csúnyanak tűnnek. A piros ruha önmagában egy dísz, ezért nem igényel fényes kiegészítéseket.

A könnyű fülbevalók, a vékony karkötők és a láncok, az alacsony kulcsú gyűrűk előnyben részesítése. Ebben az esetben a legjobb fém az arany. De nem kellene túlbújnod vele, mint egy cigány.

Válasszon olyan kis zsákokat, amelyek illeszkednek a kezedbe, például egy tengelykapcsoló boríték alkalmas üzleti stílusra, egy kis kuplungra egy fél számára. Ugyanakkor válassza ki a táska színét, hogy megfeleljen a blúz és a cipő színének.

A cipő kiválasztása előnyben részesíti a valódi bőrt. Mindenesetre magas sarkúnak kell lennie, mivel egy sík talp, amelyen piros öltöny van, nevetségesnek tűnik. Kiválaszthatja a klasszikus szivattyúkat, szandálokat, platform cipőket. A hideg évszakban a boka csizma és a magas csizma lesz. Ebben az esetben nem szabad elfelejtenünk, hogy a csizma és az uggs nyilvánvalóan rossz lehetőség.

Mi az

A vörös szín nagyon igényes, ezért a ruha kiválasztásakor tartsd észben, hogy ha az arcon vörösvörösödés van, pattanások, akkor csak a fényes színt hangsúlyozzák. Az arcnak jól ápoltnak kell lennie, és a smink kifogástalan, nem lehet túlterhelt sminkkel.

A szép megjelenéshez szükséged van:

  • A bőr tökéletlenségeinek elrejtése tonális eszközökkel, míg az arcnak természetesnek kell lennie, anélkül, hogy érezné a maszkot.
  • A szemöldöknek természetes színűnek kell lennie, világos határokkal.
  • A szemek hangsúlyozása segít a nyilak és a bolyhos szempillák készítésében. Az ajkak színének természetesnek kell maradnia.
  • Ha az ajkakra fókuszálsz - vedd fel a színedet az öltöny színére. A szem ebben az esetben csak szempillaspirálral azonosítható, vagy teljesen festetlen marad.
Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok