A kabátból és a szoknyából

A kabátból és a szoknyából

A modern tervezők sokrétűvé tették a női öltönyöket, hogy ma már nemcsak a textúra, a szabás és a színek, hanem az alkotóelemek is különböznek egymástól. A jelenlegi piacokon kabátokból és nadrágokból vagy szoknyákból álló jelmezek találhatók. De ebben a szezonban a divatszakértők különös figyelmet fordítanak a szoknyák és pulóverek kombinációjára. Melyek az ilyen ruhák fő előnyei és milyen jellemzői vannak.

Jellemzők és előnyök

A szoknyákból és egy kabátból álló ruhák kedvezően különböznek egymástól. Egyrészt lehetővé teszik a kép eleganciájának hangsúlyozását, másrészt kísérletezést, kiegészítve a megjelenést az új és stílusos elemekkel. Tehát, ha a jelmezek klasszikus modelljei nem illeszkednek jól a hétköznapi szekrényelemekhez és a nem klasszikus kiegészítőkhöz, akkor egy szoknya-ruha-blúz esetében ez a luxus megengedett.

De ahhoz, hogy egy szoknyaból és kabátból álló öltöny tökéletesen illeszkedjen bármelyik képébe, egyszerre több funkciónak kell megfelelnie:

  1. Az öltöny alkotóelemeit harmonikusan kell kombinálni egymással színben és textúrában. Jó, ha ugyanazt a nyomtatást is díszítik.
  2. A jelmez minden elemét gondosan ki kell választani az alakzat és az esemény típusa szerint. Az üzleti képhez ugyanolyan, azonos színű anyagok szigorú modelljeit kell használni. A képeket ünnepélyesen kísérletezheti, kiegészítve őket többszínű szövetek és elemek modelljeivel.

Érdekes, hogy a későn megrendezett ünnepélyes képek egyre inkább kiegészítik a szoknya és a felső részből álló jelmezeket.

Mi a ruha szoknya és a rövid felső neve

Általában az ilyen ruhákat egyszerűen - kötésnek nevezik. Annak ellenére, hogy azok szerkezete és színei azonosak, nem tekinthetők a jelmezek banális változatainak, még ha nem is klasszikusak. A szokatlan modell csak a zakó felső részét adja, amely mindig a gyomrot tárja fel.

Gyakran előfordul, hogy az ilyen típusú jelmezeket különböző típusú anyagokból készítik, de a varrás folyamatában mindig egy fontos szabály figyelhető meg. Tehát, ha a csúcsot csipke, gipsz vagy más, az általános háttérrel szemben kiemelkedő elem egészíti ki, akkor a szoknyát ilyen elemekkel kell kiegészíteni. És mégis, nemcsak a szoknya és a modern modern nők jelmezei pótolják szekrényüket.

Divatos stílusok és modellek

tél

A hideg évszakban a lányok inkább szoknya és dzsekikből álló jelmezeket választanak. A modellek boltokban vásárolhatnak vagy sajátat hozhatnak létre, vásárolhatnak mohairot, gyapjút, angórát vagy más fonalat és kísérletezhetnek mintákkal.

nyár

A meleg időszak jelmezei általában természetes anyagokból készülnek - lenből vagy pamutból. A nyári változatban a pulóver téli modelljének hosszú ujja rövid vagy rövid lesz, és a szoknya a maxi és a midi mini között, bár nem mindig.

keménykötésű

A felső és szoknyaból készült ruhák nem alkalmasak mindennapi viseletre. Jobb, ha romantikus eseményekre viszi őket, olyan helyeken, ahol a lehető legcsodálatosabb és stílusosabbnak tűnik.

este

Az ilyen típusú jelmezek lényegében különböznek egymástól, hogy kiváló minőségű és elegáns szövetből készüljenek. Ez lehet selyem, organza, guipure, bársony vagy bármilyen más jó minőségű anyag.Érdekes, hogy a modern ruhák köre különböző kritériumok szerint változhat.

Felső típus szerint

A ruha felső részének szokatlanul fontos szerepe van a kép kialakulásában. Ezért egy új kombináció létrehozásakor a tervezők megpróbálnak kísérletezni és meglepni. A legnépszerűbbek a következő jelmezes modellek:

Felül

A lehető legrövidebb blúzokkal a fiatalok és magabiztosak. Érdekes, hogy egy ilyen öltöny segítségével nemcsak feszes hasat demonstrálhat, hanem a mellkas és a sportos kezek étvágygerjesztő formáját is büszkélkedhet.

csipke

Ez a csúcs tökéletes egy csábító kép kialakításához. A csipke szoknyával kombinálva a lehető leginkább harmonikus lesz.

rövid

A csúcs, amely csak a nyakvonalat fedi, tökéletesen kiegészíti a magas derékú szoknyát egy esti megjelenéskor. A csábító vagy sportos kép létrehozásához kiegészítheti ezt a csúcsot egy nyakkivágással vagy lánggal díszített szoknyával.

termés

A legjobban keskeny és rövid szoknyákkal kombinálva van az izzadt felső. Ebben az esetben különösen fontos, hogy a kötet egyensúlyát tiszteletben tartsák.

A kabát

Egy szoknya és kabátból álló öltöny sikeresen kombinálható egy dzsekivel. Fontos szem előtt tartani, hogy a rövidített dzsekik legjobban kombinálhatók hosszúkás szoknyákkal és fordítva.

Blúz

Egy ilyen készlet üzleti szempontból legjobban néz ki. A kombináció elég stílusosnak bizonyul, ha klasszikus cipővel és elegáns kiegészítőkkel egészíti ki.

Pulóverrel

A csúcs nagyon nem szabványos modellje, amely a legjobban harmonizálódik a lángolt szoknyával. A kombináció meglehetősen meleg és hangulatos, ha kiegészíti cipővel, cipőkkel, cipőkkel és csizmákkal. A készlet mindennapos használatra alkalmas.

baszkok

A baszk modellek tökéletesek azoknak a lányoknak, akik vizuálisan szeretnék növelni csípőjüket. Az ilyen készletek rendszerint egy pulóverből állnak, melynek alapja egy keskeny és keskeny szoknya, vagy egy baszkos szoknya, amelyet egy feszes pulóver egészít ki.

Mellény

Ideális irodai kép készítéséhez blúz segítségével. Az ilyen modellek mellénye általában meglehetősen mély kivágással rendelkezik, és arra tervezték, hogy egy hosszú ujjú blúzot visznek az alsó rész alatt.

Fűzővel

És ez egy változata a teljes fiatal hölgyek jelmezének. A fűző illesztése tökéletesen korrigálja a derékvonalat, ami meglehetősen vonzó csípővonalat jelent mindenki számára.

A szoknya típusa szerint

A női ruhák modelljei is eltérőek lehetnek. És nemcsak a hosszúság jellemzőire, hanem a szabás jellemzőire is vonatkozik. Milyen pulóverek a legjobbak közülük vagy más szoknya modellek közül.

Magas derék

Magas derékú szoknya esetén rövidített kabátok és hosszúkás kabátok. Az ilyen modellek jobban harmonizálnak egy üzleti képben.

Ceruza szoknya

A klasszikus szoknya, amely a legjobban illeszkedik a nem kevésbé klasszikus tetejével - kivágás nélküli pulóver, blúz vagy kabát.

Teljes szoknya

Bolyhos szoknya, szoros illeszkedésű figura és pulóverek. Nem rossz lehet egy bolyhos szoknya és egy mellény kombinációja.

A szoknya-nap

Ez a szoknya modell jól illeszkedik ingek nélküli ingekkel és blúzokkal. Sikeresnek tekinthető egy ilyen szoknya és egy pulóver kombinációja.

A szoknya hosszától függően

A tervezőknek mindig különleges hozzáállása volt a ruhák hosszához. Segítségével megpróbálták diverzifikálni a ruházatot, és lehetővé tette a lányok számára, hogy kísérletezzenek a képpel. Hogyan készíthetik a lányok saját megjelenését, a szoknya hosszára összpontosítva?

midi

A keskeny midi szoknyával a lányok szabad vágással kombinálhatják a vágott kabátokat és pulóvereket. Lángolt szoknyákkal a rövid ujjú blúzok és pulóverek a legjobbak.

hosszú

A boka szoknyájával egy nagyon elegáns esti megjelenést hozhat létre, amely csipke pulóverekkel és más, „ragyogó” textúrájú „top” -okkal kombinálható.

A padlóra

A padlóhosszú szoknyák jól viselkednek ujjatlan blúzokkal, kötött pulóverekkel és alkalmi ingekkel.

színek

A tervezők mindig figyelmet fordítottak a színkészletekre. Melyek a legdivatosabb modellek?

piros

Világos piros színű lányok általában választanak ünnepélyes képeket. Az alkalmi és üzleti megjelenést gyakran kiegészítik a szigorúbb burgundi tartományú jelmez-modellek.

fehér

A hófehér színskála öltönye mindig a kép ünnepélyességét adja. Az üzleti megjelenésre ritkán választották, mivel az árnyék inkább márkás, de ha egy nő a figyelem középpontjába kerül, akkor nincs jobb választás.

Liba láb

A nagyon eredeti nyomtatású, két kontrasztos árnyalattal ötvözött öltöny leginkább üzleti és szigorúan néz ki.

anyagok

A szoknyák és dzsekik készítéséhez a tervezők különböző anyagokat használnak. Üzleti modellek készíthetők kötöttáru, pamut és jelmezből, de ünnepélyes képekhez csipke és csipke is használható.

Hogyan válasszuk ki

A divatos szakértők azt javasolják, hogy válasszanak egy olyan modellt, amely a saját típusára irányul. A sziluett hátránya, hogy jobban elrejti a szövet vagy a korrekciós betétek bőségét, és az előnyöket.

Mit kell viselni

A szoknya és a dzseki egyaránt kombinálható mind napi, mind üzleti cipővel. A lényeg az, hogy összpontosítsunk a ruha és a kép általános stílusára.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok