Chanel jelmez

Chanel jelmez

Tények a történetből

A Coco Chanelnek köszönhetően a nők elegánsnak és elegánsnak tűntek. A divattervező képes volt a kényelmetlen hosszú ruhák és fűzők eltávolítására a női szekrényekből. A Coco Chanel stílusos képeket készített a modern nők számára. Szekrényeikben nadrágruhák, hosszúkás szoknyákból készült puha szövetből készült jelmezek jelentek meg, amelyek nem tartották le a mozdulatokat, és lehetővé tették a divatos és nőies megjelenést.

Az első kollekció 1913-ban jersey-ből jött létre, tíz év elteltével a Coco Chanel bevezette a nőket a tweedbe, amely valaha valóban férfi volt.

1954-ben a klasszikus tweed női ruha világszerte elismerést kapott.

Stílusa, egyszerűsége és kifinomult tökéletessége egy nőt igazán elegánsvá teszi. Egy rövid kabát és egy szoknya a térd alatt a Chanel klasszikusai, amelyek időtlenek.

Jellemzők és előnyök

A klasszikus stílus a Chanel stílusában egy luxus, kifinomult képet alkot. Ezek a jelmezek a stílus és az elegancia színvonala. A klasszikus, rövid fonóköpeny, általában félig illeszkedő, gallér nélkül, gombokkal rögzítve vagy általában rögzítő nélkül.

Ezen túlmenően a megkülönböztető részlet a patch zsebek vagy szelepek jelenléte, amelyeket a fő szövetvel ellentétben szalagszegély díszít. Annak ellenére, hogy a divat folyamatosan változik, a Chanel klasszikus öltönye mindig trendben marad. A vágás és az elegancia egyszerűsége még mindig meghódítja a fashionistas szívét.

Napjainkban a Chanel divatházban a Coco Chanel mintáit használják klasszikus öltöny stílusok készítésére.

modell

Annak ellenére, hogy Coco Chanel magát a nadrág rajongója volt, az első jelmezei szoknya voltak. A szoknya klasszikus hossza a térd alatt van. A jelenlegi trendeket követve a szoknya stílusa változik - most már nem csak egyenes és kissé szűkült, hanem a tetejére is villant. A nyers szegéllyel rendelkező szoknyák nagyon népszerűek a fiatalok körében. Különböző stílusok és modellek segítik a divatos és elegáns fiatalokat, de az idősebb generáció nőkét is.

A Chanel klasszikus virágai fekete-fehérek. A leggyakrabban Mademoiselle gyűjteményeiben találhatók. Most Karl Lagerfeld különböző színeket kínál.

Így 2016 tavaszán bemutatták a rózsaszín árnyalatú, világos zöld és kék ruhák gyűjteményét. Elmondása szerint ez céltudatosan történik, hogy minden nő saját egyedi és egyedi képet hozzon létre. Az új kollekciókban a tervező nem csak a szoknya szokásos modelljeit mutatja, hanem a nadrágot is.

Karl Lagerfeld képes volt Chanel stílusát tartani a nadrágruhákban - nőiesség és kifinomult szexualitás.

A nadrág egyenes stílusa, vagy kissé lefelé haladva tökéletesen hangsúlyozza a női alakot. A tervező modern divatirányzatokat használ, beleértve a fiatalok körében nagyon népszerű nyilakkal rendelkező rövidített és szűkített modelleket. Mindenesetre a klasszikus stílus Chanel nem veszíti el a modern stílusban.

Hogyan válasszuk ki

Ha úgy dönt, hogy Chanel stílusában választja ki magát, válassza ki azt a figura típusának megfelelően. Például a magas és karcsú nők megengedhetnek bármilyen stílust és anyagot. A klasszikus tweed öltöny ebben az esetben gyönyörű. Ha meg szeretné kísérletezni a képpel, próbáljon meg modelleket lángolt szoknyákkal, szűkített nadrágokkal. A kabát modelljei hosszúkásak, nagy gallérral vagy anélkül.Ezekkel a stílusokkal csak egy szép alakot szeretne kiemelni, és elegáns képeket hoz létre.

Az egyenruhás hölgyeknek egy kicsit nehezebb megtalálni a megfelelő ruhát. Ebben az esetben kerülje a feszes zsinórruhát patch zsebekkel és további díszítőelemekkel, mivel ezek a modellek vizuálisan extra térfogatot adnak. Az elhízott nők jobb választani a puha anyagból készült egyenes vágásmodelleket. A dzsekik jobban választják a hosszúkás, középső combot, gallér nélkül. Az ilyen modellek vizuálisan magasabbra és vékonyabbá teszik. A szoknyák jobbak az Ön számára Közepes hosszúságú, enyhén szűkített vagy egyenes vágásig illeszkednek - jól elrejtik a figura tökéletlenségeit. A nadrágok egyenesek, mivel a szűkültek csak a hibákat hangsúlyozzák, és a lángolt modellek további mennyiséget és súlyt adnak.

Mit kell viselni

A Chanel öltöny tökéletesen kombinálható a selyemből és a sifonból készült blúzok és felsők szabad modelljeivel. Válassza ki a ruha színét. A fekete-fehér kombinációk klasszikusak maradnak. Ráadásul a halvány rózsaszín, poros árnyalatok, amelyek kiemelik a női és romantikus képet, jó választás lesz. Ezenkívül vékony, monokróm pulóvert vagy vízszintes csíkokat viselhet, amelyek hasonlítanak a mellény alatti mellényhez (ez az egyik Coco Chanel kedvenc stílusa).

A cipők egy elegáns, eredeti bőr, magas sarkú cipőt választanak. A klasszikus Chanel stílus nem nyújt lapos cipőt.

Kiválaszthatja a szivattyúkat, az alacsony cipőt, a magas csizmát. Érdemes megjegyezni, hogy a modern ifjúsági cipők, mint például egy tréner talpas csizma egy ilyen öltönyökkel, helytelen és nevetségesek lesznek. A zsákok kicsiek, mint például a tengelykapcsoló, a tengelykapcsoló boríték, a zsákhúzó, a baguette táska. Lehetnek mind a kézben, mind az egyik vállon. Nos, ha ebben az esetben a zsákok hosszú láncban vannak.

Az ékszerek kiválasztásakor a legfontosabb a minimalizmus és a jó minőség. Előnyben részesítenek drága és féldrágaköveket, aranyat és ezüstöt. Természetesen a klasszikus változat, amelyet maga Mademoiselle szeretett, Chanel ruha és gyöngyszálak kombinációja. Szépnek, elegánsnak és megfelelőnek tűnik egy üzleti találkozón és egy ünnepi rendezvényen is. Túl fényes és nagy jelmez ékszerek úgy néz ki, csúnya a klasszikus öltöny, teszi a képet íztelen. Selyem sálak, nagy brossok és láncok, kesztyűk, kis mezőkkel ellátott kalapok segítenek az új képek megváltoztatásában és létrehozásában.

Stílusos képek

Klasszikus ruha Chanel stílusában. A kabát és a zsebek élén élénk színek és szegélyek teszik az ifjúság képét, ami nagyszerű a gyalogláshoz és az irodához. Fehér blúz felfrissül és könnyű és könnyed. A merész színű, magas sarkú cipő eleganciát és kifinomult stílust kölcsönöz. A napszemüveg fiatalosabbá és modernebbé teszi a képet.

Elegáns bézs színű ruha Chanel. Kiváló választás üzleti találkozókhoz és ünnepségekhez, egy ilyen öltöny megmutatja a státuszt és a helyzetet a társadalomban. A kabát szélein és a kis szárnyakon a fényviszonyok tökéletesen illeszkednek a fehér tetejéhez, és a képet jobban visszafogják. Sikeresen kiválasztott magas csizma, csizma, velúr természetes szín. Az arany ékszerek mint karkötő, gyűrűk és övek hangsúlyozzák a nők tiszteletben tartását. A fehér tengelykapcsoló egy nagyszerű kiegészítő egy üzleti nő számára.

A Karl Lagerfeld Chanel öltönyének modern értelmezése. Egy hosszúkás kabát laza vágása kis gallérral, vágott és szűkített nadrággal teszi a külsőt merésznek, míg a nőiesség és az elegancia nem veszít el. A fehér csizma és a masszív dekoráció kombinálja a képet egybe. Egy ilyen modell nem hagyja közömbösnek a fiatal lányokat. A tartozékok használatával egyedi és egyedi képeket készíthet.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok