Blúz stílusok

Blúz stílusok

A stílusos blúz a stílus egyszerűségének és érdekes részleteinek kombinációja. Az értékesített ruhák sokfélesége azonban nagyon nehéz választani egy olyan modellt, amely nemcsak ebben a szezonban lesz trend, hanem az Ön számára is.

modell

Először is a tervezők által kínált blúzok különböznek a vágásban. Szigorúbb, vagy éppen ellenkezőleg, a romantikus modellek drasztikusan megváltoztathatják a megjelenését. Nézzük meg, hogy a blúzok milyen stílusai lesznek ebben a szezonban.

Hosszú ujjú

Először az ujjakról lesz szó. Lehet, hogy különböző hosszúságúak vagy teljesen hiányoznak. A klasszikus megoldás a hosszú ujjú modell, amely a csuklót lefedi. A vastag anyagból készült egyszerű ujjak mellett más modellek is népszerűek. Például a fény, az égetett vagy az úgynevezett zseblámpák, amelyeket tovább tárgyalunk.

Rövid ujjú

A rövid ujjú blúzok alkalmasak a melegebb évszakokra. A háromnegyed ujj kivétel nélkül minden lánynak illeszkedik.

ujjatlan

A könnyű pamuttartályok kiválóan alkalmasak a nyári viseletre. Ezeket szinte bármilyen ruhával kombinálják, rövid rövidnadrággal és klasszikus vágással. Egy informális íjruha ujjatlan, áttetsző anyagból összeállítani.

baszkok

Továbbá meg kell beszélni blúzokkal basky-val. Ezeket a modelleket nem szabad átadni, különösen, ha a vékony derekát szeretné hangsúlyozni, vagy elrejteni a hasat. Baska vastag anyagból készült, ami a blúzot elegánsabbá teszi, ugyanakkor kijavítja a kisebb számhibákat.

Gallérral

Egy másik elem, amely nélkül lehetetlen elképzelni egy klasszikus blúzot, egy gallér. Az üzleti stílusban szigorú állvány gallérokat használtak. A blúzok, amelyek gallérral vannak ellátva, bögre formájában, vagy lágy flourekből állnak, sokkal informálisabbak és nőiesebbek.

Nyakörv nélkül

De a klasszikusokkal együtt vannak olyan gallér nélküli modellek is, amelyek megnyitják a nyakát és a nyakát. Ebben a szezonban a népi stílusban divatos blúzok sem rendelkeznek gallérral. Az ilyen modellek nagyon stílusosak és szokatlanok.

Rufflákkal

Az aranyos ruffles és az elegáns íjak segítenek az egyszerű blúz vékonyodásában. Úgy néz ki, mint egy külön tartozék. A göndörök és az íjak szinte minden blúzmodellt díszíthetnek, a test legvonzóbb részeire összpontosítva, vagy kisebb hibákat fedve.

Rugalmas szalagon

A problémás területek figyelmét elhúzza a rugalmas és rugalmas blúzok, amelyek a blúz alján találhatók. Az ilyen típusú blúzok lazán csatlakoznak a testhez. Ennek a stílusnak köszönhetően a teljes hölgyek kicsit karcsúbbak lesznek, így ha nem vagy teljesen elégedett az alakjával, javasoljuk, hogy nézd meg a rugalmas blúzokat.

Fűzővel

Az ellenkező opció egy látványos, fűzővel ellátott blúz, amely nemcsak a derék hajlítását hangsúlyozza, hanem azt is korrigálja. A stílusos, fűzővel vagy horgokkal ellátott fűző teszi még a legegyszerűbb blúzot egy nagyon hatékony ruhát, amelyet akár ünnepi rendezvényre vagy romantikus találkozásra is fel lehet helyezni.

Fodrokkal

Egy aranyos, romantikus megjelenés létrehozásához próbáljon meg egy blúzot is kapni. Jobb lesz, ha könnyű sifon vagy selyem varrott. Ebben a ruhában csábító, és ugyanakkor elég kényelmesnek tűnik.

"Zseblámpák" ujjak

A romantikus lányok nagyra értékelik azt a tényt, hogy az ujjú „zseblámpák” blúzok újra divatban vannak. Gyűjteményeikben a formatervezők könnyű blúzok, nagy méretű ujjakkal.Az ilyen modellek stílusosak, és semleges íjjal még nőiességet is biztosítanak.

Vízszintes hajtogatással

A vízszintes hajtogatású többrétegű blúzok is nagyon nőiesek. Ez a modell különösen fontos a csodálatos formák tulajdonosai számára. Végül is, a vízszintes csíkok vékonyak, és a levegő textúra lehetővé teszi, hogy elrejtsen egy kis has és extra hajtogatást a testen.

Mint látható, elég sok stílus és díszítő elem van, amelyek megváltoztatják a blúz megjelenését. Válassza ki az Önnek megfelelő modelleket, hangsúlyozza érdemeit és mindig egyedülálló lesz!

stílusok

Minden lány, függetlenül attól, hogy milyen ruhát öltözött, könnyen ruházhatja fel ruhásszekrényét egy elegáns blúz segítségével, mert a modern gyűjtemények csak csodálatos fajta.

klasszikus

Minden lány szekrényében van egy hely egy elegáns, klasszikus blúzra, amelyet mind az irodában, mind egy időpontban lehet elhelyezni. Szinte minden évszakban a tervezők legalább egy ilyen blúzot mutatnak be a gyűjteményben. A lehető legtökéletesebb megjelenéshez és egy-egy blúzon alapuló ruházat létrehozásához válasszon pasztell színű modellt. Ez az elegáns blúz nagyon lenyűgözően néz ki egy világos bézs szoknyával vagy vágott sötét nadrággal együtt.

Egy másik klasszikus lehetőség egy ing-blúz. Úgy néz ki, mint egy szigorú férfi póló, egyszerű vágással, foltjaival, mandzsettáival és állandó gallérjával. A kifinomultság és a nőiesség képének kiegészítése érdekében pasztell színű kabát, elegáns hajók és szoknya.

egyszerű

Az informális találkozókra és a mindennapi feladatokra könnyebb választani. A puha anyagból készült szabad vágásból álló blúzok, amelyek ruháidba kerültek, egyszerre lesznek az egyik kedvenc ruhád. A könnyű csekk ingek ma már szinte klasszikusak, és egyszerű vágású pamut blúzok alkalmasak bármilyen korú nők számára.

nyár

Az elkövetkező szezonban a legtöbb lány a nyári nyári blúzok felé fordítja figyelmüket, amelyek eredetileg és fényességükkel nem vonják be a tisztességes szexet. Ezen a nyáron a tervezők örömmel fogadnak bennünket a díszítő elemek, a patch zsebek, a gallérok, a mandzsetták és a retro stílusú elemek visszatérésében.

A selyem és a szatén főleg könnyű nyári blúzok varrására szolgál. De megtalálhatja a kötött blúzokat is, amelyekben a legmelegebb napon is jól érezheti magát. Nyári kötött blúzok készülnek a legszebb pamutfonal, pasztell árnyalatokból.

A látványos gipsz vagy csipke betétekkel rendelkező blúzok nagyszerűek. Egy ilyen ruhában jól nézel ki egy este dátumot a szeretetteddel.

okos

A bájos, elegáns blúzok a ruhák jó alternatívája. Ilyen blúzok létrehozásakor egy sor dekoratív elemet használnak, a strasszoktól és a kristályoktól a lágy floppekig és a csipke betétekig. Töltse ki a kedvenc blúzját egy ceruza szoknyával, és menjen biztonságosan minden fontos eseményre.

ingyenes

A szabad ifjúsági stílusban elhelyezkedő blúzok is érdekesek. Nem veszít el, ha ilyen blúzot viselt farmerrel és cipővel egy lapos talpon, például oxfords vagy cipőkkel.

üzleti

Az üzleti stílusban lévő blúzok egyszerűek és szigorúak. Mindig monoton, csak dekoratív zsebek és gallérok megengedettek. Az ilyen blúzok tökéletes harmóniában vannak a ruha-, ruha- vagy kabátos szoknyákkal és nadrágokkal.

este

Egy elegáns blúz nyereményt jelent egy esti megjelenéshez. Elegánsabb megjelenéshez válasszon egy csipke blúzot, csipke díszítéssel. Ha szeretné, megtalálhatja mind a szorosan illeszkedő modellt, mind a lazább ruhát.

Egy fél számára

A közvetlen és figuratív értelemben vett buli ragyogásához válasszon ragyogással vagy strasszokkal díszített blúzot. Minimális mennyiségű dekorációra van szükség, mert a minimalizmus most már divatban van. Annak érdekében, hogy ne nézzenek ki egy karácsonyfát, kiegészítsük a világosabb blúzokat egy nyugodtabb aljjal, pl.

Esküvő

Egy elegáns blúz ilyen ünnepi eseményen is megfelelőnek tűnik, mint esküvő. Ilyen esemény esetén válasszon egy finom, világos színű blúzot. Csipke betétekkel és aranyos íjakkal díszíthető. Egy könnyű bézs színű blúz, egy átlátszó csipke háttal ellátott felszerelés nagyon stílusosnak tűnik.

anyagok

Amint valószínűleg észrevette, a blúzstílusok leírásakor figyelmet fordítottak arra is, hogy milyen anyagot készítettek. Elvégre a szövetválasztás hatással van a blúz megjelenésére és arra, hogy mennyi ideig tart.

A pamutból

A pamut meglehetősen sűrű anyag, amely jól tartja a formáját. Ezért a pamut blúzok a legjobban megfelelnek a mindennapi viseletnek. Jól mosva, és kopás közben nem törik össze.

kötöttáru

A nyújtás mellett a kötöttáru az egyik legtovábbabb anyag. Ez a modell hangsúlyozza az alak görbéit, amelyek szorosan illeszkednek a testhez. Ezért nem ajánlott, hogy ilyen blúzok teljes lányokat viseljenek.

A vágott

A tűző blúzok a tapintású és pamutból készültek lágyabbak. Az anyag szinte azonos. Az ilyen blúzok jól illeszkednek a mindennapi viselethez.

Crepe de chine-tól

A crepe de chine blúzok elegánsabbak. Egy fényes kabátot tartalmazó ilyen fényes blúz hozzáadásával elegáns díszletet kap, amely alkalmas egy gálavacsorára.

Batistától

A batiste-blúzok is lenyűgözőek. Ez a szövet vékonyabb, mint a fentiekben leírtak, így nagyon elegáns levegő-blúzok vannak varrva belőle, amelyek még plumper lányok is viselhetnek.

A sifonból

A mai napig az egyik legnépszerűbb anyag a varrás blúzokhoz a sifon. A tervezők kísérleteznek ezzel a tágas anyaggal, eredeti modelleket hozva létre a sifon-blúzok. Az 50-es évek stílusát utánzó blúzok nagyon népszerűek. Kicsit alkalminak tűnnek, de még a legszigorúbb íjakba is illeszkednek.

Guipure-tól

A 2016-os trendek egyike az áttetsző gipsz és csipke könnyű blúzok. Általában az ilyen blúz olyan béléssel van ellátva, amely megakadályozza a járókelők számára, hogy a meztelen testét csak mintás gipszel látják.

Selyemből

A selyem blúzok drága és lenyűgözőek. A selyem tartós és képes a levegőt átadni, aminek következtében még a legmelegebb időjárás alatt sem lesz ilyen meleg. A selyem blúzok átlátszóak és sűrűbbek lehetnek.

Szaténból

A fényes szatén szövet is magas árat ad a képnek. Egy elegáns szatén blúzban valódi hölgy lesz.

Jellemzők

Különböző blúzok és színek. Tehát az elegáns monokróm blúzok szinte soha nem jönnek ki a divatból. Mind a diszkrét pasztell, mind az élénk, segít abban, hogy kitűnjön a tömegből. A monoton blúzokkal együtt más, fényes nyomatokkal díszítettek is.

Pöttyös

A pöttyös blúzok az ötvenes évek tisztelgései. Ez a klasszikus szín minden színben nagyon jól néz ki.

csíkok

A függőleges és vízszintes csík már nem éri el a divatot már ebben az évben. A teljes lányoknak ajánlott, hogy függőleges csíkok formájában nyomtatott blúzokat viseljenek, amelyek jelentősen vékonyak.

Virágos nyomtatással

Egy nyári napon egy romantikus virágos blúzban a legjobbat fogod nézni. Ne feledje, hogy jobb kombinálni egy monoton aljával, hogy ne lebegjen a festékek.

Csipke

A lányok, akik mindenekelőtt elegánsnak szeretnének kinézni, javasoljuk, hogy nézd meg a csipke díszített blúzokat.

Rajzolással

De azok számára, akik nem félnek, hogy kiemelkedjenek a tömegből, az érdekes mintákkal rendelkező blúzok, amelyek nagyon könnyen megtalálhatók az értékesítéskor, megfelelnek.

Drapériával

Érdekesebb lehetőség - blúzok drapériával. Ez egyébként egy másik nagyszerű felszerelés az elhízott lányok számára.

Mit válasszunk

Most, hogy ismeri a blúzok alapvető stílusait, az elkészült anyagokat, és még a színválasztékkal is, készen áll a választásra. Értékelje a szövet minőségét, a megvásárolt blúz és a többi ruhásszekrény elem kombinációjának lehetőségét, és természetesen a divatos íjak szerves részévé válik a blúz ülése és a megvásárolt modell.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok