Rövid ujjú blúz

Rövid ujjú blúz

Kiváló stílust választunk

A dizájnvilágnak köszönhetően, amely komolyan vette a sokszínűség bevezetését a blúzokban, láthatjuk a legelegánsabb, romantikusabb és sokkolóbb képeket, amelyek a rövid ujjú kiválasztásával kapcsolatosak.

Annak érdekében, hogy meggyőződjünk róla, hogy ez a választás érdemes, tekintse meg ezt a divatos extravagánciát.

Gallérral

Az elegáns, lekerekített gallérok tökéletesen összekapcsolódnak a nyakkendőkkel vagy a kendővel, ami megfelelő igény esetén is megfelelő.

Minden hölgy, aki úgy döntött, hogy nőiességet ad hozzá az állóképes gallér álmaihoz. És rövid ujjúnak kell lennie egy ilyen blúz számára, pl.

A fehér blúz nyerte a kerek gallérok rést, ahol maga a gallér lett a kompozíció központi tárgya, amely a Blumarine modellekben észrevehető.

A jabot a fehér változatban is gyakrabban fordul elő, különösen a Fendi gyűjteményben. A blúzok ilyen uralkodói hagyományosan sifonból készülnek, és az ügyes sikkes benyomást keltik.

baszkok

A Baska és a rövid ujjú trendek még mindig vannak. Baska kitűnően hangsúlyozza a test kanyarodását, és megtartja az olyan tulajdonságok titkát, mint a has vagy a nagy combok.

Rufflákkal

A fodros frizurák vonzereje az, hogy textúrájával egy alkalmi megjelenést találjon, amelynek puha varázsa lehetővé teszi a női sziluett sima vonalakban való megjelenítését. A fodorítás típusai meglephetnek mindenkit: a széles kaszkádoktól a szűk hullámokig, mint a nyakkendő.

Egyenes vonalak

Az egyenes vágású vonalzók hosszúságban különböznek, és az egyik legnépszerűbb sorozat a comb közepére vagy még alacsonyabbra eső blúz. A kerek nyakú modelleket tunikának nevezik.

Rövid egyenes stílusok is rendelkeznek, de használatuk korlátozottabb. Blúz, megnyitva a pocakját, nem viselheti az irodát. A szigorú övvel díszített tunika alkalmas mindennapi életre.

Csipke

A csipke könnyű. Az ebből készült ujjak elrejtik a vállak vizuális tökéletlenségeit, és csak a kép légességére figyelnek.

A csipke egy varázsa, amely különösen tükröződik a blúz jó lapjain. Az áttört mindent ebben az ügyben. Szeretné szokatlanul dicsérni a természetes adatait? Használja a csipkés mágiát, mert tényleg nem ismer határokat.

Milyen anyagot válasszon?

A sifonból

Sifon, mintha a nyár forró hangulatához lett volna kialakítva. Tökéletes szellőzés szabadon hagyja a bőrt, különösen rövid ujjú blúzok esetében. Az ilyen modellek stílusa nem ér véget a napi íjakkal, és kiterjed az irodai és az esti találkozókra is, különösen, ha a blúz eredeti íjjal van díszítve.

Guipure-tól

A könnyedség hatásának guipure modelljei más szövetek blúzjaival versenyezhetnek. A csipke mintázat képes sokat mondani a tulajdonosáról - akár ma is elegánsnak, romantikusnak vagy elbűvölőnek akar-e lenni. Mindez a termék színétől és a blúzban lévő áttört anyag százalékos arányától függ - függetlenül attól, hogy teljesen fel van-e használva vagy betétként van jelen.

Selyemből

A selyem a luxus szimbóluma, ezért az ilyen anyagból származó blúzok, különösen természetesek, segítenek a lányoknak az arisztokrácia benyomásában. Az esti rendezvény csúcspontja a selyem rövid ujjú blúz, amelyet strasszokkal díszítettek.

Szaténból

A szaténból varrott fehér blúzok ebben a szezonban hittek, különösen a rövid és rövid ujjú tömör vonallal. Szaténmodell megvásárlásakor vegye figyelembe a szövetben lévő természetes szálak tartalmát, ami garantálja a komfortot bármilyen hőben.

Kombináljuk a stílust

Felek számára

Az ünnepi blúz buja hüvelyes zseblámpát fog kapni.Itt egy romantikus szoknya-napot adunk hozzá, találunk egy pár szandált a platformon, és bátran menjünk egy étterembe, amely a nyakot egy nagy gyöngyökkel díszíti.

Elegáns, blúznak is nevezhető, még egyszerű vágással is, ha gyönyörű anyagból készült, ízlésesen díszített íjakkal, flitterekkel, fényes szálakkal, hímzéssel vagy tollakkal.

A perforált gallérok, különféle kísérletek drapériákkal, kivágásokkal, fűzőbetétekkel vagy aszimmetrikus vágással hozzájárulnak a fél íjához.

iroda

Itt uralkodik a klasszikus: enyhén felszerelt modellek, lakonikus vágás és minimalizmus az ékszerekben.

Nyáron az irodai ruhákat a sifon, a selyem, a selyem és a viszkóz közül választják. Az optimális paletta a munka stílusához - fehér, krém, fekete és bézs színárnyalatok.

A meleg szezonban az üzleti íjak a gombokkal vagy gombokkal ellátott blúzokon alapulhatnak. A kép kiválasztásánál fontos az anyag sűrűsége is - a túl átlátszó anyagok nem alkalmasak az irodában való tartózkodásra.

nyár

De a nyári utcai képeken átlátható és áttetsző textíliák örökre kihajtottak. A rövid ujjú blúzok lányai, kiemelve a csúcsok vagy alsóneműk jó választékát, zavarják az erősebb nemek sokaságának elméjét.

A divatban hosszúkás modellek, valamint egyedi vonalakkal és színes nyomatokkal színesített ruházati vonalak. A hullámon mind virágos, mind geometriai típusok díszítenek.

Természetesen az időtlen ketrecek és az aranyos pöttyök túlmutatnak a márkán és az időben.

este

Fekete - az esti ruhák császárja. Ennek a színnek egy rövid ujjú blúzja, melyet flitterekkel díszítettek, sok divatos nő késő kilépések esetén a ruhásszekrénybe települ.

A palackok mind a terméket teljesen lefedhetik, mind a csíkokkal felváltva. Egy ilyen sötét szatén nadrággal rendelkező modell sikeresen ragyog egy barátságos vacsorán vagy egy dátumon.

Az esti stílusban a blúzon fekete széles övet lehet kiemelni. A keskeny nadrágokkal vagy szoknyákkal, a kiemelkedő karimájú és magas sarkú cipővel ellátott kalapban a képed extravagáns és rejtélyes lesz.

Tervezési jellemzők

rózsaszín

A rózsaszín paletta gazdagsága lehetővé teszi, hogy vegyen fel egy blúzot, sőt még Barbie hölgyek stílusát is elfoglalja. És a fő dolog, ha ilyen blúzot visel, az eldönteni, hogy hová megy.

Ha abban a pillanatban üzleti hölgy vagy, akkor a tetejét szigorú szürke vagy fekete kabátokkal, nadrágokkal és szivattyúkkal egészítse ki. Ha egy romantikus lány, aki egy dátumot siet, akkor szükség lehet midi szoknyákra, napszemüvegekre vagy szatén nadrágokra.

Az ünnepélyes rendezvényen nem lehetett egy rózsaszín blúz, egy buja íjjal hátulról. És egy kissé kinyílt hátsó csipkebogyó egy elegáns íjhoz ad hozzá egy kis fűszert.

kék

A kék árnyalatai közül a kék és a szürke ötvözi a legfelső nyugalmat.

Ilyen döntést a nyári alapszekrényben és a hideg időben íjakban fogadunk. A Serenity az a helyzet, amikor a szín bármilyen térfogatban alkalmazható a kép túlterhelése nélkül.

Ez a nyugodt hang egy igazi ajándék bármilyen blúz számára, mivel lehetővé teszi, hogy kísérletezzen nyomatokkal, kontrasztokkal és további hangsúlyokkal.

kék

A rövid ujjú kék blúz az iskola tetejének egyik változata, de nem csak. Például a Finn Flare kollekcióban kék modellek találhatók geometrikus mintákkal a kevésbé formális helyekre.

A szilárd kék minták befolyásolhatják az árnyalatok mélységét - az indigót, az ultramarint és az egyéb lenyűgöző színeket. Az ilyen íjak hátterében a blúz alján egy világosabb szegély néz ki. A kék vonal rövid ujja tökéletesen hangsúlyozza a vállak vonalát.

fehér

Mit tartalmaz a szekrény alapja? Természetesen egy fehér blúz. Rövid ujjú modell kiválasztásakor nem fog eltévedni, hiszen most egy ilyen vonal a tervezők kreatív impulzusainak köszönhetően bármilyen ízű és bármilyen formájú.

A bonyolult fodrászok, játékos fodrosok vagy férfi stílusú stílusok rajtad múlik.De a fehérnek saját törvényei vannak, mivel vizuálisan kiemeli az arc és a test vonalait, és a hátterük lesz számukra.

Az egyik szabály - alacsony kulcsú smink. Ne feledje, hogy a teljes vállaknál jobb megállni egy bolyhos zseblámpás hüvelyen, és egy szögletes álla - kerek vagy V-alakú nyakvonalon.

fekete

Egy fekete blúz, amely elrejti a derék hibáit, tökéletes lesz bézs, lila, őszibarack és rózsaszín változatban mind a felső (kabát, kabát), mind a fenék számára.

Az áttetsző anyagból származó rövidített modellek különleges divatosnak tekintendők, amelyek 2016-ban merészen bizonyították a divattervezők nagy divatját. Az aszimmetrikus ötletek a blúzokban élénkebbé válnak a fekete színben.

Ha megvásárolt egy rövidített fekete blúzot, akkor a térdhosszú szoknya, absztrakt színű, fekete bőrkabát és a szegecsekkel díszített szandálok ugyanolyan színe formájában kérhető. Nem elég? Vegyünk egy miniatűr fehér táskát a válladra, és minden figyelmet!

Mit kell viselni

A rövid ujjú blúzok széles körűek a kép improvizációinak, de az ilyen modellek változatossága gondos megközelítést igényel az aljával való kompatibilitás szempontjából. Végül is, még az ujjak vágása is diktálhatja a feltételeket.

Lássuk, mit kínálnak a pólóink.

A szoknya

A rövid ujjú monokróm modellek kombinálhatók kockás szoknyákkal. Egy monokróm ceruza szoknya előnyben részesíti a nyomtatott blúzot az irodában. Vannak pluszok a szoknya-napra, mivel a romantika képét adja.

Az eredeti szifon blúz szett egy kötött szoknya lesz, fehér modellhez - egy bőr szoknya. Az aljzat hossza itt a helyzet függvényében fontos. Ünnepi kiadás esetén egy elegáns blúzú szoknya egy estélyi ruhát helyettesíthet.

Nadrágokkal

A „zseblámpákkal” ellátott könnyű blúz a vászon, pamut vagy vágott nadrág cégében jelenik meg. A csúcs aszimmetrikus finomságai harmonikusan kombinálódnak az irodai nadrág modelljeivel.

A klasszikus nadrágok egy elegáns üzleti íjat hoznak létre a fényes blúzokkal együttműködve, büszkén viselve luxus jabotot vagy hullámos fodrosokat.

Farmerrel

A barátok most divatos öltözködni alkalmi blúzokon. Egy ilyen tágas vágás hűséges a balettcipőkkel, kényelmes szandálokkal és cipőkkel.

Az ujjatlan "denevér" a blúzon, anélkül, hogy extra díszítőelemeket tartalmazna, jó cég a szűk farmer számára. Növényi blúz, sokemeletes farmerrel, egy stílusos királynő lesz.

Hogy megfeleljen

Rövid ujjú blúzok bármilyen divatoshoz illeszthetők. A legfontosabb az, hogy ismerjük a test és a bőr tulajdonságait. Például a hivatalban lévő interjú során a kézben lévő fényes tetoválás megzavarhatja a lehetséges benyomást a potenciális vezetőkre.

Az űrlapokkal rendelkező szépségek nem illeszkednek a dimenzió nélküli blúzokhoz, amelyek teljesen elrejtik az ábrát. Jobb, ha elrejti az A-silhouette stílusokkal, és a csípővel, a vékony illeszkedésű modellekkel, melyek kiváló baszkokkal rendelkeznek.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok