ingek

ingek

Még mindig úgy gondolja, hogy a legtöbb női ruhásszekrény egy ruha? Az ebben a szezonban népszerű blúzok elpusztítják a társadalomban kialakult sztereotípiát. Ez a fajta ruházat először jelent meg a 19. században, amikor az ókori egyiptomiak úgy döntöttek, hogy az akkori hagyományos női öltözéket - a ruhát - a felső és alsó részre osztják.

A nők jól megosztották ezt a felosztást, mert most saját képükkel kísérletezhettek, egyesítve a blúzokat mindenféle szoknyával. Kezdetben egy ilyen "top" különbözött rövidített vágás, de idővel voltak más fajták is, amelyek most hihetetlenül divatosak.

Mi a bluzon

Divatos ütés ebben a szezonban - blouson, egyfajta hosszúkás blúz, amelyet általában elengednek. Kiegészíthető egy varrott, rugalmas övvel, vagy megkülönböztethető a szabadon futó vágással.

Ennek a stílusnak a kötelező attribútuma a termék alján lévő szorító elem, amelyet gyakran kiegészítenek egy vezeték. Ez a feszítőelem övként működik, és meghúzza a csípőt, így a termék felső része szabadabbá válik. A termékek hossza eltérő lehet, de a legrövidebb modell általában nem rövidebb, mint a comb közepe.

Jellemzők

A bukósisak jellegzetessége az ujjak, amelyek mindig karfarok nélkül mennek. Ugyanakkor lehetnek hosszúak és rövidek, lángolhatnak vagy mandzsettával rendelkezhetnek. A nyakkivágás zárható, V-alakú vagy kerek, de néha ezen a területen egy gombnyomásra, kígyóra vagy gombokra rögzített rögzítő van. A rögzítő maga is elérheti mind a mellkas középpontját, mind maga a szegélyt.

Kinek

A póló fő jellemzője azonban, hogy kivétel nélkül teljesen illeszkedik az összes nőhöz. A göndör csípő lányok arányosabbá tehetik az ábrát, ha egy derékszalaggal ellátott felszerelést választanak. A fiatal hölgyek képesek lesznek hangsúlyozni a mellük szépségét egy V-alakú nyakkivágással rendelkező ing kiválasztásával, és a fodros modellekkel ellátott modell segít a térfogat növelésében.

A figyelemre méltó hasú lányok kifinomultabbnak tűnnek egy magas derékú pulóverben, és a széles vállúak harmonikusak lesznek a csípő és a derék fényes akcentussal. A tökéletes figurával rendelkező egyének képesek lesznek az összes erényüket elbűvölni, ha egy könnyű áramló selyem és sifon ingét választják.

modell

Minden lány kiválaszthatja a póló alakját a testén, de melyik modellen hagyjuk abba a divatos megjelenést? Ebben a szezonban a hosszú ujjú ujjú blúzok - egy denevér - trend-státuszt szereztek. Nem kevésbé népszerűek az övvel vágott ingek és a nélkül.

A hosszú ujjú blúz modellek különösen fontosak az évszakban, így a tervezők úgy döntöttek, hogy megkötötték és mandzsettá teszik őket. Az aszimmetrikus alsó lemezt tartalmazó blúzok a leggyengébbek, és gyakran csak azokat a modelleket választják, amelyeknél az elülső részt lerövidítik, és a hátsó részt meghosszabbítják.

A blúzok új modelljeit hímzett zsebek egészítik ki, díszítéssel, hímzéssel (gyakran nemzeti motívumokkal), gyöngyökkel és nyomatokkal díszítve. A szezon legdivatosabb nyomai színes, csíkos, leopárd és absztrakt.

Népszerű színek

A legnépszerűbb ebben a szezonban a piros, fehér, kék, zöld, barna színű színek. Más színek szerelmesei a 2016-ban divatosnak tartott árnyalatok árnyékában maradhatnak.

türkiz

Egy ilyen színű ing jól fog kinézni a téli színtípussal rendelkező lányoknál - sötét szemekkel, az arc és a haj fényes tónusával, fekete, gesztenye vagy hamutartó színnel. Akvamarin és az ég színe is az Ön választása.

homok

Ha cserzett bőre, réz vagy gesztenye haj, zöld vagy világos szürke szeme van, akkor egy homokos színű póló tökéletes. Karamell, dió és vanília hangokat is választhat.

anyagok

Leggyakrabban a blúzok olyan fényáramú szövetekből készülnek, mint a sifon, selyem, len vagy pamut, de más anyagokból származó modellek is megtalálhatók.

kötött

Élvezze a nagy népszerűséget, mert nem gyűrött, és ideális esetben üljön az alakra. A Jersey mezét mind a hűvös szezonban, mind a melegben lehet viselni, mert ez az anyag tökéletesen megtartja a hőt, de nem teszi lehetővé a test túlmelegedését. A kötöttáru kellemes tapintású és könnyű, ezért ideális mindennapi viselethez. Az ilyen anyagból készült blúzok bármilyen típusú alakzatú lányok számára alkalmasak.

kötött

Ideális az eredeti ruházati stílus rendkívüli személyiségei és szerelmesei számára. A Needlewomen önállóan kötögethet átkötő jumperet a fogselyemből, a mohairból vagy a természetes gyapjúból. A díszítésben megengedett a fantázia teljes repülése, de a gyárilag előállított termékekben csíkos, rombos és kockás motívumok találhatók.

Ír kötés

Az ír csipkével kötött jumper biztosan vonzza mások figyelmét. Az ilyen kötés szerves részét képezik a virágmotívumok, amelyeket a levelek és az eredeti fürtök egészíthetnek ki. Ilyen termék fényes lehet, és egy póló vagy felső tetején viselhető, és szorosan kötődhet, és a szekrény független elemeként használható. Ha hasonló fonalat kombinál a fonalból, akkor a saját képét rendkívüli, de harmonikusvá teszi.

Az elhízott nők modelljei

A fő szabály, amelyet a csodálatos formákkal rendelkező fiatal hölgyeknek emlékeznünk kell, hogy túlságosan szűk és túl zsíros dolgokat elkerüljünk. A blúz kiválasztása esetén az alábbi tippekre kell összpontosítania:

1. Kerülje a sűrű és fényes anyagokat, előnyben részesítve a fényt, az áramló és az áttetsző anyagokat. Csipke is üdvözlendő.

2. A csipke és a frills formájú díszítőelemeket gondosan kell kezelni, de egy egyszerű egyszerű vágást - amire szüksége van.

3. A függőleges csíkokkal ellátott modellek segítenek a sziluett vizuális megnyújtásában és az ábrán kisebbek. Nagy szám, a strasszok és a vízszintes csíkok sokasága kerülendő.

4. Az ujjatlan stílusok nem mindig a legjobb választás. Nyáron 3/4 hosszú ujjú blúzokat választhat, amelyeket mandzsetták egészítenek ki. Divatos, mostanában a denevér hüvelyes blúzok is jobb, ha nem választanak. De hosszú ujjú ingek és mandzsetták tökéletesen illeszkednek.

5. A színezés nem szükséges a sötét kiválasztásához. Napjainkban gyönyörű, vörös, fehér, kék, kék, bézs, barna, citrom árnyalatú modellek vannak, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy senki ne vegye észre az ábra hátrányait.

Ideális lehetőség egy könnyű ingből készült ing, amelynek színe vagy rugalmas a mell alatt.

Mit kell viselni

A hosszúkás ingek tökéletesen kombinálódnak a farmerrel, a nadrágjátékokkal, a szűk nadrágokkal és a boka hosszúságú nadrágokkal. Kombinálhatja őket mindenféle szoknyával és rövidnadrággal. Ha a blúz modellje túl hosszú, és eléri a térdet, akkor szokásos ruhában is viselhető. De ne feledje, hogy csak a tökéletes lábú hölgyek engedhetik meg maguknak ezt a lehetőséget. Az ékszerek kiválasztását felelősségteljesen kell megközelíteni, mert ha a blúz már rhinestones, flitterekkel és gyöngyökkel díszített, akkor nem feltétlenül szükséges.

Gyönyörű képek

A képet valóban divatosá teheted, ha egy selyemkendőt helyezsz a fejedre ugyanabból az anyagból, amit az ing készült. Egyszerű kötést lehet felvenni a fejére, hogy megfeleljen - ez a végső elem szerepét fogja játszani a képen.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok