Gyönyörű blúzok

Gyönyörű blúzok

Divatos szekrény nem képzelhető el érintő és nőies blúz nélkül. Ő képes romantikus képeket, végzetes kombinációkat létrehozni a nadrágokkal és a csábító íjakkal, rövid szoknyákkal. Ebben a szezonban a fegyverek magukban foglalják a nyílt vágásokat, a harisnyakötő díszeket, a fodorítást és a szegecseket.

A fő trend a monokróm duettek. Ezért az eredeti nyomatokkal ellátott blúzokhoz válasszon egy szilárd aljzatot, álljon egy sarokra vagy platformra.

Népszerű modellek

Fém hatású szövetből készült blúzok segítenek Önnek a figyelem középpontjában: kötegelt fájl, test, shemizie. A karcsú vagy aszimmetrikus modell, a kettős mellű vászon blúz, a tiltott stílus, a karosszériával és a haranghüvelygel érdekesnek tűnik a karcsú alak. Elegáns képet festenek egy „underwire” bustier, egy elegáns apache gallérral, egy íjjal, egy Coco Chanel-val vagy egy chiffon-pólóval. A népszerű modellek közé tartoznak az etnikai motívumokkal rendelkező termékek, az eredeti mandzsetták, a szaténból és selyemből készült retro stílusok. A kedvenc természetes árnyalatok: krém, kávé, bézs, pasztell.

Gallérral

A szekrény kiválasztásánál fontolja meg az olyan árnyalatokat, mint a befejezés, a horony, a zsebek, a termék kivágott formája, valamint a dekoratív díszek. Flört és szexi kép állítsa be a gallérokat. A szezon teljes megjelenése egy gallér állvány, áttört Bertha, Peter Pen, lekerekített élekkel, emlékeztetve az iskolai egyenruhára. A Prim úgy néz ki, hogy az egyik gombon átkötővel van rögzítve. A tavaszi-nyári változat módosítja a pillangó gallérját, és a 20-as évek elterjedt gallérja vagy „cápa” lesz az interjú jellemzője.

Mintákkal

Minden az életben visszatért, beleértve a divatot is. A népszerű blúzmodellek leopárdnyomtatással, etno mintákkal, monokróm színekkel rendelkeznek. A mandzsettával ellátott blúzok a növényi, állati eredetű motívumokat részesítik előnyben. Absztrakt és geometrikus minták, mindenféle hímzés és halhatatlan pöttyös nem lesz felesleges. Manapság gyöngyök, strasszok és dekoratív szálak segítségével kíváncsi mintákat készíthet a batiste, a pamut, a kötöttáru, a krepp-sifon.

Csipke

Az áttört modelleket számos márka szereti, mint például a Marchesa, a D & G. A lakkcipők és a magas sarkú cipők jó modellek az ilyen modellek számára. Elég gyakran díszítik őket a hüvelyen levő piszkos foltokkal, a hátán mélyen vágva. Ralph Lauren számos nyári modellje az idő, hogy kombinálhassák a farmert, a hófehér vékony vagy kopott barátokat. Nyíltak az olyan modellek, amelyek alapos, lángolt alsó, összecsukható vagy kerek gallérral vagy különálló csipke betétekkel (Maggie Sottero, Anne Barge) találhatók.

Hosszú ujjú

Elegáns, hosszú ujjú modellek bemutatják Lady Secret, Faufilure, Lucky mum, Djerza. Fekete ceruza szoknyákkal, egyenes mérföldekkel, vékony nadrágokkal, sima kardigánokkal és kabátokkal kombinálva. A szabad utcai stílushoz illeszkedő hippi modellek gallér nélkül, mandzsettával. A hosszú ujjú blúz ilyen trendeket fog kifejezni a divatban, mint boho, etno, Provence. A farmer rövidnadrág alatt, valamint az alsó részén is használhatók.

Rövid ujjú

Egy dátummal kiment, aszimmetrikus fodrosokkal, fodrosokkal, nyugodt nyomtatással és rövid ujjú blúzgal „karja be magad”. A mandarin galléros modellek nagyon játékosak. Kötött kötegfájl, áttetsző sifonból készült, guipure elemekkel ellátott ruházat. A divatos járdákon a keleti stílusban megjelenő fényűző számok egyre nagyobb figyelmet kapnak. Ne veszítse el, ha egy modellt vesz fel ezüst vagy arany horonnyal.

ujjatlan

Az ujjatlan blúzok forró nyáron készültek, légszövetből készültek, nem tartozékokkal túltelítettek. Könnyen megtalálható egy látványos tüskékkel és szegecsekkel rendelkező farmer blúz. Az "ujjatlan" modellek eltérőek lehetnek a gallér alakjában, ami meghatározza a stílusot. Mindkét irodai lehetőség állványra, jabotra vagy apache-re és rave-re van. A színek palettájában divatos indigó, finom korall, krém, és nyomatokból nem visszautasítják a borsót, a csíkot és a népjegyeket és a művészeti rajzokat.

Íjjal

"És mindent, kivéve, hogy könnyen ..." bant! Játszik az ólomban, vagy a sikertelen hölgyben sikerül öltözködni egy íjjal ellátott blúzban. Könnyen elrendezhető apache gallérral a mellkasra eső szalagokkal. A szépségipar tájékozódási pontjai a nőiesség, a finomság, a helyes modorok vektorjai lettek.

A legjobb az egészben, hogy egy hölgy képe felfújja az íjjal ellátott blúzot, amelyet a nyakon, a mellszobor alatt, a csípőn vagy a hátán lehet meghúzni.

Jelenlegi felszerelések

Az elegáns képeket blúzok és egy jó aljzat segítségével kombinálhatja. A vékony lehetőségek lehetővé teszik, hogy mind lángolt, mind vékony sovány, leggings, farmer klasszikusokat viseljen. A sifon- vagy szaténmodellek szabad vágása azonban a nadrágok szigorúságát, a szoknyák „eset” stílusát igényli.

Használja a sarkokat a társadalmi rendezvények, előadások és üzleti tárgyalások során, és esti sétákra "balra" a balettcipő, szandál, szandál sík talpán.

Felek számára

Az elegáns blúznak eredeti vágású, vonzó díszítéssel kell rendelkeznie. Ezek fényes szatén, selyem vagy levegő chiffon modellek, csipke betétekkel, gyöngyökkel vagy strasszokkal díszítettek. A klubba való kirándulásokhoz fordítson figyelmet a flitterekkel, divatos nyomatokkal, szokatlan vágásokkal. A perforáció, a frills és a sok redőny meg fogja választani egymástól a tömegtől, frissítve a képet. Az elegáns megjelenést a kabátok, dzsekik és monofonos vékony nadrágok hangsúlyozzák a hajtű alatt.

Az esküvőre

A vendégek és a koszorúslányok esküvői szertartásai nem mindig írnak elő szigorú öltözködési kódot. A ruha helyett a gipsz vagy a selyem blúz viselkedik, hogy megfeleljen a rendezvény kialakításának. Ünnepi jellegűek az aszimmetrikus stílusok, a nyitott vállak, a hát, a kötetelemek és a szokatlan rögzítők. A nyakörvekkel, mindenféle húrral, csattal lehet kísérletezni, így a megjelenés kiemelkedő pontja lehet. Az ujjakhoz illeszkedő esküvői blúzokhoz a guipure és a kötöttáru, a krepp-sifon és a csipke kombinációja, modellek fodros, plisse, bodice.

A hétvégén

A piknikezés, a hétvégi séták vagy a vásárlások alkalmával „karjátok” a praktikus blúzokból, amelyek tartós anyagból készültek, minimális mennyiségű perforációval. A berta vagy polo gallérral ellátott termékek illeszkednek a karcsú alakzathoz, és a buja formában jobb, ha fodrokkal, fodrosokkal és szabad vágással vegye fel a dolgokat. Az ilyen blúzok könnyen kombinálhatók alkalmi farmerekkel, könnyű szoknyákkal, nadrágokkal vagy rövidnadrágokkal. Hogy divatos legyen, keresse meg a paisley vagy az „indiai uborka” nyomatokat. Szombat este egy szifon áttetsző blúz, keskeny farmerrel, kúszónövényekkel vagy csúszásgátlóval, és egy transzferzsák úgy néz ki, olyan hideg.

nyár

Meleg időben, lásd pamut vagy ágynemű. Ez az anyag sok színt és stílust fog adni, valamint a vadon élő hőben a stílus praktikus érvévé válik. Az ujjak nélküli, csupasz hátú vagy vállú modellek munkájukat a koponya részeként végzik. A színes blúz és a klasszikus midi szoknyák, farmer nadrágok kombinálásával fennáll a veszélye annak, hogy bókokra kerülhet.

Add hozzá az érdekesebb nyomatokat az anyaghoz (paradicsomi madarak, tollak, popcakes, csillagok).

este

Egy estére a moziba vagy a parkba választani egy diszkrétabb verziót a blúzról. A Jaeger márkákat, Emilio Pucci-t javasoljuk, hogy adjanak hozzá több selymet a szekrényhez, hogy luxus ékszereket használjanak, mint pl. Az Yves Saint Laurent díszes és mély V-nyakú blúzot visel, és Anderson - bőrrel vagy velúrvel kombinálva. A. szerintDivatosnak tűnik a McQueen, egy dzsekivel ellátott pamut blúz, vágott nadrág, miniatűr tengelykapcsoló és velúr cipő.

Színes megoldások

A divatipar stílusos lehetőségeket készít ebben a szezonban. A színpaletta alkalmas bármilyen megjelenésre. A klasszikus fekete és retro pöttyös a modern kifutók kedvence. Ügyeljen a mész, a fukszia, a füstös szürke és az ultramarin különleges színeire. A színes blúzokat legjobban egy monoton aljzat kombinálja.

fekete

A mély fekete az elegáns, szigorú megjelenés „építésze”. Sikeres választás az anyag számára - bársony, pamut és fényes selyem. A klasszikus változatban használjon minimális dekorációt. Jobb kombinálni az ilyen blúzokat kontrasztos övekkel, csipke könnyű farmerrel, rövid, színes szoknyákkal. A fekete, a „legjobb” barátok a Labuten párja.

fehér

Egyrészt az irodai stílus, másrészt az ártatlan. Fehér pamut- vagy vászonmodellek - a forró nyár, üzleti tárgyalások megoldása. Elegáns, nyakörvekkel vagy gyöngyökkel, flitterekkel, strasszokkal díszítettek. A dekoratív gombok, az ezüst vagy az aranyfonal nem lesz felesleges. A fehér blúz egy klasszikus szekrénnyel van kombinálva, és nem szereti az olcsó ékszereket.

sárga

Világos sárga modell választotta a szezon mész kedvenc színét. Viseljen egy sárga blúzot egy sétához vagy egy filmhez, hogy megkapja a figyelmet. Alacsony derékú, országos vagy boho nadrágok segítenek felvidítani a képet. A nyári modell színes alsónadrágot, Aladdin nadrágot és teljes szoknyát tesz lehetővé. A többiek számára nagy ékszandálokat fog támogatni.

piros

A piros blúz, különösen pöttyös, kihívást jelent a modern divat számára. Viseljen farmer, fekete ceruza szoknya és sarok alatt. Ez a felszerelés első pillantásra szerelmes. Töltse ki azt egy fekete tengelykapcsolóval, egy szexi chokerrel és a skarlátos rúzssal.

Egy ellenállhatatlan kép egy vörös színű blúzon (zsebek, darts, nyomatok, hímzések) vörös elemeket készít.

zöld

A játékos zöld modell kérni fogja, hogy egy vékony viseletet viseljen. A smaragd teljes megjelenése az atlasz és a krepp-sifon termékei. Ebben a formában nem szégyen, hogy belépjünk az emberekbe, fontos tárgyalásokba, előadásokba és társadalmi eseményekbe. A zöld blúzok számára alkalmas cipő a membránnal, bőrbőrrel. Játszanak a hangulatban, csak növelik a szórakozás mértékét.

Hogyan kössön egy íjat egy blúzra

A hivatalos stílust illetően jobb, ha az íjat egy blúzra kötjük, mint egy stand-up gallér. A nyakon látványos harmonikát fog kinézni. A szövet szerkezetétől függően érdekes, hogy a sávok farkait egyenesítsük ki (Ascot modell), ami csinos csomókat köt össze a mellkason.

A háton és az arisztokrata gyönyörű íjjal néz ki - a nyak oldalán. Az íj alkalmas a derekán összegyűjtött illatú blúzokhoz, fémezett szövetből.

Hogyan öltözzünk fel egy blúzot farmerben

A stilisztisztikusok ajánlott egy farmerben egy blúz öltözködését. Tehát kifejezzük az alkalmi, új megjelenésű, Preppy stílusok lényegét. A hátsó hátsó részet meg lehet csinálni, és óvatosan töltse fel a frontot a barátok között. Továbbá ne hagyja ki a divatos íjat - egy blúzot, amelyet csak egy vékony szoknya és sportos cipő alatt szabadít fel.

Soha ne szerelje vissza a vékony modelleket - csak szabad vagy klasszikus.

Képek és íjak

Tényleges stílusok, típusok, színek teszik az elegáns, mindennapi, üzleti és trendeket a modellekből. Ebben a szezonban figyeljen a részletekre, a tippekre, a designer divatházakra. A teljes íjak a szövet típusára, a dekoratív újdonságokra és a sikeres kombinációra épülnek. Az Atlas, a krepp-sifon és a pamut szokatlan zsebeket, nyomatokat, díszeket mutat. A divatos farmer, amely csavart, kopott hatást és nagy leszállást eredményez, a blúz legjobb társai lesznek.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok