Pöttyös blúzok

Pöttyös blúzok

A britek vicces köröket neveztek a ruhákon „pöttyös”, egy sematikus polkával társítva, a németek a Thalertupfen nevét a thaler érme, a spanyolok - a „kis hold” hasonlósága miatt. A „borsó” ilyen lírája a divatos megjelenés tükröződik. A borsó rajongók Elizabeth Taylor, Eleanor Roosevelt, Margaret Techcher voltak. Még a múlt század 70-es éveiben még a rendőrségi nők is polka-dot egyenruhát viseltek. Olyan házak, mint Christian Dior, Yves Saint Laurent, Emanuel Ungaro, Carolina Herrera gyakran használják gyűjteményeikben.

Kiválasztjuk a megfelelő stílust

A blúzok stílusától és színétől függően a kép az irodai öltözködésről az utcai alkalomra változik. Az elegáns stílus szerelmesei imádják a kötegelt fájlt, galléros blúzokat "apache", "halter". A bustier vagy corsage stílusa valódi hölgyré alakítja Önt, és a ruhák egy állványos gallérral lehetővé teszik, hogy díszítse a képet vagy a sálat. A retro szerelmesei számára jobb, ha az ötvenes évek ötleteire fordulunk, a Coco Chaneltől kölcsönözve őket. A pöttyös blúz tökéletesen kiegészíti a széles, szűkített nadrág és térd-szoknya stílusát.

Gallérral

Borsó, galléros blúzokon, bájosan néz ki. A szezon legnépszerűbb modellje Ascot volt.

A retro állvány elegáns széleket mutat, amelyek széles szalagokra terjednek ki. Különböző kombinációkban köthetők, most szigorú stílusokkal kísérleteznek, majd informálisakkal. Ebben a kialakításban a blúzok tökéletesen kombinálhatók a klasszikus nadrágokkal, a szoknya egyenes vágással.

baszkok

Ezt a fajta stílust leginkább a csodálatos formák tulajdonosai választják ki. A baszk blúz segítségével a derékot hangsúlyozzák, a "háromszög" vagy "négyszögletes" sziluettek öltözködnek. A hasonló kialakítású pöttyös ruhák monofónikus, karcsúsító figurával rendelkeznek. Jobb megtagadni a nem klasszikus farmereket. Próbáljon meg egy retro szoknyát tulipán vagy harang formájában, valamint a könnyű, áramló szövetekből álló opciókat.

A H & M, LoLoBu márkák kímélhetik a "borsó" csomagolású blúzok ötletét. Vékony és nőies vágás, a sziluett átlósan metszve, V-alakú nyakkivágással. Sifon, vékony mez, kötöttáru vagy pamut modellt varrtak. A basky melletti blúzot baba babának is nevezik. A derékterület a derék felett van, alján egy szép építésű, bábfényben öltözve.

szerelt

A derékhoz illeszkedő változatok kötegelt fájlokkal, klasszikus modellekkel vannak ellátva, gombos rögzítőkkel, test, póló. Divat trendek mutatnak vicces pöttyös a stretch, kötött anyag. Különös figyelmet kell fordítani arra, hogy hogyan illeszkedik az amerikai karjával, birodalmával és extravagáns aszimmetriával rendelkező blúzok stílusába. A blúznak a csípővel ellátott blúzja variációi, az ujjak-harangok játékosságot adnak a képnek. A csatok mentén húzódó blúzok, fodros vagy fodros díszítéssel, nem kevésbé romantikusak.

Rövid ujjú

Meleg időjárás esetén csodálatos blúzokat kell viselni, rövid ujjú kis pöttyökkel. A legnépszerűbb "Sabrina" modell a hajónyakhúzóval kombinálva keskeny farmerrel. Rövid ujjú is megtalálható a raglán típusú termékekben, amelyek lehetővé teszik a szűk vállát. A hétköznapi alkalmi férfiak ragaszkodnak ahhoz, hogy Fox Black-t viseljenek, és a Semi Sheer, a Joie Pinot egyszerűen felcsavarja az ujjait, mint egy Rool ujjú stílusban. Kombinálja a szafari és a borsó nyomtatását leggingskel vagy vékony szoknyákkal a térd közepére.

Hosszú ujjú

Az osztott hüvelystílus vagy a hosszú ujjú blúzok a válltól a csuklóig terjedő résszel kell rendelkezniük az aktuális szezonban, mint a Vestido bata. Az ujjak személyes preferenciák közül választhatnak: szoros vagy laza vágás. Az ilyen termékek sikeresen elrejtik a kezek extra mennyiségét.

De a kivágott shouder blúz a fűszeres nyakkivágású vállakkal büszkélkedhet. Keverjük össze a blúz és a farmer, valamint a sifon és más áttetsző anyagok tömör szoknyáját.

Tervezési jellemzők

A modern divat kialakításának sajátosságai a pöttyös blúzok páratlan változatai voltak, mint a „Knot front”. Egy csomóhoz kötődnek, ügyesen flörtöl. Rövidebb vágás lehetővé teszi a szandálok, szandálok, sportcipők, cipők stb. Kivételével. A szezon trendje „borsó aszimmetrikus”, ami a 80-as évektől emlékeztet. Itt el kell hagyni mindenfajta díszítést és „kar” kávézókkal, nagy fülbevalókkal.

Nyugodtan töltse ki a pöttyös blúzok "arzenálját" olyan modellekkel, mint az apache, bustier, szaga, köpenyes gallérja, vagy állványos lerakása, blúzok és cowboy ing. Egy kétségbeesett retro, „foltos” szekrény, visszatér a divathoz. A modern tervezők kísérletezik a borsó színével. Nagyszerű árnyalatú rózsa-kvarc, nyugalom, őszibarack és zöld tónus. A fekete, fehér, kék és még szivárványos nyomatok is beállíthatják a kívánt hangot a stílus, a hangulat.

Kis borsó

Kis borsó illeszkedik az irodai hölgy képébe. Kombinálja a mintát a selyem, krepp-sifon nőies mintáival. Itt meg kell figyelni a konzervatív színeket, szűk fodros modelleket találni. A szezon trendje - kis fekete körök a kávé háttéren, mandzsetta, tucks, eredeti ujjak és övek. Borsó finom érzés a sifon, szatén, batisztov termékeken; farmer, midi szoknya, magas sarkú cipő.

Nagyban

Nagy borsó - sok magabiztos és erős szellem. A fekete-fehér színek hasonlítanak a retrora és elegánsan illeszkednek a halálos csábítónő képébe. Klasszikus kötöttáru vagy selyem blúz kombinálva sima szoknyákkal, nadrágokkal vagy szigorú nadrágokkal. A cipőből érdemes megnézni a szandálokat egy membránnal, a pántos szandálokkal, a hajtűvel. A megfelelő tartozékok a szexualitást adják hozzá: miniatűr aranyláncok, medálok, fülbevalók.

Divatos színek

kék

A blúzon szétszóródó kék foltok modern megjelenést mutatnak. A friss képek az ultramarinborsó hátterében többféle stílusban egyesülnek: eklektikus, alkalmi, chebbi-chic, glamour. Alatta háromnegyedben világoskék farmer, rövidnadrág, kötött szoknya, köpenyes kabát található. A kék alapon fehér borsó segít kifejezni az egyéniséget. Nyári szekrény opció lehetővé teszi, hogy különböző stílusok, platformszandálok vagy elegáns cipők kalapot próbáljon ki.

fekete

A klasszikus blúz, mint a Kardashian kollekcióban a turndown gallér és a fényes gombok, elengedhetetlen. A fekete borsó hangsúlyozza a kép szilárdságát, amely alkalmas az irodai öltözködésre. A nyomtatást a blúzok hosszúkás sziluettjei kombinálják; A kivágásoknak szerénynek kell lenniük, mint egy hajó és a hüvely - alig fedik le a könyökét. Háttér ruházat, válasszon egy kék palettát, arany, barna vagy fehér.

piros

A piros modell azonnal feltűnő, különösen, ha kék farmerrel, résszel, drága bőrszíjjal, mustár-sárga tartozékokkal egészül ki. A "mérgező" vörösborsó minden bizonnyal szálkás rúzs, egy feltűnő smink. A pasztell színek csipke szoknya a vörösborsó hátterében szokatlan. Az új szezonban a "kísérleti" gyűjtemények - Zara és Mango - kiemeltek. A női szekrényben minden bizonnyal gyökerezik a Marsala tüzes hangzása, a Marsala szenzációs színe és a blúz csillogó színe.

Mit kell viselni

Ha egy illeszkedő blúzot, egy alátámasztott kötegelt fájlt, vagy egy cowboy kabátot választott, egy varrott ékkel, vegye figyelembe a tömör alátétet. A fekete csizmák, a különböző hosszúságú szoknyák, a világoskék vékony, rövidnadrágok vagy a magas derékú szoknya egy romantikus tetejére esik. Megpróbálhat egy világos kabátot vagy szegecsekkel ellátott farmer dzsekit.Egy érdekes, cipzárral ellátott blúz a placketen jól illeszkedik a könnyedén ingerelt nadrágokhoz. Ne félj a borsó és a csíkok tisztességes "duettjétől".

Nyári képek és íjak

A nem szabványos képek az új szezonban lenyűgözik a divatokat. A pöttyös dizájner blúzok „duettben énekelnek” farmer rövidnadrágokkal, rövid szoknyákkal, sima színű nadrágokkal. A lábakon az ideje, hogy nyissa ki a nyitott cipőket, az espadrillákat, a szandálokat a traktor talpán vagy színes mokaszinokon. Hajtsa le a szabad vágott stílusokat, szorosan illeszkedő modelleket puffadt ujjú, mandzsettával, állványos gallérral. A kivágások kerekítése retro stílusú, és aszimmetrikusvá teszi a trendet.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok