Blúz, baszk

Blúz, baszk

Ez a szezon visszatért a divatos, elegáns blúzmodellbe, amely vizuálisan csökkentheti és hangsúlyozhatja a derekát. Ezek blúzok. A Baska egy különleges ruházati elem, amely egy speciális öv formájában van, amelyet a derékra varrunk. Ezt a részletet klasszikus női képek készítésére használják.

A baszkot ugyanolyan anyagból lehet varrni, mint a blúz, vagy más színű és textúrájú anyagokból. A divattervezők a baszkok széles választékát kínálják - aszimmetrikus, többrétegű, nagy hullámokban áramló vagy levegő-súlytalan.

Melyik modell alkalmas?

A széles frill jelenléte elrejti a kisebb figurákat, így még a meglehetősen göndör formájú hölgyek is engedhetik meg maguknak a blúzokat. Ez a modell egyedülálló képességgel rendelkezik a derékvonal kiemelésére oly módon, hogy az ideális homokóra alakját hozza létre.

A blúz megválasztását azonban óvatosan kell megközelíteni. Végtére is, még egy kisebb apróság is tönkreteheti az egész képet. A buja női illeszkedési modell rövidebb elülső és hosszabb hátsó. Elrejti a csípő túlzott teljességét és hangsúlyozza a mellkasát.

A vékony nők számára, akik kellően széles vállakkal rendelkeznek, a derékvonalon a buja baszkhoz illeszkednek. Az arányt arányosabbá teszi. A keskeny derék és a teljes csípő tulajdonosai a baszkokkal ellátott blúzok bármilyen modelljéhez illeszkednek.

ujjatlan

Az ujjatlan modellek alkalmasabbak a meleg szezonban. Képesek hangsúlyozni a törékeny vállak csábító varázsát.

Üzleti stílusban kombinálhatja a feszes ceruza szoknyát és a blúzot, amely egy baszk ujjatlan, könnyű vékony anyagból készült. A selyem vagy vékony pamut a meleg nyári melegben is kényelmesen érzi magát.

Rövid ujjú

Az ünnepi vagy irodai öltözékben egy alapos rövid ujjú blúz lehet. Rövid ujjú lehet egyenes vagy lángolt. Ezt a blúzot akár üzleti találkozókon is el lehet helyezni, miközben szigorúan és stílusosan fog kinézni.

Hosszú ujjú

Ha kívül van, ez nem jelent nehéz és nehéz ruhát. A hosszú ujjú blúzok a hideg évszakban is nagyszerűnek tűnnek. Klasszikus nadrágokkal, egyenes vagy szűkített szoknyákkal kombinálhatók.

Ez a szezon a divatos blúzok csúcsán, vékony, átlátszó anyagból készült, hosszú ujjú pólókkal, mint például a sifon. Ha bármilyen okból le akarja zárni a kezét, akkor ez a modell tökéletesen illeszkedik az Ön számára.

Gallérral

A baszkokkal ellátott blúzok gallérja különösen fontos. Itt a fő dolog - ne feszítse túl. Hangsúlyoznia kell az általános megjelenést, anélkül, hogy megváltoztatná az ábra arányosságát. Jobb, ha a túl széles gallérokat elhagyja. Lenyűgözőek legyenek a vállukra eső nyakörvek vagy lágy gallérok. Lehetővé teszik, hogy fedezze fel a dekoltázs területét, vizuálisan növelve a mellkasát.

Rufflákkal

A blúzon lévő fodrok nőies képet adnak.

A baszk nem lehet egyetlen rétegréteggel, hanem fodrosokkal. Megfelelően megválasztott baszk, foltok tökéletesen elrejtik az alakzatokat. A keskeny csípővel rendelkező lányok számára az ilyen blúzok áldás. Szemrevételesen nagyítják a csípőt, így az alak nőiesebb.

Csipke

Csipke ebben a szezonban a népszerűség csúcsán. A divattervezők az egyedülálló díszítéssel létrehozott teljes blúz gyűjteményeket. A csipke ujjak és gallérok, a háttámlák és a betétek a luxus kifinomultság személyiségét képezik.

A csipke különösen lenyűgöző, finom selyemmel kombinálva.

A sifonból

A sifon pikáns szexi megjelenést ad. Egy ilyen blúzban romantikus dátumot vagy divatos bulit vehetsz igénybe. A szövet könnyű átlátszósága titokzatos és vonzóvá teszi a képet. Egy mini szoknyával vagy vékony farmerrel kombinálva az ilyen ruhát bármelyik ember fejére fordítja.

A színeket kombináljuk

fehér

Fehér felső és fekete alsó - a legnépszerűbb követelmény picky office dress code. Egy fehér blúz kombinálható a klasszikus ruhák kombinációjával. Ebben a képen mindig diszkréten elegáns és szigorúan hivatalos.

fekete

Fekete színű blúz alkalmas az esti és ünnepi képekre. Az ilyen blúzok baszkja fehér kontrasztú anyagból készülhet. Eredetileg egy fekete háttér csipke vagy szatén peplum.

Ebben a szezonban egy érdekes kombináció egy fekete, sárga, piros, fehér, kék és még zöld alsó blúz. Ugyanakkor tartózkodnia kell a sötétkék, mélybarna vagy fekete tónusoktól. A blúz összeolvadhat az aljával, és a kép elveszti látványos nyálát.

kék

A kék szín a piros, fehér vagy sárga aljzathoz jut. Válassza ki a szoknya vagy nadrág hangját az ábrán látható jellemzőknek megfelelően. Jól néz ki egy blúz, kék színű, farmerrel kombinálva. Csak azt kell megjegyeznünk, hogy a szakadt vagy széles farmer itt teljesen helytelen.

piros

A piros színű baszk blúznak minden divatos nőnek szolgálnia kell. A szexuális csábítás képét adja. Az ilyen blúzok egy fekete ceruza szoknyával kombinálva halhatatlan klasszikus. Az élénk kép különös figyelmet igényel a részletekre. Ne használjon masszív ékszereket, és tartózkodjon a rúzs-telített vörös színtől.

zöld

A zöld szín a leginkább releváns ebben a szezonban. Tökéletesen kombinálva van egy fehér vagy fekete aljjal. A cipőt hangosan felvette, és stílusos és világos képet kap.

Hová menjünk

A baszkból álló blúz inkább a hagyományos klasszikusokra utal. Ugyanakkor, helyesen kombinálva más dolgokkal, megengedheti magának, hogy képeket készítsen az ilyen modellek alapján, akár diszkókhoz is.

Felek számára

Ha egy divatos pártba megy, viseljen egy basszusgombot egy mini-szoknyával vagy feszes farmerrel kombinálva. Ebben a ruhában lenyűgözőnek tűnik.

A tökéletlen figurával rendelkező lányok számára is nagyszerű lehetőség van - egyenes, sötét színű nadrágot és egy baszk csipke blúzot. Ne használjon térfogati részeket. A szexuális korlátozást mindig az erős fél között értékelték.

A sötét top vizuálisan vékony, és a helyesen kiválasztott baszk előnyös módon szabályozza a csípő derékvonalát és csípőjét. Egy nagy mell tulajdonosai megengedhetik maguknak, hogy mély hasadást kapjanak, és a karcsú hölgyek megmutatják az éles hát varázsát. Ráadásul a karcsú hölgyek alapos bőrű blúzokhoz illeszkednek. Ez a kép hihetetlenül eredeti és stílusos.

iroda

Az irodai stílus szigorúságot és korlátozást igényel. A blúzokat sűrű vagy könnyű, átlátszatlan szövetből kell varrni. Nyugodt színeket ajánl. Ezek lehetnek sima vagy hagyományos csík, pöttyös vagy gyémánt. A lényeg az, hogy a szövet szerkezete és kialakítása ne legyen éles.

A blúz lehet gallér, hosszú vagy rövid ujjú. A sekély nyakkivágás és a feltűnő gyöngyök, csipke vagy mesterséges gyöngy tökéletesen elfogadható. A bankok és a kormányzati tisztviselők munkatársai jobban elhagyják az ujjak nélküli modelleket.

nyár

Egyszerű opcionális blúz a basky-val, a legkiválóbb finom szövetekből készült modell. A kiváló selyem vagy szép pamut kiváló higiéniai tulajdonságokkal rendelkezik. Tökéletesen elnyelik a nedvességet, lehetővé téve a test lélegzését. Bennük a lehető legkényelmesebb lesz.

Nem szabad választani a szintetikus modelleket.A kedvezőbb ár ellenére az ilyen blúzok sok kellemetlenséget okoznak. A magas bőrérzékenységű hölgyeknek elvileg ellenjavallt. A testtel érintkezve, különösen a nedves, a szintetikus anyagok allergiás reakciókat és irritációt okozhatnak.

este

Az esti megjelenés csábító vonzerejét, remek díszeit és kifinomult részleteit igényli. Egy estélyi ruha fő elemei a nyugodt hangok és a nyílt vágások, az áttetsző szövetek és a csipke. Egy baskával ellátott blúz egyféle anyagból készülhet, vagy kombinálható. Például a selyem és a csipke kombinációja csodálatosnak tűnik. Ezt a képet szűk szoknyával, drágakövekkel és magas sarkú cipőkkel egészítheti ki - a siker garantált lesz.

Mit kell viselni?

A legsikeresebb a baszkok kombinációja a szűkített fenékkel. Például, ceruza szoknya, keskeny vagy egyenes nadrág. Létrehozása olyan képet, amelyben egy blúz, basky, dobott szoknyák és nadrágok vannak. Tökéletesen ötvözi a farmert, különösen a vékony blúzot.

Mivel a baszk a klasszikus stílus részlete, a megfelelő lábbal kell kombinálni. Tiszta szivattyúk, vékony csapok vagy kényelmes sarok.

A sarok magasságát és a cipő modelljét a szövet típusa határozza meg, amelyből a blúz varrott. Tehát a könnyű nyári cipők alkalmasak selyemmodellekre, vastagabb szöveteket ajánlott a csizma vagy a boka csizma viselésére.

Divat tippek

A helyes választású, baszkból álló blúz minden divatista szekrényének méltó díszítése lesz. A látványos és stílusos megjelenés érdekében a tervezők néhány egyszerű szabályt követnek.

A kövér nőknek előnyben kell részesíteniük a blúzokat, amelyekben a baszk vonal vonala a derékvonal alatt van. Baska nem lehet túl nagy.

Ha teljes melle van, válassza ki a magas derékú modellt, és kiemeli a mellkasvonalat, ami még csábítóbbá teszi. Ezt a modellt választva vegye figyelembe az alakja sajátosságait, és próbálja meg harmonikusan egyesíteni az együttes összes részletét.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok