Női ingek és blúzok

Női ingek és blúzok

Az ing és a blúz a női szekrény szerves részét képezi. De sokan összekeverik őket az alkatrészek hasonlósága és vágása miatt. Kezdetben egy egyszerű pamut ing érkezett a férfiak ruházatából, sok módosítás nélkül. Érdekes átalakulás zajlott a nagy Coco Chanel kezében, aki elsőként kínálta a selyemből a varratokat, hogy világos ékszereket és íjakat adjon.

Egy egyszerű modell azonnal megkóstolta a divatokat és a tervezőket, akik felvették az ötletet. A modern stylistok megosztják ezeket a két divatfeltételt, felajánlva, hogy bizonyos képeket és helyzeteket viseljen. A "ing" fogalma a "hack" szóból származik, mert kezdetben durva anyagból készült. A vágás gyakorlatilag nem változik, tömör és egyszerű. A must-have detail egy gomb bezárása.

Ellentétben egy pólóval, a blúz eredeti példánya van, sok női részletével. A tényleges modellek változatosak, különböző textúrájú anyagból vannak varrva, és hatalmas színválasztékkal rendelkeznek. Sok lány számára ez a légkör és a kegyelem kapcsolódik, amelyet nem a hivatalos keret rögzít. A gombok mellett hevedereket, horgokat, íjakkal, csipkével, nyakkendővel vagy övvel lehet kiegészíteni.

Mit kell viselni?

A modern nők szinte minden helyzetben viselhetnek gyönyörű blúzokat és ingeket. A tervezők a különleges dolgok és kiegészítők, látványos cipők kombinálására kínálnak különleges alkalmat.

  • Iroda: az idő nagy részét munkahelyen töltötte, ezért kiváló ok arra, hogy kitűnjön és lenyűgözze a fehér ing, a nyugtató hangok egyszínű dologja. A lakonikus vágás, a felszerelt sziluett lehetővé teszi, hogy nadrágokkal, szoknyákkal kombinálják őket. Tekintettel a munkahelyi öltözködési kódra, a hangsúly a blúz örömére irányul: az eredeti kapu, széles vagy hosszúkás ujjak, szigorú rögzítőlemez.
  • Romantikus este: egy kellemes találkozó lánynak vonzónak kell lennie, hangsúlyozva annak törékenységét és gyengédségét. A könnyű sifon, csipke vagy szatén segít létrehozni a kívánt megjelenést. Helyénvaló szabadon vágni, az eredeti berendezést fodros, fényes betétek és gombok formájában. Ez a stílus bármilyen árnyalatú, fekete csipke, rózsaszín selyem. Nem kevésbé érdekes lesz egy darabból álló blúz, virágos díszítéssel. A legfőbb dolog az, hogy a színek megfelelő kombinációját, dekorációját válasszuk ki, hogy ne látszódjanak vulgárisnak.
  • Találkozó barátaival: ebben az esetben nem szabványos modelleket vásárolhat aszimmetriával, lapos váll vagy zseblámpahüvelyzel. Különböző hosszúságú szoknyákban, farmerekben vagy szorosan illeszkedő nadrágokban, stílusos köpenyben vannak kombinálva. Opcionálisan lehet egy kötöttáru blúz, viszkóz, vagy több textúrát kombináló termék. Ne tagadja meg magának, hogy rózsaszín, kék vagy menta, szép rajzokat és nyomatokat visel.

A ruha kiválasztásakor minden nőnek figyelembe kell vennie, hogy széles szoknyát vagy palazzo nadrágot viselhet egy felszerelt, nyitott blúzra. Ha drámai laza ing van, az alját ceruza szoknya, ruha nadrág vagy farmer közül kell választani.

Az elhízott nők modelljei

Az ábrán látható kis hibák nem indokolják, hogy megtagadják magadnak egy divatos póló vásárlását vagy egy ünnepi rendezvényre való blúzot. A tervezők olyan lenyűgöző lehetőségeket hoznak létre, amelyeket a hátrányokhoz kell igazítani. Egy luxus formájú hölgy számos modellt engedhet meg magának, ami ellenállhatatlanná teszi:

  • A szomszédos sziluett és a csípőhosszúságú ingek. A kép vékony függőleges csíkja vizuálisan húzza az ábrát, és az ékezeteket a mellkasra tolja.Egy kis gallér nyissa ki a nyakvonalat, és a derékpánt segít a kontrasztöv hangsúlyozásában.
  • Lazán vágott blúzok, sifonból, finom poplinból. Az aszimmetrikus megjelenés, az áramló szövetek segítenek elrejteni a csúnya ráncokat és a hasat. Hozzáadhatsz kis melleket, a mellkas vonalától lángolva, vagy több árnyalat kombinációját.
  • Egyszerű, enyhén illeszkedő blúzok, nyitott nyakkivágással, rövid ujjú. Ez a legnépszerűbb opció, amely bármilyen íj, a nadrágot vagy a dzsekit kombinálhatja.

A felszerelés során olyan modellt kell találnia, amely tökéletesen ül, anélkül, hogy a teljes formákhoz ragaszkodna, elrejtve a hibákat. Nem szabad formázatlan dolgokat választani, amelyek kötetet adhatnak, hatalmas színekkel, körökkel vagy széles csíkokkal nyomtathatnak.

Divatos képek az idei tippekről

A nőiesség és a nyitottság trendjében a vezető stylistok ajánlják, hogy fordítsanak figyelmet a csipke anyagból készült blúzok modelljeire, flirtatikusan kiemelve a tulajdonos szexualitását. Az elegáns kalauz ismét a nyári kollekciók vezetője, és az esti vagy alkalmi öltözék fő részlete lehet. Lakkozott pamut vagy poplin pólók, amelyek az ujjakon vagy a gallér szélén áttört betétekkel vannak ellátva, megfelelnek az üzleti légkörnek.

Az intrigák és a légesség áttetsző anyagokat adtak a férfi vágott ingéhez. Az állóképesség a nyakörvnek, a patch zsebeknek és az elegáns ujjaknak köszönhető. Egy széles nadrágot, rövidnadrágot vagy szoknyát tartalmazó szettben lehet viselni. A homályos virágminták, a por, a rózsaszín vagy a tejes szín világos árnyalatai frissítik a képet az együttesben.

Bármilyen vágásból álló blúz kiváló választás egy igazi fashionista számára, hogy kiemelje szépségét, miközben minden helyzetben vonzóvá teszi az ellenkező nemet.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok