Divat blúzok

Divat blúzok

Minden lány szekrényében olyan dolgok kell lenniük, amelyek segítenek a nőies képek létrehozásában. Szép és különleges maradni akar a munkahelyen, séta a barátaival, vagy egy dátum egy szerettével. Ennek a legmegfelelőbb eleme a szelíd blúzok. A tervezők sokféle modellt kínálnak, amelyek közül könnyen választható az egyes napokhoz tartozó lehetőségek, érdekes kombinációkat készítve.

A blúzok eredeti modelljei a legmegfelelőbb ruhák az irodai íjak létrehozásához. Segítségével hangsúlyozhatja stílusát és személyiségét. Meg kell különböztetni bizonyos fokú szigorúsággal, nem nyitott vállak, hát, tisztességes nyakkivágással. Ezért az idő által tesztelt klasszikusok mindig megfelelőek és elfogadhatók.

Irodára

A férfiaknak emlékeztető blúzok ebben a szezonban relevánsak. Az elforduló gallérok, a hosszúkás ujjú mandzsettákkal rendelkező, elegánsan illeszkedő vágás, a mellkas melletti láthatatlan tuckok és az anyag könnyedsége miatt elegánsak maradnak. Mindig fehér divatos lehetőségek, amelyek tökéletesen illeszkednek a különböző árnyalatú nadrágokhoz, szoknyákhoz és kabátokhoz.

A legmegfelelőbbek az átlátszatlan szövetekből, például szaténból, selyemből vagy organikus pamutból készült blúzok. Ha fényes ragyogása és csillogása van, akkor a modellnek tömör kialakításúnak kell lennie, nem díszes elemekkel túltelített. A matt nyugodt színekhez íjak, fodrok és elegáns kötések adhatók.

A hétvégén

Egy tipikus napon egy modern nőnek sok érdekes dolog van, amikor egyszerűnek, de elegánsnak kell lennie. A blúzok sokféle érdekes variációt adhatnak a farmer, a különböző vágású szoknyák. Ellentétben az irodai stílussal, a mindennapok lehetővé teszik a könnyű minták, a színek lejátszását, az eredeti vágást. A csipke betétek, az eredeti gombok, a terjedelmes vagy vágott ujjak nagymértékben diverzifikálják a szekrényt és friss megoldásokat hoznak. A vékony póló és a vékony pántokkal ellátott pamut póló kombinációja és az áttetsző széles blúz, amely bármilyen típusú alakhoz illeszkedik, szokatlan.

nyár

Nagyszerű hangulat és napsütéses napok jönnek létre a gyönyörű fényes képekhez. A szezon legdivatosabb blúzja nincs ujjú. A hímzett sifonból, hímzéssel díszítve, kiválóan alkalmas meleg napokra. Az ilyen minták rövidnadrágok, lazán illeszkedő nadrágok és repülő szoknyák. A többiek alkalmasak a leeresztett ujjakkal, aszimmetriával és szabad széles nyakkivágással.

Kiválasztjuk a megfelelő stílust

Az évszakban a blúzok változatos kialakítása meglepődik az ujjak tervezésével kapcsolatos új ötletekkel. A legmegfelelőbbek a járdákon:

 • ujjatlan, pólókhoz hasonló;
 • buja lámpákkal;
 • klasszikus hosszúságú;
 • röviden.

A modellt nemcsak a divatnak megfelelően kell kiválasztani, hanem az ábra hátrányairól is. Ugyanez vonatkozik azokra a stílusokra, amelyek változatosak, illeszkednek az alakhoz és a szabás összetettségéhez.

ujjatlan

Egy ilyen dolog egyszerűen pótolhatatlan egy modern nő szekrényében. Más ruhákkal és kiegészítőkkel való kombinációtól függően elfogadható az üzleti hölgynek vagy egy fiatal diáknak. Romantikus stílusban vagy alkalmi alkalmanként megfelelő.

Szigorú kabát alatt szoknya, egy ceruza a tökéletes íj egy nyári napon az irodában. A farmerrel vagy színes bőrrel egy ifjúsági keresést hoz létre minden eseményre.

Rövid ujjú

A rövid ujjú kezek szépen ki vannak téve, könnyűvé teszik és lehetővé teszik, hogy mindennapi dolgokkal improvizáljon.Lehetőség van romantikus vagy klasszikus stílus megvalósítására. A súlyosságot nyakörvvel, kis nyakkivágással vagy kis fodrokkal lehet hígítani. Vágással hasonlíthat egy zseblámpához vagy szárnyhoz, hajlíthatja a karját, vagy egy kis metszéssel.

Hosszú ujjú

A hosszú ujjú blúznak bármilyen korú nőnek kell lennie. A hagyományos klasszikus vágás mellett tunika vagy hosszúkás férfi ing is lehet. A divatos ebben a szezonban retro, díszített, gyönyörű bot, kontrasztos díszítéssel vagy csipke szegéllyel. A tervezők ügyesen játszanak a színekkel, a korallokkal, a mentol virágokkal hígítják a kollekciókat, a khaki és a csillogó indigó hozzáadásával.

Alsó ujjak

Sok tervező ajánlja, hogy a vállra fókuszáljon, hangsúlyozva a vonalukat egy leeresztett hüvely segítségével. Segítségével könnyedén nyithatja meg a nyakláncot, és vizuálisan meghosszabbíthatja a nyakát, így egy játékos nyári íj. Ilyen dolog elfogadható az elhízott nők számára, különösen akkor, ha terjedelmes megjelenése van, és elrejti a nagy mellet.

Az alsó ujjak enyhe gondatlanságot adnak, de az alsó és a cipő megfelelő kombinációjával, nagyszerű a mindennapi viselethez vagy a pártokhoz.

A híres stylistok tanácsot adnak arra, hogy friss ötletekkel töltse fel a szekrényt, és válassza ki a legjobban illő blúzokat:

 • A leeresztett vállakkal, szépen kitéve egy kecses nyaknak, ami egyedülálló romantikát és nőiességet biztosít. Repülő sifonból, finom selyemből készült, esti ruhában szépek.
 • Nyakörvvel: ebben a szezonban a blúzokat egy klasszikus állvány, egy régi korsó egészíti ki, és íjjal díszíti. A gallér fonattal, zsinórral vagy csipkével, kontrasztos vagy szomszédos árnyékban lehet vágni.
 • Alapvetően: egy divatos elem különleges képességet ad minden képnek, hangsúlyozva a derékot, és elrejti a kis hibákat. Új modelljeiben azt tervezik, hogy távolítsák el a csipkéből, hogy meggyulladjon.
 • Felszerelt: trendes kecses görbékben, ezért a blúzok egy ingvágásnál is kiemelik a derékot. Némelyikben van szövet vagy bőr öv, vagy a zsebek eredeti utánzata.

Milyen anyag jobb

A divatos blúzok modelljei nem korlátozzák az anyagválasztást. Minden szezon csak a stílust és a preferenciákat diktálja, így ismét a trend:

 • Kötöttáru: a rugalmas anyag egyszerűen elengedhetetlen a szorosan illeszkedő és felszerelt modellekhez. A blúzok bőre kellemesek, szépen ülnek egy alakra, és egy formát tartanak. Ez egy nagyszerű lehetőség az irodai blúzok, a baszk és a hüvely nélküli termékek számára. A kötöttáruk lurex szálakat tartalmazhatnak az esti íjakhoz.
 • Selyem: ez egy klasszikus anyag bármilyen vágás blúzjára, amely mintázattal, homályos mintázattal, pasztell vagy neon árnyalattal rendelkezik. Kiváló minőségű selyem elég sűrű ahhoz, hogy a blúzokat az irodai vagy üzleti stílusban varrni tudja. Gyönyörűen fekszik a szabad vagy aszimmetrikus vágás termékeiben.
 • Chiffon: univerzális szövet blúzokhoz, amely átláthatósága miatt romantikát és gyengédséget biztosít. A szifon tökéletesen illeszkedik csipke betétekhez, terjedelmes ujjakkal, szokatlanul könnyű és súlytalan képet készít.
 • Pamut: divatos viselet, köszönhetően az ingnek. A jó természetes anyagot sok tervező használja, és alkalmas egy üzleti ing, alkalmi pulóver számára.
 • Atlas: az érintéshez vastag, hihetetlenül szép. A divatos ruhák fantasy-alkotói ismét visszahozták a dobogóra. A legeredetibb atlasz a galléron nagy íjakkal rendelkező blúzokba néz.
 • Guipure: szinte alkalmatlan a munkahelyi légkörben, gyorsan elkezdte megkóstolni a fiatal divatos asszonyokat, akik ilyen blúzokat viselnek, egyenes vágású nadrággal, ceruza szoknyákkal szórakoztató tevékenységekre.

Tervezési jellemzők

A meleg nyári időszakban a nyomatok, dísztárgyak fényessége és lédússága, valamint a rajzok világos geometriája a legmegfelelőbb. Ez a szezon nem volt kivétel, és sok gyűjtemény tele volt női modellekkel, gyönyörű árnyalatokban minden ízléshez.Annak ellenére, hogy a pasztell monokromatikus blúzok különböző stílusokból származnak, az áttetsző sifonon, a lenen vagy a pamuton található etnikai témák gyönyörű díszei vidámak és vonzódnak.

Virágos nyomtatással

A világos szövet gyönyörű virágmintája friss és nőies. A trendben külön-külön találhatók a nagy rügyek, kis virágok, véletlenszerűen elrendezve. Virágminták gyönyörűen elmosódottak, egy másikba áramlanak. A tervezők a nemes növények, a japán ékezetek mintájával dolgokat viselnek, kegyelmet és nemességet adva nekik.

csíkok

A nyári megjelenést csíkos blúzok alkotják, amelyek lehetővé teszik a hangerő és a magasság vizuális beállítását. A csíkok színe nem számít, több alapvető árnyalatot egyesítve.

Pöttyös

A blúzon található gyengéd borsó gyakorlatilag nem veszíti el pozícióit. Már régóta releváns az irodai íjakban, a pártok ruházatában és a gyalogságban, mert gyengédsége miatt.

fehér

A fehér áruk ismét a legnépszerűbb csúcsukban vannak. Bármilyen vágással, ingerrel, övvel vagy széles íjjal, gallér helyett lehetnek.

fekete

Félelmetes, fekete színben készült klasszikusok és elegánsak. Az ilyen opciókat csipke betétekkel, könnyű sifonból készült guipure-vel kínáljuk.

Mi a divat

A szezonalitás ellenére a blúzok mindig relevánsak és relevánsak. A legfontosabb az, hogy a megfelelő tartozékokat válasszuk:

 • Tavasszal: a könnyedség és a virágnyomatok hatalmas hangulatot eredményeznek;
 • nyár: az eredeti opciók ujjak nélkül segítik a hőt frissen;
 • Ősz: vastag szatén és pamut kiegészíti az íjat egyenes lábú nadrággal;
 • Tél: a kötöttáru és a magas galléros blúz segít abban, hogy egy fontos találkozón elegáns maradjon.

Mit kell viselni

A blúz egy univerzális dolog, amely a legtöbb szokásos dolgot egyesíti, frissíti a képeket. A nadrág, a szoknya és a rövidnadrág mellett fontos kiválasztani a megfelelő cipőt, amely kiegészíti a képet, hangsúlyozza a stílust. Az eredeti drága ékszerek fényes jegyzeteket készíthetnek, amelyek a tömör színt hígítják. Érdekesnek tűnik, hogy megismételjük a cipő vagy a hajók blúzjában lévő fő színt.

trendek

A divatbemutatók fénypontja a retro visszatérése volt. A tervezők vették fel, és egy ötlet egy íjjal összekötött gallérral. Néhányan megjegyzik az aszimmetria jelentőségét, amelyet a hátsó, leeresztett ujjak hosszúkás vágásában fejeznek ki. A gyártók megtagadják az uniszexstílust a női szépség kedvéért, így a blúzok több mint egy szezonban maradnak relevánsak.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok