Body blúz

Body blúz

Mit kell viselni?

Blúz-test - ez egy egyedülálló termék a női szekrényben, amely lehetővé teszi a praktikusság, a kényelem és az elegancia egyesítését. Az ötlet egy bugyi és bugyi összeállításához egy tehetséges amerikai Donna Karan nevű tervezőhöz tartozik. Igazán ragyogóvá vált, és gyorsan talált választ a nőkre.

A blúz testével ruházatok készítésekor nagyon fontos az arányok megtartása. Kívánatos, hogy a felfelé szerelt felsõ részen az alsó rész nagyobb legyen.

Függetlenül attól, hogy mit viselnek a blúz-test, mindig tiszta és rendezett lesz. Az a helyzet, amikor a blúz a szoknya vagy a nadrág alól kiüt, teljesen kizárt. Emiatt a nők magabiztosabbak és vonzóbbak.

A blúz-test - kiválóan alkalmas arra, hogy betartsa a munkaköri kódex szigorú szabályait, mivel lehetővé teszi, hogy figyelembe vegye az üzleti etikett követelményeit, és még mindig nőies. Javasoljuk, hogy a blúzok-bodi a harisnya fölé kerüljenek, így nem lehet rövidnadrágra tenni.

A blúz-test tökéletesen kombinálható a szigorú szoknyákkal, a térd alatt, és egy romantikus vágás hosszú, bolyhos szoknya alatt. Tökéletesen illeszkedik az ilyen blúzhoz és a klasszikus vágott széles vagy keskeny nadrághoz. A farmer szoknya, nadrág és rövidnadrág egy nagyszerű kiegészítő a hétköznapi test tetejéhez.

A test kialakítása kiváló lehetőséget biztosít a nők számára, hogy kisemeletes nadrágot viseljenek, és ugyanakkor ne aggódjon, hogy a mozgás során a blúz alja kinyílik az öv alól. Egy elegáns női dzseki nagyon harmonikusan néz ki a blúz tetején.

Népszerű modellek

Az irodai munkákhoz sok nő választ egy fehérneműs blúzot egy szigorú irodai ing utánzattal.

Általában az irodai lehetőségek hosszú ujjúakkal és a nyakrész klasszikus vágásával vannak ellátva. A blúzok, testek többféle lehetőségének jelenléte a szekrényben lehetővé teszi, hogy a nő divatos készítménnyel dolgozzon minden nap. Ezek a modellek főleg pamutból készülnek.

A szatén szövetből és dekor elemekből álló klub-stílusú blúzok népszerűek az informális környezetben. A blúz stílusban kialakított csipke teste nagyon vonzónak és szexinek tűnik. Sok nő inkább nem használja a csipke testet külön elemként a tetejére, és azt több rétegű ruházatba foglalja.

Romantikus blúzok, test tökéletes ünnepélyes estére. A fodros vagy fodros díszítéssel és egyidejűleg kedvezően hangsúlyozva a nyakörv és a gallér. Az ilyen blúzok ujjai hosszúak és rövidek lehetnek. A nők felismerése elbűvölő modelleket érdemel, ujjakkal szabott zseblámpával és egyenes vágással. A romantikus modellek főként selyemből, szaténból és sifonból készülnek.

Hogy megfeleljen

Blúz-test - ez egy nagyszerű lehetőség azoknak a nőknek, akik hangsúlyozni szeretnék alakjukat. Ez a modell ideális a karcsú deréktulajdonosok számára, a figura homokórájú nők és a háromszög. A pislogás, a hasi zsírrétegeknél ajánlott egy kiegészítő ruhát választani a blúz-testre. Ez lehet egy dzseki vagy tartály teteje, amely elrejti az oldalakat és a hasát.

A blúz teste nagyon harmonikusan csatlakozott a modern lányok és nők szekrényéhez. Először is, ez egy jó alkalom egy üzleti nőnek. Segítségével létrehozhat egy tisztátalan képet. Mivel találkoznak és ruházzák fel az első benyomást, egy szép és elegánsan öltözött fej és egy egyszerű irodai alkalmazott sokkal nagyobb valószínűséggel sikerül, mint egy slob.

A test alsó része - mindig bugyi.Itt a tervezők és a gyártók különböző modellekkel próbálták a nőket. A klasszikus változatban, a blúz-test alján - ez a szokásos csúszók. Ha egy nő megszokta, hogy rövidnadrágot viseljen, vagy szoros nadrágot viseljen, könnyedén kiválaszthatja kedvenc modelljeit.

Stílusos képek

Az átlátható és áttetsző csipkéből és a legfinomabb sifonból varrott blúz-bodies legdrágább modelljei ebben a szezonban is trendet jelentenek.

Ezek a blúzok tökéletesen illenek az esti és ünnepi szekrénybe. Egy bolyhos szoknya, szoknya-nap és egy többrétegű szoknya együttesében rendkívüli képet alkotnak, más ruhák hátterében kiemelkednek a szokásos módon.

A klasszikus fehér blúzok tökéletesen illeszkednek a megjelenéshez. A klasszikus kék és kék farmerrel való kombináció kiváló választás a mindennapi viselethez. Mivel a fehér szín frissíti az arcszínt, ez a kombináció fiatalabbá teszi a nőt, erőt és bizalmat ad. Biztonságos változatnak tekinthető az együttes, amely egy fehér blúz-testből és egy klasszikus fekete szoknyából áll.

Monokróm és tarka testzsákok tökéletesen illeszkednek a modern divatos nő szekrényébe. A klasszikus vágott sima nadrág és tulipán szoknya stílusos kiegészítés lesz az ilyen blúzoknak. A három vagy négy blúz, különböző színű bodies jelenléte a szekrényben lehetővé teszi, hogy minden évben bármikor stílusos és divatos maradjon.

A blúz-test eredeti verziója nyitott háttal. Egy ilyen őszinte modell kiváló, hogy a varrott bugyiknak köszönhetően visszatartja a hátadat. Tökéletesen kombinálva nadrágokkal, egyenes nadrágokkal. Az együttes nagyszerű kiegészítője egy extravagáns motorháztető.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok