Chiffon blúzok

Chiffon blúzok

A szekrény kiválasztása mindig a kérdés: milyen anyagot válasszon. Ragyogó szatén, jacquard háromdimenziós mintázattal vagy áramló bohém szifon? Ez utóbbi selyemszálakból készül. Drapériák, hullámos ráncok, a sifon vagy krepp-sifon blúzok merész stílusai jelennek meg. A szelíd és könnyű, a képnek egy könnyed, romantikus érintés.

Divatos stílusok

Az ujjak és a hüvely nélküli divatos blúzok, a felfordítható gallérok és a mérhetetlen kivágások leggyakrabban kétoldalú sifon, fehérített és permetezéssel vagy Lurex-szel rendelkeznek.

A szezon kedvenceit szigorú egyenes vágásnak tartják, egy gombos zárással, csipke mintázattal és viszkóz-sifonból készült, matt fényes, selymes szerkezetű termékekkel.

ujjatlan

A blúzok a szekrényben a vintage ruhák kategóriájába kerültek. Emlékeztetve az 50-es évekre, a divatos asszonyok szándékosan elhúzódnak az ujjatlan stílusokhoz virágnyomtatással és mindig frillekkel. Szőkék inkább a pezsgő, a rózsaszín tónus és a barnák színét fogják használni, hogy megfeleljenek a menta vagy a türkiz színárnyalatnak. A márka ASOS és a H & M érdekes sifon "ujjatlan" borsó, csík vagy gallybimbó.

Egy ujjatlan blúz lesz a tendencia, ha aszimmetrikus nyakkivágással, háromszögletű nyakkivágással és egy deréktáji elegáns ékkel egészül ki.

Rövid ujjú

A fényes foltot díszítő, áttört mintázatok, fémszegecsek vagy rövid ujjú blúzok díszítik. Az irodai és alkalmi alkalmi stílusban sikeresen kombinálható a vastag anyagból (bőr, farmer, kötöttáru). Monokróm blúzok díszíthetők eredeti bross, szíjjal, chokerrel.

Hosszú ujjú

Ebben a szezonban a hosszú ujjú őrült a csillagnyomtatás, a „nagymama borsó”, a leopárdmintás. A Batniki, a blézerek, a kötőelem nélküli modellek és a vágott csónakok a modern divat hangulatát fejezik ki. A chiffon flörtölni képes, vékony szoknyákkal, feszes nadrágokkal, kabátokkal és kardigánokkal.

Próbáljon fel egy szabad vágást, termékeket hosszúkás tetejű, póló szerint.

Fodrokkal

Kíváncsi szigorú egyenes vonalak, amelyek hangsúlyozzák a sziluettet, próbálják össze a szép frillet és a fodrosokat. A design mesterei a Vivance, Linea Tesini, Chillytime márkák. Az áttetsző chiffon szereti a többrétegű modelleket az ombré hatással. A blúz stílusának a vállakon, az ujjakon, a zseblámpákon vagy a "denevérek" formájában kell kivágni. A fodros monokróm raglánok garantáltan kitölthetik az irodai stílusú szekrényeket.

Ing vágott

A ruházati kódok irodái csípőmodelleket adnak egy ingvágással. A stílusban figyelje meg a gallér és a gombok stílusát. A mandzsettákon, a mellkason lévő dartsok, az aplikák ilyen blúzot hoznak létre. A kiválasztott szövet a nőiséget adja a képhez, és alkalmas koktélparti, napi szabadidős, üzleti tárgyalásokra.

Vízszintes hajtogatással

Lehet dekorálni egy blúzot dekoratív vonallal. Hosszú ujjú, enyhén illeszkedő és álló gallérral ellátott változatok leggyakrabban vízszintes hajtással kísérleteznek. Ebből a szempontból a legérdekesebb a hosszú ujjú csíkos modellek.

Az ünnepélyes és reprezentatív megjelenés egy chiffon-blúzot tartalmaz, amellyel együtt egy ceruzahüvely és egy hajtű.

baszkok

Az egyetlen dolog, amit a baszk nem tolerál, a felszerelt dzsekik. A szezon teljes íve egy baszk és nyitott háttal, vékony farmerrel és szivattyúval rendelkező blúz volt. Ma rhinestones vagy hímzéssel díszíthető, "süllyesztett" sifon.Scarlet színek agresszívak lesznek, a pasztell pedig gyengédséget és melankolikus hangulatot eredményez. Nyáron válasszon egy modellt, melynek alapos és rövid ujjú.

Csipke

Csipke és chiffon - szokatlan, de nagyon stílusos kombinációja. Fekete-fehér tandem fekete krepp-sifon és fehér csipke - a legjobb, ami egy hölgy szekrényében lehet. Finom betétek a trendblúzokban a nyakkivágásban, a háton vagy a vállon találhatók. Szexi megjelenésű hímzett blúz modell a felső és az ujjak csipke zárt részével kombinálva.

Népszerű modellek

A közelgő szezon népszerű modelljei új megjelenést, retro és alkalmi stílusokat részesítenek előnyben. Bájos sifon és divatos galléros stílusok lenyűgöző vázlatokat készítenek a blúzokról. Az „iskolai gallér”, az apache, a v-nyak és a „underwire” corsage a divatfutók leitómáivá válik.

ingyenes

A blúz szabad vágása külön figyelmet érdemel. Kiváló nyomatokat is elhelyezhet rajta, egy fényes színpalettát öntenek, elegendő játékkal díszítheti, díszítheti. A légy szövet egyszerű klasszikus stílusokat hoz létre, mint egy ing vagy tunika hüvely nélkül vagy anélkül. A sziluett kifejező képessége a legjobb, hogy a csípőn a szíjat díszítse.

egyszerű

A sifon sima szerkezete ezeket a blúzokat "a vörös szőnyeg ruházatának" nevezi. A stílust, a stílust, a magas költségeket a blúzok, cowboyok, ingek, shemieu könnyű stílusai kombinálják. Válasszon szagokat és csupasz vállakat, vagy talán aszimmetrikus nyakkivágással vagy állványos gallérral.

nyár

Az új szezonban a vicces és színes nyári blúzok fokozatosan váltakoznak az elefántcsont, a bézs, a pezsgő, a füstös szürke színeivel. A legértékesebb stílus a bardotki, az apache blúzok, a combidress és a pillangós ujjak. Az ilyen termékeket kiegészíthetik a néprajzi minták vagy a lakonikus díszek, a csipkeszárnyak és a boho-kötés helyett a gombok.

este

A krepp-sifon blúz az első dátumhoz és az első benyomásodhoz szükséges. Nyissa ki a vállát, vagy maradjon egy rejtélyes nyakörvvel, viseljen egy shemieu nevű inget, hengerelt hüvelysel, vagy egy zökkenőmentes modellt, ami egy igát tartalmaz. Esti kirándulás a klubban "pár" szűk farmerrel, bőrnadrággal, látványos dzsekivel és sarokkal nem hagy lehetőséget más lányoknak.

Üzletasszony

Az üzleti stílus megköveteli a puritánizmus és a szerénység irányát. Ez nem jelenti azt, hogy a blúzmodell csatja mentén hajtogatott blúzok, a blúzminták hajtogatott lapjai ellenjavallt. Az irodai stílus teljes íve egy könnyű peplum, baszk derékvonalral. A jó karma képében a karma hozzáteszi a gyapjú gallérját.

A színeket kombináljuk

A fekete chiffon-blúz rendkívüli, vörös vagy fehér borsóval, havas fehér csipke díszítéssel. Az ő illeszkedő világos kék vékony vagy bőr nadrág. Ősszel mérgező árnyalatú kabátot (bíbor, narancs, saláta) dobhat.

fehér

A fehérített chiffon soha nem látott benyomást kelt. Ne tegyük túl a klasszikusokat, akkor egy blúz, mint egy felső, raglán vagy ing tökéletesen illeszkedik a „csapatba” fekete nadrággal, farmerrel, szigorú ceruzával és kötött kardigánnal. A szekrény státusza hangsúlyozza a kecses figurát, egy sarokra vagy platformra állva.

kék

Az ultramarin, az elektromos, a mentol vagy a rózsaszín a kékborsó az eredeti ötletek ideológiai társa. Az ilyen színű blúzokban létrehozhat és felkelhet, inspirálhat és inspirálhat. Merész tónus, kombinálva farmerruházattal, szaténdarabokkal, franciával és bármilyen stílusú cipővel.

piros

A haranghüvellyel ellátott piros chiffon-blúz, vagy a tiltott stílusban lévő piros chiffon-blúz igazi ragadozóvá válik a táncparketten, egy végzetes hölgyen és egy hidegvérű üzleti hölgyen. A piros harmóniában van a klasszikus aljával, imádja a midi hosszúságú szoknyákat. A szezon kedvence, egy baszk, áttört betétekkel, hosszú ujjú mandzsetták nélküli modellt választott.

rózsaszín

Pasztell rózsaszín paletta - a koponya és a kegyelem színvonala.A lila, fehérmályva, sápadt rózsaszín palettán a sifon stílusokat kínál a vállon és a háton. Ez a rejtett szexualitás egy sűrűbb szövet alját hígítja: bőr, kötöttáru, jacquard, batiste. Az áttetsző rózsaszín blúzok különleges alkalmakra, üzleti stílusra és romantikus találkozókra alkalmasak.

szín

A színes blúzok a vintage, a shebbi-chic és a csehországi ötletekre utalnak. A festett raglánok, a kötegelt és a shemizier a nyári-őszi szezonban fontosak.

Pöttyös

A retro borsó nem hagyja el a chiffon termékeket. Minden blúzon sikeresen telepedett le, és bármilyen típusú nadrággal, szoknyával kombinálva. A modern borsó szabadon megváltoztathatja a színt a fashionista hangulatától függően: kék, narancssárga alapon, fehér, piros, lime, zöld, stb.

csíkok

Csíkos opciók segítenek a kanyargós. Tökéletesen vékonyak az alakra és elrejtik a hibákat. Például a "denevér" stílusában vagy hosszú ujjú tunikában. Egy csíkhoz keressen egy exkluzív dekorációt hullámos fodros vagy vízszintes hajtogatás formájában, a gallér közelében.

Mit kell viselni?

Chiffon vagy krepp-sifon blúzokat viselnek, csipke díszítéssel, kopott hatással és „rongyos” elemekkel. Divattervezők azt javasolják, hogy a baszkot klasszikus színekkel ötvözi a ceruza szoknya, rövid rövidnadrágot visel a strandszezonban és a bőrnadrágot egy látványos klubbejáráshoz. A legtöbb sifon nem közömbös a sarokkal.

Az áttetsző anyag egy elegáns, háromnegyedes ujjú, kötött kardigán vagy vágott kabátot fog választani.

Melyek a jó chiffon blúzok?

A chiffon-blúzok jóak, mert hangsúlyozzák a szezon hangulatát, sok nyomatokkal, színezékekkel, stílusokkal rendelkeznek, és „barátságosak” szinte minden ruházati stílussal. Könnyű díszíteni íjakkal, fodrokkal. A maximális hosszú ujjú, mint Valentino, nőiességet fog adni, és a Marina Yachting színes színei kényeztetik a szemét.

Stand-up gallérok, csónakkivágások, baszkok, csipke, szatén és guipure kombinációja divatos kompozíciókat hoz létre a leginkább szeszélyes divatszakértők számára.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok