Piros blúz

Piros blúz

A blúz minden modern női szekrényben elengedhetetlen elem. A divat világában úgy tekintik, hogy elegáns és nőies képet alkothat. A piros blúz testesíti meg a nők érzékiségét és szexualitását. A helyes választással kiemeli a méltóságot, és elrejti az ábra néhány hiányosságát.

Mit kell viselni

Hagyományosan a piros blúzok szoknya viselésére készülnek. A szoknyák eltérő vágással és hosszúsággal rendelkezhetnek. A szoknya szövet lehet bármilyen. Ez a kombináció egész évszaknak tekinthető, mindennapi viseletre alkalmas és közzétételre alkalmas. Kiváló piros blúzok, nadrágok, rövidnadrágok, farmerek, valamint nyílt jumpsu-okkal fognak kinézni.

A vörös szín vonzza a nézeteket, ezért gondosan meg kell választania más elemek és kiegészítők hangját. A fényes képen minden részlet fontos. Ne vegyen részt a nagy ékszerek bőségében. A masszív, színes műanyag fülbevalók jelentősen „lerövidítik” az általános megjelenést, és nevetségesnek tűnnek. Finom blúzok tökéletes harmóniában vannak az arany vagy ezüst ékszerekkel.

Fekete szoknya

Egy fekete szoknya, piros blúz, időtlen klasszikus. A vörös és fekete kombináció mindig előnyös. A szoknya bármilyen hosszúságú lehet: mini, maxi, "a padlóhoz". Minden attól függ, hogy az alkalom és hol fog menni.

Elegáns piros blúz, fekete ceruzával. A szoknya vágása korrigálhatja a csípőt, és hangsúlyozhatja a bokák finomságát, és a legördülő blúz tökéletesen elrejti a problémás hasot vagy oldalakat.

Fehér nadrág

Ebben a ruhában üzleti találkozóra vagy kiállításra lehet menni. Fehér nadrág egyenes vagy laza illeszkedés a fény vagy a chiffon blúzokhoz. A kép légessége vékony sarokkal egészíti ki a cipőket. A ruha nyári és ünnepi.

A tökéletes lábak tulajdonosai megengedhetik magukat, hogy egy piros blúzot viseljen, szűk fehér nadrággal. A tömeges táska és a kifinomult cipő hangsúlyozza a nőiességet.

rövidnadrág

A rövidnadrág és a piros blúz kombinációja alkalmas nyári sétákra és romantikus dátumokra. Előnyben részesíti a klasszikus vágás rövidnadrágjait. Tartozékként tökéletes pántok és elegáns ékszerek tökéletesek. A lábbeli megállításának lehetősége a áttört nyári cipőcsizmáknál.

farmer

A világ divatházai egy piros blúz és farmer nadrág kombinációjával készített ruhadarabokat fejlesztettek ki. A farmer szinte bármilyen helyhez illeszkedik: egyenes és sovány, izzadt vagy sokemeletes.

A lényeg az, hogy a kép harmonikus és elegáns. A szakadt vagy széles farmert tartalmazó blúzot óvatosan kell kombinálni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a cipőknek klasszikusnak kell lenniük.

A legjobb kombinációk

A leglátványosabb a piros és a fekete alsó rész. Ez a kép a nőiesség és a stílus megjelenése.

Az irodai stílusban az egyenes nadrágokkal és szoknyákkal ellátott blúzok lettek a legjobb kombinációk.

Romantikus stílusban a flörtölés és a kísértés képe szükséges, így az átlátszó és vékony szövetből készült, rövidnadrággal és pöttyös szoknyákkal készült piros blúz kombinációja optimális.

Egy alkalmi megjelenéshez a farmerrel és a szivattyúkkal rendelkező blúzok váltak a vezető kombinációnak.

A modern tervezők nem szűnnek meg a vörös blúz modellek új gyűjteményeiből, teljesen váratlan változatokban.

Pöttyös

Az „időtlen” borsó visszatért a divatba. Az alkalmazás sűrűsége, valamint a borsó mérete bármilyen lehet. A legnépszerűbb ebben a szezonban fehér vagy fekete színű sűrű kis borsó volt.

csíkok

A klasszikus hosszirányú vagy keresztirányú csík ezen a szezonban kevert. A tervezők összekapcsolták a szalagok irányát, merész absztrakciót kaptak. A csíkok szekciókban vannak elrendezve, ami bonyolult geometriai mintázatokat hoz létre. A kontraszt keskeny, fekete irányú csíkokat néz.

csipke

A szezon megütése egy piros blúz volt, áttört betétekkel. A csipke nemcsak a nőiességet hangsúlyozza, hanem erotikus és vonzó képet alkot.

Piros blúzok a csipkével a hátoldalon vagy az oldalakon merészek és merészek. Miután eldöntötte egy ilyen ruhát, készen kell állnia a kíváncsi és csodálatos pillantásra.

Köntös

Az idei év egyik legnépszerűbb modellje a sifon piros blúz volt. Az ilyen modellek ideálisak nadrágok vagy szoknyák számára nyugtató színekben. A stílusos megoldás a sifon kombinációja egy nyüzsgő ruhával vagy egy nyitott fűzővel. A mindennapi viselethez a chiffon-blúzok pólóval ellátott pólót igényelnek.

selyem

A természetes szövetek divatosak, praktikusak és kényelmesek. A selyem kiváló higiéniai tulajdonságokkal rendelkezik. Benne a test még a legmelegebb hőben is lélegzik. A selyem egyedülálló képessége az ábra tökéletlenségeinek elrejtésére. A hullámok áramlik, izgatja és örömét fejezi ki.

A selyemvörös blúz egy arisztokratikus luxus, amelyet minden modern nőnek szolgálnia kell. A vékony szövet jól működik a pamut.

A 2016-os nyári szezon fényes selyemmodellt visel, nemcsak egy pártnál vagy diszkóban, hanem a mindennapi viselet tárgyaként is.

Tényleges modellek

Ebben a szezonban a kényelem finomsággal jött össze. A stilisták olyan modelleket próbáltak létrehozni, amelyek alkalmasak a különböző korosztályokra, megjelenési formákra és számokra. Most minden divat nő találja magát a szuper elegáns piros blúzját.

ujjatlan

Az ujjatlan blúz modellje jobban megfelel a nyári napsütésnek. Az ujjak hiánya a kezek eleganciájára összpontosít. Ha a kezed tökéletes alakban vannak, egy ilyen blúz kiemelheti őket.

Gallérral

A blúzok gallérja lehet klasszikus vagy félkör alakú, „állvány” vagy lágy hullám. Gyakran a gallér, mint a mandzsetta, más színű, például fekete színű. Kontrasztú modellek nagyon lenyűgözőek és stílusosak.

Fodrokkal

A vékony textíliák flouresje elegáns és ünnepi. Hangsúlyozzák az alak nőiségességét, és a széles vállpántos a nyitott vállakon őrülten szexi. Az aszimmetrikus blúzok frillekkel eredetiek. Ezek általában a középső vagy a blúz oldalain varrnak, kinyújtják az ujjakat és a gallérokat.

baszkok

Baska egy dekoratív szerelvény a blúz alján, és tökéletesen illeszkedik az üzleti nő szekrényébe. Baska sokáig divatra vált, és ma nem veszít el népszerűsége.

A hullámos vágásnak köszönhetően a díszítés ezen eleme tökéletesen elrejti a kisebb számadatokat. A baszk blúzok üzleti stílusban vagy romantikus találkozásra alkalmasak. Kíméletesek és elegánsak.

Bat ujjak

Az egyrészes ujjak nem adják fel vezető pozícióikat. Ők eredeti és látványosak. Nem csoda, hogy egy ilyen vágás a világ divatszereplőinek kedvence lett. Az ujjú ruhákban és blúzokban "denevér" sok hollywoodi színésznőt öltözött.

Az ilyen stílusú blúz egy világi pártra, színházra vagy egy elit étteremre helyezhető. Szűkített fenékkel a legelőnyösebbek. Például egy keskeny fekete szoknya "a padlóra" vagy egy hagyományos ceruza szoknya.

Stylist tippek

Az egyes ruhadarabok kiválasztásakor egy nőnek bizonyos céljai vannak: az alak méltóságának hangsúlyozása vagy a hibák elrejtése, a kép súlyosságának vagy csábításának. Ez a szezon a divat tetején piros.

Válasszon egy blúzot a megjelenés és a test típusa szerint. Készítsen képeket az alkalomra és a helyszínre. Külön nyaralás és alkalmi viselet.Az irodában jobb választani a csendes vörös tónusokat, míg a divatos pártban gazdag vörös blúzban fog kinézni.

Helyezze össze az anyagot, nem szükséges a finom selyem és bársonyos vagy vastag gyapjú kombinálása. Nem szabad egy piros szoknyát és egy piros színû blúzot alkotnia.

Különös figyelmet fordítson a részletekre. A világos képhez minden részlet helyes kiválasztása szükséges. Jobb, ha nem használ piros rúzsot. Korlátozza a szájfényét egy finom pirosra. Minden nap elegánsan és fényesen öltözve.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok