Fehér blúz

Fehér blúz

Minden modern nő szekrényében vannak olyan dolgok, amelyek nem csak soha nem lépnek ki a divatból, hanem vonzó kép kialakítására és a helyzet megmentésére is. Ezek a termékek közé tartozik a fehér női blúz. Ez a termék mindig és mindenhol megtalálható.

Jelenleg ez a modell nemcsak a klasszikus üzleti megjelenés megteremtésére használható, hanem napi rendszerességgel, a farmerrel és rövidnadrágokkal és különböző szoknyákkal kombinálva.

A divatos, fehér blúz a moziban, kávézóban, sétára vagy akár egy bulira merészen helyezhető el. Csak ki kell választanod a blúz méretét és stílusát, és megtanulnod kell, hogyan szakszerűen kombináld a ruházati elemekkel.

Ebben a szezonban fontosak a különböző gallérok, díszítőelemek, flourek, ruches és íjak.

Ezenkívül a blúz fehér színe kissé tejszerű árnyékba kerülhet, ami nem kevésbé stílusos és divatos ebben a szezonban.

Népszerű modellek

Gallérral

A gallérral ellátott modell elismert klasszikus. A legkülönbözőbbnek tekinthető egy hasonló stílusú átlátszatlan anyagból készült fehér blúz. A modern tervezők nem hagyják abba a nőknek tetszőleges nyakörveket. Ez lehet egy frill, állvány, letörés, ferde vagy pillangó gallér. Népszerű a bertha gallér vagy a csipke mandarin gallér.

Általában a gallérok ugyanazzal a színsémával készülnek, mint maga a termék. Azonban a modellek, amelyekben a galléros gallér vagy a másik gallérja nagyobb kontrasztú, egyre népszerűbbé válnak. Nagyon szépnek tűnik.

Az ilyen fényes elemek hígítják a fehér blúz klasszikus modelljét, és hozzáadnak egy pikánsat a képhez.

Íjjal

Az íj alakú nyaklánc egy másik lehetőség a fehér blúz számára. Ha szeretne egy szép, szelíd esti megjelenést létrehozni, akkor egy monokromatikus, fehér vagy tejes színű íjjal ellátott blúz, amire szüksége van.

Nagyon romantikus és nőies ez az opció áttetsző sifon blúzjára néz. Ha eleganciát szeretne adni, akkor a nyak körüli íjjal ellátott selyem modell tökéletes. Ebben az esetben egy szatén blúz is egy nyerő választás az esti vagy üzleti megjelenéshez.

Az íjjal ellátott blúzok tökéletesen kombinálhatók bármilyen stílus vagy klasszikus nadrág szoknyájával.

Csupasz váll

Az ilyen vágások modelljei segítenek kiemelni a nők kifinomultságát és törékenységét. Emellett, ha szexi és vonzó megjelenést szeretne létrehozni, akkor egy fehér ing, széles nyakkivágással, amire szüksége van. Különösen előnyös egy ilyen modell egy cserzett testen. A fehér árnyalat tökéletesen kiemeli a vállak csábító hangját. Általában az ilyen blúzokat különféle flourek, fodros vagy fodros díszítik.

Hosszú ujjú

A legtöbb esetben fehér hosszú ujjú blúz van. A munkát, értekezletet vagy sétát viselheti. Ezen túlmenően, a hasonló termékek stílusa segít elrejteni a látható alak hibákat. Azt állította, hogy a fehér szín tele van. Ez nem így van, ha helyesen választja ki a termék stílusát és méretét.

A hosszú ujjú fehér blúzoknak olyan sokféle lehetőség áll rendelkezésre, hogy a választás megfelelő megközelítésével vonzó és kifinomult képet készíthet.

Most az áttetsző szövetek releváns modelljei romantikus képet alkotnak.

A selyemből vagy sifonból készült blúzok nagyon népszerűek. Továbbá, nagyon vonzónak látják a hosszú ujjú blúzokat, amelyek kiemelik a kifinomult női formák vonzerejét.

Rövid ujjú

A rövid ujjú havas fehér blúz csak egy varázspálca, elsősorban azok számára, akik az irodában, ahol a ruházati kódot állítják be. Ez különösen igaz azokra, akiknek a forró nyári napokat a munkahelyen kell elköltöztetniük, egy zaklatott irodában. Emellett a nők nemcsak a munkahelyi szabályok szerint akarnak öltözni, hanem mindig stílusos és divatos megjelenést akarnak keresni. Szerencsére a tervezők megoldották ezeket a problémákat.

A mai napig sok rövid ujjú blúz van díszítve baszkokkal. Tökéletesen elrejti a körte alakú test típusának tulajdonosainak hibáit, miközben hangsúlyozza a derék finomságát. A rövid ujjú fehér blúzok, amelyek szabadon vághatók, az az alma típusú hölgyek. Senki sem törölte a klasszikusokat, így egy rövid ujjú fehér blúz ideális minden lány számára, és majdnem minden képet megment.

ujjatlan

Ez az egyik legnépszerűbb és kedvenc lehetőség a nők számára. Ez a stílus kombinálható egy ceruza szoknyával, magas derékú farmerrel vagy klasszikus nadrággal.

Az ilyen sifon modell egy nagyszerű lehetőség egy klubba vagy egy pártba való belépéshez. A sifon hangossága növeli a szexualitás és a rejtély képét, tökéletesen hangsúlyozza a vonzó női formát.

A selyem változat rendkívül elegánsnak tűnik, és nem hagyja közömbösnek sem a körülötted, sem a tulajdonosát.

A fehér szatén ujjatlan blúz tökéletes egy üzleti felszereléshez. Hozzáadhatja a fekete vagy piros szoknyáját.

hosszú

Ma egy trendben fehér hosszú blúzok vagy blúzok, tunikák. Stílust tekintve homályosan hasonlítanak egy férfi ingre. Az ilyen termékek modelljeinek számos lehetősége nem okoz problémát a választás során. Sok nő szereti az ilyen blúzokat a nadrágjátékokkal kombinálni. Nagyon elegáns és praktikus lehetőség minden nap.

átlátszó

Az egyik legszexisebb és legnyilvánvalóbb lehetőség az átlátszó fehér blúz. Ha ilyen modellt használ a képen, fontos, hogy helyesen válasszon ki egy melltartót vagy felsőrészt. Ez az opció alkalmas irodai és mindennapi használatra.

Hogyan válasszunk ki egy tervet

Pöttyös

Jelenleg sok fehér blúz van, amelyeket különböző díszítő elemek és nyomatok készítenek. Ilyen sokféleség közül a fehér pöttyös blúzok kitüntetett helyet foglalnak el. Ez a kialakítás alkalmas bármilyen formájú tulajdonosok számára. A legfontosabb dolog, amit figyelembe kell venni egy ilyen modell kiválasztásakor, a borsó átmérője.

Ha csodálatos formáid vannak, akkor a nagyobb borsóval rendelkező blúzok előnyben részesülnek, és a karcsú formák tulajdonosai szorosan megvizsgálják a kis borsó termékeit.

Csipke

A fehér csipke blúz sokoldalú lehetőség, bizonyos fokig klasszikus lett. A blúzon lévő csipke előnyös lesz, ha kiemelkedik, ha ilyen terméket egy dzsekivel kombinál egy fényes kék, lila vagy más gazdag színárnyalattal. Könnyű és áttetsző, míg a csipke blúz, amelyet egy szabad vágás szoknya egészít ki, nagyszerű lesz.

Nyomtatással

A nyomtatott fehér blúz kiválasztásakor a legfontosabb, hogy kövessük a szabályt: semmilyen körülmények között nem szabad a blúz nyomtatásának színsémája ellentmondani a kép alsó részének nyomtatásának.

A túlzott „sokszínűség” elkerülése érdekében jobb, ha egy ilyen blúzot monoton aljával kombinálunk.

csíkok

A fehér csíkos blúz nem kevésbé gyakori lehetőség, mint egy pöttyös blúz. Itt nem szabad elfelejtenünk, hogy a görbült formájú lányok erősen ajánlottak a vízszintes csíkok elkerülése érdekében. Sziluettjét vizuálisan szélesíteni fogják, és ezt nem szabad megengedni. Ideális lehetőség a teljes hölgyek számára egy függőleges csíkos blúz. Egy ilyen termék vizuálisan megnyújtja a sziluettet, így karcsúbb és kifinomultabb lesz.

Hogyan kell díszíteni?

A különböző dekorációk és kiegészítők képének kitöltésekor szem előtt kell tartani, hogy egy fehér blúz nagyszerű hátteret biztosít minden ékszerhez.Világos vagy masszív kiegészítők fognak lenyűgözni. A fő dolog nem az, hogy túlzásba vesszük az elemek számát.

Milyen blúz viselése nyáron

A nyári nyak kiválasztásakor előnyben kell részesíteni a természetes anyagokat.

A sifonból

A nyáron egy nagyszerű, áttetsző sifonból készült blúz. Azonban nem ajánlott ilyen blúzot viselni mindenhol. Például a hivatal számára ez a lehetőség nem lenne megfelelő.

A pamutból

Tehát, ha az első opció nem igazán alkalmas munkára, akkor egy fehér pamut blúz lehet a chiffon nagyszerű alternatívája.

Batistától

A batista blúz egy univerzális lehetőség a nyárra, amely alkalmas irodai és gyalogsági célokra. A szövetből készült blúzok nem teszik lehetővé a test izzadását, és frissességet és hűvös érzést adnak.

Selyemből

Különleges alkalmakra minden nő szekrényében könnyű selyem blúz. Ez az opció lehetővé teszi, hogy kivételes nyári megjelenést hozzon létre, és minden esetben luxusnak tűnik.

Szaténból

Ha a költségvetést nem egy selyem fehér blúz megvásárlására tervezték, akkor a szatén modellje helyettesíti azt. Ez nem kevésbé vonzó lehetőség, és egy ilyen termék ára többször is kevesebb.

Mit kell viselni

farmer

Ha alkalmi stílusban szeretné használni egy fehér blúzot, akkor biztonságosan kombinálhatja a farmert. Különösen lenyűgöző a farmer és a sifon, a selyem vagy a szatén blúz kombinációja.

nadrág

Az üzleti megjelenés kialakításához egy fehér blúz van kombinálva a különböző színű klasszikus stílusú nadrágokkal: a világos bézstől a feketeig. Az árnyék kiválasztása csak a hangulatától függ.

rövidnadrág

A különböző árnyalatok és stílusok rövidnadrágjai kiváló kiegészítésként szolgálhatnak a fehér blúz képéhez. Érdemes megjegyezni, hogy a rövidnadrággal ellátott képet nem szabad kizárólag az év nyári időszakához kötni. Egy nagyon gyakori lehetőség a klasszikus fekete nadrág és a fehér blúz kombinációja.

Milyen melltartó illik?

Az etikett szabályai szerint, fehér blúz alatt szokás fehér vagy testtartó viselni. Ha azonban a blúzot nyomtatással egészítik ki, nem zárja ki a melltartó színét a mellényen használt borsó vagy csík színében.

Stílusos képek

A fehér szín egyedülálló, mert a hihetetlen számú különböző árnyalattal kombinálható. Ezért egy fehér blúz segítségével különféle képek vannak. A női ruhásszekrény használatával öt évszak legszebb képét kínáljuk Önnek:

1 kép. Fehér blúz, vékony vagy pezsgő színű, vágott nadrág és fehér kabát.

2 kép. Fehér blúz, sötét árnyalatú bőr szoknyával kombinálva: fekete, gazdag kék vagy sötétzöld.

3 kép. Viseljen fehér blúzot, kék blézerrel és barna velúr csizmával.

4 kép. Egy fehér blúz és egy fekete ceruza szoknya, krém dzseki vagy kardigán.

5 kép. Egy fehér blúz, amely egy gazdag, élénk színű nadrágos ruha.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok