Elegáns blúzok

Elegáns blúzok

Stílusos és eredeti, teljesen különböző stílusokkal és színekkel ellátott blúzok már régóta szilárdan rendeződnek minden lány alapvető ruhásszekrényében a divat trendjeit követve. Hivatalos és egyszerű, romantikus, természetesen a híres tervezők gyűjteményeiben is megjelennek. Szóval milyen stílusok lesznek divatosak ebben a szezonban?

Kiválasztjuk a megfelelő stílust

Két előnyös lehetőség van, amelyek szinte minden dologgal kombinálhatók - ezek klasszikus blúzok és ingek.

A klasszikus stílusú blúzok nagyon egyszerűek, szigorú gallérral és hosszú ujjúak. Minimálisan különböznek egymástól - zsebek, szép gombok, dekoratív vonalak vagy kis íjak. Ezek a blúzok tökéletesen illeszkednek a hivatalos stílusba, magas sarkú cipőkkel és kabátokkal vagy dzsekikkel kombinálva.

A női ingek a vágásnál egyszerűbbek, a férfiaktól eltérőek a befejező és az anyag. Az ingeknek nem kell tisztán lenniük. Stílusos megjelenés pöttyös, kockás vagy virágos nyomtatásban. De a legnépszerűbbek a klasszikus fehér ingek, amelyek egy üzleti találkozón kedvezőek, szigorú szoknyával és romantikus dátummal.

ujjatlan

A másik legnépszerűbb modell egy ujjatlan blúz. A szigorú gallérral és egy lapos gombsorral kombinálva ez a modell látványosnak tűnik. Kiegészíthetõ egy visszafogott ceruza szoknyával vagy magas derékú nadrággal.

Gallérral

Egy másik lehetőség a gallérra a jabot. Az ilyen gallérok eltávolíthatók. A Frill a mellkasra, vagy még alacsonyabb fényviszonyok miatt egyszerre minden ruhát elegáns ruhává alakít. De ne feledje, hogy az ilyen blúzok nem mindenki számára alkalmasak, mivel a túl nagy mellek még többet fognak tenni. A teljes hölgyeknek tanácsot kell adniuk a kis fodros modelleket, amelyek megnyújtják a sziluettet, és nem adnak felesleges többletet.

aszimmetrikus

A ruhák aszimmetriája több éven át. Az aszimmetrikus blúzok lehetnek félig nyitott vagy egyszerűen eredeti klasszikus varratok. Ezek sok tervező gyűjteményében találhatók. Stílusos megjelenési modellek egy vállon vagy egyenetlen aljjal.

A derék, a váll vagy a hátsó művészi vágások szintén divatosak. Próbálja meg kísérletezni az ilyen blúzokkal, óvatosan kiválasztva őket az ábra jellemzőihez.

baszkok

A baszk modellek nagyszerű módja a derék kiemelésének, különösen akkor, ha a baszk nem merev anyagból készül, hanem könnyű napernyőkből. Az ilyen csúcs az eredeti döntés a szigorú irodai stílus szerelmeseinek. A karcsú figurákkal rendelkező lányok számára tökéletesen illeszkedik a blúz és egy csípős szoknya.

szerelt

Annak ellenére, hogy a beépített blúz illeszkedik a testhez, a csodálatos formák tulajdonosainak is megfelel. A legfontosabb dolog - a méret kiválasztása, amely tökéletesen ülni fog. És ha követi a stylistok tanácsát, és vásárol egy sötét színű blúzot, akkor vékony lesz, anélkül, hogy a figura hibáira összpontosítana, hangsúlyozva a derékvonalat és a buja kötetek elrejtését.

Rövid ujjú

Már beszéltünk ujjatlan blúzokról, de nem mindenki engedheti meg magának egy ilyen modellt. Azok számára, akik nem szeretik a kezüket, hozzanak létre rövid ujjú modelleket. A háromnegyed hüvely alkalmas hideg időben és egy nyári napon. Az ujjak egyidejűleg felakaszthatók, aminek köszönhetően még egy nagyon szigorú blúz is illeszkedik az alkalmi ifjúsági stílushoz.

Hosszú ujjú

Hosszú vagy hosszú ujjú blúzok szokatlanak, de stílusosak.A tervezőmodellek megsérthetik a stílusszabályokat, amelyek szerint a hüvelynek a hüvelykujj közepére kell jutnia. A csipke díszítésű ujjak eleganciát adnak a megjelenésednek.

Kiválasztjuk a stílust

A blúz kiválasztásakor fontos, hogy ne csak a trendeket követjük, hanem az általánosan elfogadott szabályokat is, hogy a dolgokat ugyanabban a stílusban egyesítsük. Végtére is, a ruhát, amelyben pályázhatsz egy parti partira, biztosan nem alkalmas munkára. Lássuk, mely blúzok a legjobban megfelelnek a képnek.

Irodára

A klasszikus irodai stílus sima színű, hosszú ujjú blúzok és szigorú gallér. Meleg időjárás esetén rövid ujjú vagy ujjatlan blúzokkal rendelkező modellek helyettesíthetők. A gallér dekoratív is lehet, például egy bögre formájában.

A hétvégén

A pihenéshez a lányok inkább ingeket, pasztell színű pamut blúzokat viselnek, vagy nyomatokkal öntözik. Ebben az esetben fontos, hogy kényelmesen érezze magát a kiválasztott ruhában.

nyár

Nyáron a nyílt blúzok kivágásokkal és hüvely nélkül, vagy a légköri chiffon termékei a legmegfelelőbbek. Az ilyen ruhákban nem lesz meleg és kényelmes.

Válasszon világos színeket, könnyű szöveteket. Egész nap kényelmes lesz egy blúzban.

este

Az esti órákban hagyja el a szatén luxus termékeit. Csábító vágások, romantikus fodrosok és pelyhek, a figura illeszkedő sziluett - az összes megjelenés az esti megjelenés során.

Top anyagok

Az anyag fontos szerepet játszik a blúz kiválasztásában. A választott anyagtól függően a blúz könnyű és praktikus, vagy hivatalos és szigorú.

selyem

A selyem blúzok hihetetlenül könnyűek, aminek következtében a szél könnyen fújja a testet, lehetővé téve a bőr lélegzését. Ezért az ilyen blúzok a legelőnyösebbek a forró nyáron.

sifon

Mint a selyem, a sifon könnyű és áttetsző. A blúzok alkotói között a legnépszerűbb anyagnak számít. A sifon további előnyei: könnyen törölhető és gyorsan szárad.

pamut

A pamut blúzok a test számára kellemesek és nagyon jó minőségűek. Nem viselnek allergiát kopás közben, és nem is nyúlnak az idő múlásával.

Puha pamutból készült ruhák mindennapi viselethez.

atlasz

A szatén blúzok a lányok számára gyönyörűek. A csillogó anyagot szintén ragyogással vagy kristályokkal lehet díszíteni. A szatén top nagyon elegánsnak tűnik a sötét, szigorú alsó és elegáns cipőkkel kombinálva.

guipure

A csipke és a csipke blúzok a nőiességedet adják. Legtöbbjüket egyszerű vágás jellemzi, mivel a csipke dekorativitása már elég ahhoz, hogy felhívja a figyelmet a képre. Ebből az áttetsző mintás anyagból néha valódi műalkotásokat hoznak létre.

Sok csipke blúz béléssel van ellátva, míg mások lehetővé teszik a fehérnemű és a testrész megjelenését. Ilyen modellekkel óvatosnak kell lennie, csak informális találkozókon kell elhelyeznie, és gondosan válogatnia kell egy melltartó mellét.

Tervezési jellemzők

csíkok

Az alacsony profilú csíkos blúzok stílusosak és formálisak. A függőleges csík nagyszerű lehetőség azoknak, akik nyúlik a figurájuknak, így vizuálisan vékonyabbak. Ne feledje, hogy abban a pillanatban, amikor a csík relevánsabb, mint a cella.

Pöttyös

A pöttyös nyomtatás tisztelgés a hatvanas évek divatjához. Most sok érdekes színkombinációt hoznak létre, mind pasztell, mind világos. Fehér borsó fekete - mindig nyerő.

fehér

A fehér blúzok teljesen egyedi jelenségek a divat történetében. Az ötvenes évek óta népszerűek. Ugyanolyan jónak tűnnek a sápadt lányok és cserzettek esetében. A második esetben a bőr és a blúz színe közötti kontraszt csak az eredetiség képét adja hozzá. A stilisták azt is állítják, hogy a világos fehér blúzok felfrissítik az arcszínt, még akkor is, ha néhány évet el tudnak dobni.

fekete

A második klasszikus változat egy fekete blúz. Ha úgy tűnik Önnek, hogy egy egyszerű klasszikus unalmas lesz az Ön számára - válasszon egy modellt, melyet guipure betétek, frills vagy más eredeti tartozékok díszítenek.

Továbbá, ha az alap monofonikus szekrényét szeretné hígítani, nézze meg a különböző nyomatokat.

A divat most pasztell színek és gondatlan rajzok, mintha akvarell festékkel készülnének az anyagon.

Mit kell viselni?

Mindezek a stílusok és színek sokszínűsége tetszik a szemnek, és képes kiegészíteni bármilyen képet. A blúzok jól viselkednek az egyszerű rongyos farmerrel, szigorú szoknyákkal és harisnyákkal. Ahhoz, hogy a kép harmonikusan nézzen ki, ugyanabban a stílusban kombinálja.

Viseljen szigorúbb és felszerelt modelleket egyenes vágású nadrággal, kabátokkal és szivattyúkkal. Az egyszerű ifjúsági blúzok a farmerrel és a balettcipőkkel vagy cipőkkel bátran kombinálhatók. A sifonból vagy selyemből készült könnyű blúzok azonban szoknyákkal vannak kombinálva.

A monokróm blúzok, amelyek minimális díszítéssel rendelkeznek, kiegészíthetők brossokkal vagy medálokkal, amelyek egyéniséget biztosítanak az íjnak.

Stílusos képek

Ne félj kísérletezni, mert a blúz egy univerzális ruházat, ami nagyon nehéz elrontani a képet. Éppen ellenkezőleg, a divatos vágás és a divatos nyomtatás ebben a szezonban, a legegyszerűbb pillantást stílusos és szemet gyönyörködtetővé alakíthatja.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok