Nyitott vállú blúz

Nyitott vállú blúz

A nyitott vállú, alaposan elfelejtett blúz ismét divatossá vált. Ebben a szezonban a tervezők nemcsak az esti rendezvények, hanem a mindennapi szekrényben is használhatják. A vállakkal ellátott blúzok elegánsak és szexiek, de nem túlságosan őszintén és teljesen vulgaritás nélkül.

Mit kell viselni

A modern divat demokratikus. Ennek köszönhetően sok elegáns és eredeti képet készíthet. Szinte bármilyen alsó részén viselhetünk egy ujjatlan blúzot, amely nyitott vállakkal vagy kivágásokkal rendelkezik. Fontolja meg a lehetséges lehetőségeket.

A szoknya

A "Carmen" vágott nyílt vállával ellátott blúz a rugalmas szalagra vágva tökéletes egy szabad hosszú szoknya párjában, hogy képet készítsen a boho stílusában. A semleges színekkel felszerelt, kis vágásokkal ellátott blúz tökéletesen kiegészíti a ceruza szoknyát. Ez a kombináció megengedheti, hogy még a munkát is viselje. ebben az esetben válasszon egy zárt, megfelelő cipőt, cipővel vagy cipővel, saroküveggel.

Rövidnadrággal

A nyári szünetek során célszerű egy puha blúzot viselni a kivágásokkal együtt pamut vagy vékony farmerrel. Ha a blúznak van egy szabad vágása, és botlással és lyukakkal, akkor érdemes kiegészíteni az együtteset egy változatos és szalmakalapkal, és ebben a strandon sétálhat. Ne felejtsd el napfényt használni, amikor a naphoz megy, egyébként csúnya cserzett foltok keletkeznek a blúz kivágásakor.

Farmerrel

Annak érdekében, hogy a nyitott vállakkal ne legyenek túlzásba véve, a nyitott vállaknál vegye fel a zárt fenéket. Tökéletesen illik a farmer, a vékony és elegáns cipő nagy sebességgel. Ha úgy dönt, hogy kombinálja a blúzot a kivágásokkal és a lángolt farmerrel, akkor egy retro képet kap a hippi stílusban. Ahhoz, hogy teljes legyen, hajtsa fel a haját, készítsen természetes sminket, és helyezzen egy sík talpára a mokaszinokat vagy szandálokat.

A fából készült ékszerek, a gyöngyökből és a kövekből készült hosszú gyöngyök harmonikusan keverednek a retro együttesbe.

Stílusos képek

A vállon nyitott vállakkal vagy kivágásokkal ellátott blúz lehetővé teszi, hogy sok elegáns képet hozzon létre. Annak érdekében, hogy ne lerombolja a gondosan kiválasztott kombi partnerek benyomását, ne felejtsük el kiválasztani a megfelelő fehérneműt. A nyitott vállú blúz alatt vékony pántokkal vagy „Carmen” modellel rugalmas szalagon viseljen melltartót, hevederek nélkül. A vállakkal ellátott blúz a hagyományos melltartó modellt viseli. Azonban nem szabad észrevenni a blúz alatt, és a hevederek nem láthatók.

Felek számára

A pártok számára emlékezetes együttes: bőr nadrág és fényes anyagból készült blúz vagy nagy flitterekkel. A rock- és diszkóstílusok egyedülálló keveréke nem hagyja közömbösnek mindenkit. Egy másik látványos esti változat egy fekete selyem blúz, amely szoros nadrágba vagy magas derékú szoknya, platform cipő közé van behelyezve.

A hétvégén

A pihenéshez válasszon kényelmes cipőt, zokni vagy csúszdát, kötött blúzot és farmert. Ön könnyedén és könnyen érzi magát. Amire szüksége van!

nyár

A nyitott vállú blúz egy csodálatos szettet készít rövidnadrágokkal, könnyű repülő szoknyákkal, fehér nadrágokkal. A széles karimájú kalapot és napszemüveget kiegészítve vékony pamut vagy vászon blúz viselni sétákhoz és a strandhoz. A nyári szett vékony pántokkal vagy ujjak között hevederekkel ellátott modellekkel rendelkezik.

este

Az esti sétákhoz viseljen Marlin Dietrich-stílusú nadrágot, mandzsettával ellátott nadrágot, blúzot, egy kivágással a pólóvágás vállán, egy széles övet és a magas cipőt. A kép kifinomult és elegáns lesz. Ha tetszik az alkalmi ruhák, vegye fel a chinókat és az ék cipőket egy hasonló blúzhoz.

Megfelelő stílus

A megfelelő stílus kiválasztása felelősség kérdése. Végtére is, pillanatnyilag nem létezik egyetlen vágásváltozat egy nyitott vállvonallal. Tekintsük a legnépszerűbbeket.

Rugalmas szalagon

A nyakkivágásban egy gumiszalaggal ellátott blúz modellje „Carmen”. Ez a leg klasszikusabb lehetőség. Szépen látszik egy ilyen blúz, fényes és lédús színekkel, széles vágással, derékig a húzózsinóron.

Fodrokkal

Egy széles shuttlecock a kivágott vonal mentén egy spanyol nőre és flamenco táncra emlékeztet. Egy pár ilyen blúzban vegyél egy széles szoknyát. A ruha túlzott színháztartásának elkerülése érdekében a színeket el kell némítani, puhanak kell lenniük. És a szoknyában nem fodrok! Csak a nyakkivágású blúzokon.

Fűzővel

A blúz vágott vállai egy fűzővel kombinálva a bajor nemzeti ruházattal társulnak. Hangsúlyozzuk ezt a hasonlóságot a velúr nadrágokkal és egy kis cellás szövetmintával. A cipők zárva vannak, átlagosan egyenletes sarkon.

"Zseblámpák" ujjak

Ennek a vágásnak a hüvelyei a felső rész térfogatát adják, és a romantikus stílusba küldenek. Az ujjakkal ellátott blúzok illeszkednek a fiatal, romantikus lányokhoz. Nem ajánljuk, hogy a szekrénynek ezt a részét vásárolhassuk a hölgyek számára a masszív vállakkal és karokkal.

Tervezési jellemzők

A nyitott vállvonalakkal ellátott blúzok vagy a hüvelyek kivágásainak tervezési jellemzőit hangsúlyozza a szövet mintája és szerkezete.

csíkok

A sötétkék stílusú csíkos blúzok fehérített, világoskék farmerrel vagy rövidnadrággal vannak kombinálva. A kötött anyagból készült, keskeny vágás ilyen modellje a legjobb. A lábakon öleljük a csíkos espadrillákat.

Pöttyös

A piros vagy fekete háttéren lévő nagy vagy kis fehér borsó egy széles blúzon fog játszani egy rugalmas szalaggal. A szövet jól illeszkedik, fény nélkül. Például vékony len vagy vágott. A sárga vagy zöld háttéren fekete vagy színes pöttyök merészek és játékosak lesznek. Ez a lehetőség a divatos, világos megjelenésű fiatal nők számára jó.

fehér

A pólóvágás nyitott vállán egy fehér blúz tervező újdonság. Úgy néz ki, mint egy rendszeres fehér ing, amelynek egyetlen kiemelkedése az ujjakon található kivágások. Ezt a blúzot az irodában dolgozni lehet. Egy szigorú öltözködési kódot könnyen el lehet helyezni egy szigorú dzseki elhelyezésével.

fekete

A fekete blúz önmagában szexi. A selyem szatén szövet kiválóvá teszi. A mindennapos viselethez egy fekete blúz, amely nyitott vállú varrással rendelkezik.

kék

Mélykék a legjobb kiegészítés a piros kiegészítőkkel. A fényes kék jó a színben és sötét farmer farmerben.

trendek

A nyitott vállú ruhák sok divatházat mutatnak. Szexi és szelíd és egyidejűleg megérintve a divat nők is szeretik őket. A „Carmen” vágott klasszikus paraszt blúzokhoz és blúzokhoz nyitott vállú és vékony pántokkal ellátott ingek kerültek.

Válasszon egy ízlést, mert a divat annyira megváltoztatható és röpke, ne hagyjon ki egy okot, hogy frissítse a szekrényét!

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok