Esti smink a kék szemek

Esti smink a kék szemek

A kék szemű lányok mindig nagy figyelmet fordítanak magukra, mert mennyei szemeik egyszerűen nem tudnak mindenkit elbűvölni. Ennek ellenére sok hölgy csodálkozik arról, hogy milyen előnyös a szemük szépségének hangsúlyozása, és hogy ne túlzásba vegye, különösen, ha estélyi sminket csinál. Az alábbiakban részletesebben megvizsgáljuk ezeket és sok más kérdést, és részletes válaszokat adunk nekik, valamint megosztjuk a professzionális sminkművészek tanácsát.

Jellemzők

Annak érdekében, hogy az esti vagy üdülési smink tökéletes legyen, hangsúlyozza a szem szépségét, a személy minden előnyét, és elrejtse a különféle hibákat, figyelembe kell vennie néhány árnyalatot a létrehozásakor.

 • Használjon kiváló minőségű és pigmentált kozmetikumokat. Ne félj, hogy fényes árnyékokat szerezzen, mert ha lelkiismeretesen készülnek, a telítettségüket önállóan állíthatja be.
 • Ne használja lejárt kozmetikai termékek. Nemcsak kárt okozhatnak, hanem nem adnak megfelelő és kívánatos hatást.
 • Esti smink kék szemek Ha nem kívánja, nem kell nagyon fényesnek lennie, és természetes árnyalatúvá teszi. De senki sem törölte a ragyogó árnyékokat, a kiemelőket, a pislogást és a színes szempillaspirálokat.
 • Ne felejtsük el az arc bőrének állapotát. Tökéletesnek, sima és egyenletesnek kell lennie. Ha lehetséges, elrejti a hibákat, a vörösséget és más hibákat a korrekciós és a tonális eszközökkel. Annak ellenére, hogy az esti órákban esti sminket alakítottak ki, nagyon fontos, hogy még a mesterséges fény alatt is ne ragyogjon az arc, és a pattanások nem ragyognak a tónusos eszköz alatt.
 • Ne próbálj meg lefektetni tónusos eszközökkel, és szükség esetén vékony rétegekben alkalmazza őket.
 • A kék szemek minden figyelmet magukra összpontosítanakÉppen ezért nagyon gyakran a sminkben a hangsúlyt helyezik, és az ajkak természetes színekben készülnek.
 • Mint minden make-up, próbálja meg mindent harmonikusan és mérsékelten végezni. Ha a szemet nagyon fényesen alkotják, több mint két árnyalattal, és például a ragyogás, a szempillák nagyon vastagok, vagy a felső részük, előnyben részesítik a rúzsot vagy a finom árnyék fényét. És természetesen az ellenkezője. Ha úgy dönt, hogy fényes és kifejező ajkakat készít, akkor miért ne végezzen klasszikus szem sminket elegáns nyilakkal. Természetesen ez az esti sminkre is vonatkozik.
 • Válasszon sminket, amely nem csak a szemszínen alapul, hanem a bőr, a haj és természetesen a létrehozni kívánt kép színe is.
 • Komoly alkalomra vagy ünnepségre, például a prom, születésnap vagy esküvő segítséget kérhet egy sminkművésztől. Könnyen megvalósítja a szükséges sminket, miközben hangsúlyozza az egyéniségét és a természetes szépségét.

Legyen szó, hogy ne felejtsük el, hogy néha kísérletezhet és hozhat valamit pótolni. A fő dolog az, hogy ne felejtsük el az arányérzetet, mert az arcon vagy a ragyogás bőséges mennyiségű színe nem mindig áll rendelkezésre, kivéve, ha egy divatbemutatóként fogsz modellként megjelenni.

Megfelelő színek

Nincs két azonos kék szem pár a világon, minden lány különleges és szép saját módon, de azért, hogy ne hagyjon ki egy árnyalatot, Kérjük, vegye figyelembe az alábbi irányelveket, hogy segítsen kiválasztani a megfelelő színeket.

 • Szeme tengeri zöld és az átlagos kék színárnyalat a legjobban előnyben részesíti a nem nagyon fényes árnyékokat, ugyanakkor könnyen kombinálhatók.
 • De a hölgyek lila színű szemekkel a legjobb, ha figyelmet fordítunk a telítettebb színekre.
 • Világos kék és szürke kék szemek Választhat különböző árnyalatok pasztell árnyalatait vagy opciókat Nyud. A nagyon élénk színek, mint a szemek, kicsit fáradnak és fáradnak.
 • Nagyon óvatosan válassza ki az árnyékok árnyalatait, hogy megfeleljen a szemnek. Számos szakértő véleménye eltérő. Ezért a legjobb, ha próbaverziót készítünk, és kísérletezzük, hogy ez a technika megfelel-e Önnek.

Megjegyezhetünk néhány hasznos színt is, amelyek „szeretik” a kék szemű hölgyeket, és tökéletesen illeszkednek az esti sminkjébe. Ezek közé tartoznak a következők: terrakotta árnyalatok, csokoládé, kávé, lila színárnyalatok, néhány lehetőség fémfénygel. A kék szemű szőkeeknél az ezüst csillogó árnyalatok a legelőnyösebbek.

Legyen óvatos a narancs, bordó és tégla mindenféle árnyalatával. A kék szín tökéletesen harmonizál a kék szemekkel, ha más árnyalatokkal együtt használják. Legyen óvatos a "Smokey ice" színével, szürke vagy ezüst színnel, a szem árnyékát kipárnázhatja.

Állítsa be az alakot

A jól megválasztott szem smink segítségével könnyedén beállíthatja alakját, és pontosan úgy láthatja, ahogyan szeretné látni őket. A kék szemű szépségek azonban gyakran szembesülnek ezzel a problémával, valamint a különböző szemszíntulajdonosokkal. Annak érdekében, hogy valamit kozmetikumok segítségével rögzítsünk, vagy nyereséges, hogy néhány ajánlást ki lehessen emelni, figyelembe kell venni, és ehhez nem szükséges profi sminkes.

A kis szemek tulajdonosai számára ajánlott, hogy a felső szemhéjakat sötét árnyalatokkal és az alsó szemhéjakat hangsúlyozzák. Továbbá, a szem szemrevételezéséhez a belső alsó szemhéjakat könnyedén vízálló ceruzával lehet bevinni, különben néhány percig nem lesz hatása.

Ha nem tetszik a szem körössége, akkor a francia nyilak élesebbé tehetik őket.

A szempillaspirál segítségével kissé módosíthatja a nézetet. Ha a szempillák hosszabbak lesznek a szélei mentén, és közelebb kerülnek a szem belső sarkaihoz, akkor ragadozóvá válhat.

Gyakori hibák

Sok sminkművész szerint a kizárólag fekete színek használata a kék szem sminkében nem a legjobb ötlet. Például választhat egy színes szempillaspirál, a barna kiváló lehetőség. A fekete árnyékok cseréjére hatalmas palettát fognak kapni más árnyalatok, amelyek sok szempontból jobban illeszkednek ehhez a szemszínhez.

Próbáld meg elkerülni a vörös és tégla árnyékokat, főleg fekete feketékkel kombinálva. Annak ellenére, hogy esti sminket csinálsz, az ilyen smink barna szemekhez illik, de nem kék.

Ügyeljen arra, hogy egy fontos esemény előtt próbáljon ki egy próbaverziót, hogy időt töltsön a hibák kijavítására.

Színtípusok

Mivel minden lány egyedülálló, nem tudsz ugyanezt az esti sminket csinálni. Nemcsak a megjelenés jellemzőit, hanem a szépségek preferenciáit is figyelembe kell venni.

Szőke szépség, kék szemekkel Nagyon fontos, hogy figyeljünk az arc tökéletes hangjára. Ne felejtsd el használni rejtegetőt, amely segít megszabadulni a szemek alatti zsákoktól, az arc bőrpírjától és egyéb hiányosságoktól. Kívánt esetben enyhén csillogó vagy mattos alapozó krémport használjon. Blush lehet kiválasztani a hangulat. Az őszibarack lehetőségei melegítik a sminket, és rózsaszínű lesz az arcod nyugodt és friss. A Bronzers kiemeli az arccsontokat.

A kék szemű szőkeek árnyékai matt és csillogással is használhatók. Világos és esti smink létrehozásához tökéletes kék, fehér és türkiz árnyékok. Csak apró ékezeteket lehet elhelyezni fekete színnel. Ha "Smokey ice" -et szeretne készíteni, akkor a klasszikus változat jobb, ha kicseréli a színt, például ezüst türkiz. Az árnyékok gyöngyszemei ​​nagyon hasznosak lesznek.

Szexi sminket lehet csinálni tiszta francia nyilak segítségével, a különböző színekkel ellátott dupla nyilak rendkívül különlegesek lesznek. Egy szőke számára, ha világos szem sminket választott, a legjobb, ha az ajkát természetesvé teszi. Például meztelen színárnyalatokban vagy halvány rózsaszín rúzs használatával.

Gyönyörű smink barna kék szemekkel Először is, az arc tökéletes hangját igényli. Annak érdekében, hogy elkerüljék az olajos ragyogást az egész este, használjon szőnyeg tónusos szerszámokat és sminkalapokat. Ezek a lányok tökéletes lila, levendula és más lila árnyalatok, amelyek tökéletes harmóniában vannak a sötét haj és a kék szemekkel. A sima jég jól fog kinézni, például egy szürke-kék kombinációban. Vagy az ezüst vagy kék nyilak.

Ezüst, réz és más árnyalatok csillogással jól fognak kinézni, de leginkább a keleti megjelenésű kék ​​szemű hölgyek. Ha a szem smink mérsékelt, válasszon egy gazdag rúzsot. A csillogó gyöngyváltozatok nagyon vonzóak lesznek.

Lépjen fel lépésről lépésre

Nem számít, milyen szelíd, könnyű vagy szenvedélyes smink a kék szemekre, amit az estére választasz, javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a smink lépésenkénti alkalmazására, amely segít Önnek minden eszköz megfelelő elosztásában és a hibák megelőzésében.

 • Előtisztított és feldolgozott tonikon arckrém Hagyja, hogy áztassa be a bőrbe, és csak ezután terjessze ki az alapot a smink alatt. Ne felejtsd el az árnyékok alapját, különösen, ha "Smokey" -ot vagy valami nagyon fényeset készítesz, ami egész este és egész éjszaka tart.
 • elrejt az arc minden hibája korrektorral.
 • Segítségével kefe, szivacs vagy ujjak alapozzák meg. Rázza meg alaposan, hogy ne legyen maszkhatás.
 • fénypont arccsontok pirulával vagy enyhén frissítik az arcok „almát”.
 • előadó A klasszikus smink több árnyalatú árnyalattal, a szemöldök fő színével, például krémmel, kék és szürke keverékkel körülveszi a széleit. Teljes smink barna vagy fekete nyilakkal. Helyezzen apró ékezeteket a szemek sarkába ezüst pigmenttel.
 • nakraste szempillák szempillaspirálral. Ügyeljen a kötetre és a hosszra. Ha mesterséges szempillákat használ, akkor a legjobb, ha fekete ragasztót használ, mert a kék szemmel nagyon fehér lesz.
 • Ne felejtsd el és szemöldök, amelyet egy speciális szempillaspirál vagy szemöldök ceruzával lehet korrigálni.
 • nakraste ajkak finom rózsaszín vagy krém árnyalatúak. Ha a szemed nem túl világosak, az ajkai telítettebbé válnak. Győződjön meg róla, hogy a ceruza tónusú rúzsban van kiválasztva.

Sminkművészek tippei

 • Ha bármilyen különleges ötlete van, akkor merészebben hajtsa végre őket, és próbálja ki a sminket. A kék szemekkel töltött este nem lehet unalmas. Bár nemcsak a szemre vonatkozik. Alkalmazzon kiemelőket, kiemelve az arcuk domború részeit.
 • Ha még soha nem csináltál arcszobrozást, akkor előzetesen edzünk, nem szabad azonnal kísérletezni, mielőtt kijönne, a hatás nem feltétlenül kiszámítható.
 • Rajzoljon színes nyilakat béléssel vagy ceruzával. A kék-fehér szemek tökéletes kék és fehér opciók.
 • Ne félj, hogy az árnyék árnyalatainak kontrasztos árnyalatait keverje össze az esti sminkben. Ha előnyös, ha mindent megverünk, a smink nagyon hatékony és emlékezetes lesz.

Ha még mindig nem tudod, hogy milyen sminket választasz ebben a este igazán luxusnak, javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a kék szemű hírességek következő választékára. Mindig tudják, hogyan kell a legjobbat keresni.

 1. Híres szőke Taylor gyorsA vörös szőnyegen megy, csendes esti sminket tesz, hangsúlyozva a fényes ajkak figyelmét. A szemét arany árnyékokkal és hosszú, tökéletesen elválasztott szempillákkal hangsúlyozza.
 2. Szépség top modell Natalia Vodianova Gyakran találkozhat egy fényes „Smokey jéggel” a fényes divat magazinokban. Ugyanakkor a modell fényes rúzs.
 3. Victoria's Secret Angel - Candice Swanepoel Szereti kiegészíteni a kék szemeit világos rózsaszín rúzsokkal és fekete nyilakkal.

Hogyan készítsünk esti sminket a kék szemekre, lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok